2011 Şubat Anneleri

ayy gerçekten yaa benimde 28 bitip 29. haftama başlıycam ctsi 8e bi girsem rahat edicem ama
kilo konusunda da bu ara iştahım açıldı sanırım dikkat ediyim biraz bari
neyse kızlar ben yatıyodum bu arada yatmadan bi bakiim sizlere dedim öptm hepinizi :))

Bende bu saatte ayakta olanlardanım:)
Günlerdir 8 de yatıyordum bugün nolduysa uyuyamadım.Ama kimsecikler yok

Bende bu saatte ayakta olanlardanım:)
Günlerdir 8 de yatıyordum bugün nolduysa uyuyamadım.Ama kimsecikler yok

Ben wardım ama Kasım ayını okuyordum:) Şimdide sen gitmişsin.. Kimsecikler kalmamış. Ben de yatayım inş uyurum. Yarın temizlik falan yapıcam akşama da annemler abimler gelcek bayramda bende olcaklar.. Bu gece uyuyabilsemde yarın kendimi ii hissedip uyansam we işlere başlasam süper olcak:)

Günaydın kızlarr :13:

Herkes yavaş yavaş eşyaları bitirmeye başlamış. Evet yaklaşıyoruz gözdeati sen 28 desin ne güzel Ben de 26 dayım. Sezeryanda 1-2 hafta erken alabiliyorlarmış ama ben istemiyorum erken almasını. Hayırlısı bakalım. Kontrole gittiğimde konuşacağım.

günaydın kadınlar kulübünün en güzel anneleri ve onların en tatlı bebişleri
kızlar bugün moralim çok iyi dün doğum günümdü
sabah kalktığımda eşim doğum günümü kutlamadı ve ben unuttuğunu düşünerek üzüldüm (doğal olarak duygusallık son safhada)
akşamda kutlamayınca kesin unuttu bizimki dedim
ama canım benim unutmamış işleride yoğundu zaten geç geldi
bana kartanesi şeklinde bir kolye almış çok beğendim daha da önemlisi benim için buna anlam katarak alması çok duygulandım valla
bizim yiğitimiz kış bebeği olacak ya karlı bir gün olacak büyük bir ihtimalle oda onu düşünerek kar tanesi almış o bizim kartanemiz olacak çünkü dedi
kar tanemiz yiğit'imiz (saflık ve temizlik ifde ediyor yere düşen her kar tanesi farklıdır bizim oğlumuzda bizim için tek ve farklı)çok beğendim çok ince düşünerek almış
paylaşmak istedim sevincimi kızlar

Son düzenleme:

günaydın canım...doğum günün kutlu olsun...eşin ne kadar ince düşünceli ve romantikmiş maşallah inş minik yiğitte sağlıkla gelir aranızada mutluluğunuza mutluluk katar

cnm nice mutlu yıllara eşin ve yiğit bebekle birlikte eşin gerçekten romantikmişş düşüncelii :))

güle güle kullan gözdecim :))
şu kayınvalidelerde kayınpederler gibi azıcık düşünceli olsa keşke

aayyy ne güzel bi hediye almış eşin doğum günün kutlu olsun canımm :80:

benimde doğumgünüm 15 kasım yani arife günü
bakalım eşim bana ne hediye alacak yoksa yine sana en büyük hediye benimmi diyecek gecen sene oldugu gibi :93:

Kizlarrrr günaydin =)
dün aksam kizimi görmeye gittik 3 boyutlu US yapti doktor teyzemiz allahim kizim ayni benim kopyam dudagi burnu ayni ben doktor iste anlatiyo iyi gelismis vs diye ben artik dinleyemiyorum bile bi duygulandim agliyorum esimde duygulandi ya bu ayni sen yaa diyo =)))) kisaca ben coook mutluyum dünden beri kizimin 3 boyutlu fotosuna bakip bakip onu seviyorum =)

günaydın canım...doğum günün kutlu olsun...eşin ne kadar ince düşünceli ve romantikmiş maşallah inş minik yiğitte sağlıkla gelir aranızada mutluluğunuza mutluluk katar

cnm nice mutlu yıllara eşin ve yiğit bebekle birlikte eşin gerçekten romantikmişş düşüncelii :))

kızlar teşekkürler bu dönemlerde böyle şeylere çok ihtiyacımız oluyor duygularımız çok karma karışık hepimizin çünkü

ne mutlu sana yüzünü görebilmişsin biz hala göremedik yüzünü göstermiyor

günaydın güzel annelerr yakışıklı prensler ve güzel prensesler nasılsınız

moonsun doğum günün kutlu olsun eşin çok ince davranmış gerçekten

saol canım ya verdiğin linge baktım içim rahatladı biraz orta ki tabloya göre kızım 200 gr fazla görümüyo doktor biraz korkutmuştu beni

hadi gözün aydın canım

sevimli ve senna teşekkürler kızlar

evet yaa bende çok mutluyum tatil=dinlenmek sabah erkenden kalkmamak 9 günde olsa yeter valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…