bende sizler gibi olmak isterdim şuan olmak için neler vermezdim inanınki bebegimi kaybettim benn ay ay bekledim onu 9 yıl sonra geldi melegim ama kaybettim eger ki olsaydıı bende 17 şubat 2011 de anne olcaktım(((((((
selam gözdecim, kayınvalideni yolladın galiba buralardasın. hadi geçmiş olsun
Merhaba arkadaşlar. Kimsecikler yok sanırım.
Dag gibi bir tatili de bitirdikBir yandan da seviniyorum zaman geçiyor hızlı hızlı. Kasımı da bitirdik sayılır :)
Bugün alışveriş yaptık epey. Asya Naz'ın bütün eksiklerini tamamladık. Aslında kayınvalidem ve annem bir çok şeyini almıştı ama heves işte ben de epey aldım :) Hem de doya doya :) İyi günlerde giyer inşallah.
Pazartesi de kızımızı görmeye gidecegiz.
Kasılmalardan bahsetmişsiniz. Bende de oluyor malesef.
[URL=http://img152.imageshack.us/i/fotoraf0206.jpg/]Uploaded with ImageShack.us[/URL]
kızlar kendime bu pijama takımını aldım doğum için.lohusa geceliği veya pijaması adı nı alınca fiyat iki katına çıkıyo.bu önden düğmeli olunca bunu aldım bende.nasıl sizce kullanışlımıdır.ve bi tane daha almak gereklimi sizce.sabahlıkta almadım 2 tane lizözüm var ama kullanırmıyım bilmem.
oda takımımız gelince miniğimin bütün eşyalarını yıkar yerleştirim o zaman çantamızı da hazırlarım artık diyorum.ne olur ne olmaz bizim kız aceleci biliyosunuz.
bende bordo bi pijama beğenmiştim komun sanırım onu aldın sen.bide bordo dij altında gecelikleri vardı ondanmı alsamki geceliğede hiç alışkın diilim rahat edemem diye düşünmüştüm hastanede ondan almamıştım ama ben yinede bi bakıyım bari
selam kızlar ben geldiimmmm
nasılsınıız bakalımmm.bu sabah 9 da kalktım giyinme toparlanma derken 10 da hastaneye gittim.doktorum yurt dışında olduğu için muayene olamadım maalesef oğlumuda göremedim
şeker yüklememi yaptılar.aç karnına önce iki tüp kan aldılar sonra 50lik yükleme yaptık su bile içmediğimden çok susamıştım tadı hiç rahatsız etmedi bir seferde lıkır lıkır içtim.hatta tadı güzeldi bile diyebilirim
1 saat sonra kan alacakları için acile yatıralım seni dediler ben yok iyiyim gidicem ev yakın dedim hemşire şimdi iyisin ama 10 dakka sonra böyle olmaz gel yat dedi yok dedim inat ettim gittik eşimle eşimin teyzesine o kahvaltı etti ben yattım okadar kendimi dinledim ama hiiiçç bişi olmadıı hissettiğim tek şey açlığımdı.ağzımın içinde tatlı bir tad vardı sadece.1 saati doldurduk zıplaya zıplaya gittim hastaneye.tekrar kan aldılar.birde idrar verdim
doktoru siizi gelince arayacak dediler bizde çıktık acayip acıkmışım hemen kahvaltı yaptımtabi birden yiyince bööyyleee bir ağırlık çöktü.havada çok güzeldi.eşim bizi parka götürdü ahlatlıbel e hava öyle güzeldiki güneşlendik yürüyüş yaptık çimlerin üzerinde gezdik falan ordan sosyete pazarı varmış oraya geçtik oğluşuma mini mini patikciklerle kendime lahusa tacı aldım :) ordanda iki tane gecikmiş bayram ziyareti anca eve geldik tabiki sırt ve bel ağrılarıyla beraber.eşim eve girer girmez ben üstümü değişirken bilgisayarı açmışşş kızları özlemişsindir diyoroda öğrendi artıkkk
gözdecim geceliğin çok güzel.bende vitrinde görmüştüm aynını çok beğenmiştim.kaç liraya aldın
annemde bana gecelik almış önce ağız burun kıvırdım ama giydim demin çok rahatmış bende onu kullanıcam.bir gecelik iki pijamam var ama birer tane götürmeyi düşünüyorum hastaneye yeter bence
msjını okuyunca rahatladım dillerim_lal, pazartesi şeker yüklemesine gidiyorum. bazı arkadaşlar çok fenaydı zor içtim falan diyince gözüm korkmuştu açıkçası. umarım sonuçların da iyi çıkar, ne zaman verecekler?
selam kızlar ben geldiimmmm
nasılsınıız bakalımmm.bu sabah 9 da kalktım giyinme toparlanma derken 10 da hastaneye gittim.doktorum yurt dışında olduğu için muayene olamadım maalesef oğlumuda göremedim
şeker yüklememi yaptılar.aç karnına önce iki tüp kan aldılar sonra 50lik yükleme yaptık su bile içmediğimden çok susamıştım tadı hiç rahatsız etmedi bir seferde lıkır lıkır içtim.hatta tadı güzeldi bile diyebilirim
1 saat sonra kan alacakları için acile yatıralım seni dediler ben yok iyiyim gidicem ev yakın dedim hemşire şimdi iyisin ama 10 dakka sonra böyle olmaz gel yat dedi yok dedim inat ettim gittik eşimle eşimin teyzesine o kahvaltı etti ben yattım okadar kendimi dinledim ama hiiiçç bişi olmadıı hissettiğim tek şey açlığımdı.ağzımın içinde tatlı bir tad vardı sadece.1 saati doldurduk zıplaya zıplaya gittim hastaneye.tekrar kan aldılar.birde idrar verdim
doktoru siizi gelince arayacak dediler bizde çıktık acayip acıkmışım hemen kahvaltı yaptımtabi birden yiyince bööyyleee bir ağırlık çöktü.havada çok güzeldi.eşim bizi parka götürdü ahlatlıbel e hava öyle güzeldiki güneşlendik yürüyüş yaptık çimlerin üzerinde gezdik falan ordan sosyete pazarı varmış oraya geçtik oğluşuma mini mini patikciklerle kendime lahusa tacı aldım :) ordanda iki tane gecikmiş bayram ziyareti anca eve geldik tabiki sırt ve bel ağrılarıyla beraber.eşim eve girer girmez ben üstümü değişirken bilgisayarı açmışşş kızları özlemişsindir diyoroda öğrendi artıkkk
gözdecim geceliğin çok güzel.bende vitrinde görmüştüm aynını çok beğenmiştim.kaç liraya aldın
annemde bana gecelik almış önce ağız burun kıvırdım ama giydim demin çok rahatmış bende onu kullanıcam.bir gecelik iki pijamam var ama birer tane götürmeyi düşünüyorum hastaneye yeter bence
canım inş güzel çıkar sonuçların bende seni merak etmiştim.
pijamayı 70 liraya aldım canım şimdi bi tane daha alsammı dedim bak.aslında alırken kaynanama da sordum bi tane daha alıyımmı anne diye bana verdiği cevaba bakın kızlar ee biz sana düğünde gecelik aldık ya onu giyersin allhım hem saten hemde önü boydan boya tül allahım bu kadın beni bütün hastaneye reklam yapmaya niyetli galiba manyakmı ne bende o ööle diyince onun yanında annemi aradım o da bi tane yeter hem evdekilerden de alırız yanımıza demişti ama bi tane de gecelikmi alsam
ayy ne güldüm allahımm yaaaa senin bu kaynanan tam evlere şenlikkkk
kız niye öyle diyon hastanenin en seksi annesi olursun işte fenamı ayyy sen beni güldürdün allahta seni güldürsün vallaa yaaaa
hastaneye götürmek için bir pijama bir gecelik yeterli.zaten hastanede ne kadar kalıcazki Allah sakınsın sorun olmaz inşallahta en kısa zamanda çıkarız
benim bugüne kadar konuştuklarım hep uzun gecelik götür diyorlar hem rahat oluyormuş hem rahatsız etmiyormuş.pijamada ne olur ne olmaz şu beli geniş hamile pijamalarımızdan varya onlar rahat olur.ama bencede gecelik daha iyi.bende hiç sevmem geceliği hiçte giymem ama doğumu beklerken yada doğumdan sonra rahat olur gerçektende
bu arada kızlar sanırım metehan isminde karar kıldık
yanlız karar kıldık diyorum ama hala sanırım diyorum farkındaysanız
zaman azaldıkça hem çok sabırsızlanıyorum hemde çok korkuyorum
artık yavaş yavaş arıza vermeye başladım valla
yok sırtım yok belim yok nefesim yok karnım
uzun süre oturunca ağrılar saplanıyor ayakta desen daha fena valla çalışan arkadaşları burdan takdir ediyorum nasıl dayanıyorlar valla Allah kolaylık versin.zormuş hakikaten bu iş yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?