maşşallah sanaben de çok farklı diilim aslında bugün erken kalktım sadeceama erken yatıyorum birde ben eşim zorla yatırıo yoksa sen uymazsın gece diye
mrb arkadaşlar nasılsınız?bikaç gündür gelemedim...manisadayım annemin yanına geldim çok şükür eşim bugün yola çıktı ankaraya dönüyor kazasız belasız varır inş...sizlerde ne var ne yok umarım herşey yolundadr
Günaydınlarrr. Bugün 3. gün ve hala sağ kalçam çok kötü ağrıyoo oturduğum yerden kalkamıyorummmm ne yapıcam ben bu doğuma kadar sürerse ama yaa ağlıcam valla. Beni gören topal zannediyo topallıyorummm ağrıdan..
hoşgeldin canım nur annesi ile hasret gideriyor uğramaz oldu buralara demiştim:))mrb arkadaşlar nasılsınız?bikaç gündür gelemedim...manisadayım annemin yanına geldim çok şükür eşim bugün yola çıktı ankaraya dönüyor kazasız belasız varır inş...sizlerde ne var ne yok umarım herşey yolundadr
bende gece erken yatıyorum sabahyta geç kalkıyorum akşam en fazla 11 oda artık aykta uyuyorum
hoşgeldin canım nur annesi ile hasret gideriyor uğramaz oldu buralara demiştim:))
aynı durumdayız seninle ama tek fark beni eşim zorla yatırıo:)ama yatıncada hemen uykuya dalıyorum
hoşbulduk canım...sen ve meleğin nasılsınız bakalım....hoşgeldin canım
hoşgeldin canım nur annesi ile hasret gideriyor uğramaz oldu buralara demiştim:))
hoşbulduk tatlım iki gündür koşturmaca vardı...bugün eşim yola çıktıannem,babam,kardeşim okulda...kızımla bende evde pinekliyozz çarşı pazar gezmeye gücümüz yokk birazdan annemi okulunda ziyarete gidicem....ama burayı özlemişizzz ya bağımlılık yapıyosunuz resmen sizde ne var ne yok
hoşbulduk canım...sen ve meleğin nasılsınız bakalım....
hoşbulduk tatlım iki gündür koşturmaca vardı...bugün eşim yola çıktıannem,babam,kardeşim okulda...kızımla bende evde pinekliyozz çarşı pazar gezmeye gücümüz yokk birazdan annemi okulunda ziyarete gidicem....ama burayı özlemişizzz ya bağımlılık yapıyosunuz resmen sizde ne var ne yok
iyiyiz canım büyümeye çalışıyoruz siz nasılsınız
evet canım ssklı çalışanlar doğum yardımı ve emzirme yardımı varmış illaki doğum yapacak kişi değil eşinde ssklı çalışması yeterliymiş doğumdan sonra doğum raporu ve başka evraklarla sgk ya başvurmak gerekiyormuş almak için bende tam detaylı bilmiyorum ama sgk ya gidip görüşmek lazım nasıl olduğunu internette çok açıklayıcı değil
ben sözleşmeli mühendis olarka çalışıyorum eskiden doğum izninde maaş her ay yatmıyordu işe başlayınca ssk dan toplu olark iş göremezlik parası olarka alınıyordu o zaman doğum yardımıda bunun içinde oluyormuş
ama şimdi değişti ve biz ücretli doğum iznine ayrılabiliyoruz her ay maaşımızı belirli bir kesintiyle alacağız o yüzden internet eski sistemde anlatmış o yüzden çok anlamadım bir ssk ya uğrayıp bir gün soracağım
dillerim lal ne güzel benim hamile kaldığım kiloya ancak gelmişsin o yüzden çok rahatsız olmazsın
karamel bende 58 le hamile kaldım şimdi 67 kiloyum bende 70 i göreceğim anladığım kadarıyla
aay canım bazısında kusma 9 ay sürebiliyormuş demekki seninki öyle geçmiş olsun canım çok kötü çıkarmak ben hamileliğimin başında da çıkarmamıştım sadece öğürdüm o bile beni sinir ediyordu grip olduğumda kusmuştumda kendime gelemedim bayağı zaman allah dayanma gücü versin sana
her hamilede farklı bir sorun oluyor bazen düşünüyorumda bu 6, 7 çocuk doğuranlar nasıl doğurmuşlar yaaa bu zorluklara her defasında dayanmışlar allah sabrını veriyor
evet canım bencede bebekler doğduktan sonra hissediyorlar
bende dinletmeye çalışıyorum bende de müzikli oyuncak var bende şimdiden onu dinlemeye başlayayaım bari belki doğunca sese alışırda sakinleşir
Cnm üşenmezsen dinlet :)) ben başka bi tavsiye vericem ama yeni doğmuş bebeği sakinleştiren, DAVLUMBAZ, SAÇ KURUTMA MAKİNASI, SÜPÜRGE SESİ :)) işte bu sesler bebeğe anne karnındaymış hissi verip rahatlatıyor, inş gazlı bir bebek olmaz, kağanın gaz nöbetlerinde çok bilirim ben davlumbaz önünde hoplattığımı...
aynen canım benim ablamında kızında kolik vardı ve sadece o şekilde kucakta davlumbaz önünde veya süpürge sesiyle sakinleşiyordu çok zor cidden inşallah bizimkilerde öyle birşey oluşmaz
[
günaydın herkese...
canım ssk ya doğum raporu ile birlikte doğum yaptığın trihe ait vizite kağıdı götüürüyorsun,aynı zamanda işyerinin mhasebeside doğum raporuna göre internetten doğum izni başlangıç ve bitiş trrihini sgk ya bildiriyor,eşin sgk ya bu evraklarla gittiğinde onlar gerekeni yapıyor, sende brtü maaşının 2/3 sini alabiliyorsun her ay....biraz karışık oldu ama çok kolay aslında,aklına bişi takılırsa yardımcı olurum...
hoşbulduk canım...sen ve meleğin nasılsınız bakalım....
bizde iyiyiz şükür bakalım canım ütü yaparım bi taraftanda burayı okur yazarım marifetliymişim yahuhoşgeldin canım nur annesi ile hasret gideriyor uğramaz oldu buralara demiştim:))
slm kıslarr posta postaaa iş yapıyorummmm.birraz önce arka balkonun demirlerini sildim şimdi de camlarını sileceğimm
kolay gelsin tatlım dikkat et kendine çok yorma
selam kızlarrrr.anca gelebildim
sabah çok erken kalktım halbukiii.saat 4 gibi tuvalete kalktım ama ne kalkışşş nasıl karnımmm ağrımışş patlayacakmışım meğerseee...valla tuvalete gittikten sonra bile karnım acıdı nasıl işse
sonrada bir türlü uyuyamadım sağa döndüm olmadı sola döndüm olmadı ayaklarımın arasına yastık koydum olmadı öyle parça pincik uyudum işte rahatsız rahatsız
sonra kursa gittim.az önce geldim karnımı doyurdum biraz geçmişi okudşum falan
benim bu sene 60 gün sigortam var tühh 2 ay daha çalışsaydım keşke 120 gün olunca doğum parası veriyorlarmış
yanlız şunu anlamadım eşlerdemi para alabiliyor bunu aydınlatırsanız çok sevinirim
kızlar ben geldim geçmişi daha okuyamadım çok ağır grip atlattım o yüzden işede gelemedim sizede haber veremedim kızımıda gördüm bugün çok şükür onun bişeyi yok biraz ateşten rahatsız oldu ama doktorların yapacak bişeyi yoktu ilaç kesinlikle yasak olduğu için sadece ağrı kesiciyle müdahele edebildiler ama şimdi daha iyiyim umarım sizlerde iyisinizdir bu arada kızım 1,100 gr olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?