2011 Şubat Anneleri

canım benim ya geçmiş olsun bu ağrıyı doktoruna sordun mu?

günyadın kızlar akşam bebeğim hareketlendi.beni mutlu etti.babası konuşunca ona tepki veriyor

ayy gözünaydınn sudenurr bizde merak etmiştik hneyseki bi sorun yokmuş

benimde sağ kalçamda bi sancı var ama bende eskiden ufak bi bel fıtıgı vardı sanırım ondan oluyo :26:

iyiyim şükür canım sen nasılsın....ütü yapılacak onun stresi bastı

ayy cnm dert ettiğin şeye bak bak kaç haftadır elimi sürmüyorum bişeye ev iş arası gidip geliorum evim rezalett durumda nasıl baş edicem die düüşünüyorum kardeşim gelicek yardıma allahtan bnmde koca bir kıyafet yıgını ütü için beni bekliorr.. hafta sonu artıkk nabalım

Hamilelikte oluyo dediler pek önemsemedim ama sanırım dr yanına uğramam gerekecekk....

oluyor ağrılar sızılar mutlaka ama senin hiç geçmediyse mutlaka dr uğra benimde oluyor yürüyemiyorum ama devamlı diil bizim buralarda yani halk dilinde bu tarz ağrılara kengi diyorlar

Allah kolaylıklar versin canım ne güzel kardeşin yardıma gelecekmiş bak..sen çalışıosunda ütün yığılıo şekerim senin ki gayet normal ya ben gezmekten ütüyü yığdım

Allah kolaylıklar versin canım ne güzel kardeşin yardıma gelecekmiş bak..sen çalışıosunda ütün yığılıo şekerim senin ki gayet normal ya ben gezmekten ütüyü yığdım

öle cnm çalışınca insanın bütün işleri hafta sonuna kalıor doktorum birde agır iş yapmıcaksın dedi zaten benim iş yapmaya zamanım olmuyorki akşam kayınvalidemlerde yiyoruz yemeğimizi bnm eve cıkmam 10,30 oluyor hiç bişeye bakmadan direk yatağa gidiyorum valla napıyımm

canım benim yaa aman gülşahcım işler kalsın ya haftasonuda kalsın aman kendine ve bebişine dikkat etde Allah tan kayınvaliden varmışda yemekle uğraşmıyosun

canım benim yaa aman gülşahcım işler kalsın ya haftasonuda kalsın aman kendine ve bebişine dikkat etde Allah tan kayınvaliden varmışda yemekle uğraşmıyosun

evet cnmm allhtan yemekle ugraşmıorum ugrassam naparmışım bilmiorum allh razı olsun evlendiğimzden beri onlarda yiyoruzz valla

herkese merhaba
kızlar dün akşamdan beri kalp çarpıntısı var. Şimdi daha iyiyim. Hamileliğimin başında çok olmuştu ama dün akşamda çok yoğundu. Bazı gebelerde bu durum olabilirmiş.

kızlar ben geldim geçmişi daha okuyamadım çok ağır grip atlattım o yüzden işede gelemedim sizede haber veremedim kızımıda gördüm bugün çok şükür onun bişeyi yok biraz ateşten rahatsız oldu ama doktorların yapacak bişeyi yoktu ilaç kesinlikle yasak olduğu için sadece ağrı kesiciyle müdahele edebildiler ama şimdi daha iyiyim umarım sizlerde iyisinizdir bu arada kızım 1,100 gr olmuş

günaydın kızlar nasılsınız

neslicim gecmiş olsun kızınada maşallah kocaman olmuş
çağlayancım iyi olmasına çok sevindim
sudecim bebişinin hareketlenmesine çok sevindim babacı olucak bu minişler

herkese merhaba
kızlar dün akşamdan beri kalp çarpıntısı var. Şimdi daha iyiyim. Hamileliğimin başında çok olmuştu ama dün akşamda çok yoğundu. Bazı gebelerde bu durum olabilirmiş.
geçmiş olsun canım ya bendede nefes almakta zorlanıyorum geceleri tıkanıyorum normal mi onuda bilmiyorum

hoşgeldin canım bende uzun süredir yok diyordum nesli..çok ama çoook geçmiş olsun çok ağır atlatmışın şimdi nasılsın peki...minik prensese de maşallah paşam prensesine slm gönderio sanırım tekmelio teyzesi

günaydın canım yeni mi kalktın yoksa kıs

günaydın neslii çook geçmiş olsun hastayken bebişide büyütmüşsün valla maşallahh

iyi bak kendine bak bayram geliyo gezemezsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…