- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
canım çok sevindim gözün aydın hadi,evet sakatat yasak ama et konusunu bilmiyordum iyi oldu bunu söylemen...merhaba kızlar ben geldm doktordan geliyoruz kızım büyümüşş 1 kilo 96 gr olmuş herşeyi iyi dedi birde uyarı yaptı bayramda çıplak elle ete dokunmak yokşekerli yiyecekler yasak birde sakadat yemek yok
bnm kilomada cok iyi dedi doktorda 500gr zayıf cıktım 59.500 cok mutlu oldumm yaa birde ek ilaç olarak balık yağı verdi magnesium ilacımı günde 2 doza çıkardı kızlar bidaha 3 hafta sonra geldedi ama agrın olursa haemen gel aksatma hiç dedi kısaa iyiydi kontrolümüz çok mutluyummm...
böyle bir açıklama buldum ama
canım çok sevindim gözün aydın hadi,evet sakatat yasak ama et konusunu bilmiyordum iyi oldu bunu söylemen...
bence burda yazan kaslarla ilgili o ben de de var rahim kısmında ama sanırım senin bahsettin leğen kemiklerine baskı gibi bişey
merhaba kızlar ben geldm doktordan geliyoruz kızım büyümüşş 1 kilo 96 gr olmuş herşeyi iyi dedi birde uyarı yaptı bayramda çıplak elle ete dokunmak yokşekerli yiyecekler yasak birde sakadat yemek yok
bnm kilomada cok iyi dedi doktorda 500gr zayıf cıktım 59.500 cok mutlu oldumm yaa birde ek ilaç olarak balık yağı verdi magnesium ilacımı günde 2 doza çıkardı kızlar bidaha 3 hafta sonra geldedi ama agrın olursa haemen gel aksatma hiç dedi kısaa iyiydi kontrolümüz çok mutluyummm...
oohh canım ne güzel mis mis evinde otur ferah ferah.bende bugün gitmeden bi silip süpüreyim diyorum ama zaten bacaklarımacıyoo fazlada yüklenmek istemiyorum
yaaa hakikaten benimki kas ağrısı diil kasıklarımdada değil.resmen kemiklerimde.bi zamanlar bir arkadaşım birşey söylemişti.2 çocuğu var benden kısa boylu ve minyon tipli.sağlık sektöründe çalışıyor.sende minyon tiplisin normal doğuma müsait olamayabilirsin hazırlıklı ol demişti
şimdide böyle sıkıntılar yaşayınca aklıma gelmiyo değil.daha doktor hiç bakmadı gerçi ama inşallah normal doğum yapabiliirim.gerçi kaç gündür böyle hafif hafif acıyınca korkmuyoda değilim
acaba magnezyum ya da kalsiyum eksikliği ile ilgili olabilir miiii..yani o kısımda baskı var ve iyon desteği yok..sütü arttır bakalım biraz,bir de muz ye
günaydın kızlarr nasılsınız bizde işteyiz bugün ama sabah kahvaltı için çıktık çarşıda biraz dolaştık eşimdende bayramlık ayakkabımızı aldık geldikk :))) tabi biz yarında çalışıyoruz pazartesi de bakalım nasıl dayanacağız bu tempoyaa
hergün 1 bardak süt içiyorum ama artırayım bari.muzu aralıklarla yiyorum yoksa kabıuzlık gibi bir sorun yapıyorbayramdan sonra şeker için doktora gidicem ona danışayım barii aklıma takılıyor
günaydın kızlarr nasılsınız bizde işteyiz bugün ama sabah kahvaltı için çıktık çarşıda biraz dolaştık eşimdende bayramlık ayakkabımızı aldık geldikk :))) tabi biz yarında çalışıyoruz pazartesi de bakalım nasıl dayanacağız bu tempoyaa
lal ama 1 bardak süt çok az ben diyette olmama rağmen 4 bardak kadar yarım yağlı sütüm var..o zaman sanırım bununla ilgili,kemiklerin esniyor kalsiyum az olunca o da ağrı yapıyor.magnezyum hurmada da var ya da tableti de var bu arada
canım benim yaaa.kolay gelsin,ben de aldım bayramlık elbisemi.sen de güle güle giy
gribin nasıl oldu hafifledi mi biraz
yoğurt da olur..
ben bimden yarım yağlı süt alıyorum ve yine bimin yoğurdunu ...içine altınbaşak ufalayıp yiyorum hem sağlıklı bağırsaklarını da çalıştırır hem doyurucu oluyor
Apsimisia, dillerim_lal, melocum, mucize_1406, nesli81, selinn_1687, senaysn, smeyr
herkese merhaba güzel anneler
dillerim lal cnm bencede süt az içiyosun bende günde 2 büyük bardak içmeye çalışıyorum yani bibardak az oalbilir tatlım arttır sende
melocum şekerin bugün güzel çıkmış inşalalh hepte düzenli gider cnm evinde mis gibiymişşş valla ne güzell ya bnm yapcak çok şey var ama sular gitti sinir oldum
neslii cnm kolay gelsin sürekli işte yoğunsun allah koalylık versin cnm
senayss tatlım inşşalalh gönlünden geçen herşeyi bulursun ve alırsınız miniğinee biz ara verdik giyim oalrak hemen hemen tamam ama diğerleri hiç alınmadı bakım ürünleri beslenme ürünleri benm ihtiyacım olan şeyler falan duruyoo amann onlarda olur heraldee:):)yavaş yavaş
bayramlık ciciler alanlar buarada güle güle kullanın bizimde var hamişlik bayramlığımız:)
hadi yaaa :18: aslında haklısın bu aralar yoğurduda peyniride ihmal ettim.çok az yiyorumm..ohooo 4 bardak sütün yanında benim içtiğim hiç bişi.hemen harekete geçeyim ben dolaptaki süt bitince light süt alayım ben normal süt içiyordum. bir silkelensem iyi olacak son zamanlarda biraz bıkkınlık geldi ne yalan söyleyeyim saldım birazz acısı çıkıyor heralde:94:
herkese günaydın, tatile gidecekler var,temizlikler başlamış,aman dikkat edin kendinize kızlar...
en tembel benim herlde paso yatıyorum,dün bayramdan önce CEREN imi göreyim dedim,Allah ım nasıl tatlı olmuş bayramlaştım onunla980 gr olmuş miniğim, doktorum uyandırdı kızımı aman Allahım önce bi sıçradı korktu sonra gerneştiii gel gelde seni bi gerneşirken ısırayım... Kızlar ya rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin...
Çağlayancım aman çok yorma kendini,eşinede acil şifalarr diliyorum,
moonson seninde eşine bravo negüzel mutlu etmiş seni
herkese günaydın, tatile gidecekler var,temizlikler başlamış,aman dikkat edin kendinize kızlar...
en tembel benim herlde paso yatıyorum,dün bayramdan önce CEREN imi göreyim dedim,Allah ım nasıl tatlı olmuş bayramlaştım onunla980 gr olmuş miniğim, doktorum uyandırdı kızımı aman Allahım önce bi sıçradı korktu sonra gerneştiii gel gelde seni bi gerneşirken ısırayım... Kızlar ya rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin...
Çağlayancım aman çok yorma kendini,eşinede acil şifalarr diliyorum,
moonson seninde eşine bravo negüzel mutlu etmiş seni
günaydın diycem canım ama geç kaldım sanırım:)tünaydın derim bende:)ay ne güzel dimi bebek için alıışveriş artık aldıklarını merakla bekliyoruzApsimisia, dillerim_lal, izmirliigulsah, melocum, nesli81, selinn_1687, smeyr
hepinize günaydın kızlar
aşağıda adı görünmeyen varsa onlaradagüzel bir cumartesi diliyorum.
birazdan oğlum için şifonyer bakmaya gidiyoruz. sonra da eşimle doğuma hazırlık kursuna gidicez, bu son haftamız. oradan çıkınca da hala enerjim kalırsa park yatağımızı alıcaz. çok heyecannlıyım umarım herşey yolunda gider büyük eksiklerimizi tamamlarız bugün.
hepinizi öpüyorum
merhaba canım...ooo kızlar siz iyisiniz ay ben hiç süt içmiyorum yaaaaaApsimisia, dillerim_lal, melocum, mucize_1406, nesli81, selinn_1687, senaysn, smeyr
herkese merhaba güzel anneler
dillerim lal cnm bencede süt az içiyosun bende günde 2 büyük bardak içmeye çalışıyorum yani bibardak az oalbilir tatlım arttır sende
melocum şekerin bugün güzel çıkmış inşalalh hepte düzenli gider cnm evinde mis gibiymişşş valla ne güzell ya bnm yapcak çok şey var ama sular gitti sinir oldum
neslii cnm kolay gelsin sürekli işte yoğunsun allah koalylık versin cnm
senayss tatlım inşşalalh gönlünden geçen herşeyi bulursun ve alırsınız miniğinee biz ara verdik giyim oalrak hemen hemen tamam ama diğerleri hiç alınmadı bakım ürünleri beslenme ürünleri benm ihtiyacım olan şeyler falan duruyoo amann onlarda olur heraldee:):)yavaş yavaş
melocum grip kırgınlığı geçti ama hala tıkanıklığım devam ediyoo nefes almakta biraz zorlanıyorum ama bunada çok şükürr[/QUO
kız gribi bana sattın sen:))akşamdan beri burnum akıyo gece boğazım ağrımaya başladı kırgınlık var zaten doğru dürüstde uyuyamadım kısacası gripler kervanına katıldım bende43:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?