2011 Şubat Anneleri

herkese sağlıklı mutlu bool tepikli bayramlar diliyorum...

çiçeğin msj ını çok beğendim bidahaki bayrama miniklerimizi bayramlıklarıyla görmeyi nasip etsin rabbim hepimize

Bayramimiz kutlu olsun arkadaslar, bidahaki yil bebislerimizle eglenceli bol harclikli bayramlar gecirecegiz allahin izniyle

sari beyaz akinti mantar ´belirtisi degil demisti doktorum, bendede arada oluyo ben evde ölcüyorum degerleri hep normal cikiyo, kasinti yanma olursa doktora git. orayi kuru tutmaya calis ve ic camasirini bol bol degistir bide su ic bolca

ohh masallah kocaman olmus, insan rahatliyo bebisini görünce ben simdi su 2,5 hafta nasil gececek diyorum öff =)
sende yola cikiyomussun iyi yolculuklar dikkat et kendine yorma kendini fazla

maşşallah kızına,ne kdr hızlı büyüyorlar artık değilmi

herkesin bayramı mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inşallah. rabbim senesine kuzucuklarımızla erişmeyi nasip etsin,yola çıkanlara hayırlı yolculuklar olsun.bizde öğleden sonra eskişehire gidiyoruz benim için bayram orda başlıyor malum kendi çöplüğümbayramda dönüşü görüşüp hasret gidermek dileklerimle kızlar,minişlere iyi baksın herkesssss

herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar.
seneye kuzucuklarımızla inş

Tünaydın hamişlerr

Kurban bayramınız mübarek olsun. Tatlı bir bayram geçirmeniz dileğiyle...İnşallah seneye bebişlerimizle gireceğiz bayrama.

canlarım hepinizin bayramı mübarek olsun Allahım seneye bebişlerimizi süsleyip giydirip bayram gezmelerine birlikte gidebileyi nasip etsin inşallah

bide kızlar maşallah bnm oğlan hiç durmuyo ya sanırım en hareketli hafalarına girdik belli haftadan sonra tekrar yavaşlarmış hareketler bide nie bizim tickerlar artık görünmüyoooyeni hazırlmak mı gerek acaba oğlumla hepinizi öpüyoruz grşz bayram dönüşü bis burdayız :)

günaydın kızlarrr
ya site iyice saçmaladı ama yazdıklarımı göremiyorum ammannnn ne vardı değiştirecek sanki çizelgeler yine gitmiş

slm kizlar alisamadim forumun yeni halind öfff, buarada biz iyiyiz cok sükür sadece magnesium ilaci ishali yapti beni

kızlar hepinize ii günler..bende katılıyorum sizlere site ne biçim olmuş karma karışık yaaaaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…