2011 Şubat Anneleri

mrb arkadaşlar nasılsınız?bikaç gündür gelemedim...manisadayım annemin yanına geldim çok şükür eşim bugün yola çıktı ankaraya dönüyor kazasız belasız varır inş...sizlerde ne var ne yok umarım herşey yolundadr

merhabalar aynı ağrıyı bende çekiyorum hatta dayanamayıp ortopediste gittim.Dr gebelıkteen dolayı leğen kemiğimin genişlediğini ve ağrının bu yüzden oldugunu söyledı.Akşamları evdeyken her saat 15 dakıka buz kompresı uyguluyorum çok rahatlatıyor tavsıye ederım.
Ayrıca leğen kemiğini toparlayıcı bir korse verdi hergün onu gıyıyorum çok zahmetlı oluyor ama yapacak başka bişey yok maalesef((
sana da gecmiş olsun cnm.

hoşgeldin canım nur annesi ile hasret gideriyor uğramaz oldu buralara demiştim:))
bende gece erken yatıyorum sabahyta geç kalkıyorum akşam en fazla 11 oda artık aykta uyuyorum

aynı durumdayız seninle ama tek fark beni eşim zorla yatırıo:)ama yatıncada hemen uykuya dalıyorum

hoşgeldin canım nur annesi ile hasret gideriyor uğramaz oldu buralara demiştim:))

aynı durumdayız seninle ama tek fark beni eşim zorla yatırıo:)ama yatıncada hemen uykuya dalıyorum

aynen yastık kokusu almiyim normalde yatakta saatlerce uyanık kalırdım eşim dalga geçmeye başladı artık

hoşgeldin canım
hoşbulduk canım...sen ve meleğin nasılsınız bakalım....

Merhaba kızlar.... Nasılsınız? bebişler nasıl?
Ben dün yine kaçaktım :) Nasıl olsa eşimin yanında 2 stajer var diye astım işi. Evde mutfağımı temizlemem lazımdı onunla uğraştım...

Kalça kemiği ağrısından bahsetmişsiniz... Benimde sol kalça kemiğim tutuluyor. Ayağa kalktığımda üstüne basamıyorum.Yürüyemiyorum bi müddet.Resmen sürahi nene gibi yürüyorum ilk kalktığımda. Sonra yürüdükçe ve hareket ettikçe açılıyor.

slm kıslarr posta postaaa iş yapıyorummmm.birraz önce arka balkonun demirlerini sildim şimdi de camlarını sileceğimm

selam kızlarrrr.anca gelebildim

sabah çok erken kalktım halbukiii.saat 4 gibi tuvalete kalktım ama ne kalkışşş nasıl karnımmm ağrımışş patlayacakmışım meğerseee...valla tuvalete gittikten sonra bile karnım acıdı nasıl işse

sonrada bir türlü uyuyamadım sağa döndüm olmadı sola döndüm olmadı ayaklarımın arasına yastık koydum olmadı öyle parça pincik uyudum işte rahatsız rahatsız

sonra kursa gittim.az önce geldim karnımı doyurdum biraz geçmişi okudşum falan

benim bu sene 60 gün sigortam var tühh 2 ay daha çalışsaydım keşke 120 gün olunca doğum parası veriyorlarmış

yanlız şunu anlamadım eşlerdemi para alabiliyor bunu aydınlatırsanız çok sevinirim

bu arada pazar günü memlekete annemlere gidiyoruz gün sayıyorum ablalarım abim yeğenler herkes orda olacak şimdiden heyecan bastı günler çabuk geçsede biran önce gitsek diye bakıyorum

bende çok sık gidiyorum gece tuvalete,ama çok su içiyorum sanırım ondan, birde benim kanamam geçti çook şükür ama idrar yolu enfeksiyonu çıktı bugün antibiyotik başlıyorum, neyse Allah beterinden saklasın,
sigortan gerçekten azmış yazık olmuş...boşver sağlık olsun...

aa nereye kayboldunuz

şimdi biraz bakındımda babalara verilen süt parası 70 liraymışş.ne kadar komik bir rakam.hatta biri yorum yapmış.inek alıcam onu çiftleştircem buzağıya bile 300 lira veriyorlar daha karlı valla çocuk yapmaktan hem masrafı az demiş doğru demiş valla

geçmiş olsun canım,aman dikkat et, maşallah kızınada kocaman olmuş annesi

Nesli81 geçmiş olsun canım merak etmiştim bende seni bu arada kızını görmüşsün gözün aydın.
yasese canım geçmiş olsuun inşallah bebeginin bişeyi yoktur ayrıca büyümüşte bebişin gözünaydın
sudenur canım bebegin hareket etmiş şükür bak demekki babacı olcak senin kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…