kızlarrr moralim çokk bozuk eşim sabah 10da yola çıkmıştıı bütün gün aradım telefonu hepp kapalı sonra dayanamadım firmanın bürosunu aradım araç hakkında bilgi istedimm bi problem yok dedilerr ama ben çıldırcamm yaaa....
kızlarrr moralim çokk bozuk eşim sabah 10da yola çıkmıştıı bütün gün aradım telefonu hepp kapalı sonra dayanamadım firmanın bürosunu aradım araç hakkında bilgi istedimm bi problem yok dedilerr ama ben çıldırcamm yaaa....
kızlar ben geldim geçmişi daha okuyamadım çok ağır grip atlattım o yüzden işede gelemedim sizede haber veremedim kızımıda gördüm bugün çok şükür onun bişeyi yok biraz ateşten rahatsız oldu ama doktorların yapacak bişeyi yoktu ilaç kesinlikle yasak olduğu için sadece ağrı kesiciyle müdahele edebildiler ama şimdi daha iyiyim umarım sizlerde iyisinizdir bu arada kızım 1,100 gr olmuş
canım manisa- ankara arası 8 saat falan degilmi telaşlanma bişey yoktur aramıssın şirketi işte moralini bozma
canım bişey yoktur yaa otobüs şirketi ne dedi?çok merak içindeysen otobüsün araç telefonunu al ordan ara bence eşini için rahat etsin.işte bu hamılelık insanın duygularını ikiye katlıyor valla
inşallah tez zamanda iyi haberlerini alırsın
Merhaba arkadaşlar,
Sabahtan gittik hastaneye şeker yüklememiz için kanımızı verdik sonuçlarımızı yarın alıcaz
Bebegimide gördüm dr haftasına göre iri bebek dedi 1.300 grpek iç acıcı söylemedi bende
üzüldüm nedenini bilmeden...
Ayrıca sancılarım için test yaptı ve idrar yolllarımda taş varmış tahriş etmiş oraları kanama olabilir dedi
antibiyotik verdi dikkat et erken dogumu tetikleyebilir dedi bu durum moralim cok bozuldu kızlar hiçte
istemiyorum antibiyotik kullanmak ama mecbur yani inşallah şeker iyi çıkar da bide ona canım sıkılmaz
offff cok mu yazdım neyse bende durumlar böyle :18:
bugün bende şeker sonuçlarımı aldım kızlar 78-119 çıktı doktorum çok iyi olduğunu söledi çok sevindim
güzel haberler duymak kızımada iyi geliyo sanki içimde dans ediyogerçi bu sefer tam göremedik sırtını dönmüş dedi doktor bizi duymuş gibi yüzünü son anda bize çevirdi oda yetti bize zaten
yannız 25+2 kilosu biraz azmış 800 gr boyu 36 cm ince uun olucak kızım kime çektiyse babası kısa annesi kısa
Kızlar selam,alıntı yaparken kağan sayfayı kapattı tüm alıntılarım iptal oldu yani, akşama vakit bulunca yeniden bakıcam geçmişe,
Kızlar imdat bugünde kusuyorum, yarın dr u arıcam, kaç gündür unutuyorum... hem sonuçları hem şu bulantıyı anlatıcam belki serum fln verir yine biraz rahatlarım , gerçi önceki serumda akşamına yine kusmuştum ama kusma nöbetlerinin şiddeti azalıyor gibi oluyor
Kağancımla turlamaya çıktık akşam bezdi fln alışveriş yapıp döndük, ama kafam dolu olduğundan olsa gerek poşeti almadan kasada bırakıp çıkmışım marketten,iyi kendimi unutmamışım da poşeti unutmuşum :)) arkamdan görevli kız getirdi sağolsun,
Kızlar bana her yer havasız geliyor, cam kapı açık tutuyorum kolsuz ve şortla geziyorum ateş basıyor resmen menapozlu hatunlar gibi, arada abartıp yelpaze fln kullanıyorum, sıkıntı basıyor içime resmen,
Kağana kulaklık aldım ayılı olandan çok yakıştı kuzuma,
Arkadaşlarmdan biri hediye paketi yapmış kağana ve yeni bebeğime onu aldım bugün çok sevindim hediyeleşmek güzel bişey :))
Şimdi yemek yiyelim bi fırsat bulunca geliycem yine öpüyorum
kızlar nasılsınız biraz önce kız kardeşimle buluştuk bana gecelik takımımı aldı kızların aldığı sanırım manik ve dilerim lal aynı pijama takımını aldık hemde cok uyguna 60 tl ye birde bebeğimin sebamed ürünlerini aldık tulum aldık polarlı tavşan şeklinde teyzesi onaa görseniz bandana falan aldık harika şeylerr saolsun teyzemiz..
saolun kızlar ya çok kötü oldum gerçketn annemde panik oldu ben öyle olunca şoförün telefonunu aldı firmadan aradı eşimle konuştu çok şükür elh. şimdide eşim aradı varmış telefonunu kapatmak zorunda kalmış molalardada abdest namaz derken arayamamış....o da biraz panik olmuş tabi şöförden arayınca bana biraz serin kanlı olmaya çalış çok panikliyosun dedi ama elimde olmuyo aklıma neler neler geldi....ama çok şükürr yaa allahım eksikliğini göstermesinnn
slm kızlaarr nasılsınız bugün ancak fırsat bulabildim geçmişi de okuyamadım.
bugün kızımın odasını aldıııkkkk.ayy çok sevinçliyim 27 kasımda getircekler miniğimin odasını.kayınpederim saolsun.gittik baktık kayınpederim sen hangisini beğendin dedi gösterdim pazarlığa oturdu kaynanam olcak cadı aman şimdi ne pazarlık yapcan şimdimi alcaz dedi.kayınpederimde bidaha ne zaman gelcez ancak doğuma yataksızmı doğsun kız deedi vee aldı.:))))
saolsun kayınpederim valla çok hoş bi takım aldık acaip süsülü bişi:))
gelsin hemen çekicem fotolarını bide ctsi günü boya yapcak kayınpederciim kızımın odasını valla çok mutlu oldum :))
bugün kızımın odasını aldıııkkkk.ayy çok sevinçliyim 27 kasımda getircekler miniğimin odasını.kayınpederim saolsun.gittik baktık kayınpederim sen hangisini beğendin dedi gösterdim pazarlığa oturdu kaynanam olcak cadı aman şimdi ne pazarlık yapcan şimdimi alcaz dedi.kayınpederimde bidaha ne zaman gelcez ancak doğuma yataksızmı doğsun kız deedi vee aldı.:))))
gelsin hemen çekicem fotolarını bide ctsi günü boya yapcak kayınpederciim kızımın odasını valla çok mutlu oldum :))
:))) Hayırlı olsun canım yazını okurken bende çok mutlu oldummm aynı mutluluğu bende dün yaşadım valla çok tatlı bi duygu ama ben dayanamayıp orda resmini çektim odanın dünden beri de herkese gösteriyommm :)))))
canım sevincini hissedebiliyorum bende kızım odasını aldığımda yanı şeyi yaşadım benimki 3 aralıkta gelicekseninki daha erken ne güzel demi gelsinler biraz önce yerleştirrlim herşeylerini bende çok heyecanlanıyorum
bizede gösteeerrr
:))) Hayırlı olsun canım yazını okurken bende çok mutlu oldummm aynı mutluluğu bende dün yaşadım valla çok tatlı bi duygu ama ben dayanamayıp orda resmini çektim odanın dünden beri de herkese gösteriyommm :)))))
manikciiimm nasılsın.bugün nar yedin mi ben 1 tane yedim gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?