selam kızlar buda benim meleğimin videosu umarım izleyebilirisniz ama öncelikle maşallah ları bekliyoruz : )Untitled on Vimeo
amaann bosverrr simdi yemicezde ne zaman yiyecegiz :))
Bide babysling almak istiyorum fakat fiyatları biraz pahalı bence, bir bez parçasına o kadarda para saymak istemiyorum açıkçası, int.te bi kaç tür yapılışı var pekalada yapılabilir bişi, ne dersiniz??[/QUO
Evde yapılabilir bence. Bez çanta gibi sen hamaratsın zatten burcucum. Senin elinden gelir
ayy bayramda buralar böölemi olcak
kızlar sanırım ben mantar oldum tam eminde diilim ama.kaşıntı falan yok ama akıntım biraz çoğaldı ve sanki az önce tuvalet kağıdına peynirimsi bi akıntı geldi.nasıl oldu anlamadım yaa çok sık tuvalete çıkmaktanmı oldu acaba.sizce bebişe bi zararı olurmu tam da bayram üstü yarın acaba özel hastaneler açıkmıdır
günaydın neslicimgünaydınnn güzelll hanımlarrr
iyi bayramlar sana da canım, ben de sabah bebeğimiz olmadan son bayramımız diye düşünüyordum. çok az kaldı gelecek yıl bayramlık cicileriyle resimlerini koyarız kuzucuklarınHepinize iyi bayramlar kızlar bir dahaki bayrama bebişlerinizi bayramlık cicileri içinde görmeniz dileğiyle öpüyoruz sizi
sana da iyi bayramlar Mısracım.Tüm cici annelerin ve anne adaylarının bayramını kutlarım,huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğimle.Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?