kasılmalar saatte 3 4 ü geçme noktasına gelmediği sürece normalmiş canım ben sormuştum doktora :))o kasilmalardan ne yazikki bendede var
normaldir heralda ya yinede dnismak gerekkk
güzelim ben varım bayramda forumun nöbetini tuttum hala da devam ediyorum sana özelden mesaj attım gördün mü ??banamı dedin :) bi bakıyorum kimse yok kaçıyorum :))
güzelim ben varım bayramda forumun nöbetini tuttum hala da devam ediyorum sana özelden mesaj attım gördün mü ??
sen nöbetini iyi tutamadın o zaman :)) ne öyle gel git nöbet yeri terk edilmez :)) misafirlerin varı ona sayıyoruz bu seferlik
selam herkese
ya son yazdığım mesajı bulamıyorumburalarda eskisinde son yazdığım mesajlardan başlıyordum okumaya siz biliyorsanaız banada söyleyin
yaaa o kasılmalardan bendede var bende bebek biryerini dayıyor sanıyordum.bazen acı bile verebiliyor.karnım yavaş yavaş göğüs kafesime baskıda yapmaya başladı.çok oturunca sırtım belim ağrıyo çok ayakta duruncada keza öyle..oğluşum feci hareketli maşallahhh bazen tepikle yetinmeyip resmen dalga dalga hareket ediyor içimde
dün yemeği biraz fazla kaçırmışım akşam bir ara fena oldum eşim yüzümden anladı misafirlikteydik kalk senle iki tur atalım yürüyüş yapalım hiç iyi görünmüyosun dedi yarım saatten fazla yürümüşüzdür akşam saat 10 du hem temiz hava hem yürüyüş iyi geldi kendime geldim.bugünde eşim tarafında bir cenaze vardı beni götürmediler bütün gün yattımm uyudum tam anlamıyla dinlendim iyi oldu
valla burayı ve hepinizi çok özledim
yarın şeker yüklemesi için doktora gidebilirim.benim doktorum yokmuş yurt dışındaymış pazartesi gelecek.eğper o yokken yaparız derlerse gidicem hazır eşimde izinliyken halledelim diyorum sonuçları sonrada alırız.bakalım sabah erkenden arıycam yaparız derlerse gidicem
hoşgeldin güzelim .arada siteye gel gitler oldu yazılanlar silindi hep.şeker yüklemeni bir an önce yaptır ben randevu günüm gelmeden gittim hastanede yaptırdım erken felan dediler yok dedim bir bildiğim varmış ki şeker çıkıt diyetteyim maalesefselam herkese
ya son yazdığım mesajı bulamıyorumburalarda eskisinde son yazdığım mesajlardan başlıyordum okumaya siz biliyorsanaız banada söyleyin
yaaa o kasılmalardan bendede var bende bebek biryerini dayıyor sanıyordum.bazen acı bile verebiliyor.karnım yavaş yavaş göğüs kafesime baskıda yapmaya başladı.çok oturunca sırtım belim ağrıyo çok ayakta duruncada keza öyle..oğluşum feci hareketli maşallahhh bazen tepikle yetinmeyip resmen dalga dalga hareket ediyor içimde
dün yemeği biraz fazla kaçırmışım akşam bir ara fena oldum eşim yüzümden anladı misafirlikteydik kalk senle iki tur atalım yürüyüş yapalım hiç iyi görünmüyosun dedi yarım saatten fazla yürümüşüzdür akşam saat 10 du hem temiz hava hem yürüyüş iyi geldi kendime geldim.bugünde eşim tarafında bir cenaze vardı beni götürmediler bütün gün yattımm uyudum tam anlamıyla dinlendim iyi oldu
valla burayı ve hepinizi çok özledim
yarın şeker yüklemesi için doktora gidebilirim.benim doktorum yokmuş yurt dışındaymış pazartesi gelecek.eğper o yokken yaparız derlerse gidicem hazır eşimde izinliyken halledelim diyorum sonuçları sonrada alırız.bakalım sabah erkenden arıycam yaparız derlerse gidicem
ayy inş artık az kaldı benim tam 11 hafta normal sezeryan olursa 9 haftam var heycan sardı valla
biziim daha var normal e göre marta bile kayıyor ama daha erken olacak sanırım.Hem bir an önce kavuşmak istiyorum bir yandan da dua ediyorum erken doğum olmasın diye :))
öfff bende bir saattir mesajlarımı arıyorum pöffff
bugün aradım hastaneyi yarın bütün bölümlerimiz hemşirelerimiz var dedi görevli ama benim doktorum yurt dışındaymış.şeker biraz uzun sürüyor ya eşimde yanımda olsun istiyorum hazır yarın izinliyken çıksın aradan dedim.
ayy yaa bugün parmaklarımı yaktım kızlar sağ elimin 4 parmağını artı elimin üstünü yaktım elimin yanmasına değilde sakarlığıma bir sinir oldum bir sinir oldum sormayınn.saatlerce sızladı kayınvalidemdeydim ordada yanık kremi yoktu evdede yalnızdım söylendim durdum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?