Bende bu saatte ayakta olanlardanım:)
Günlerdir 8 de yatıyordum bugün nolduysa uyuyamadım.Ama kimsecikler yok
günaydın kadınlar kulübünün en güzel anneleri ve onların en tatlı bebişleri
kızlar bugün moralim çok iyi dün doğum günümdü
sabah kalktığımda eşim doğum günümü kutlamadı ve ben unuttuğunu düşünerek üzüldüm (doğal olarak duygusallık son safhada)
akşamda kutlamayınca kesin unuttu bizimki dedim
ama canım benim unutmamış işleride yoğundu zaten geç geldi
bana kartanesi şeklinde bir kolye almış çok beğendim daha da önemlisi benim için buna anlam katarak alması çok duygulandım valla
bizim yiğitimiz kış bebeği olacak ya karlı bir gün olacak büyük bir ihtimalle oda onu düşünerek kar tanesi almış o bizim kartanemiz olacak çünkü dedi
kar tanemiz yiğit'imiz (saflık ve temizlik ifde ediyor yere düşen her kar tanesi farklıdır bizim oğlumuzda bizim için tek ve farklı)çok beğendim çok ince düşünerek almış
paylaşmak istedim sevincimi kızlar
sabah kalktığımda eşim doğum günümü kutlamadı ve ben unuttuğunu düşünerek üzüldüm (doğal olarak duygusallık son safhada)
bana kartanesi şeklinde bir kolye almış çok beğendim daha da önemlisi benim için buna anlam katarak alması çok duygulandım valla
bizim yiğitimiz kış bebeği olacak ya karlı bir gün olacak büyük bir ihtimalle oda onu düşünerek kar tanesi almış o bizim kartanemiz olacak çünkü dedi
kar tanemiz yiğit'imiz (saflık ve temizlik ifde ediyor yere düşen her kar tanesi farklıdır bizim oğlumuzda bizim için tek ve farklı)çok beğendim çok ince düşünerek almış
slm kızlaarr nasılsınız bugün ancak fırsat bulabildim geçmişi de okuyamadım.
bugün kızımın odasını aldıııkkkk.ayy çok sevinçliyim 27 kasımda getircekler miniğimin odasını.kayınpederim saolsun.gittik baktık kayınpederim sen hangisini beğendin dedi gösterdim pazarlığa oturdu kaynanam olcak cadı aman şimdi ne pazarlık yapcan şimdimi alcaz dedi.kayınpederimde bidaha ne zaman gelcez ancak doğuma yataksızmı doğsun kız deedi vee aldı.:))))
saolsun kayınpederim valla çok hoş bi takım aldık acaip süsülü bişi:))
gelsin hemen çekicem fotolarını bide ctsi günü boya yapcak kayınpederciim kızımın odasını valla çok mutlu oldum :))
günaydın canım...doğum günün kutlu olsun...eşin ne kadar ince düşünceli ve romantikmiş maşallahinş minik yiğitte sağlıkla gelir aranızada mutluluğunuza mutluluk katar
cnm nice mutlu yıllara eşin ve yiğit bebekle birlikte eşin gerçekten romantikmişş düşüncelii :))
güle güle kullan gözdecim :))
şu kayınvalidelerde kayınpederler gibi azıcık düşünceli olsa keşke
aayyy ne güzel bi hediye almış eşin doğum günün kutlu olsun canımm :80:
benimde doğumgünüm 15 kasım yani arife günü
bakalım eşim bana ne hediye alacak yoksa yine sana en büyük hediye benimmi diyecek gecen sene oldugu gibi :93:
Kizlarrrr günaydin =)
dün aksam kizimi görmeye gittik 3 boyutlu US yapti doktor teyzemiz allahim kizim ayni benim kopyam dudagi burnu ayni ben doktor iste anlatiyo iyi gelismis vs diye ben artik dinleyemiyorum bile bi duygulandim agliyorum esimde duygulandi ya bu ayni sen yaa diyo =)))) kisaca ben coook mutluyum dünden beri kizimin 3 boyutlu fotosuna bakip bakip onu seviyorum =)
saolun kızlar ya çok kötü oldum gerçketn annemde panik oldu ben öyle olunca şoförün telefonunu aldı firmadan aradı eşimle konuştu çok şükür elh. şimdide eşim aradı varmış telefonunu kapatmak zorunda kalmış molalardada abdest namaz derken arayamamış....o da biraz panik olmuş tabi şöförden arayınca bana biraz serin kanlı olmaya çalış çok panikliyosun dedi ama elimde olmuyo aklıma neler neler geldi....ama çok şükürr yaa allahım eksikliğini göstermesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?