- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 43
günaydınnn kızlarrr,
bende pazar günü çalışan şansızlardanım.
Dün saat 11:00de eşimle evden çıktık.Bayram için bana birşeyler almak için.
Heryeri talan ettim.Hiçbirşey güzel durmuyor.
Akşam saat 21:00de eve girdiğimizde elimizde minik bir Gs store poşeti, içindede küçükbeyin eşofman altı vardı.
ben de salı günü girmedik mağaza bırakmadım Senacım ama hiç bir şey yakıştıramadım. hamile kıyafetleri çok komik ne yaşımıza ne tarzımıza uygun ayrıca fiyatları da uçuk. normal mağazalarda da beden uydurmak imkansız en son defactoda bir elbise beğendim. çok çeşit var ama orda da beden pek yok) malum koca göbüşler sığmıyor hiç bir elbiseye. bir tane uydurdum üstüme. yakında varsa sen de bakabilirsin canım
slm kızlar nasılsınız bugün bizim evde hummalı bi çalışma var.o da boşaldı dedim ya o odayı boyuyolar perdeler tüller çıktı yıkanıyo ayy ev kalkmış gidiyoo çok fena
selam kızlar buda benim meleğimin videosu umarım izleyebilirisniz ama öncelikle maşallah ları bekliyoruz : )Untitled on Vimeo
selam kızlarrr güzel anneler ve cici bebekleri
bende bu sabah 5 buçukta uyandımmm..tuvalete falan gittim (eee rutin kontroller tuvalet artık 2 saatte bir beni görmeyince merak ediyor) sonra uyuyamadımm.6 ya kadar yatakda debelendim durdum eşimde uyandı ..baktım olmayacak kalktım oturma odasına gittim tv yi açtım.koltukta uyuyakalmışımm.eşim saat 8de tvyi kapatınca uyandım.kahvaltıda hazırlayamadım ona..
yaaa kızlar daha öncede söylemiştim bu benim bacaklarımın arası acıyor.nasıl diim çatı derler ya bacaklarımla vücudumun birleştiği yer.resmen acıyor yaaa.anlayamadım.niye olurkiii.ayakta kalmaktan dedik oturdum oturuncada oldu yattım yatıncada oldu.bi anlayamadım ama bazen gerçektende çok acıyorr..nedenini bilen yada yaşayan varmıı
ttüütütütütütütütü maşallahhhhhh fıstığaaaa :81:
kızlaarrr kızçemin odasını ekledim beşikler bölümüne bi bakın bakalım.amcası çekmiş
beşikler bölümü nerde kızlar??:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?