2011 Şubat Anneleri

günaydınn güzel annelerr herkes iyidir umarımm ...

caglayan ve sudenur dan hala haber yok sanırım inşallah bi sorun yoktur ikisindede:26:

Günaydin iyiyiz cok sükür gülsah red-cake sizler nasilsiniz bekem?
caglayanin neyi vardi? haberim yok benim

walla benim gariban kızım günde 8 saat mecburen trt fm dinliyoor napalım salak iş yeri internetimiz başka radyo istasyonunu bile açmıyor.bide akşam gıy gıy çekilmez yahu...varmıki dinleyen arkadaşlar..

canım aktar gebelik çatlakları için 6 7 yağı karıştırarak hazırlıyor kakao yagı badem yagı vb her akşam bazen 2 günde bir biraz mikro galga fırında eriterek süryoruz vucut emiyor hemen korkuyorum çatlak olacak diye

valla canm günler çabuk geçiorr yaklaştıkça heycan artıor tabi korkularımdaaa

canım nedensen ben kolay doğum yapacakmışım gibi geliyor bana sezeryan daha korkutucu geliyor bana ben çok diş acısı çektim kaç gece sabahladım dogum agrısı daha beter olamazya diyorum diş çok kötü sabahlara kadar ayakta kaldıgımı biliyorum hem artık normal doğumlarda agrısız oluyor sadece 4 cm açıklıga kadar agrı hissediyomuşun sonra %20 sini bence dayanırız :))

, ayseguluzun, buket111, gulisko1980, hafizebaha, izmirliigulsah, moonsun82, violina günaydın kızlarrrr

doğum yardımı derken canım öle bişeymi var :13:

evet canım ssklı çalışanlar doğum yardımı ve emzirme yardımı varmış illaki doğum yapacak kişi değil eşinde ssklı çalışması yeterliymiş doğumdan sonra doğum raporu ve başka evraklarla sgk ya başvurmak gerekiyormuş almak için bende tam detaylı bilmiyorum ama sgk ya gidip görüşmek lazım nasıl olduğunu internette çok açıklayıcı değil

ben sözleşmeli mühendis olarka çalışıyorum eskiden doğum izninde maaş her ay yatmıyordu işe başlayınca ssk dan toplu olark iş göremezlik parası olarka alınıyordu o zaman doğum yardımıda bunun içinde oluyormuş
ama şimdi değişti ve biz ücretli doğum iznine ayrılabiliyoruz her ay maaşımızı belirli bir kesintiyle alacağız o yüzden internet eski sistemde anlatmış o yüzden çok anlamadım bir ssk ya uğrayıp bir gün soracağım

dillerim lal ne güzel benim hamile kaldığım kiloya ancak gelmişsin o yüzden çok rahatsız olmazsın
karamel bende 58 le hamile kaldım şimdi 67 kiloyum bende 70 i göreceğim anladığım kadarıyla

aay canım bazısında kusma 9 ay sürebiliyormuş demekki seninki öyle geçmiş olsun canım çok kötü çıkarmak ben hamileliğimin başında da çıkarmamıştım sadece öğürdüm o bile beni sinir ediyordu grip olduğumda kusmuştumda kendime gelemedim bayağı zaman allah dayanma gücü versin sana
her hamilede farklı bir sorun oluyor bazen düşünüyorumda bu 6, 7 çocuk doğuranlar nasıl doğurmuşlar yaaa bu zorluklara her defasında dayanmışlar allah sabrını veriyor

evet canım bencede bebekler doğduktan sonra hissediyorlar
bende dinletmeye çalışıyorum bende de müzikli oyuncak var bende şimdiden onu dinlemeye başlayayaım bari belki doğunca sese alışırda sakinleşir

günyadın kızlar akşam bebeğim hareketlendi.beni mutlu etti.babası konuşunca ona tepki veriyor

oooh sevindim valla insan çok tedirgin oluyor hareket etmeyince bbası bazen oğluna diyor çok hareket edip anneni rahatsız etme diye ama ben yok diyorum etsin valla ancak onunla o şekilde telepeti kuruyorum iyi olduğunu o zaman anlıyorum diye

bilmiyorumki cnmm inşallah dediğin gibidir kendi kendimi teselli etmeye çalışıorum
başkaları nasıl doğum yapıor die ama genede düşünmekten kendimi alamıyorum.

, ayseguluzun, buket111, gulisko1980, hafizebaha, izmirliigulsah, moonsun82, violina günaydın kızlarrrr

Günaydınlarrr. Bugün 3. gün ve hala sağ kalçam çok kötü ağrıyoo oturduğum yerden kalkamıyorummmm ne yapıcam ben bu doğuma kadar sürerse ama yaa ağlıcam valla. Beni gören topal zannediyo topallıyorummm ağrıdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…