2011 Şubat Anneleri

Canım sakın için sıkılmasın... Bebişler bazen haftalarına göre ileri bazen de geri kalabiliyorlar... Bir sonraki kontrolünde zaten duruma göre doktorun seni yönlendirir.Şeker sonuçların çıksın bakalım belki gebelik şekeri başlamış olabilir ve bebeğinin fazla kilolu olması bundan kaynaklanabilir.Sen doktorun söyleyiş şekline falan bakma.Strese sokarsan kendini bebişi daha fazla etkilersin.
Antibiyotik mevzusuna gelince o konuda da çok fazla kasma kendini.Ne kadar çok negatif düşünürsen negatif şeyleri o kadar çok üstüne çekersin.
Bende 29 ekim öncesinde 1 kutu antibiyotik içtim dişimi çektirmem gerektiği için.
Doktorum bebeğin verdiği ilaçtan etkilenmediğini söyledi.
Bebişlerimiz şu anda öylesine korunaklı bir zarın içindeler ki.Bu zar seçici geçirgenliğe sahip.Ve öyle kolay kolay herşeyi bebişe geçirmiyor.
Ayrıca artık bebişlerimiz çok daha dirençli durumdalar.Hatta 27. haftadan sonra dünyaya gelen bir çok bebek gerekli tıbbi destek sağlandığı sürece hayatta kalıp büyüyebiliyor.
Bizim yapmamız gereken endişeden,stresten ve üzüntüden kendimizi uzak tutmak. Herşeye kafayı takmicaz,stres yapmicaz.Hep iyisini düşünüp kötüsünü aklımızdan uzak tutucaz.

canım bu süt parası sadece çalışan anneler için mi yoksa tüm anneler için mi?

Kızlar idrar testini yaptırırken idrar kültürü de yaptırın... bende sadece idrar testinde belli olmamıştı enfeksiyon ama kültür yaptırınca doktor Monurol vermişti ve sonrasında şikayetlerim kesilmişti.
Bende idrarımı yaparken sonuna doğru acıma oluyordu ve akıntım vardı.Bazen akıntım sarıya yakın bir renkte oluyordu.Ayrıca su içmeme rağmen idrar rengim koyuydu.
Monurol'u kullandım ve bol su içtim. Sorun ortadan kalktı.

canım sagol zaten dr da şeker den şüphelendi sordu ailede şeker hastası varmı diye o neysede bide üstüne öbürü gelince üzüldüm işte ister istemez o kadar sancı çekiyorum bari bebegim dursun icerde gelmesin inşallah

herkese selam sabahtan beri burdayım ama anca yazma fırsatım oluyor malum 9 günlük tatil var önümüzde tatil dönüşü sıkışmamak için çok çalışıyorum allah sonumuzu hayır etsin

Canım sıkma canını,benimde idrar testimde bol lokosit çıkmıştı kültürdede üreme olmuş ve antibiyotik başlayacağım bugün eşim almaya gitti şimdi,evitrosin 500 lük benim antibiyotiim seninki ne ama ben endişelenmiyorum çok Allahın izniyle zararı olmaz olsa zaten doktor kullan demezki bide biçok gebede ççıkabiliyormuş bu sorunistemiyorum

birde benim akıntım ve kaşıntım devam ediyor doktora söyledim bu zmana kadar bana ilaç vermedi ancak krem yazdı artık dayanamıyorum yaaaa

kızlar bende hiç bi belirti yok ne yanma ne kaşıntı,ama belirti olmadanda idrar yolu enfeksiyon olabiliyormuş, tamamen tesadüfi çıktı kontrolde, Allah hepimize bol şifa versin...sanada geçmiş olsun.

geçmiş olsun cnım sana benim augmentın 1000 gr lık verdi

Ya işte bende ondan endişe ediyorum bide 1000 lik. Ama dr bu durumdan hemen kurtulman gerek dedi erken dogum tehlikesi icin galiba onun icin verdi

canım ben daha 16 haftalıkken 2 kutu antibiyotik aldım hemde agumentin kbb ci ve kendi dr um onay verdi öle aldım bilgin olsun istedim

Ya işte bende ondan endişe ediyorum bide 1000 lik. Ama dr bu durumdan hemen kurtulman gerek dedi erken dogum tehlikesi icin galiba onun icin verdi

Canım doktorun söylediyse endişelenme bence ama istersen bir doktora daha danış...

Canım sanırım çoğu kişi benim ofis işi yapıyorsa özellikle bu saatlerde çok yoğun oluyor kafamı kaldırmak mümkün değil. Ama okumadan da edemiyorum. Herkesi öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…