2011 Şubat Anneleri

:)))) benim bunu yazmamla çizelgeler tekrar kaybolduu ayyy çok saçma

Merhaba arkadaşlar. Umarım herkesin bayramı iyi geçmiştir.

Siteye neler olmuş böyle ya Hiç hoş degil

Pazartesi günü kontrolümüz var. Ay çok heyecanlıyım. :)

benim yazdıklarımda kaybolmuş kızlar acaba yeni bir konumu açsak sitenin eski halini geri istiyoruz diye ne dersiniz ???

kızlar yaa ben size bişi sdorcam nolur benm gibi hissedenler yazsınlar içim rahatlasın biraz korkuyorum çünkü
bugün sabahtan beri gerilmeler oluyo karnımda sanki bi yerini dayıyı sertleşiyo karnımın orası önceden de arada oluyodu ama bugün daha sık acaba bunlar kasılma falanmıdır sizlerde deoluyomu böle şeyler moraim bozuldu pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum bide wc den çıktıktan sonra sanki su gibi akıntı oluyo bikaç dakika sonra tam bitmemişte akıyomuş gibi hissediyorum nolur cevap yazın kızlar ya erken doğum falan Allah korusun aklıma bissürü şey geliyoo

canım geçen hafta aynı şeyler ben de oldu.kasılmalar normalmiş bu haftadan sonra ama su kıvamında akıntı normal değil.dinlenmeyi denemelisin .bu su kıvamındaki akıntı mantardan kaynaklı olabiliyor genellikle ama bebeğin suyu da olabiliyor yani amniyon sıvısı olup olmadığını anlamak için doktor ph kağıdı veriyor peçetenin arasına koyup ped gibi yerleştiriyorsun.o zaman bebeğin sıvısı olup olmadığı anlaşılıyor.eczanede satılıyormu bilmiyorum ..

mrb arkadaşlar nasılsınız umarım herkesin bayramı şeker tadında geçmiştir...sitenin bu halini bende hiçç beğenmedim bu arada çok karışık gerçekten....kızım artık iice büyüdü bende bazen karnımın belli kesminde sertlik hissediyorum sanırım büyüdükleri için daha net hissediliyorlar....eşimi çok özledimm tabi evimide...inş yarın eşim geliyor salı günü falanda yola çıkar evimize döneriz herhalde....evime gidip kızımızın hazırlıklarına hız katmamız lazımm çokk az kaldıı

slm kızlar nasılsınız.
bugün kaynanamları gönderdik.allaha şükür kazasız belasız atlattık 10 günü :)
asker olan kaynım kaldı sadece o da yarın gece binecek.kaynanamları otogara götürdükten sonra hem bişiler yemek için hem de eşime bi kaç parça bişi almak için biraz dolaştık.malum artık bana hiç bişi alamıyoruz :))
kızıma iki tane peluş oyuncak aldık.ilk oyuncakları miniğimin.çok yorulmuşum ayaklarıma karasular indi.
şaka maka kızlar kaynanam valla tahmin ettiğim kadar sinir bozucu olmadı.kayınpederimde buna fırsat vermedi zaten ara ara gıcıklıkları oldu ama ben takmadım :)) hem ööle atraksiyonlu olunca çabuk geçti zaman çrş günü kızımı görmeye gitcez yaşasıınn

merhaba bende 2011 şubat ayı annesi olucam inşallah.5 yaşında bir kızım var karnımdakide kızmış.

mrb canım aynı kasılmalar bendde oluyo yani sanki bebek biryerini dayıyormuş gibi dr kasılma dedi sık olursa sorun dedi o zamn hemen gel dedi 10 15 dk bir gibi birde şu tuvaletten çıkınca sanki bitmemişte akıyo gibi aslında idrar kaçırıyorsun su idrar hissi olmadan gelirmiş benim bebişin eşiği aşağıdaymış ondan dedi çok fazla hareket etme dedi dr zaten biliyorum bebiş aşagıya tepiyo bende hemen tuvalete gidiyom çok sık gidiyom bazen alt tarfım ağrıyor aman işte böyle ağrılı sızılı geçiricez artık hayırlısıyla zamanında doğurmayı nasip eder işallah rabbim ben de grip oldum gene şaşırdım artık

canım bende de aynı sorunlar var bebeğimin eşi (plesanta)aşağıda geçen hafta akıntım oldu.bebeğin ayaklarıı benimde aşağıda ama ben de ağrı yok.sen kaçıncı haftandasın?umarım doğumdan önce plesantalarımız normale döner .bebeğin suyu da azalmış bende artı şeker de çıktı....:))

valla o bir yerini dayıyormuş hissi bendede oluyor ve ben gerçektende bir yerini dayadığını düşünüyordum yani şimdi bunlar kasılmamaı.Benim özelliklede göbek deliğimin solunda oluyor hep.Ama akıntı filan yok bende telaş yapma canım ama bir doktora görün yinede inş öenmli bişey değildir.Benimde göğüs kafesimin arka sağ kısmı ağrıyor sızlıyor

hangi mesaja cevap yazdığım karıştı yazdıklarımızı silme butonu olsaydı (

Son düzenleme:
yine kimsecikler kalmadımı yahuuu ayy valla pztsyi iple çekiyorum muhabbet başlasın artık :))
yaaa şu plesanta işi çok zor biraz fazla ayakta kalınca hemen aşağı aşağı vuruyo resmen doğurcam sanıyorum.bide benim kızım baş aşağı dönmüştü en son gittiğimizde.doktorum 24ünde kontrole geldiğinde artık doğum şeklini kesinleştirirz demişti.bakalım çıkmış olacak mı o zamana kdr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…