2011 Şubat Anneleri

zamann geçiyoo gözdecimm.inşallahhh gün gelecekk doğumdan sonraki ilk buluşmaların fotolarını koyacağızz

zamann geçiyoo gözdecimm.inşallahhh gün gelecekk doğumdan sonraki ilk buluşmaların fotolarını koyacağızz

inş canım inş
bende kaçtım kızlar öptüm sizi eşim pes oynuyo kardeşiyle benimde uykum yok bakarsınız yine gelirim :))

Bu gece balık yedim we yatarkende süt içtim(((((((((
Aklıma şimdi geldi offff ya bişi olur mu

Günaydın kızlarr Kocişimi gönderdim geldim ama kimsecikler yokk

Balık taze olduğu sürece sorun olmaz. Ama psikolojik olarak etkilenmemek için sütü sabah içersen daha iyi olur. Ben hergün süt içiyorum. Haftada en az1 kere balık tüketiyorum. Bişi olmadı

günaydın ..benim için erken bir uyanma saati :)) öğlenciyim zaten hafta sonu da hiç erken kalkmam bugün misafir vardı kalktım onlar gitti ben de ortada kaldım öyle yalnız hissettim kendimi hemen kulübü açtım :)))

Günaydın kızlar nasılsınız.Ben çok yorgunum bitkinim halsizim bugün tam gün burdayız üstüne üstlük birde pazarteside çalışıyoruz iyimi.Heryer resmi tatilde biz çalışıyoruz.
Eşim hala toparlayamadı kendini bademciklerinin şişliği dışardan görülüyor.Konuşmaktada çok zorlanıyor bayramı evde ikimizde yatarak geçircez sanırım (

Geçmişi okuyamıyorum bu hafta yorumda yapamıyorum kızlar msjlarınıza özürdilerim hepinizden ama bu hafta beni maruz görün herşeyden olurmu.Bayramdan sonra inş.eskisi gibi daha sık girerim gene dertleşmeye sohbet etmeye devam ederiz

Son düzenleme:

günaydın kızlarr

Günaydın kızlar ben işteyim diye erken kalktım siz neden bu kadar erken kalktınız uyusanıza gidip sıcacık yatağınızda :))

günaydın çağlayan...geçmiş olsun eşinede sanada...sende bu arada epey yoruldun kıyamam ya hamiş hamişş...patronlarında harbiden çok acımasızmış Allah içlerine merhamet duygusu versin...

Günaydın kızlar ben işteyim diye erken kalktım siz neden bu kadar erken kalktınız uyusanıza gidip sıcacık yatağınızda :))

valla bu hamilelikten midir nedir sabahın köründe kalkıyorum...gerçi iyi oldu sonradan burdsa geçmişi okumak zor oluyoooböyle sıcak sıcak takip etmek daha güzell

günaydın çağlayan...geçmiş olsun eşinede sanada...sende bu arada epey yoruldun kıyamam ya hamiş hamişş...patronlarında harbiden çok acımasızmış Allah içlerine merhamet duygusu versin...

valla bu hamilelikten midir nedir sabahın köründe kalkıyorum...gerçi iyi oldu sonradan burdsa geçmişi okumak zor oluyoooböyle sıcak sıcak takip etmek daha güzell

Saol canım ya keşke patronlarımda acısalar bu halime benim (
Sıcak sıcak takip edip arkadaşlarla sohbet etmek banada çok iyi geliyor acayip stresimi alıyorsunuz burda benim eve hep mutlu gidiyorum :))

Çağlayancım geçmiş olsun ztaen geldimi hep üstüste gelir iş yerindekiler yetmiyormuş gibi birde hastalıklarla boğuşuyorsun Allah yardımcın olsun canım eşine acil şifalar diliyorum. Dualarım sizinle...

Ya artık ben eskisi gibi uyuyamıyorum.hep bir tedirginlik var sanırım:)) misafir vardı görümcemin işleri var onun için geldi.erkenden gitmeleri gerekiyordu ben kalkmadım ama uyuyamadım bizim apartman yan yatıyordu rüyamda .sel felan vardı korktum.rüyalarda saçmalamaya başladım :)))

selam kızlarrr güzel anneler ve cici bebekleri

bende bu sabah 5 buçukta uyandımmm..tuvalete falan gittim (eee rutin kontroller tuvalet artık 2 saatte bir beni görmeyince merak ediyor ) sonra uyuyamadımm.6 ya kadar yatakda debelendim durdum eşimde uyandı ..baktım olmayacak kalktım oturma odasına gittim tv yi açtım.koltukta uyuyakalmışımm.eşim saat 8de tvyi kapatınca uyandım.kahvaltıda hazırlayamadım ona..

yaaa kızlar daha öncede söylemiştim bu benim bacaklarımın arası acıyor.nasıl diim çatı derler ya bacaklarımla vücudumun birleştiği yer.resmen acıyor yaaa.anlayamadım.niye olurkiii.ayakta kalmaktan dedik oturdum oturuncada oldu yattım yatıncada oldu.bi anlayamadım ama bazen gerçektende çok acıyorr..nedenini bilen yada yaşayan varmıı

cnm bnm maşallah bebişine nazar değmesin hakikatten hiç kilo almamışşsın nasıl başardın bunu?

teşekkür ederim canım ben en başından beri çok dikkat ediyorum canım hamurişi falan hiç yemiyorum cola kahve abur cubur hiç yok meyve ve sebze ile besleniyorum bide hergün yaklaşık 1 saat yürüyorum canım

sağol canım sanırım bu ev işi beni mahvetti 2 gündürde sancılarım var gece uyuyamıyorum artık daha çok dikkat etmeye başladım inşallah 10 hafta daha durur canım

merhaba kızlar ben geldm doktordan geliyoruz kızım büyümüşş 1 kilo 96 gr olmuş herşeyi iyi dedi birde uyarı yaptı bayramda çıplak elle ete dokunmak yokşekerli yiyecekler yasak birde sakadat yemek yok
bnm kilomada cok iyi dedi doktorda 500gr zayıf cıktım 59.500 cok mutlu oldumm yaa birde ek ilaç olarak balık yağı verdi magnesium ilacımı günde 2 doza çıkardı kızlar bidaha 3 hafta sonra geldedi ama agrın olursa haemen gel aksatma hiç dedi kısaa iyiydi kontrolümüz çok mutluyummm...

böyle bir açıklama buldum ama

günaydın kızlar...hava çok güzelllll....
kalktım kahvaltımızı yaptık..moralim daha iyi bugün<şekerden dolayı>ölçümüm azıcık iyi çıktı
bime gittim bişeyler aldım eve geldim hava çok güzel olunca yatak takımlarını attım makinaya şöyle havalana havalana kurusun çarşaflarım akşama taze yıkanmış sereriz diye.

az önce yoğurdumu yedim,yemeğimi yapıyorum bir taraftan(diyet menüsü hazırlamak zor)
Allahtan evim mis gibi çok şükür ,her cuma kadın geliyor ben akşamüstü eve geliyorum heryer ışıl ışıl bu beni acayip mutlu ediyor evimin bitin kapılarını açtım içeri güneş doluyorrr...bahar gibi

Çağlayancım zor zamanlar geçiriyorsun Allah yardımcın olsun,bizi düşünme canım kendine dikkat et.

tubi ,lal,manik...yatın kızlar,uykunuz olmasa da bebişler dinlensin.lalcim o ağrıyı da bilemiyorum neden oluyor ama bebek büyüyüp kalça kemiklerine baskı yapıyordur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…