günaydın kızçeler nasılsınız bakalımmm
Kızlar bebişinize müzik dinletiyormusunuz? Bebişlerimiz doğumdan sonra anne karnını özlermiş. Gebeliğin son aylarında bebeğin dinlediği müzikleri doğumdan sonra bebek hatırlarmış.
Klasik müzik dinletiyorum. Ayrıca yenidoğan müzikli oyuncak var onu şimdiden kullanmaya başladım. Doğum yapan annelerden işe yaradığını duydum. Bebek rahatlıyormuş.
geçer inş cnm, benimde dikişlerimin düğüm yerleri ağrıyor bugün...[/B
Sağolasın cnm, ben lüleburgaza gitmedim, ama çorluda halamlar ve teyzemler var, aradada orion a avantaja fln gidiyoruz gezmeye, bir haftasonu ayarlayalım o zaman cnm eşli görüşürüz istersen, tekirdağda uyar bize
afiyet olsun cnm
Gece sohbeti daha bir koyu oluyo cnm ama uykusuzluk olmasa dimi :)
iyi yapmışsın cnm
Cnm yağlanmaktan kastın bebeyağı falanmı, ben kağana hamileyken 3.yada 4. ayda kullanmıştım kurutmustu bebeyağı , dr cildin uyumlu değil kullanma demişti ,ondan sürmüyorum, sonrasındada hiç bişi sürmedim çatlamadım, bundada sürmüyorum bişey, yine çatlamadım maş. diyim kendime, bu çatlak işi cilt yapısıyla ilgili sanırım cnm, cildin meyilliyse naparsan yap çatlarsın, teyzem harita gibi ki ne kremler kullanmış
3 tane iyi cnm
günyadın kızlar akşam bebeğim hareketlendi.beni mutlu etti.babası konuşunca ona tepki veriyor[/Q
cnmya hadi gözün aydın korkuttun valla bizi bu kızlar babacı oluoyr benm kızımda babasına karşı cok hareketlii:)
günaydın canım iyiyiz çok şükür 27+ lara geçtik bugün
günyadın kızlar akşam bebeğim hareketlendi.beni mutlu etti.babası konuşunca ona tepki veriyor
günyadın kızlar akşam bebeğim hareketlendi.beni mutlu etti.babası konuşunca ona tepki veriyor
valla canm günler çabuk geçiorr yaklaştıkça heycan artıor tabi korkularımdaaa
doğum yardımı derken canım öle bişeymi var :13:
10 kılo almıssın ama henuz benım hamıle kaldıgım kıloya bıle gelememııssın ne guzel yaaa bananeeeeeee
ben 57 ıle kaldım daha sımdıden 67 oldum sozde hemılelıgımın basında 70 olmadan 69la doguma gırmeyı planlıodum
Kızlar selam,öğlenden beri kusuyorum çok feciyim, gerçi yaklaşık bir haftadır bu şekilde, hatta sadece bir kç hafta kusmadım hamileliğimin başından beri kusuyorum desemde yalan olmaz,
Artık anladım ben, geçmicek bu kusmalar fln, tam gaz devam, nane şekeri attım ağzıma şimdi bi parça hafifledi, korkum susuz kalmak çünkü çok içemiyorum 1 lt fln toplasan anca oluyor... içtiğim gibi çıkıyor çünkü
Kızlar bebişinize müzik dinletiyormusunuz? Bebişlerimiz doğumdan sonra anne karnını özlermiş. Gebeliğin son aylarında bebeğin dinlediği müzikleri doğumdan sonra bebek hatırlarmış.
Klasik müzik dinletiyorum. Ayrıca yenidoğan müzikli oyuncak var onu şimdiden kullanmaya başladım. Doğum yapan annelerden işe yaradığını duydum. Bebek rahatlıyormuş.
Cnm üşenmezsen dinlet :)) ben başka bi tavsiye vericem ama yeni doğmuş bebeği sakinleştiren, DAVLUMBAZ, SAÇ KURUTMA MAKİNASI, SÜPÜRGE SESİ :)) işte bu sesler bebeğe anne karnındaymış hissi verip rahatlatıyor, inş gazlı bir bebek olmaz, kağanın gaz nöbetlerinde çok bilirim ben davlumbaz önünde hoplattığımı...
aynen canım benim ablamında kızında kolik vardı ve sadece o şekilde kucakta davlumbaz önünde veya süpürge sesiyle sakinleşiyordu çok zor cidden inşallah bizimkilerde öyle birşey oluşmaz
[
canım nedensen ben kolay doğum yapacakmışım gibi geliyor bana sezeryan daha korkutucu geliyor bana ben çok diş acısı çektim kaç gece sabahladım dogum agrısı daha beter olamazya diyorum diş çok kötü sabahlara kadar ayakta kaldıgımı biliyorum hem artık normal doğumlarda agrısız oluyor sadece 4 cm açıklıga kadar agrı hissediyomuşun sonra %20 sini bence dayanırız :))
, ayseguluzun, buket111, gulisko1980, hafizebaha, izmirliigulsah, moonsun82, violina günaydın kızlarrrr
, ayseguluzun, buket111, gulisko1980, hafizebaha, izmirliigulsah, moonsun82, violina günaydın kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?