neyse kızlar ben kaçar.saat epey ilerlemiş gerçi uykum yok ama yazık eşimin uykusu gelmiş öyle beni bekliyo niyeyseuyutayım ben koca bebeğimi yarın görüşürüz inşallah öpüyorum kocaman
tmm canım güle güle benim eşim kardeşiylee son playstation turnuvasında beni unuttu bende rahat bıraktım onları :))
benimki de okey oynuyor :)) evde iki bilgisayar olmasının lüksü (okuldan laptop getirdim de :))
benim eşim çok sıkılıyor.beklememiz gerekiyor ya birşey yapamıyorum diye deli oluyor :)) okeyle felan oyalanıyor şimdi de bana şarkı açtı( ilkay akkaya )çok severiz kızı da tanıyacakmış :))
herkese günaydın...
ama moralim bozuldu site çok kötü olmuş napmışlar böyle
çağlayancım çalışıyomusun bugün kıyamam...gerçi bende erke kalktım ben işleri evden götürüyorum biliyosun çalışıcam biraz kolay gelsin sanada...
kızçene de maşallah... ya benimki artık beni korkutuyor,sizede oluyormu bilemiyorum, bi hareket yapıyor ben ciddi gıdıklanıyorum ben sıçrayınca oda korkuyor korkak prenses
günaydın güzel annelerr herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.
yine başladık çalışmaya
herkese iyi hafta sonları
Günaydın canım nasılsın oğluş nasıl
çalışanlar kervanında sende mi varsın benim gibi kolay gelsin sanada :))
meraba çağlayann biz iyiyiz oğlumlaa bayramda gezzdik dolaştık bolbol yemek yedik tepindik
günler çabucak geciverdi yaa sende iyisindir umarım prensese öpücük ginderiyoruz oğlumlaa :))
sorma bugünde geldik bide iş olsa neyse ama işimde yok otururp oturup gdicem artık
çok saol cnm pazartesi gidicem inş ve sorucam bu akıntı olayınıda bugün Allaha şükür olmadı ilk defa dün çok sık oldu gibi hissettim inşş zamanında sağlıkla doğarlar ph kağıdı acaba eczenlerde varmıdır ya olmazsa onuda soriim doktora ama inşş öle bişi değildirr hayırlısyla şubata bi varsaydıkcanım geçen hafta aynı şeyler ben de oldu.kasılmalar normalmiş bu haftadan sonra ama su kıvamında akıntı normal değil.dinlenmeyi denemelisin .bu su kıvamındaki akıntı mantardan kaynaklı olabiliyor genellikle ama bebeğin suyu da olabiliyor yani amniyon sıvısı olup olmadığını anlamak için doktor ph kağıdı veriyor peçetenin arasına koyup ped gibi yerleştiriyorsun.o zaman bebeğin sıvısı olup olmadığı anlaşılıyor.eczanede satılıyormu bilmiyorum ..
cnm bnm eşimde aşağıda rahim ağzını kapatmamış ama aşığı yerleşmiş doktor çıkar zamanla dedi ama inşş çıkar çok uzun süre hayatta yürüyemiyorum iş falan çok fazla yapıcan hemen ağrım oluyo bide ayakta duramıyom çok fazla aynı sorunlar biçok arkadaşta varmış burdada baksana Allahım sağlıkla vakitlerinde doğmalarını nasip etsin inana günleri iple çekiyorum budurumdan dolayı biranönce vakit geçsin şubat gelsin isitiyorum bnmde tepikler bazen aşağıda oluyo işte demekki aynı durumlar Allah yardımcımız olsun cnm buarada çok geçmiş olsun c vitamini al bol bol zehracımmrb canım aynı kasılmalar bendde oluyo yani sanki bebek biryerini dayıyormuş gibi dr kasılma dedi sık olursa sorun dedi o zamn hemen gel dedi 10 15 dk bir gibi birde şu tuvaletten çıkınca sanki bitmemişte akıyo gibi aslında idrar kaçırıyorsun su idrar hissi olmadan gelirmiş benim bebişin eşiği aşağıdaymış ondan dedi çok fazla hareket etme dedi dr zaten biliyorum bebiş aşagıya tepiyo bende hemen tuvalete gidiyom çok sık gidiyom bazen alt tarfım ağrıyor aman işte böyle ağrılı sızılı geçiricez artık hayırlısıyla zamanında doğurmayı nasip eder işallah rabbim ben de grip oldum gene şaşırdım artık
inşallah normale dönerler cnm doktor bana 28.haftaya kadar çıkabilir demişti dua ediyorum inş hepimizinki düzelir sağlıkla vakitlerinde kucaklarız bebişlerimizicanım bende de aynı sorunlar var bebeğimin eşi (plesanta)aşağıda geçen hafta akıntım oldu.bebeğin ayaklarıı benimde aşağıda ama ben de ağrı yok.sen kaçıncı haftandasın?umarım doğumdan önce plesantalarımız normale döner .bebeğin suyu da azalmış bende artı şeker de çıktı....:))
işte bilemiyorum cnm bakıyorum göebk deliğimin sağında bi sertleştiriyo orayı heraldee diyorum kafasını bacağını yasladı ama dün çok sık olunca işte telaş yaptım pazartesi inş gidicem bakalım akıntımda geçsin inşş.bende akıntı vardı ama sarı renkliydi doktor fitil verdi ün bitmişti işte acaba dedim ilacın etkisiylemi o akıntı inş ondandır ve geçer biter sağ salim kucaklarız bebişlerimizivalla o bir yerini dayıyormuş hissi bendede oluyor ve ben gerçektende bir yerini dayadığını düşünüyordum yani şimdi bunlar kasılmamaı.Benim özelliklede göbek deliğimin solunda oluyor hep.Ama akıntı filan yok bende telaş yapma canım ama bir doktora görün yinede inş öenmli bişey değildir.Benimde göğüs kafesimin arka sağ kısmı ağrıyor sızlıyor
Bizde iyiyiz canım kızımla bizde size kocaman öpücük gönderiyoruz teyzesi :))
Bende öyle sabahtan yaptım işleri toplardım şimdi akşam olsun diye bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?