Merhaba arkadaşlar,
Şeker testimizin sonucu çıktı dün ve yüksek açlıkta toklukta çok moralim bozuldu. yediklerime dikkat
etcem artık meyve tatlı yiyecekler hamurişleri vs vs yasak bayramdan sonra tekrar yapılcak bakalım
inşallah iyi çıkar birde diger rahatsızlık da sancılarım devam ediyor Allah yardımcım olsun çok üzgünüm
kaç gündür...
Sabahtan beri miskin miskin yatıyorum
İçimden hiçbirşey gelmiyor kolumu kıpırdatasım bile yok
Boğazlarım ağrıyor yutkunamıyorum bile
Burnumda tıkanık sanırım antibiyotik kulanmadan geçmeyecek bu
Nedense moralimde bozuk bugün
Bende bayramlık ayakkabı aldım kendime üstüme daha önce ghamilelik vardı onu giycem birde hamilelik pantolonum var artık ilkkez onu giycem
Bebişlerini gören arkadaşlar gözünüz aydın:)
Biraz daha yatmaya gidiyorum ben
şimdilik hepinizi öptümmm
doktorumuzdan geldik şimdi teyzeleri...kızım 1 kilo 200 gr olmuş..bacak boyumuz uzun olacak dedi doktor amcamız normalden uzun olacakmış boyumuz da ...herşey normal çok ii dedi...bayramdan sonra da şeker yüklememizi yaptıracaz
canım geçmiş olsun.bozma moralini bu konu hepimizin ortak derdi yalnız değilsin yani.ben daha yaptırmadım ama bilmiyorum nasıl çıkacak.Allahtan sizler burdasınızda hepbirlikte nasıl davranacağımızı neler yapabileceğimizi öğreniyoruz.
canım sagolasın evet ama insan ister istemez kafaya takıyor bunun da riskleri varya ondan korkuyorum ama dşkkat etcem artık inş. düzelcez
doktorumuzdan geldik şimdi teyzeleri...kızım 1 kilo 200 gr olmuş..bacak boyumuz uzun olacak dedi doktor amcamız normalden uzun olacakmış boyumuz da ...herşey normal çok ii dedi...bayramdan sonra da şeker yüklememizi yaptıracaz
hadi bakalı güle güle giyin cicileriniziiiiMerhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Epeydir ugrayamadım. Biz iyiyiz Allah'a şükür.
Bugün epey gezdik. Kızımıza yeni ciciler, ogluşuma ve bana bayramlık aldık. Yemegi koydum ocaga. eşim ve oglum da kurbanlık almaya gittiler....
maşşallah yaaa...çok büyümüş kuzu...doktorumuzdan geldik şimdi teyzeleri...kızım 1 kilo 200 gr olmuş..bacak boyumuz uzun olacak dedi doktor amcamız normalden uzun olacakmış boyumuz da ...herşey normal çok ii dedi...bayramdan sonra da şeker yüklememizi yaptıracaz
selam arkadaşlar ben geldimm
çamaşır attım makineye onları astım ortalığı süpürdüm sildimvalizimizi hazırladım botlarımı sildim yemek yaptım oturuyorum şimdii biraz dinleyim yürüyüşe çıkıcam.
ohh valla üstümdeki tembellik gitti bissürüde iş hallettim iyi oldu valla.
sizler nasılsınız bakalım kimse kalmamış gibi
canım geçmiş olsun.bozma moralini bu konu hepimizin ortak derdi yalnız değilsin yani.ben daha yaptırmadım ama bilmiyorum nasıl çıkacak.Allahtan sizler burdasınızda hepbirlikte nasıl davranacağımızı neler yapabileceğimizi öğreniyoruz.
canım sagolasın evet ama insan ister istemez kafaya takıyor bunun da riskleri varya ondan korkuyorum ama dşkkat etcem artık inş. düzelcez
canım hamilelik sürecinde herşey riskli.doğum riskli hamilelik süreci riskli düşünecek olursak herşey herşey riskli.Bebeklerimiz Allah a emanet.kendini sıkma bu kadar.neleerrr nelerrr yaşıyoruz bu süreçte hepsi geçiyor.şekerde moralle direkt alakalı bir şeyy..
Bakalım bayramdan sonra bende neler olacak heyecanla bekliyorum
hadi bakalı güle güle giyin cicileriniziiii
Sabahtan beri miskin miskin yatıyorum
İçimden hiçbirşey gelmiyor kolumu kıpırdatasım bile yok
Boğazlarım ağrıyor yutkunamıyorum bile
Burnumda tıkanık sanırım antibiyotik kulanmadan geçmeyecek bu
Nedense moralimde bozuk bugün
Bende bayramlık ayakkabı aldım kendime üstüme daha önce ghamilelik vardı onu giycem birde hamilelik pantolonum var artık ilkkez onu giycem
Bebişlerini gören arkadaşlar gözünüz aydın:)
Biraz daha yatmaya gidiyorum ben
şimdilik hepinizi öptümmm
kızzzzlllaaarr çok mutluyum bugün şekerim düşük çıkıyorrr...
yürüyüş yapmayı denedim çok faydası oldu sanırım....
sabah 2 saat sonra tokluk -85 (120 MAX değer )
öğle 2 saat sonra tokluk-97 çıktı (120 MAX değer)
çok sevindim melocummm.çok çok altında çıkmış maşallahhh umarım böyle gider hatta daha da iyi olur
demekki bol bol yürüyecekmişiz
hadi gözünaydın canım. bir daha yükselmez inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?