2011 Şubat Anneleri

benimki de okey oynuyor :)) evde iki bilgisayar olmasının lüksü (okuldan laptop getirdim de :))

:))) iyi yapmışsın canım benimkide şu tutkusundan sanırım umay gelince ancak kopabilecek.gerçi adamcağızın başka hiç bi kötü alışkanlığı da yok :))

benim eşim çok sıkılıyor.beklememiz gerekiyor ya birşey yapamıyorum diye deli oluyor :)) okeyle felan oyalanıyor şimdi de bana şarkı açtı( ilkay akkaya )çok severiz kızı da tanıyacakmış :))

benim eşim çok sıkılıyor.beklememiz gerekiyor ya birşey yapamıyorum diye deli oluyor :)) okeyle felan oyalanıyor şimdi de bana şarkı açtı( ilkay akkaya )çok severiz kızı da tanıyacakmış :))

ayy bende kasım annelerinin doğum hikayelrini okuyodum ayyy o anları hayal edince bile ağlamak geliyo içimden

bazen bana soruyorlar ne hissediyorsun diye doğumla ilgili korkuyormusun felan ama bilemiyorum sanırım o an gelene kadar ne olacağını bilemiyecez.zamanları gelmiş bekliyorlar her an doğuma giddecekler bazıları heyecanlarını paylaştım ben de :))

Günaydın kızlar,hepimizin geçmiş bayramı mübarek olsun uzunca bir aradan sonra ilk defa bugün girebildim.Geçmişe pek bakamadım malum işleri yetiştirmem gerekiyor müdürem bir sürü iş verdide bana diğer arkadaşımda yok bugun :))
İnş.hepiniz iyisinizdir ben çok yorgunum ya bir türlü atamadım üzerimden bu yorgunluğu yarın içinde misafirlerim geliyor inş.güzel bir şekilde atlatırım kızımla.
Bu arada kızımda artık hiç durmaz oldu maşallah çok hareketli bir kız olacak dün gece bir türlü uyutamadım yumurcağı :) Ben uyusun diye karnımı sevip onunla konuştukça odahada bir hareketlendi :))

herkese günaydın...

ama moralim bozuldu site çok kötü olmuş napmışlar böyle

çağlayancım çalışıyomusun bugün kıyamam...gerçi bende erke kalktım ben işleri evden götürüyorum biliyosun çalışıcam biraz kolay gelsin sanada...

kızçene de maşallah... ya benimki artık beni korkutuyor,sizede oluyormu bilemiyorum, bi hareket yapıyor ben ciddi gıdıklanıyorum ben sıçrayınca oda korkuyor korkak prenses

Günaydın canım.Maalesef işteyiz bugün akşama kadar :))
Senin kızçenin yaptığını benimkide yapıyor canım.O kadar çok hareket ediyorki bir vuruyor bana ben zıplıyorum bazende sanki içimde ciddi ciddi beni gıdıklıyor gibime geliyor ben zaten çok huylu biriyimdir kızımda annesine oyun yapıyor galiba sürekli bir hareket halindeyiz

günaydın güzel annelerr herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.

yine başladık çalışmaya

herkese iyi hafta sonları

Günaydın canım nasılsın oğluş nasıl
çalışanlar kervanında sende mi varsın benim gibi kolay gelsin sanada :))

meraba çağlayann biz iyiyiz oğlumlaa bayramda gezzdik dolaştık bolbol yemek yedik tepindik

günler çabucak geciverdi yaa sende iyisindir umarım prensese öpücük ginderiyoruz oğlumlaa :))

sorma bugünde geldik bide iş olsa neyse ama işimde yok otururp oturup gdicem artık

Son düzenleme:
Bizde iyiyiz canım kızımla bizde size kocaman öpücük gönderiyoruz teyzesi :))

Bende öyle sabahtan yaptım işleri toplardım şimdi akşam olsun diye bekliyorum :)

günaydın kızlarr hepinizin geçmiş bayramını kutlarız oğluşumla :) ne güzel herkes yavaş yavaş geri geliyor özledik hepinizi

çok saol cnm pazartesi gidicem inş ve sorucam bu akıntı olayınıda bugün Allaha şükür olmadı ilk defa dün çok sık oldu gibi hissettim inşş zamanında sağlıkla doğarlar ph kağıdı acaba eczenlerde varmıdır ya olmazsa onuda soriim doktora ama inşş öle bişi değildirr hayırlısyla şubata bi varsaydık

cnm bnm eşimde aşağıda rahim ağzını kapatmamış ama aşığı yerleşmiş doktor çıkar zamanla dedi ama inşş çıkar çok uzun süre hayatta yürüyemiyorum iş falan çok fazla yapıcan hemen ağrım oluyo bide ayakta duramıyom çok fazla aynı sorunlar biçok arkadaşta varmış burdada baksana Allahım sağlıkla vakitlerinde doğmalarını nasip etsin inana günleri iple çekiyorum budurumdan dolayı biranönce vakit geçsin şubat gelsin isitiyorum bnmde tepikler bazen aşağıda oluyo işte demekki aynı durumlar Allah yardımcımız olsun cnm buarada çok geçmiş olsun c vitamini al bol bol zehracım

inşallah normale dönerler cnm doktor bana 28.haftaya kadar çıkabilir demişti dua ediyorum inş hepimizinki düzelir sağlıkla vakitlerinde kucaklarız bebişlerimizi
işte bilemiyorum cnm bakıyorum göebk deliğimin sağında bi sertleştiriyo orayı heraldee diyorum kafasını bacağını yasladı ama dün çok sık olunca işte telaş yaptım pazartesi inş gidicem bakalım akıntımda geçsin inşş.bende akıntı vardı ama sarı renkliydi doktor fitil verdi ün bitmişti işte acaba dedim ilacın etkisiylemi o akıntı inş ondandır ve geçer biter sağ salim kucaklarız bebişlerimizi

herkeseee selam kızlar gıderken bayramınızı kutlayamadım apar topar esımın memleketıne gıttık herkesın gecmıs bayramını kutluyorum. Bır daha kı bayramımız kuzucuklarımızla olcak Rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah.
ay cok ozlemısım sızlerı valla yaaa hepınızı cook opuoyorum.

Merhaba Kızlar

umarım güzel bir bayram geçirmişsinizdir bebişlerinizle byaramda giremedik malum gezmekten.)) benim bebiş bayramın 1. gününden beri hareketsizdi dün artık iyice telaşlandım neyseki tekmelemeye başladı bugun daha cok tekmeliyor. galiba yorgunluktan yogunluktan hissedemedim.
kızlar cok az zamanımız kaldı ya inanamıyorum ne cabuk geçti zaman

Bizde iyiyiz canım kızımla bizde size kocaman öpücük gönderiyoruz teyzesi :))

Bende öyle sabahtan yaptım işleri toplardım şimdi akşam olsun diye bekliyorum :)

Kolay gelsin fıstıklarrrrr
biz evdeyiz oğluşumla çok şükürrrr :) dün gece 3te yolculuktan döndük, bu sabah işe gitsek biterdik kesin...
bizim de çrşya kadar çok youn geçecek çrşyı hayırlısıyla atlatırız inşallah :)
Bu arada herkesin geçmiş bayramı kutlu olsunnnnnnn
annecikkleriniz yapmış mı tatlılar, yediniz mi bolbollll :)
çok öptüm herkesiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…