2011 Şubat Anneleri

bişi sorucam
şimdi ben doğum iznine çıktığımda işyeri bana zaten 4 ay maaş ödüyor
doğum parası alamıyorum bu durumda değil mi
?

günyadın kızlar akşam bebeğim hareketlendi.beni mutlu etti.babası konuşunca ona tepki veriyor

bişi sorucam
doğum parası alamıyorum bu durumda değil mi
?

canım aldığın maaşın dışında doğum parası adında ayrıca bir para alacaksın bildiğim kadarıyla

bişi sorucam
doğum parası alamıyorum bu durumda değil mi ?

Canım aslında bunu pek net bilmiyorum fakat mevzuatlar her defasında değişiyor... zaten devletin sana verdiği doğum izni süresi ücretli sayılıyor bildiğim kadarıyla yani maaşını alıyorsun.Daha sonrasında iznini uzatırsan ücretsiz izin kullanabiliyorsun diye biliyorum.
Fakat doğumun ardından devletin ödediği bazı paralar varmış. Süt parası v.s. gibi Hatta bununla ilgili forumlardan birinde bir yazı okumuştum geçmiş zamanda.
Birçok kişinin bu paralardan haberi olmadığı için başvuru yapıp almıyorlar.Bunları araştırıp doğum sonrasında ilgili yerlere başvuru yaparak hakkınızı isteyin...
Hatta bir paradan söz ediliyordu fakat ne parasıydı hatırlamıyorum baya iyi meblağ tutuyor.

kızlar gerçekten bende akşamları özellikle yatmada sıkıntı yaşıyorum göbeğimin etrafında acı oluyor yatttığımda kalmakta zorlanıyorum hareket ettikçe ağrı oluyor omuz ağrısı bel ağrısı bende deoluyor özelliklede çok yürüdüğümde

selam kızlaaaarrr....
okuldan geldim gene yemeklerimi yaptım,dinleniyorum diyette olunca yemek yapmak daha zorlaştı.sebzesini,etini çorbasını salatasını eksiksiz yapıyorum

nesli seni çok merak etmiştim iyi olmana çok sevindim.çağlayana da...

birde benim akıntım ve kaşıntım devam ediyor doktora söyledim bu zmana kadar bana ilaç vermedi ancak krem yazdı artık dayanamıyorum yaaaa

Merhaba arkadaşlar,

Sabahtan gittik hastaneye şeker yüklememiz için kanımızı verdik sonuçlarımızı yarın alıcaz

Bebegimide gördüm dr haftasına göre iri bebek dedi 1.300 gr pek iç acıcı söylemedi bende

üzüldüm nedenini bilmeden...

Ayrıca sancılarım için test yaptı ve idrar yolllarımda taş varmış tahriş etmiş oraları kanama olabilir dedi

antibiyotik verdi dikkat et erken dogumu tetikleyebilir dedi bu durum moralim cok bozuldu kızlar hiçte

istemiyorum antibiyotik kullanmak ama mecbur yani inşallah şeker iyi çıkar da bide ona canım sıkılmaz

offff cok mu yazdım neyse bende durumlar böyle :18:

birde benim akıntım ve kaşıntım devam ediyor doktora söyledim bu zmana kadar bana ilaç vermedi ancak krem yazdı artık dayanamıyorum yaaaa

canım akıntın eger sarı renkteyse ve bazen koku yapıyorsa idrar yolu enfeksiyonuda olablir dr gittiginde idrar tahlili yaptır bence

kızlar doktoruma söylüyorum sağlık ocağında da idrar tahlili yaptırdım aslında lökosit çıktı doktoruma gösterdim o tek başına enfeksiyon old.anlamına gelmez dedi bir problem ypk dedi tek krem verdi o kadar

bugün bende şeker sonuçlarımı aldım kızlar 78-119 çıktı doktorum çok iyi olduğunu söledi çok sevindim
güzel haberler duymak kızımada iyi geliyo sanki içimde dans ediyo gerçi bu sefer tam göremedik sırtını dönmüş dedi doktor bizi duymuş gibi yüzünü son anda bize çevirdi oda yetti bize zaten
yannız 25+2 kilosu biraz azmış 800 gr boyu 36 cm ince uun olucak kızım kime çektiyse babası kısa annesi kısa

canım ben de önce önemsemedim akıntıları ama enfeksiyon olursa kötü işte bence sen başka dr yaptır derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…