2011 Şubat Anneleri

herkese günaydın...

s3anna bence bu robadan elbiseler çok rahat ben 2 tane aldım,hem hamilelk gibide değil bence o tarz bişi bak...paşan karlı çıkmış okadar gezmeden,güzel günlerde sağlıkla giysin..

yola çıkanlara da hayırlı yolculuklar,çalışanlara kuvvet, evdekilere iyi dinlenmeler diliyoruuuummmm

şenaycım çok haklısın,gebe kıyafetleri hiç tarzımız değil oyüzden çok itici geliyor ben elbisemin birini defactodan aldım çok şık ama beden sorunu yaşamadım vardı büyük beden ama ben alalı 1 ay kadar oldu,bayramağzı şimdi kalmamıştır tabi ama bulabiriseniz tavsiye ederim hem şık hem rahat...

slm kızlar nasılsınız bugün bizim evde hummalı bi çalışma var.o da boşaldı dedim ya o odayı boyuyolar perdeler tüller çıktı yıkanıyo ayy ev kalkmış gidiyoo çok fena

slm kızlar nasılsınız bugün bizim evde hummalı bi çalışma var.o da boşaldı dedim ya o odayı boyuyolar perdeler tüller çıktı yıkanıyo ayy ev kalkmış gidiyoo çok fena

slm biz iyiz biraz çalışıyorum pc de, kızımda tekmeler savuruyor ooh negüzel tertemiz olacak evin..çok seviyorum o temizlik kokusunu şimdi heryer yumuşatıcı kokar mis gibi,sen kendini yorma ama... valla ben hiçbişeye dokunmuyorm artık,doğuma kadar böyle gözüm korktu...

kızlaarrr kızçemin odasını ekledim beşikler bölümüne bi bakın bakalım.amcası çekmiş

maşallah canım yaaa. ne kadar net...sanki dışarda gibi Allahım kucağına aldığın günleri göstersin

canım nedenini bilmiyorum ve çok merak ediyorum ama aynı dert benim başımdada var malesef ne yapıcaz böyle ??

şimdiden ortalık sakinleşti.desenize kızlar bu tatil de baya sıkılacaz .ben bir yere kıpırdamadım evdeyim.hiçte bayram geliyor havasında değilim.(((((

kimsecikler yok gerçekten bizde temizlik son sürat devam ediyo hiç bişi yapmadan nasıl bu kadar yoruluyorum çok merka ediyorum valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…