zamann geçiyoo gözdecimm.inşallahhh gün gelecekk doğumdan sonraki ilk buluşmaların fotolarını koyacağızz
Bu gece balık yedim we yatarkende süt içtim(((((((((
Aklıma şimdi geldi offff ya bişi olur mu
günaydın ..benim için erken bir uyanma saati :)) öğlenciyim zaten hafta sonu da hiç erken kalkmam bugün misafir vardı kalktım onlar gitti ben de ortada kaldım öyle yalnız hissettim kendimi hemen kulübü açtım :)))
günaydın kızlarr
Günaydın kızlar nasılsınız.Ben çok yorgunum bitkinim halsizim bugün tam gün burdayız üstüne üstlük birde pazarteside çalışıyoruz iyimi.Heryer resmi tatilde biz çalışıyoruz.
Eşim hala toparlayamadı kendini bademciklerinin şişliği dışardan görülüyor.Konuşmaktada çok zorlanıyor bayramı evde ikimizde yatarak geçircez sanırım(
Geçmişi okuyamıyorum bu hafta yorumda yapamıyorum kızlar msjlarınıza özürdilerim hepinizden ama bu hafta beni maruz görün herşeyden olurmu.Bayramdan sonra inş.eskisi gibi daha sık girerim gene dertleşmeye sohbet etmeye devam ederiz
Günaydın kızlar ben işteyim diye erken kalktım siz neden bu kadar erken kalktınız uyusanıza gidip sıcacık yatağınızda :))
günaydın çağlayan...geçmiş olsun eşinede sanada...sende bu arada epey yoruldun kıyamam ya hamiş hamişş...patronlarında harbiden çok acımasızmış Allah içlerine merhamet duygusu versin...
valla bu hamilelikten midir nedir sabahın köründe kalkıyorum...gerçi iyi oldu sonradan burdsa geçmişi okumak zor oluyoooböyle sıcak sıcak takip etmek daha güzell
Günaydın kızlar nasılsınız.Ben çok yorgunum bitkinim halsizim bugün tam gün burdayız üstüne üstlük birde pazarteside çalışıyoruz iyimi.Heryer resmi tatilde biz çalışıyoruz.
Eşim hala toparlayamadı kendini bademciklerinin şişliği dışardan görülüyor.Konuşmaktada çok zorlanıyor bayramı evde ikimizde yatarak geçircez sanırım(
Geçmişi okuyamıyorum bu hafta yorumda yapamıyorum kızlar msjlarınıza özürdilerim hepinizden ama bu hafta beni maruz görün herşeyden olurmu.Bayramdan sonra inş.eskisi gibi daha sık girerim gene dertleşmeye sohbet etmeye devam ederiz
Günaydın kızlar ben işteyim diye erken kalktım siz neden bu kadar erken kalktınız uyusanıza gidip sıcacık yatağınızda :))
cnm bnm maşallah bebişine nazar değmesin hakikatten hiç kilo almamışşsın nasıl başardın bunu?
herkese merhaba kızlar, sonunda tatile çıkabildik ohhhh! ne güzel gelecek bu dokuz gün.
canım maşallah kızına güzel büyümüş, şeker de iyi çıkmış. foto da iyi ama ben videoya bayıldımmmm. maşallah ya ağzı burnu herşeyiyle seçiliyor artık. çok güzel olacak kızımız aman dikkat anneyle ablayı sollamasın bu minik cimcime
canım sen mevzuatı iyice inceleyip hakkın olan zamanda izne ayrıl, sonrasında da döneceğini kesin bir dille söyle. onlar sen kendin ayrılasın diye yol yapıyorlar belli. sizin kızla iyi anlaştığınızı görünce kızın ağzından duysun nasılsa konuşacaklar demişlerdir.
kimseye sinirlenip emeğini yakma.
bir de onları mı sevindireceksin. zaten işleri baştan beri yalan, kıza kasımda ayrılcak deyip almamışlarmıydı işe, şimdide seni aralıkta çıkarma planı yapıyorlar, hep yalanla dolanla işleri. bak eşinin eksikliğini bile hissetirmemeye çalışıyorsun, takdir edeceklerine sinir bozuyorlar.
gecen akşam yazdım sana fatmacım, geçmişe gel) orda mesajıım seni bekliyor
maşallah canım, büyütmüşsün oğlunu. belki de kendini yorduğundan doğum haline dönmüştür. aman canım dikkat et. en az 10 hafta daha dursun)
canım üzme kendini, az önce bir arkadaşımla konuştuk. ilk sınavda da hamile hamile girmişti, ikinciye sınav olunca doğurmasın diye dua ettik arkasından.(şimdi 38+5 günlük) iki sınavda da netleri aşağı yukarı aynı ama ilki 75 puandı bu sefer 68 gelmiş. o da çok üzülmüş ama demekki herkesin puanı düştü, taban düşerse eşinin de şansı olur belki. içini rahat tut sen
Cnm aralık ayında ikimiz için uygun olan bir zamanda görüşürüz o zaman öpüyorum
Geçmiş olsun cnm nasıl oldu kardeşin iyimi
Cnm bendede var, geçmiş olsun
Cnm bu aralar bende yaşyorm bahsettiğin olayı
Geçmiş ıolsun cnm, maş kuzuma
Eline sağlık canım
İyi byramlar cnm
Cnm başkabir doktora gözük bence geçmiş olsun
Cnm antibiyotiğini düzenli kullan , bişi olmaz ben 5 kutu bitirdim kağanda
Cnm sonuçlarının güzel çıktığına sevindim
Geçmiş olsun cnm
cnm geçmiş olsun
Cnm bence doğum sonrasını bekle ben öyle yapıyorum
Güle güle kullan cnm
Cnm bende korktum sen öyle yazınca, neyseki iyiymiş
Sağolasın cnm
Güle güle kullansın odasını bebişin cnm
iyi bayramlar cnmCnm sen ne öğretmenisin? bende iktisat mezunuyum öğr olmayı çok istemiştim olmadı
Cnm su alıp vermişindir
Cnm benden bir aferin eşine, sende boşuna üzülmüşsün cnm bak ne kadar hazırlanmış adam :) Allah mutluluğunuzu daim etsin
oy maş kuzuya
Cnm geçer inş sendeki, bendeki geçmiyo(
sonuçların güzel çıkmasına sevindim cnm maş bebişe
Bana çıkarmak istiyorlar gibi geldi cnm
Cnm magnezyumunu düzenli almaya çalış bendede oluyormaş kuzuya ve sana cnm erken doğum olmaz inş
kolay gelsin cnm
Cnm hayırlısı ile kısa zamanda iş bulur inş eşin
Cnm onlar iyi olsunda biz alıcaz kiloları napalm
Cnm çok kötüyüm şu an, aslında sohbete gelmiştim ama sinirlerim bozuldu gene şu face olayından, eşim yolda gelsin anlatıcam ona, iyice sinirleirm yıprandı
teşekkür ederiz teyzesi
Bu büyük ihtimalle, rahmi destekleyen kas ve bağların gerilmesine bağlıdır; neredeyse bütün gebeler bunu hissetmiştir. Bu ağrılar kramp tarzında veya keskin, bıçak saplanır gibi olabilir ve genellikle öksürürken, sandalyeden, yataktan kalkarken çok daha belirgin hale gelir. Bular kısa sureli veya saatlerce süren uzun süreli ağrılar olabilir. Ağrılar kalıcı olmayıp, ara sıra meydana geldiği beraberinde ateş, titreme, kanama, artmış vajinal akıntı olmadığı sürece çok önemli değildir. Ayaklarınızı kaldırmanız ve rahat bir pozisyonda dinlenmeniz rahatlamanızı sağlayabilir. Kuşkusuz bir dahaki kontrolünüzde, hekiminize ağrılarınızdan bahsetmelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?