2011 Şubat Anneleri

manikciiimm nasılsın.bugün nar yedin mi ben 1 tane yedim gene

şenayım sen deburdasın neler yaptın bitirdin mi işlerini?

bayramda napıyosunuz kızlar...
ben 1.günü manisaya gidiyorum

Selam canım, yapsam çok iş var da ben televizyonun karşısında oturdum kaldım.
hep iş hep iş, şenayın suçu ne di mi ama))
biz de çorluya (tekirdağ) gidicez arife günü, bayram boyu ordayız.
bayramda kiloları alıp dönmezsek iyidir melocum, sakın manisa da diyeti bırakma. listeni okuyorum her gün, bana da iyi geldi ne yemek yapsam derken fikir oluyor senden.
şeker yüklemesi yapılcak döner dönmez pazartesi, tutmalıyım kendimi.

Hemen Hemen dünden razıyımmm göstertmeye aama izin vermiyooo napcam şimdi daha mesaj sayım 18 mişş (((

güzel günlerde kullan canım.
bol bol cevap yaz o zaman, bir kaç güne tamamlarsın canım.
ne güzel öğretmenler de çoğaldı topikte.
zaten akşamları burası öğretmenler odası gibi oluyor)
senin branşın neydi?

Kızlar iyi akşamlar nabersiniz, asabım bozuldu ya, birisi facede bana bir kadın isminden aşk sözleri fln gönderiyor, töbe töbe, kadın arkadaşlık talebi falan göndermiş kimsiniz yazdım beni tatmin edici bir cevap göndermeyince kabul etmedim bu seferde aşk sözleri gönderiyor ya, siliyorum, açıkçası ne yapacağımı bilemedim

çok sevindim canımmm bak kayınpederin ne kadar düşüncelii güle güle kullanın sağolsun odaçok merak ettim ama odayı gelince hemen fotosunu istiyoruz

manikciiimm nasılsın.bugün nar yedin mi ben 1 tane yedim gene

şenayım sen deburdasın neler yaptın bitirdin mi işlerini?

bayramda napıyosunuz kızlar...
ben 1.günü manisaya gidiyorum

bizde bayramda memlekete gidiyoruz.erkenden hemde pazar günü Allah nasip ederse çıkacağız yola bartına gidicez pazar pazartesi salı çarşamba ordayız 3.günü de yola çıkıp buraya döneceğiz.çok seviniyorum herkes orda olacak koca göbeğimle ablamlar beni ilk defa görecek

canım yaa geçmiş olsun hala kusuyor olman çok kötü.bencede sen serum al kendine boş yere işgence etme

canım yaa o kendini kötü hissetme zaman zaman oluyor sebepsiz yere
bende boyatmak istiyorum ama bi yandanda boşver diyorum.bitkisel yapınca bişi olmaz boyatan bir kaç arkadaş var aslında.

ooo güle güle giy.ben kıyamamıştımda kaldırmıştım ya pijamaları.bugün çıkardım giydim şimdi üstümde ayyy çok rahat.valla saklamayın kızlar doğumdan sonra giyerim falan diye pijamalr zaten bol bakmışsınız doğumdan sonra giyemeyizz(çok kilo vercez ya inşallah) ohh tiril tiril bolcana çok rahat arık hergün giycem sabahları bile çıkarmıcam

canımmm paniğini anlıyorum bende olsam bende böle paniklerim.ama çok şükür bişi yokmuş hadi geçmiş olsun

Evet evet çok çok cevap yazayımm da resimleri gösterteyim :) Bilgisayar öğretmeniyim bu arada

engelle ıstersen canım.. o zaman senı goremıo bıle bırak mesaj yazmayı

arada çıkıyo öyle insanlar.ekleme tanımıyorsan...sahte isimlerle sahte cinsiyetlerle saçma sapan şeyler yapanlar var

Evet evet çok çok cevap yazayımm da resimleri gösterteyim :) Bilgisayar öğretmeniyim bu arada
cnm branştaşız senle :)ama ben henüz göreve başlayamadımbakalı yarın sonuçlar açıklancakmış ne alemde olcak bizim böüm aldı başını gidiyo buarada böte mi tef misin
iyi akşamlar cnm hoşgeldin

hoşbulduk tatlım ayy ne sinir insanlar varyaa boş işlerle uğraşmak onlara ne kadar keyifli geliyo engelle cnm bencede ayarlardan bişiler yap ben face kullanmmıyorum bu tarz şeyle insanı sinir ediyo cidden

Allahım ne insanlar var yaa valla töbe töbe yanii:26:

bugün iclal aydının programında kızına bakan bir baba çıktı...ve şu kitaptan bahsettiler.bana çok faydası dokundu dedi iclal aydında bende okudum çok faydasını gördüm dedi hemen not aldımm

kitap listelerinizin arasına eklemek istersiniz belkii.ben hamilelik kısmında pek bununla ilgili kitap okuyamadım ama her ay düzenli dergiler alıyorum.oralardan faydalanıyorum.ama bebeğimi büyütürüken kitaplardan faydalanmak istiyorum bu kitabıda eklemek istiyorum

Hepsiburada.com : Çocuğunuz Büyürken Sizi Neler Bekler | Kitap

engelle canım, arada çıkıyor böyle manyaklar

, burcuuu, dillerim_lal, mucize_1406, senaysn
ii akşamlar güzeller

iyi akşamlar canım

canım o serinin başka bir kitabını almıştım ben de, o da güzelmiş arkadaşım tavsiye etmişti. daha okuyamadım
Hepsiburada.com : Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler | Kitap

senin söylediğini de ekledim listeye
bir an önce okumak lazım, bebekler gelince vakit kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…