kızlarrrr nereye kayboldunuzzz
engelle canım, arada çıkıyor böyle manyaklar
iyi akşamlar canım
canım o serinin başka bir kitabını almıştım ben de, o da güzelmiş arkadaşım tavsiye etmişti. daha okuyamadım
Hepsiburada.com : Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler | Kitap
senin söylediğini de ekledim listeye
bir an önce okumak lazım, bebekler gelince vakit kalmayacak
canım arkadasın olmasada eger ayarlardan arama yapanlar mesaj gondermesın gıbı bı gızlılık yapmamıssan gonderebılıo malesef
anladım cnm özelde zordur değilmi ilköğretimde mi derse giriyon cnm valla öğretmenlik zor ama çok güzel bi meslek bende başlarım hayırlısyla inşş
Gerçekten zor canım kendi işyerimiz onun rahatlığlı var eşimle beraberiz ama bi okadar da zorlukları var mesela hala iş yerindeyimm. Derslere girmiyorum 5 aydır ama öğrenci iişleri , idare falan filan derken zaman geçiyoo bayramdan sonra çalışmıcam diyorum ama evde beni yalnız bırakmaz eşim çünkü ne onun ailesi burda ne de benim anlıcann zor durum..
ooo hafize hala iştemisinnn bu saattee
valla ben yemekten sonra belim ağrıdı az uzanayım didim uyuyakalmışım eşim uyandırdı gece uyuyamazsın yine diye inşallah gece uyurum yaa uyuyamamak çok sinir
kızlarrrr nereye kayboldunuzzz
Şenaycım nabersin, çorluyamı geliyonuz bayramda, ay görüşebilsek keşke ya :))
aa negüzell güle güle kullansın prensesin..
darısı da bize olsunbu arada göbüş topiğine baktım herkesinkki çook şirin ama seninkine bayıldım,maşallahh
:))) Hayırlı olsun canım yazını okurken bende çok mutlu oldummm aynı mutluluğu bende dün yaşadım valla çok tatlı bi duygu ama ben dayanamayıp orda resmini çektim odanın dünden beri de herkese gösteriyommm :)))))
canım sevincini hissedebiliyorum bende kızım odasını aldığımda yanı şeyi yaşadım benimki 3 aralıkta gelicekseninki daha erken ne güzel demi gelsinler biraz önce yerleştirrlim herşeylerini bende çok heyecanlanıyorum
hayırlı olsun canım.. ınsallah saglıkla huzurla kullanın bebısınle.
Sana da hayırlı olsun canım bızımlede paylas fıkır olsun bızede :)
Bu arada benım kuzumun hala bıseyı yok yaa elım gıtmıo almaya cokta heves edıorum ama bıraz daha durayım bıraz daha derken bu gıdısle kızımla beraber alcas heralde
melocum ne ıcın yıyosun narı.
Bende gecen gun bısey paylasmıstımda burda hamılelerde pek onerılmıo dıe gercı ben yınede 2 gundur sabahları taze sıkıp suyunu ıcıorumda
çok sevindim canımmm bak kayınpederin ne kadar düşüncelii güle güle kullanın sağolsun odaçok merak ettim ama odayı gelince hemen fotosunu istiyoruz
bizde bayramda memlekete gidiyoruz.erkenden hemde pazar günü Allah nasip ederse çıkacağız yola bartına gidicez pazar pazartesi salı çarşamba ordayız 3.günü de yola çıkıp buraya döneceğiz.çok seviniyorum herkes orda olacak koca göbeğimle ablamlar beni ilk defa görecek
canım yaa geçmiş olsun hala kusuyor olman çok kötü.bencede sen serum al kendine boş yere işgence etme
canım yaa o kendini kötü hissetme zaman zaman oluyor sebepsiz yere
bende boyatmak istiyorum ama bi yandanda boşver diyorum.bitkisel yapınca bişi olmaz boyatan bir kaç arkadaş var aslında.
ooo güle güle giy.ben kıyamamıştımda kaldırmıştım ya pijamaları.bugün çıkardım giydim şimdi üstümde ayyy çok rahat.valla saklamayın kızlar doğumdan sonra giyerim falan diye pijamalr zaten bol bakmışsınız doğumdan sonra giyemeyizz(çok kilo vercez ya inşallah) ohh tiril tiril bolcana çok rahat arık hergün giycem sabahları bile çıkarmıcam
canımmm paniğini anlıyorum bende olsam bende böle paniklerim.ama çok şükür bişi yokmuş hadi geçmiş olsun
saol canım...ayyyy hadi gözün aydın ben de çok merak etmiştim
ya fıtrattan kaynaklınıyor herhalde birde benim eşim beni asla habersiz bırakmaz iş yerine bile gidince önce beni arar bugün aramayınca ister istemez endişelendim...gözünaydın canım,bencede serin kanlı olmaya çalış,bebişlerimiz için stresten uzak olmalıyız biliyosun....
oy maşallah güle güle güzel günlerde kullansın minişin....slm kızlaarr nasılsınız bugün ancak fırsat bulabildim geçmişi de okuyamadım.
bugün kızımın odasını aldıııkkkk.ayy çok sevinçliyim 27 kasımda getircekler miniğimin odasını.kayınpederim saolsun.gittik baktık kayınpederim sen hangisini beğendin dedi gösterdim pazarlığa oturdu kaynanam olcak cadı aman şimdi ne pazarlık yapcan şimdimi alcaz dedi.kayınpederimde bidaha ne zaman gelcez ancak doğuma yataksızmı doğsun kız deedi vee aldı.:))))
saolsun kayınpederim valla çok hoş bi takım aldık acaip süsülü bişi:))
gelsin hemen çekicem fotolarını bide ctsi günü boya yapcak kayınpederciim kızımın odasını valla çok mutlu oldum :))
ay bende çok heyecan yapıyorumm...bizde beğendik odamızıda sepetimizide inş bayramdan sonra sipariş vericez aralık sonu gibi gelir herhalde...canım sevincini hissedebiliyorum bende kızım odasını aldığımda yanı şeyi yaşadım benimki 3 aralıkta gelicekseninki daha erken ne güzel demi gelsinler biraz önce yerleştirrlim herşeylerini bende çok heyecanlanıyorum
ayy çok teşekkür ederim canım hem odamız için hemde göbüşüme yaptığın yorum için:16
teşekkür ederiz arkadaşlar yarın kayınpederim uğrayıp resmini çekicem ben takımın dedi.:) heveslendi adamcağız sanırım erzincanda belki kardeşlerine falan göstercek eğer o uğrar mağzaya çekerse bende hemen koyarım buraya.ama yok uğramazsa yerleştirince koyarım hem tülü falan öööle bakınca daha güzel çıkar.:))
bu arada size bişi sorcam ben pzts günü 100 gr almışım demiştim ya şimdi 1 kilo almış gözüküyorum sizce şişlik falanmı yaa canım sıkıldı hemde sabah kalkar kalmaz ölçüldüm yoksam bizim tartımı bi anormal ya takmıyım diyorum ama zaten kilolu başladığım içinde çok almamak istiyorum açıkçası.hatta akşam şimdi 2 kilo almışım gibi.
ayy çok teşekkür ederim canım hem odamız için hemde göbüşüme yaptığın yorum için
teşekkür ederiz arkadaşlar yarın kayınpederim uğrayıp resmini çekicem ben takımın dedi.:) heveslendi adamcağız sanırım erzincanda belki kardeşlerine falan göstercek eğer o uğrar mağzaya çekerse bende hemen koyarım buraya.ama yok uğramazsa yerleştirince koyarım hem tülü falan öööle bakınca daha güzel çıkar.:))
bu arada size bişi sorcam ben pzts günü 100 gr almışım demiştim ya şimdi 1 kilo almış gözüküyorum sizce şişlik falanmı yaa canım sıkıldı hemde sabah kalkar kalmaz ölçüldüm yoksam bizim tartımı bi anormal ya takmıyım diyorum ama zaten kilolu başladığım içinde çok almamak istiyorum açıkçası.hatta akşam şimdi 2 kilo almışım gibi.
bende az önce bisküvi yiyodum eşim sen sanki biraz fazlamı yiyosun dedigözlerim doldu ağlayacaktım nerdeyse ama çok haklı
fena yiyorum evde tartı yok onun verdiği bir rahatlıkmı vardır yoksa zayıflığımamı güveniyorum nedir bilmiyorum ama gidişat kötü...10 kiloyla son 3 aya girdim.biraz frenlesem iyi olacak sanırımm.öfff önümüzde bayrammm valla işimiz zor
biz şimdi 27.haftamıza girdik kaç aylık oldukkk:):26:
canım gercı senın kılonda bısey yokta yıne de dıkkat etmek ıstıosan eve tartı al ıı oluyo ben hergun sabah aksam tartılıorumm azcık farketsın hemen frenlemeye calısoıorum. bole kılonu bılmeyınce bıde zaten zayıfsın anlamıosun hersey gulluk gulıstanlık gelıo. Ben bıle 10 kılo almama ramen hala sadece karnım varmıs gıbıme gelıo kendımı kandırıorum ama tartı gerceklerı gosterıooo dost acı soler mısalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?