- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
sağol canım,sen de dinlen o zaman...benimde artık ara verildi alışverişe biberon vs.kaldı ve de benim ihtiyaçlarımApsimisia, dillerim_lal, melocum, mucize_1406, nesli81, selinn_1687, senaysn, smeyr
herkese merhaba güzel anneler
dillerim lal cnm bencede süt az içiyosun bende günde 2 büyük bardak içmeye çalışıyorum yani bibardak az oalbilir tatlım arttır sende
melocum şekerin bugün güzel çıkmış inşalalh hepte düzenli gider cnm evinde mis gibiymişşş valla ne güzell ya bnm yapcak çok şey var ama sular gitti sinir oldum
neslii cnm kolay gelsin sürekli işte yoğunsun allah koalylık versin cnm
senayss tatlım inşşalalh gönlünden geçen herşeyi bulursun ve alırsınız miniğinee biz ara verdik giyim oalrak hemen hemen tamam ama diğerleri hiç alınmadı bakım ürünleri beslenme ürünleri benm ihtiyacım olan şeyler falan duruyoo amann onlarda olur heraldee:):)yavaş yavaş
sen de güle güle giyyy..bayramlık ciciler alanlar buarada güle güle kullanın bizimde var hamişlik bayramlığımız:)
o uzun süre sürüyo ben de tıkanıyordum ama zencefilli ıhlamur iyi geldimelocum grip kırgınlığı geçti ama hala tıkanıklığım devam ediyoo nefes almakta biraz zorlanıyorum ama bunada çok şükürr
smeyr annemim hamileliğinde süt içmediğinden dişleri ufalanmaya başlamış ben de korkuyorum o nedenle dikkat ediyorum
pööff napsam karar veremedim.kalkıp ortalığımı süpürsem malum yarın yola çıkıcaz evde olmayacağız
botlarımı silmem lazım onumu silsem
kalkıp parka gidip yürüyüşmü yapsam
yoksa böleee tembel tembel yatsammı
ayhh karar veremedim
ohh ne güzel cnm bizde sabah çıktık biraz ama hava harika yaa insanın içeri giresi gelmiyo evde deişler malum neyse yavştan yavaştan başlamam gerek bnmde öptüm hepinizi görüşürüz canlarım sonraalal çık gez...koca kış ve sonrasında eve tıkılıcaz biz gidiyoruz şimdi eşimle azıcık yürüyüp geliceeeezz
aslında dikkat edilmesi gerekir canım sen en iyisini yapıosun eşimde kızp duruyor bana süt iç bal ye adam eve ne kadr yararlı şey varsa alıp gelio işte ben yemiyorumda içmiyorumda
ohh ne güzel cnm bizde sabah çıktık biraz ama hava harika yaa insanın içeri giresi gelmiyo evde deişler malum neyse yavştan yavaştan başlamam gerek bnmde öptüm hepinizi görüşürüz canlarım sonraa
tatlım sütü ılık yapıp içnede bal kat bi güzel iç sonra içnde sörfler yapıcalakbenmki muz yediğimde bide süt içtiğimde fena oluyoo :)yavrum yaa yerim onları ben:76:
Merhaba arkadaşlar,
Şeker testimizin sonucu çıktı dün ve yüksek açlıkta toklukta çok moralim bozuldu. yediklerime dikkat
etcem artık meyve tatlı yiyecekler hamurişleri vs vs yasak bayramdan sonra tekrar yapılcak bakalım
inşallah iyi çıkar birde diger rahatsızlık da sancılarım devam ediyor Allah yardımcım olsun çok üzgünüm
kaç gündür...
kaç çıktı canım değerlerin...benim de yüksek ya
benim açlık 76 tokluk 182 çıkmıştı canım 100 lük de daha yüksek çıktı.neyse dikkat et benim diyetisyenimin verdiği listeyi takip edebilirsin belki faydası dokunur.karbonhidratı tamamen kesmek de doğru değilmiş o zaman vücut var olan glikojen depolarını yıkıyor muş öyle olunca da şeker tamamen yükseliyormuş.ben 100 lük yapılmadan önce öyle yapmıştım 100 lük daha yüksek çıktı
Sabahtan beri miskin miskin yatıyorum
İçimden hiçbirşey gelmiyor kolumu kıpırdatasım bile yok
Boğazlarım ağrıyor yutkunamıyorum bile
Burnumda tıkanık sanırım antibiyotik kulanmadan geçmeyecek bu
Nedense moralimde bozuk bugün
Bende bayramlık ayakkabı aldım kendime üstüme daha önce ghamilelik vardı onu giycem birde hamilelik pantolonum var artık ilkkez onu giycem
Bebişlerini gören arkadaşlar gözünüz aydın:)
Biraz daha yatmaya gidiyorum ben
şimdilik hepinizi öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?