2011 Şubat Anneleri

bayramınız mübarek olsun arkadaşlar yarın giremem Allah tekrarını nasip etsin sevdiklerimizle bebişlerimizle birlikte inşallah

kimse yok sanırım herkesler tatilemi gitti ne
henüz burdayız canım ama telaş başladı yineden
akıntının bu aylarda çoğalması normalmiş.kötü kokulu ve kaşıntılı değilse çok moralini bozma
sevindim kurtulmuş olduğuna...canım sana da iyi bayramlar...bebişe hazırlıktan kaanın cicileri unutulmadı demi?
şeker tansiyon yoksa yemenin tadını çıkarmak gerek bencede
Kızlar bu arada ben bugün kokoreç yedim, sakatat niye yasaktı hatırlayamadım, annemin hep aldığı yerden aldım bi problem olmamıştı şimdiye kadar hijyen konusunda...
burcu hijyenden ziyade toxoplazma riski çok taşıyor sakatatlar o nedenle ama onu önceden geçirmişsen sorun olmuyor
günaydınnn güzelll hanımlarrr
günaydın nesliiimm,çalışıyor musun?
Hepinize iyi bayramlar kızlar bir dahaki bayrama bebişlerinizi bayramlık cicileri içinde görmeniz dileğiyle öpüyoruz sizi
amin canım...ne güzel dilek,inşallah diyel,m sana da iyi bayramlarrr
Tüm cici annelerin ve anne adaylarının bayramını kutlarım,huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğimle.Sevgiler
sana da iyi bayramlar canım

fikrimi belirttim zeynep gülce

Günaydin kizlar, yarin bayram trde ne heyecan vardir simdi, gurbette tadi cikmiyo bayramin herkes iste gücte
öyle canım da sen buna takılma artık bi dahaki bayramda bebişine ciciler alırsın o telaşın olur
herkese günaydın kızlar, bavul hazırlıyorum bir yandan ama mola verip size bir bakayım dedim. nasılsınız?

.
günaydın şenaycım ben de az önce bişeyler koydum valize ,eksik olanları da akşama koyacağım.
cocukken ne kadar farklı gelirdi bayramlar bi anda o duygu geldi içime :)))

ama şimdi işteyim ve hiç bişe anlamıyorum benim yerime kızım heyecanlı heralde kıpır kıpırr
biz ailece o duyguyu yaşatmaya çalışıyoruz neslicim ve başarıyoruz da gelibe,biraz da insanın kendi elinde
sağol canım,sana da iyi bayramlar
Merhaba güzel anneler.

Bayramda giremem belki. O nedenle şimdiden kutlamak istiyorum.

Hepimizin bayramı kutlu olsun. Bebişlerimizle, sevdiklerimizle daha nice bayramlara inşallah :)
amin canım senin de bayramın mübarek olsun
bayramınız mübarek olsun arkadaşlar yarın giremem Allah tekrarını nasip etsin sevdiklerimizle bebişlerimizle birlikte inşallah

nurberra senin de bayramın mübarek olsun

ben de şimdilik evdeyim manisaya yarın kurbanı dolaba yerleştirip gideceğiz.öğleden sonra kayınvalideme gideceğim,mezarlık ziyaretine falan gider eşim.ben gitmeyi düşünmüyorum.
yarın sabahta kısetse kurbanımızı dolaba koyduk mu asıl tatil o zaman başlıyor benim için
ben de giremezsem
İYİ BAYRAMLAR ARKADAŞLAR

Ben yarinda burdayim ama yinede kutlayayim bari bayramimizi. Kizimla ben mutlu bayramlar dileriz efenim harcliklari havale etmek isteyen arkadaslara banka bilgimizi özelden atariz

kızlar herkesler gitmişşş tatile galiba biz burada olanlaranız bu sene giremessem hepinizin bayamı mübarek olsun şimdiden seneye kzucuklarımızla daha tatlı bayramlara inşallah

Merhaba kızlar

iki gündür kimse kalmamış bayram telaşı sardı galiba herkesi biz tatil e gidemicez iş dolayısıyla

Hepinizin bayramını kutluyorum şimdiden yarın giremeyebilirim inşallah bir dahaki bayrama bebişlerle

girecegiz öptük sizleri kızımla...

günaydın güzel anneler nasılsınız.
bende bayramda burda olanlardanım :))
yaa kızlar bu akıntının rengi ve kokusu biraz değişti ben ondan endişelendim aslında sarımsı bi hal aldı ama çok şükür kaşıntı yok bi de bugün biraz daha az.
bu arada dün girmemiş olan annecikler kızımın odasına bi bakın beşikler bölümünden ayyy çok heveslenerek aldım da :))

ya canım bendede aynı sıkıntı var iki gündür akıntı vardı sabahtan beri de kaşıntı var anlamadım sebebini ama mantar olmasın yaa

Gözdeaticim ben dün dr a gittim. Geceleyin uykudayken su gelmiş. Erken doğum riskidir diye korktum. Dr mantar olduğunu söyledi ve gyno lomexin verdi.

güzeller güzeli anneler... tatlı mı tatlı minişler...

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız ise isabetli, yuvanız muhabbetli,
Kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, bayramınız kutlu olsun inşallahhh :79:

hanımlar herkes bayram telaşında sanırım...
Ben dün çok rahatsızlandım... şiddetli ve kuru bir öksürük,ateş ve sol kasığımda ağrı ile hemen acile gittim.Ateşimi düşürmek için bir serum verdiler.Şimdi augumentin içmeye başladım... Kasıktaki ağrı için de öksürmeden kaynaklı karın içi basınç arttığı için olabilir dedi.
Bugün sabahta kendi doktoruma gittim.Kızım dün gece çok hareketsiz kaldı çünkü. Ayrıca bugün İzmir'e doğru yola çıkacağız.Yolculuk öncesi bir kontrol olmuş olur dedim.
Ultrasonda kızımı gördüm... Çok büyümüş teyzeleriiii... Çok şükür sağlığı da yerindeydi...
en son 5 kasımda gitmiştim ve 845gr dı.Bugün yani 10 gün sonrasında 1110gr olmuş kızım.
Çok şükür Rabbim bu güzel günleri gösterdi bizlere.Hepinizin bayramını kutluyorum.Kurban kesen arkadaşlarımın kurbanlarını Allah kabul etsin.Bayram dönüşü kocaman bebişlerle ve kocaman göbüşlerle görüşmek dileğiyle kızlar...
Sakın bayramda çok yemeyin Bayram dönüşü herkesi sağlıklı ve enerji toplamış olarak bulmak istiyorum.

sana geçmiş olsun canım .kızına da maşallah :))

merhaba arkadaşlar nasılsınız bayadır giremiyorum nete ama görüyorum ki bizim forumada bayram tatili gelmiş....bizde manisadayız yarınn babamızda gelcek inş....umarım tüm annişler ve bebişler iyidir....herkesee şimdidenn hayırlı bayramlar....

Hepinize ailenizle birlikte geçireceğiniz mutlu,sağlıklı ve huzurlu bir bayram diliyorum güzel anneler ve bebişler.Kızımla hepiniziii kocamaannn öptüüükkk.İYİ BAYRAMLAR.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…