2011 Şubat Anneleri

canım çok sevindim gözün aydın hadi,evet sakatat yasak ama et konusunu bilmiyordum iyi oldu bunu söylemen...
böyle bir açıklama buldum ama

bence burda yazan kaslarla ilgili o ben de de var rahim kısmında ama sanırım senin bahsettin leğen kemiklerine baskı gibi bişey

oohh canım ne güzel mis mis evinde otur ferah ferah.bende bugün gitmeden bi silip süpüreyim diyorum ama zaten bacaklarımacıyoo fazlada yüklenmek istemiyorum

yaaa hakikaten benimki kas ağrısı diil kasıklarımdada değil.resmen kemiklerimde.bi zamanlar bir arkadaşım birşey söylemişti.2 çocuğu var benden kısa boylu ve minyon tipli.sağlık sektöründe çalışıyor.sende minyon tiplisin normal doğuma müsait olamayabilirsin hazırlıklı ol demişti

şimdide böyle sıkıntılar yaşayınca aklıma gelmiyo değil.daha doktor hiç bakmadı gerçi ama inşallah normal doğum yapabiliirim.gerçi kaç gündür böyle hafif hafif acıyınca korkmuyoda değilim

maşallah canım gözün aydın. et konusunuı yazdığın iyi oldu, zaten kokusu beni fena yapar her bayram bu sefer yememek ve dokunmamak için bahane hazır oldu)

Apsimisia, dillerim_lal, izmirliigulsah, melocum, nesli81, selinn_1687, smeyr

hepinize günaydın kızlar

aşağıda adı görünmeyen varsa onlaradagüzel bir cumartesi diliyorum.

birazdan oğlum için şifonyer bakmaya gidiyoruz. sonra da eşimle doğuma hazırlık kursuna gidicez, bu son haftamız. oradan çıkınca da hala enerjim kalırsa park yatağımızı alıcaz. çok heyecannlıyım umarım herşey yolunda gider büyük eksiklerimizi tamamlarız bugün.
hepinizi öpüyorum

acaba magnezyum ya da kalsiyum eksikliği ile ilgili olabilir miiii..yani o kısımda baskı var ve iyon desteği yok..sütü arttır bakalım biraz,bir de muz ye

acaba magnezyum ya da kalsiyum eksikliği ile ilgili olabilir miiii..yani o kısımda baskı var ve iyon desteği yok..sütü arttır bakalım biraz,bir de muz ye

hergün 1 bardak süt içiyorum ama artırayım bari.muzu aralıklarla yiyorum yoksa kabıuzlık gibi bir sorun yapıyor bayramdan sonra şeker için doktora gidicem ona danışayım barii aklıma takılıyor

günaydın kızlarr nasılsınız bizde işteyiz bugün ama sabah kahvaltı için çıktık çarşıda biraz dolaştık eşimdende bayramlık ayakkabımızı aldık geldikk :))) tabi biz yarında çalışıyoruz pazartesi de bakalım nasıl dayanacağız bu tempoyaa

hoşgeldin canım özel sektörde çalışmanın enn berbat tarafıda buuu sonuna kadar çalışılıyor.olsun napalım çok yormayın kendinizi yinede

lal ama 1 bardak süt çok az ben diyette olmama rağmen 4 bardak kadar yarım yağlı sütüm var..o zaman sanırım bununla ilgili,kemiklerin esniyor kalsiyum az olunca o da ağrı yapıyor.magnezyum hurmada da var ya da tableti de var bu arada
hergün 1 bardak süt içiyorum ama artırayım bari.muzu aralıklarla yiyorum yoksa kabıuzlık gibi bir sorun yapıyor bayramdan sonra şeker için doktora gidicem ona danışayım barii aklıma takılıyor

canım benim yaaa.kolay gelsin,ben de aldım bayramlık elbisemi.sen de güle güle giy
gribin nasıl oldu hafifledi mi biraz

bu arada evimin penceresinde ankara istanbul otobanı görünüyor kızlar o kadar kalabalık ki anlatamam..o yöne gideceklere bilgi yol durumu

hadi yaaa :18: aslında haklısın bu aralar yoğurduda peyniride ihmal ettim.çok az yiyorumm..ohooo 4 bardak sütün yanında benim içtiğim hiç bişi.hemen harekete geçeyim ben dolaptaki süt bitince light süt alayım ben normal süt içiyordum. bir silkelensem iyi olacak son zamanlarda biraz bıkkınlık geldi ne yalan söyleyeyim saldım birazz acısı çıkıyor heralde:94:

yoğurt da olur..

ben bimden yarım yağlı süt alıyorum ve yine bimin yoğurdunu ...içine altınbaşak ufalayıp yiyorum hem sağlıklı bağırsaklarını da çalıştırır hem doyurucu oluyor

Apsimisia, dillerim_lal, melocum, mucize_1406, nesli81, selinn_1687, senaysn, smeyr

herkese merhaba güzel anneler
dillerim lal cnm bencede süt az içiyosun bende günde 2 büyük bardak içmeye çalışıyorum yani bibardak az oalbilir tatlım arttır sende

melocum şekerin bugün güzel çıkmış inşalalh hepte düzenli gider cnm evinde mis gibiymişşş valla ne güzell ya bnm yapcak çok şey var ama sular gitti sinir oldum

neslii cnm kolay gelsin sürekli işte yoğunsun allah koalylık versin cnm

senayss tatlım inşşalalh gönlünden geçen herşeyi bulursun ve alırsınız miniğinee biz ara verdik giyim oalrak hemen hemen tamam ama diğerleri hiç alınmadı bakım ürünleri beslenme ürünleri benm ihtiyacım olan şeyler falan duruyoo amann onlarda olur heraldee:):)yavaş yavaş

yoğurt da olur..

ben bimden yarım yağlı süt alıyorum ve yine bimin yoğurdunu ...içine altınbaşak ufalayıp yiyorum hem sağlıklı bağırsaklarını da çalıştırır hem doyurucu oluyor

bayramlık ciciler alanlar buarada güle güle kullanın bizimde var hamişlik bayramlığımız:)

ilk üç ay hakikaten çok güzel dengelii ve sağlıklı beslendim kahvaltılarımda en az 3 çeşit peynir yedim süt yoğurt cabası balık et tavuk hepsini düzenli yedim meyve sebze desende öyle

sonra bir bıkkınlık geldi biraz gevşettimm..abur cubura düştüm biraz çok abartmadım ama yiyordum.şu sıralar farkettimki iyice gevşemişimmm

şu andan itibaren dank ettii artık abur cubur yoookk süt yoğurt ve mmeyve varr.ilk 3 aydaki kontrolü tekrar elime alıyorum.eşimde zaten uyarılara başlamıştı...silkineyim barii

ben bayramlık almadım.bartına gidicem zaten orda kıyafetlerimi kimse görmedi yeni sayılır yani.elbisem var iki tane onları giyerim.şu aralar bişi almak istemiyorum sanki genişlicem gibime geliyor önümüzdeki aylarda rahat şeyler alırım

yeni ciicileri olan arkadaşlar güle güle giysinleeerrr

herkese günaydın, tatile gidecekler var,temizlikler başlamış,aman dikkat edin kendinize kızlar...

en tembel benim herlde paso yatıyorum,dün bayramdan önce CEREN imi göreyim dedim,Allah ım nasıl tatlı olmuş bayramlaştım onunla 980 gr olmuş miniğim, doktorum uyandırdı kızımı aman Allahım önce bi sıçradı korktu sonra gerneştiii gel gelde seni bi gerneşirken ısırayım... Kızlar ya rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin...

Çağlayancım aman çok yorma kendini,eşinede acil şifalarr diliyorum,
moonson seninde eşine bravo negüzel mutlu etmiş seni

melocum grip kırgınlığı geçti ama hala tıkanıklığım devam ediyoo nefes almakta biraz zorlanıyorum ama bunada çok şükürr

oyyo yy ooyyy bak sen şu hareketlere yaaaa...daha şimdiden insanın böyle deli gibi sevesi geliyor dimi doğunca nasıl sevicez kimbilir

ben bile karnımdaki hareketlerini seyrederken deli oluyorum böyle poposunu dayıyo resmen belli oluyo yumurta giibi çıkıyo karnımda nasıl hoşuma gidiyo bi bilseniz

Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh kokularını çekelim doya doya içimize

maaşllah cerenimize cnm yaa insanın ultrasonun içine girip çıkarası geliyo ordan Allahım sağ salim kucaklarmıza ladığımız günleri göstersin inş paylaşalım o günleride burda hayırlısylaa

günaydın diycem canım ama geç kaldım sanırım:)tünaydın derim bende:)ay ne güzel dimi bebek için alıışveriş artık aldıklarını merakla bekliyoruz
merhaba canım...ooo kızlar siz iyisiniz ay ben hiç süt içmiyorum yaaaaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…