kızlar yemekler olmuş ben bi dışarı çıkayım hava kararmadan hem ekmek alayım hemde parkta iki tur yürüyeyim
hepinizi öpüyorum hoşçakalın
kızlarr ben geldim temizlikti çamaşırdı derken akşam oldu yaa belim cok agrıdıı çok yordum sanırım kendimii ütümde yapılacak kaldıı ama nabıımm halim kalmadıı hepsi bi günde olcak değil ya
eline saglık canım bende biraz yaptım ama bıraktım sonra yoruldum cünkü baya ütüm kaldı biraz da temizlik yarın da onları yaparım artık
Kızlar selam oğlum ateşli grip oldu ben de hastayım babamız da hasta sürünüyoruz evde. Inşallah szler iyisinizdir
Kızlar selam oğlum ateşli grip oldu ben de hastayım babamız da hasta sürünüyoruz evde. Inşallah szler iyisinizdir
Merhaba arkadaşlar,
Şeker testimizin sonucu çıktı dün ve yüksek açlıkta toklukta çok moralim bozuldu. yediklerime dikkat
etcem artık meyve tatlı yiyecekler hamurişleri vs vs yasak bayramdan sonra tekrar yapılcak bakalım
inşallah iyi çıkar birde diger rahatsızlık da sancılarım devam ediyor Allah yardımcım olsun çok üzgünüm
kaç gündür...
açlık 99 tokluk 162
melocum grip kırgınlığı geçti ama hala tıkanıklığım devam ediyoo nefes almakta biraz zorlanıyorum ama bunada çok şükürr
günaydınn ben bugünde çalıştığım için buralardayımm(
günaydınnn kızlarrr,
bende pazar günü çalışan şansızlardanım.
Dün saat 11:00de eşimle evden çıktık.Bayram için bana birşeyler almak için.
Heryeri talan ettim.Hiçbirşey güzel durmuyor.
Akşam saat 21:00de eve girdiğimizde elimizde minik bir Gs store poşeti, içindede küçükbeyin eşofman altı vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?