2011 Şubat Anneleri

Kızlar geldim, engellemeye çalıştıkça sayfa hata verdi baya bi sayfa açıktı bende ondan olabilir dedim face haricindekileri kapattım, sonunda engelleyebildim
kızlarrrr nereye kayboldunuzzz

canım arkadasın olmasada eger ayarlardan arama yapanlar mesaj gondermesın gıbı bı gızlılık yapmamıssan gonderebılıo malesef

Şenaycım nabersin, çorluyamı geliyonuz bayramda, ay görüşebilsek keşke ya :))

ooo hafize hala iştemisinnn bu saattee

valla ben yemekten sonra belim ağrıdı az uzanayım didim uyuyakalmışım eşim uyandırdı gece uyuyamazsın yine diye inşallah gece uyurum yaa uyuyamamak çok sinir

ooo hafize hala iştemisinnn bu saattee

valla ben yemekten sonra belim ağrıdı az uzanayım didim uyuyakalmışım eşim uyandırdı gece uyuyamazsın yine diye inşallah gece uyurum yaa uyuyamamak çok sinir

Hala işteyim az sonra çıkıcam . Gece uyuyamamak çok kötü gündüz biraz uyuyunca akşam uyunmuyo bende bazen iş yerinde kestiriyom ama gecesi berbat oluyo o yüzden gündüz uyumamak daha iyi.

kızlarrrr nereye kayboldunuzzz

biraz okuyorum biraz uzanıyorum bu gece canım, ay iyice tembel oldum çıktım nolcak sonumuz bilmem

Şenaycım nabersin, çorluyamı geliyonuz bayramda, ay görüşebilsek keşke ya :))

ne güzel olur canım ya. biz normalde sıksık giderdik ama bu sefer bayramdan bayrama oldu. minik sayesinde daha doğmadan eve tıkıldık kaldık. bir an önce gitmek istiyorum artık

aa negüzell güle güle kullansın prensesin..

darısı da bize olsun bu arada göbüş topiğine baktım herkesinkki çook şirin ama seninkine bayıldım,maşallahh

ayy çok teşekkür ederim canım hem odamız için hemde göbüşüme yaptığın yorum için

teşekkür ederiz arkadaşlar yarın kayınpederim uğrayıp resmini çekicem ben takımın dedi.:) heveslendi adamcağız sanırım erzincanda belki kardeşlerine falan göstercek eğer o uğrar mağzaya çekerse bende hemen koyarım buraya.ama yok uğramazsa yerleştirince koyarım hem tülü falan öööle bakınca daha güzel çıkar.:))
bu arada size bişi sorcam ben pzts günü 100 gr almışım demiştim ya şimdi 1 kilo almış gözüküyorum sizce şişlik falanmı yaa canım sıkıldı hemde sabah kalkar kalmaz ölçüldüm yoksam bizim tartımı bi anormal ya takmıyım diyorum ama zaten kilolu başladığım içinde çok almamak istiyorum açıkçası.hatta akşam şimdi 2 kilo almışım gibi.

gozdecım sabahtan aksama kadar 1,5 hatta 2 kılo farkedıo sen sabah cıkan kılonu dıkkate al. uuff kılo deyınce bak gene canım sıkıldı

ayyyy hadi gözün aydın ben de çok merak etmiştim
saol canım...
gözünaydın canım,bencede serin kanlı olmaya çalış,bebişlerimiz için stresten uzak olmalıyız biliyosun....
ya fıtrattan kaynaklınıyor herhalde birde benim eşim beni asla habersiz bırakmaz iş yerine bile gidince önce beni arar bugün aramayınca ister istemez endişelendim...
oy maşallah güle güle güzel günlerde kullansın minişin....
ay bende çok heyecan yapıyorumm...bizde beğendik odamızıda sepetimizide inş bayramdan sonra sipariş vericez aralık sonu gibi gelir herhalde...

seni çok iyi anlıyorum canım bende kilolu hamile kaldığım için çok almama gayreti içindeyim ama şimdiden 8 kilo aldım bile...burda bana herkes şişmişsin dedi tuzu kesicem bakalım farkedicekk mi herkess son günlerimm zannedioo :76:

bende az önce bisküvi yiyodum eşim sen sanki biraz fazlamı yiyosun dedi gözlerim doldu ağlayacaktım nerdeyse ama çok haklı

fena yiyorum evde tartı yok onun verdiği bir rahatlıkmı vardır yoksa zayıflığımamı güveniyorum nedir bilmiyorum ama gidişat kötü...10 kiloyla son 3 aya girdim.biraz frenlesem iyi olacak sanırımm.öfff önümüzde bayrammm valla işimiz zor

gözdecim kayınvalideden yana şansın yok ama kayınpederinden yüzün gülmüş sanırım. böylelikle dengelerler birbirlerini. resimleri bekliyoruz odanızın. eminim çok güzeldir.
canım günden güne farkeder sabah aç olsan da gece arada içtiğin sudan ya da tuvalete gidip gidemediğinden bile farkeder. takma o kadar. bu dönemde ideali ayda 1-2 kilo arasıymış. zaten bebekler o kadar hızlı büyüyor ki bizim sabit kalmamız imkasız

canım gercı senın kılonda bısey yokta yıne de dıkkat etmek ıstıosan eve tartı al ıı oluyo ben hergun sabah aksam tartılıorumm azcık farketsın hemen frenlemeye calısoıorum. bole kılonu bılmeyınce bıde zaten zayıfsın anlamıosun hersey gulluk gulıstanlık gelıo. Ben bıle 10 kılo almama ramen hala sadece karnım varmıs gıbıme gelıo kendımı kandırıorum ama tartı gerceklerı gosterıooo dost acı soler mısalı

valla tartı olsa deli gibi günde 10 defa tartılırım heralde
ama doğru söylüyosun görünürdede bişii olmayınca hiç kilo gibi gelmiyo.ama yinede dikkat etmek lazım perhize mecbur kalırsam o koyduğunuz listelere uymam gerekirse daha zor olur.gerçi yeri geliyo onlardanda az yiyorum ama kısıtlanınca insan psikolojik olarak zorlanıyor.bakalım şeker testinde neler gelecek başımıza

nurcum şimdi 7.aya girdinizmi yani bende hiç bilmiyorum şu ayları haftaları yaa..aayy bende bi 7.aya gireydimmm.neyse bayramın yüzü suyu hürmetine çabuk geeçer 2 hafta

Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

buyrun kizlar burdan anlasilir sanirim
bizimde 3 hafta sonra 7 bitiyor 8. aya giriyoruz

oo maşallah annelerimizeee valla şaka maka mutlu sona yaklaşıyoruz kızlar.Allah tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…