günyadın kızlar akşam bebeğim hareketlendi.beni mutlu etti.babası konuşunca ona tepki veriyor
bişi sorucam
şimdi ben doğum iznine çıktığımda işyeri bana zaten 4 ay maaş ödüyor
doğum parası alamıyorum bu durumda değil mi ?
bişi sorucam
kızlar bugün benim belim çok ağrıyorr oturamıorum yerimde yaa
evet canım
günaydın herkese...
canım ssk ya doğum raporu ile birlikte doğum yaptığın trihe ait vizite kağıdı götüürüyorsun,aynı zamanda işyerinin mhasebeside doğum raporuna göre internetten doğum izni başlangıç ve bitiş trrihini sgk ya bildiriyor,eşin sgk ya bu evraklarla gittiğinde onlar gerekeni yapıyor, sende brtü maaşının 2/3 sini alabiliyorsun her ay....biraz karışık oldu ama çok kolay aslında,aklına bişi takılırsa yardımcı olurum...
ben bir kereliğine alınıyor sanıyordum her ay yatırlıyormuki
selam kızlarrrr.anca gelebildim
sabah çok erken kalktım halbukiii.saat 4 gibi tuvalete kalktım ama ne kalkışşş nasıl karnımmm ağrımışş patlayacakmışım meğerseee...valla tuvalete gittikten sonra bile karnım acıdı nasıl işse
sonrada bir türlü uyuyamadım sağa döndüm olmadı sola döndüm olmadı ayaklarımın arasına yastık koydum olmadı öyle parça pincik uyudum işte rahatsız rahatsız
sonra kursa gittim.az önce geldim karnımı doyurdum biraz geçmişi okudşum falan
benim bu sene 60 gün sigortam var tühh 2 ay daha çalışsaydım keşke 120 gün olunca doğum parası veriyorlarmış
yanlız şunu anlamadım eşlerdemi para alabiliyor bunu aydınlatırsanız çok sevinirim
evet eşinde ssklı ise alıyor canım senin adına
bişi sorucam
birde benim akıntım ve kaşıntım devam ediyor doktora söyledim bu zmana kadar bana ilaç vermedi ancak krem yazdı artık dayanamıyorum yaaaa
birde benim akıntım ve kaşıntım devam ediyor doktora söyledim bu zmana kadar bana ilaç vermedi ancak krem yazdı artık dayanamıyorum yaaaa
mavi canını sıkma bn 5,5 kilo ve normal doğumla doğmuşum.ama antibiyotiğini ihmal etme canım
kızlar doktoruma söylüyorum sağlık ocağında da idrar tahlili yaptırdım aslında lökosit çıktı doktoruma gösterdim o tek başına enfeksiyon old.anlamına gelmez dedi bir problem ypk dedi tek krem verdi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?