2011 Şubat Anneleri

kızlarr ben geldim temizlikti çamaşırdı derken akşam oldu yaa belim cok agrıdıı çok yordum sanırım kendimii ütümde yapılacak kaldıı ama nabıımm halim kalmadıı hepsi bi günde olcak değil ya

eline saglık canım bende biraz yaptım ama bıraktım sonra yoruldum cünkü baya ütüm kaldı biraz da temizlik yarın da onları yaparım artık

Selam kızlar. Ben de alışveriş derken yoruldum. Bebişimin kıyafetlerinin resmini çektim birazdan koyacağım.

oo bakıyoprumda kimsecikler yokkk..nerelere kayboldunuz kızlaarrr

bende işlerimi bitirdiimmm hazırlandımm sabah olsada yola çıksak diye bekliyorum.inşallah gece uyuyabiliirim.hep böyle biryere gitsek bana gece uyku tutmaz

slm kızlar nasılsınız.ben çok yoruldum bugün.kızımın odasını aldık demiştim ya hediye ana kucağı vermişlerdi gittik onu değiştirdiik bugün küvet aldık onun yerine alttan tıpalıları çıkmış. ondan aldık.sonra eve geldik kızımın odası olmasını planladığımız odada bi genç odası takımı vardı.onu pc odasına taşıdık.ama baya uzun sürdü.hoş ben hiç bişi yapmadım ama herkesin peşinde koşmaktan yorulmuşum çok.daha yeni bitti valla kızımın odası bomboş oldu.yarın dedesi ve amcaları boyıycaklar odasını sonrada mobilyamızı bekliycez artık.
sizler nappatınız tatillere başladınızmı bakalım.bööle uzaklarda olunca insan bayramı da anlamıyo valla.

açlık 99 tokluk 162

canım benimde 100lük yapıldı bugün açlık 88 tokluk da 180dk da 135 çıktı (((

melocum grip kırgınlığı geçti ama hala tıkanıklığım devam ediyoo nefes almakta biraz zorlanıyorum ama bunada çok şükürr

neslicim çoooooooooooooook geçmiş olsunnnn

Herkese günaydınlar kızlar bayram tatilinede girdik artık buralar bomboş olur herhalde.Hepinize çok mutlu sağlıklı bir pazar diliyorum.

günaydın arkadaşlar. herkes tatile başlamış sanırım, eşim çalıştığı için biz arife akşamına kadar bir yere gidemiyoruz malesef. yolda olanlara iyi yolculuklar, evde kalıp dinlenenlere de bebişleriyle iyi tatiller...

günaydınnn kızlarrr,
bende pazar günü çalışan şansızlardanım.
Dün saat 11:00de eşimle evden çıktık.Bayram için bana birşeyler almak için.
Heryeri talan ettim.Hiçbirşey güzel durmuyor.
Akşam saat 21:00de eve girdiğimizde elimizde minik bir Gs store poşeti, içindede küçükbeyin eşofman altı vardı.

ben de salı günü girmedik mağaza bırakmadım Senacım ama hiç bir şey yakıştıramadım. hamile kıyafetleri çok komik ne yaşımıza ne tarzımıza uygun ayrıca fiyatları da uçuk. normal mağazalarda da beden uydurmak imkansız en son defactoda bir elbise beğendim. çok çeşit var ama orda da beden pek yok) malum koca göbüşler sığmıyor hiç bir elbiseye. bir tane uydurdum üstüme. yakında varsa sen de bakabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…