2011 Şubat Anneleri

sağol canım,sen de dinlen o zaman...benimde artık ara verildi alışverişe biberon vs.kaldı ve de benim ihtiyaçlarım
bayramlık ciciler alanlar buarada güle güle kullanın bizimde var hamişlik bayramlığımız:)
sen de güle güle giyyy..
melocum grip kırgınlığı geçti ama hala tıkanıklığım devam ediyoo nefes almakta biraz zorlanıyorum ama bunada çok şükürr
o uzun süre sürüyo ben de tıkanıyordum ama zencefilli ıhlamur iyi geldi

pööff napsam karar veremedim.kalkıp ortalığımı süpürsem malum yarın yola çıkıcaz evde olmayacağız

botlarımı silmem lazım onumu silsem

kalkıp parka gidip yürüyüşmü yapsam

yoksa böleee tembel tembel yatsammı

ayhh karar veremedim

smeyr annemim hamileliğinde süt içmediğinden dişleri ufalanmaya başlamış ben de korkuyorum o nedenle dikkat ediyorum

smeyr annemim hamileliğinde süt içmediğinden dişleri ufalanmaya başlamış ben de korkuyorum o nedenle dikkat ediyorum

aslında dikkat edilmesi gerekir canım sen en iyisini yapıosun eşimde kızp duruyor bana süt iç bal ye adam eve ne kadr yararlı şey varsa alıp gelio işte ben yemiyorumda içmiyorumda

hava çok güzel bence çık biraz hava al,akşama daha vakit var,ben çıkamıyorum ya gözüm dışarda valla sonrada gelince dinlenir işlerine bakarsın...

lal çık gez...koca kış ve sonrasında eve tıkılıcaz biz gidiyoruz şimdi eşimle azıcık yürüyüp geliceeeezz

lal çık gez...koca kış ve sonrasında eve tıkılıcaz biz gidiyoruz şimdi eşimle azıcık yürüyüp geliceeeezz
ohh ne güzel cnm bizde sabah çıktık biraz ama hava harika yaa insanın içeri giresi gelmiyo evde deişler malum neyse yavştan yavaştan başlamam gerek bnmde öptüm hepinizi görüşürüz canlarım sonraa

aslında dikkat edilmesi gerekir canım sen en iyisini yapıosun eşimde kızp duruyor bana süt iç bal ye adam eve ne kadr yararlı şey varsa alıp gelio işte ben yemiyorumda içmiyorumda

tatlım sütü ılık yapıp içnede bal kat bi güzel iç sonra içnde sörfler yapıcalakbenmki muz yediğimde bide süt içtiğimde fena oluyoo :)yavrum yaa yerim onları ben:76:

oo daha ben valiz hazırlayacağım.neyse bu pc açık olduğu müddetçe ben bişiciikk yapamam

hafiften kaçayım bi sıraya koyayım bakalım kaçını yapabileceğim

görüşürüz kızlar sizde oturmayın mis gibi bi hava var çıkın bi hava alın

öpüyorum hepinizi

herkese güzel günler diliyorum arkadaşlarım bayramdan önce giremezsem ve yola çıkıcak olan arkadaşlara tüm arkadaşlara hayırlı mutlu bayramlar diliyorum veeeee ii yolculuklar diyorum bayramdan sonra görüşmek üzere bebişlere ve kendinize ii bakın bol et yiyin :)

ay o sörf dalgaları benide çoook mutlu ediyo ben canım ya du bi deneyeyim ılık sütü ..paşam ben acıkıncada başlar sörf dalgalarına

Merhaba arkadaşlar,

Şeker testimizin sonucu çıktı dün ve yüksek açlıkta toklukta çok moralim bozuldu. yediklerime dikkat

etcem artık meyve tatlı yiyecekler hamurişleri vs vs yasak bayramdan sonra tekrar yapılcak bakalım

inşallah iyi çıkar birde diger rahatsızlık da sancılarım devam ediyor Allah yardımcım olsun çok üzgünüm

kaç gündür...

kaç çıktı canım değerlerin...benim de yüksek ya

Sabahtan beri miskin miskin yatıyorum
İçimden hiçbirşey gelmiyor kolumu kıpırdatasım bile yok
Boğazlarım ağrıyor yutkunamıyorum bile
Burnumda tıkanık sanırım antibiyotik kulanmadan geçmeyecek bu
Nedense moralimde bozuk bugün
Bende bayramlık ayakkabı aldım kendime üstüme daha önce ghamilelik vardı onu giycem birde hamilelik pantolonum var artık ilkkez onu giycem

Bebişlerini gören arkadaşlar gözünüz aydın:)
Biraz daha yatmaya gidiyorum ben
şimdilik hepinizi öptümmm

benim açlık 76 tokluk 182 çıkmıştı canım 100 lük de daha yüksek çıktı.neyse dikkat et benim diyetisyenimin verdiği listeyi takip edebilirsin belki faydası dokunur.karbonhidratı tamamen kesmek de doğru değilmiş o zaman vücut var olan glikojen depolarını yıkıyor muş öyle olunca da şeker tamamen yükseliyormuş.ben 100 lük yapılmadan önce öyle yapmıştım 100 lük daha yüksek çıktı

selam arkadaşlar ben geldimm

çamaşır attım makineye onları astım ortalığı süpürdüm sildimvalizimizi hazırladım botlarımı sildim yemek yaptım oturuyorum şimdii biraz dinleyim yürüyüşe çıkıcam.

ohh valla üstümdeki tembellik gitti bissürüde iş hallettim iyi oldu valla.

sizler nasılsınız bakalım kimse kalmamış gibi

sagol canım ya moralim cok bozuldu benim bide bu şeker hast. sonuclarını okuyunca iyice moralim bozuldu artık dikkat etcem baska carem yok

fatmacım boğaz ağrısına zencefil bal çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…