manikciiimm nasılsın.bugün nar yedin mi ben 1 tane yedim gene
şenayım sen deburdasın neler yaptın bitirdin mi işlerini?
bayramda napıyosunuz kızlar...
ben 1.günü manisaya gidiyorum
Hemen Hemen dünden razıyımmm göstertmeyeaama izin vermiyooo napcam şimdi daha mesaj sayım 18 mişş (((
slm kızlaarr nasılsınız bugün ancak fırsat bulabildim geçmişi de okuyamadım.
bugün kızımın odasını aldıııkkkk.ayy çok sevinçliyim 27 kasımda getircekler miniğimin odasını.kayınpederim saolsun.gittik baktık kayınpederim sen hangisini beğendin dedi gösterdim pazarlığa oturdu kaynanam olcak cadı aman şimdi ne pazarlık yapcan şimdimi alcaz dedi.kayınpederimde bidaha ne zaman gelcez ancak doğuma yataksızmı doğsun kız deedi vee aldı.:))))
saolsun kayınpederim valla çok hoş bi takım aldık acaip süsülü bişi:))
gelsin hemen çekicem fotolarını bide ctsi günü boya yapcak kayınpederciim kızımın odasını valla çok mutlu oldum :))
manikciiimm nasılsın.bugün nar yedin mi ben 1 tane yedim gene
şenayım sen deburdasın neler yaptın bitirdin mi işlerini?
bayramda napıyosunuz kızlar...
ben 1.günü manisaya gidiyorum
Kızlar selam,alıntı yaparken kağan sayfayı kapattı tüm alıntılarım iptal oldu yani, akşama vakit bulunca yeniden bakıcam geçmişe,
Kızlar imdat bugünde kusuyorum, yarın dr u arıcam, kaç gündür unutuyorum... hem sonuçları hem şu bulantıyı anlatıcam belki serum fln verir yine biraz rahatlarım , gerçi önceki serumda akşamına yine kusmuştum ama kusma nöbetlerinin şiddeti azalıyor gibi oluyor
Kağancımla turlamaya çıktık akşam bezdi fln alışveriş yapıp döndük, ama kafam dolu olduğundan olsa gerek poşeti almadan kasada bırakıp çıkmışım marketten,iyi kendimi unutmamışım da poşeti unutmuşum :)) arkamdan görevli kız getirdi sağolsun,
Kızlar bana her yer havasız geliyor, cam kapı açık tutuyorum kolsuz ve şortla geziyorum ateş basıyor resmen menapozlu hatunlar gibi, arada abartıp yelpaze fln kullanıyorum, sıkıntı basıyor içime resmen,
Kağana kulaklık aldım ayılı olandan çok yakıştı kuzuma,
Arkadaşlarmdan biri hediye paketi yapmış kağana ve yeni bebeğime onu aldım bugün çok sevindim hediyeleşmek güzel bişey :))
Şimdi yemek yiyelim bi fırsat bulunca geliycem yine öpüyorum
arkadaşlar merhaba nasılsınız bugün ben kenndimi çok kötü hissediyordum. çok yalnız hissediyordum çıktım alışveriş yaptım her zaanki gibi biraz moralim düzeldi, ama saçlarımı da boyatmak istiyorum kendimi daha iyi hissetmek için siz boyatıyor musunuz. dr.'a da sormadım siz ne dersiniz
kızlar nasılsınız biraz önce kız kardeşimle buluştuk bana gecelik takımımı aldı kızların aldığı sanırım manik ve dilerim lal aynı pijama takımını aldık hemde cok uyguna 60 tl ye birde bebeğimin sebamed ürünlerini aldık tulum aldık polarlı tavşan şeklinde teyzesi onaa görseniz bandana falan aldık harika şeylerr saolsun teyzemiz..
saolun kızlar ya çok kötü oldum gerçketn annemde panik oldu ben öyle olunca şoförün telefonunu aldı firmadan aradı eşimle konuştu çok şükür elh. şimdide eşim aradı varmış telefonunu kapatmak zorunda kalmış molalardada abdest namaz derken arayamamış....o da biraz panik olmuş tabi şöförden arayınca bana biraz serin kanlı olmaya çalış çok panikliyosun dedi ama elimde olmuyo aklıma neler neler geldi....ama çok şükürr yaa allahım eksikliğini göstermesinnn
güzel günlerde kullan canım.
bol bol cevap yaz o zaman, bir kaç güne tamamlarsın canım.
ne güzel öğretmenler de çoğaldı topikte.
zaten akşamları burası öğretmenler odası gibi oluyor)
senin branşın neydi?
, burcuuu, dillerim_lal, mucize_1406, senaysn
ii akşamlar güzeller
Kızlar iyi akşamlar nabersiniz, asabım bozuldu ya, birisi facede bana bir kadın isminden aşk sözleri fln gönderiyor, töbe töbe, kadın arkadaşlık talebi falan göndermiş kimsiniz yazdım beni tatmin edici bir cevap göndermeyince kabul etmedim bu seferde aşk sözleri gönderiyor ya, siliyorum, açıkçası ne yapacağımı bilemedim
Kızlar iyi akşamlar nabersiniz, asabım bozuldu ya, birisi facede bana bir kadın isminden aşk sözleri fln gönderiyor, töbe töbe, kadın arkadaşlık talebi falan göndermiş kimsiniz yazdım beni tatmin edici bir cevap göndermeyince kabul etmedim bu seferde aşk sözleri gönderiyor ya, siliyorum, açıkçası ne yapacağımı bilemedim
cnm branştaşız senle :)ama ben henüz göreve başlayamadımEvet evet çok çok cevap yazayımm da resimleri gösterteyim :) Bilgisayar öğretmeniyim bu arada
iyi akşamlar cnm hoşgeldin
engelle ıstersen canım.. o zaman senı goremıo bıle bırak mesaj yazmayı
arada çıkıyo öyle insanlar.ekleme tanımıyorsan...sahte isimlerle sahte cinsiyetlerle saçma sapan şeyler yapanlar var
Hemen engelliyorum cnm, ama arkadaşım olmadığı için bana mesaj gönderememesi lazım ya
cnm branştaşız senle :)ama ben henüz göreve başlayamadımbakalı yarın sonuçlar açıklancakmış ne alemde olcak bizim böüm aldı başını gidiyo buarada böte mi tef misin
Canım ikiside değilim iktisat mezunuyum aslında bilg öğr. belgem Milli Eğitimden bende özeldeyim.
, burcuuu, dillerim_lal, mucize_1406, senaysn
ii akşamlar güzeller
bugün iclal aydının programında kızına bakan bir baba çıktı...ve şu kitaptan bahsettiler.bana çok faydası dokundu dedi iclal aydında bende okudum çok faydasını gördüm dedi hemen not aldımm
kitap listelerinizin arasına eklemek istersiniz belkii.ben hamilelik kısmında pek bununla ilgili kitap okuyamadım ama her ay düzenli dergiler alıyorum.oralardan faydalanıyorum.ama bebeğimi büyütürüken kitaplardan faydalanmak istiyorum bu kitabıda eklemek istiyorum
Hepsiburada.com : Çocuğunuz Büyürken Sizi Neler Bekler | Kitap
cnm branştaşız senle :)ama ben henüz göreve başlayamadımbakalı yarın sonuçlar açıklancakmış ne alemde olcak bizim böüm aldı başını gidiyo buarada böte mi tef misin
Canım ikiside değilim iktisat mezunuyum aslında bilg öğr. belgem Milli Eğitimden bende özeldeyim.
anladım cnm özelde zordur değilmi ilköğretimde mi derse giriyon cnm valla öğretmenlik zor ama çok güzel bi meslek bende başlarım hayırlısyla inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?