- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
ayy evet bende çok korkuyorum.ilk 20. haftada kanamam oldu 3 gece hastanede yattım dr devam ederse yaşaması mümkün diil dedi çok korktum sonra ondan 10 gün sonra tekrar ondan 3 gün sonra tekrar ama çok şükür 30 lu haftalara gelebildik.aşime hep bi 30lu haftalara gelebilsem diyodum.ama ne kadar geç o kadar iii .gerçi biz erken doğum ihtimalini de göz önünde bulundurarak herşeyini hazırladık kzçemin ama daha en azından bi 6 hafta kalsın.
bu arada geçen bi misafir geldi bize abisinin eşi 22 haftalık doğum yapmış ve bebek yaşamış hatta şimdi 2 yaşında gayet sağlıklı bi kızmış.allahım eğer yaşayacak gün veriyosa ne zaman olursa artık.hayırlı zamanda gelir inş minişlerimiz.
bakalım bizim topiğin ilk doğum hbri kimden gelcek
biliyorum canım o zamanlar bende de kanam olacak diye korktum ama benim kanamam olmadı 3.dönemde daha çok olabiliyormuş .benim erken doğum için 3 ayrı nedenim var ....çok korkuyorum ....hazırladın mı herşeyini biz isim bile bulamadık daha karı koca şaşkın bir haldeyiz...
aman kızlar erken gelmesinler uslu uslu dursunlar
biz sonunda isme karar verdik sanırım "metehan" da karar kıldık büyük ihtimalle değişmez artık
geçenlerde otururken göğsümde bir ıslaklık hissettim.resmen akıyor bişi.kalktım hemen banyoya gittim göğsümden bişi akmış ama resmen ıslanmış sütyenim.yaaa bi sevindim niyeysesüt olacak diye heraldeee
geçende yatarken ayağıma kramp girmeden yakaladımfarkettim kramp gireceğini hemen parmaklarımı yukarı doğru kaldırdım geçti allahtan.artık öğreniyoruz yavaş yavaş herşeyi
yok canım öyle demeyelim benim arkadaşım kızıyor bana eksik dua ediyorsun diye ...en azından sezeryan zamanı olan 38 kadar diyelim :))daha ben alışveriş yapmadım hiç bir başlayacam pir başlayacam sanırım ...hazır canım çoğu şeyi tabi en son zamanda mutlka eksik bişler buluruz biz ama 27sinde odamız gelcek.odamız boyandı.evde giymelik baya tulum zıbın falan aldık.en son bi kaç gün önce dışarda giymelik kot pantalon etek falan gibi şeyler de aldım.gelirse en azından 3 ayı çıkartcak şeyi var.zaten kilo boy durumuna göre alıcam diğerlerini de :) ismimizde daha hamile kalmadan önce belliydi:))
bu arada senin özel msjını okumadan 36.hafta yazmışız ikimizde yoksa bizim kız 36damı gelcek neee
ayy canım sorma bana da aldırmadılar herşeyi annem aldı.odasını da kayınpederim aldı.bende geçenlerde boyner de çok ciciş etek beğenmiştim.artık eehhh dedim bi kaç gün öncede eşime alışverişe gidince boynere dayanamdım kızçemede aldım hatta birazdan fotosunu çekiyimde ekliyim :))yok canım öyle demeyelim benim arkadaşım kızıyor bana eksik dua ediyorsun diye ...en azından sezeryan zamanı olan 38 kadar diyelim :))daha ben alışveriş yapmadım hiç bir başlayacam pir başlayacam sanırım ...
yok canım öyle demeyelim benim arkadaşım kızıyor bana eksik dua ediyorsun diye ...en azından sezeryan zamanı olan 38 kadar diyelim :))daha ben alışveriş yapmadım hiç bir başlayacam pir başlayacam sanırım ...
kızlar o süte dokunmamak lazımmış hiç benimde 19. haftada gelmişti ama tetiklememk lazımmış .beyin doğum oldu gibi kabul ediyomuş nasıl bebek doğunca emmeyince süt azalıyo ya bizde bunu dokunup tetiklersek sonra bidaha emilme falan olmıycak ya kesilebiliyomuş.
bizde kıyafet battaniye falan konusunda hazırızda işte kozmetik ürünleri şampuan vs vs bezdi emzikti onlar eksik birde beşiğimiz yok tabi
sıkmamak lazımmış yani canımnasıl ellememek lazımmış anlamadımm.benim daha öncede bir kere olmuştu ama azdı
ben ellemedim gerçi çamaşırımı değiştim ve pamuk koydum bidaha akarsa falan diye ama akmadı.elleyip sıkma falan yapmadım.
kızlar birşey daha sorucam hani şeker yüklemesine aç gidiliyor ya su içebiliyoruz dimi.ben 12 den itiibaren bişi yemiyorum sabah gidersem eğer ama su içebiliriz dimi susuzda duramam ayyy
oo gözdecim baktık bileee çok cici şeyler yaaaa o tuluma hele bayıldım kırmızı olana.valla 0-3 aylık epey oldu bendede fazlada almak istemiyorum malum o dönemde hemen büyüyolar bende biraz büyük kıyafetler alayım artık.
bugün chicko ve bübghen(yanlış yazdım muhtemelen ama siz anladıunız) in bakım ürünlerinin çantalı setine baktık optimumda chicko ya 49 diğerine 59 dedi.bende bu ayın sonunda set olarak alırım artık bitanesini nivea da olur bakarız artık
neyse kızlar ben kaçar.saat epey ilerlemiş gerçi uykum yok ama yazık eşimin uykusu gelmiş öyle beni bekliyo niyeyseuyutayım ben koca bebeğimi yarın görüşürüz inşallah öpüyorum kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?