2011 Şubat Anneleri

o kasilmalardan ne yazikki bendede var
normaldir heralda ya yinede dnismak gerekkk

sen nöbetini iyi tutamadın o zaman :)) ne öyle gel git nöbet yeri terk edilmez :)) misafirlerin varı ona sayıyoruz bu seferlik

sen nöbetini iyi tutamadın o zaman :)) ne öyle gel git nöbet yeri terk edilmez :)) misafirlerin varı ona sayıyoruz bu seferlik

evet biraz ööle oldu gerçi bana da pek fırsat kalmıyodu evde kayınpederimden tut da herkes başına geçmek için fırsat kolluyodu :))
eee ben gelince de kaynanam tepeme dikilyodu o zamanda ben kaynanamı çekiştiremiyodum :)))
bak şimdi onlar gittti ben burdayım

kasım annelerinin doğum heyecanını okuyorum biz de o günleri kazasız belasız görebilsek diye dua ediyorum

selam herkese

ya son yazdığım mesajı bulamıyorumburalarda eskisinde son yazdığım mesajlardan başlıyordum okumaya siz biliyorsanaız banada söyleyin

yaaa o kasılmalardan bendede var bende bebek biryerini dayıyor sanıyordum.bazen acı bile verebiliyor.karnım yavaş yavaş göğüs kafesime baskıda yapmaya başladı.çok oturunca sırtım belim ağrıyo çok ayakta duruncada keza öyle..oğluşum feci hareketli maşallahhh bazen tepikle yetinmeyip resmen dalga dalga hareket ediyor içimde

dün yemeği biraz fazla kaçırmışım akşam bir ara fena oldum eşim yüzümden anladı misafirlikteydik kalk senle iki tur atalım yürüyüş yapalım hiç iyi görünmüyosun dedi yarım saatten fazla yürümüşüzdür akşam saat 10 du hem temiz hava hem yürüyüş iyi geldi kendime geldim.bugünde eşim tarafında bir cenaze vardı beni götürmediler bütün gün yattımm uyudum tam anlamıyla dinlendim iyi oldu

valla burayı ve hepinizi çok özledim

yarın şeker yüklemesi için doktora gidebilirim.benim doktorum yokmuş yurt dışındaymış pazartesi gelecek.eğper o yokken yaparız derlerse gidicem hazır eşimde izinliyken halledelim diyorum sonuçları sonrada alırız.bakalım sabah erkenden arıycam yaparız derlerse gidicem

ayy inş artık az kaldı benim tam 11 hafta normal sezeryan olursa 9 haftam var heycan sardı valla

canım sorma valla son bi kaç günlük konuşmalarımızın hepsi silinmiş

hoşgeldin güzelim .arada siteye gel gitler oldu yazılanlar silindi hep.şeker yüklemeni bir an önce yaptır ben randevu günüm gelmeden gittim hastanede yaptırdım erken felan dediler yok dedim bir bildiğim varmış ki şeker çıkıt diyetteyim maalesef (

ayy inş artık az kaldı benim tam 11 hafta normal sezeryan olursa 9 haftam var heycan sardı valla

biziim daha var normal e göre marta bile kayıyor ama daha erken olacak sanırım.Hem bir an önce kavuşmak istiyorum bir yandan da dua ediyorum erken doğum olmasın diye :))

öfff bende bir saattir mesajlarımı arıyorum pöffff

bugün aradım hastaneyi yarın bütün bölümlerimiz hemşirelerimiz var dedi görevli ama benim doktorum yurt dışındaymış.şeker biraz uzun sürüyor ya eşimde yanımda olsun istiyorum hazır yarın izinliyken çıksın aradan dedim.

ayy yaa bugün parmaklarımı yaktım kızlar sağ elimin 4 parmağını artı elimin üstünü yaktım elimin yanmasına değilde sakarlığıma bir sinir oldum bir sinir oldum sormayınn.saatlerce sızladı kayınvalidemdeydim ordada yanık kremi yoktu evdede yalnızdım söylendim durdum valla.

biziim daha var normal e göre marta bile kayıyor ama daha erken olacak sanırım.Hem bir an önce kavuşmak istiyorum bir yandan da dua ediyorum erken doğum olmasın diye :))

ayy evet bende çok korkuyorum.ilk 20. haftada kanamam oldu 3 gece hastanede yattım dr devam ederse yaşaması mümkün diil dedi çok korktum sonra ondan 10 gün sonra tekrar ondan 3 gün sonra tekrar ama çok şükür 30 lu haftalara gelebildik.aşime hep bi 30lu haftalara gelebilsem diyodum.ama ne kadar geç o kadar iii .gerçi biz erken doğum ihtimalini de göz önünde bulundurarak herşeyini hazırladık kzçemin ama daha en azından bi 6 hafta kalsın.
bu arada geçen bi misafir geldi bize abisinin eşi 22 haftalık doğum yapmış ve bebek yaşamış hatta şimdi 2 yaşında gayet sağlıklı bi kızmış.allahım eğer yaşayacak gün veriyosa ne zaman olursa artık.hayırlı zamanda gelir inş minişlerimiz.
bakalım bizim topiğin ilk doğum hbri kimden gelcek

geçmiş olsun güzelim yaaa...kötü olmuş ....ince ince sızlar şimdi o ...ben normalde çok sakarımdır ama korkumdan çok yavaş hareket ediyorum ....en son geçen yıl işaret parmağımla orta parmağımın arasına dikiş atılmıştı.... şimdi de çok korkuyorum (

geçmiş olsun canım o parmak uçları da ince deri olduğundan çok sızlar sistral diye bi yanık kremi var onu sür istersen söölemesi ayıp eşimin çalıştığı ilaç ama çok ii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…