2011 Şubat Anneleri

valla bizimki mümkünse erken gelmesin daha eksikleri çok doktor o yönde hiç bir şey söylemedi bende bişi yaşamadım ama hafiften hfiften kasılıyorum bende.

biliyorum canım o zamanlar bende de kanam olacak diye korktum ama benim kanamam olmadı 3.dönemde daha çok olabiliyormuş .benim erken doğum için 3 ayrı nedenim var ....çok korkuyorum ....hazırladın mı herşeyini biz isim bile bulamadık daha karı koca şaşkın bir haldeyiz...

aman kızlar erken gelmesinler uslu uslu dursunlar

biz sonunda isme karar verdik sanırım "metehan" da karar kıldık büyük ihtimalle değişmez artık

geçenlerde otururken göğsümde bir ıslaklık hissettim.resmen akıyor bişi.kalktım hemen banyoya gittim göğsümden bişi akmış ama resmen ıslanmış sütyenim.yaaa bi sevindim niyeyse süt olacak diye heraldeee

geçende yatarken ayağıma kramp girmeden yakaladım farkettim kramp gireceğini hemen parmaklarımı yukarı doğru kaldırdım geçti allahtan.artık öğreniyoruz yavaş yavaş herşeyi

hazır canım çoğu şeyi tabi en son zamanda mutlka eksik bişler buluruz biz ama 27sinde odamız gelcek.odamız boyandı.evde giymelik baya tulum zıbın falan aldık.en son bi kaç gün önce dışarda giymelik kot pantalon etek falan gibi şeyler de aldım.gelirse en azından 3 ayı çıkartcak şeyi var.zaten kilo boy durumuna göre alıcam diğerlerini de :) ismimizde daha hamile kalmadan önce belliydi:))
bu arada senin özel msjını okumadan 36.hafta yazmışız ikimizde yoksa bizim kız 36damı gelcek neee

ayy sorma seda bende öğrendim o kramp işini sanırım aman tahtalara vurıyım da 1 aydan fazla oldu hiç kramp girmiyo girmeden yakalıyorum dediğin gibi :))
metehan da güzelmiş benim dizideki çocuk meteye han eklemişsin ismiyle yaşasın paşan

aman canım ya konuşupta akıllarına düşürmeyelim ben hep diyorum kızım orda uslu uslu dur sakın erken gelme diye :))) kasılmalar için magnezyum alıyormusn canım ..birde duvara ellerini dayayıp gerdirmek lazımmış kramp giren bacağı...nasıl hissettin kramp gireceğini anlamadım ?
ben de heveslenip bakıyorum arada süt için ama yok daha bir bellirti (

yok canım öyle demeyelim benim arkadaşım kızıyor bana eksik dua ediyorsun diye ...en azından sezeryan zamanı olan 38 kadar diyelim :))daha ben alışveriş yapmadım hiç bir başlayacam pir başlayacam sanırım ...

aman canım o anda ne duvarı ne dayaması kramp girdiği an bırak duvara dayamasını kıpırdayamıyor bile insan

eğer uyumuyorsam anlıyorum zaten ayağımı gergin bir şekilde uzatınca falan oluyor geriliyor anlıyorum hemen gevşetiyorum ve parmaklarımı yukarı doğru kaldırıyorum ozaman rahatlıyor

kızlar o süte dokunmamak lazımmış hiç benimde 19. haftada gelmişti ama tetiklememk lazımmış .beyin doğum oldu gibi kabul ediyomuş nasıl bebek doğunca emmeyince süt azalıyo ya bizde bunu dokunup tetiklersek sonra bidaha emilme falan olmıycak ya kesilebiliyomuş.

ayy canım sorma bana da aldırmadılar herşeyi annem aldı.odasını da kayınpederim aldı.bende geçenlerde boyner de çok ciciş etek beğenmiştim.artık eehhh dedim bi kaç gün öncede eşime alışverişe gidince boynere dayanamdım kızçemede aldım hatta birazdan fotosunu çekiyimde ekliyim :))

bizde kıyafet battaniye falan konusunda hazırızda işte kozmetik ürünleri şampuan vs vs bezdi emzikti onlar eksik birde beşiğimiz yok tabi

nasıl ellememek lazımmış anlamadımm.benim daha öncede bir kere olmuştu ama azdı

ben ellemedim gerçi çamaşırımı değiştim ve pamuk koydum bidaha akarsa falan diye ama akmadı.elleyip sıkma falan yapmadım.

kızlar birşey daha sorucam hani şeker yüklemesine aç gidiliyor ya su içebiliyoruz dimi.ben 12 den itiibaren bişi yemiyorum sabah gidersem eğer ama su içebiliriz dimi susuzda duramam ayyy

bizde kıyafet battaniye falan konusunda hazırızda işte kozmetik ürünleri şampuan vs vs bezdi emzikti onlar eksik birde beşiğimiz yok tabi

yaa onlarda bizim de eksiğimiz var aslında ama benim en yakın arkadaşım eczacı martta itriyat fuarı olcakmış şubat başı mart sonu gibi ben asıl biberon emzik bööle çıngırak gibi şeyleri ordan almayı planlıyorum daha doğrusu o ordan bizim için alcak.yarı fiyatına oluyomuş.inş emer bi aksilik olmaz da biberona gerek kalmaz gerçi senin aldığın bi biberonumuz var.ama şampuan falan alcam bende .

sıkmamak lazımmış yani canım

kızlar birşey daha sorucam hani şeker yüklemesine aç gidiliyor ya su içebiliyoruz dimi.ben 12 den itiibaren bişi yemiyorum sabah gidersem eğer ama su içebiliriz dimi susuzda duramam ayyy

bence su içebilirsin ama ben su bile içmemiştim

bu arada kızlar son aldıklarımı ekledim bi bakın bakalım beğenicekmisiniz

oo gözdecim baktık bileee çok cici şeyler yaaaa o tuluma hele bayıldım kırmızı olana.valla 0-3 aylık epey oldu bendede fazlada almak istemiyorum malum o dönemde hemen büyüyolar bende biraz büyük kıyafetler alayım artık.

bugün chicko ve bübghen(yanlış yazdım muhtemelen ama siz anladıunız) in bakım ürünlerinin çantalı setine baktık optimumda chicko ya 49 diğerine 59 dedi.bende bu ayın sonunda set olarak alırım artık bitanesini nivea da olur bakarız artık

neyse kızlar ben kaçar.saat epey ilerlemiş gerçi uykum yok ama yazık eşimin uykusu gelmiş öyle beni bekliyo niyeyse uyutayım ben koca bebeğimi yarın görüşürüz inşallah öpüyorum kocaman

evet farkettim sonradan :))
o kırmızı tulum 1 ay ama diğerleri hep 3-6 ay bu aldıklarımın .ben valla bu kozmetik ürünlerine hiç bakmadım artık ne alırım hiç bilmiyorum sizlerin aldıklarıyla fikir edincem bende :))

neyse kızlar ben kaçar.saat epey ilerlemiş gerçi uykum yok ama yazık eşimin uykusu gelmiş öyle beni bekliyo niyeyse uyutayım ben koca bebeğimi yarın görüşürüz inşallah öpüyorum kocaman

tmm canım güle güle benim eşim kardeşiylee son playstation turnuvasında beni unuttu bende rahat bıraktım onları :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…