2011 Şubat Anneleri

slm arkadaşlar nasılsınız
malum gece nöbetini burda ben ve bi kaç arkadaş tuttuktan sonra ben öğlene kadar uyudum kahvaltı falan derken ancak bu saat oldu.
maşallah şenlenmiş ortalık.tatilciler hoşgeldiniz özlettiniz valla :))

nasılsınız kızlar bi bayramı daha bitirdik çok güzel geçti bizim için inş bidahaki bayramlarda miniklerrimizle olucaz telaşemiz daha bi farklı olucak inş

Merhaba kızlarrr
Umarım bayramınız çok güzel geçmiştir.
Biz evdeydik dün pikniğe falan gittik.Genel anlamda iyiydi.En azından dinlendik:)
Bol bol et ve şeker yedik kilo olllarak geri dönmüş bile
Hepinizi öptük şimdilkikkk

Bu arada foumun yeni halini bende hiç beğenmedim

hoş geldin canım ben bayram bekçilerinden biri olarak hep burdaydım.alışmak zor oldu sitenin bu haline
kızların nasıl

hoşgeldin canım,
negüzel gezmişsin, bende ciddi kilo aldım hissediyorum korkumdan tartılamıyoruum ama:18:

slm canım,biz kızıml iyiyiz çok şükür, negüzel kaynatmışsınız gece,bende erkenden uyuyakaldım eşimde sabaha kadar babasıyla oturmuş şimdi kalkamıyor beyefendi,biraz çalıştım ama sıkıldım bende yaa

ööle oldu valla gece sohbetleri arttı burda ben gece uyumakta zorluk çekiyorum sağa sola dönerken uyanıyorum sırtım çok ağrıyo uyurken ondan uyumamayı tercih ediyorum :))

buarada kızlar ben saçlrımı kestirdim,bayramın 1.günü herkes kurban başında ben atladım taksiye bütün cesaretimi toplayıp kestirdim saçlarımı kısacık,ilk defa bukadar kısa oldu ama herkes çok beğendi..çok rahatladım valla...

selam kizlar, her gelisimde foruma dahada kil oluyorum
nasilsiniz bakalim, benim moralim bozuk esim isi geregi cuma günü ankaraya gidecek tam 10 gün yanimizda olmayacak bide hamilelik psikolojisi midir nedir hic gitmesini istemiyorum moralim bozuldu üfff
bi yandanda burda bulamayip trden bulabilecegi ne var onu düsünmeye basladim ne getirtsem ona bennn

slm canım boşver sıkma canını en azından şimdi gidiyo benim eşiminde aralığın son haftası toplantısı var o da yurtdışına gidicek bende onun gitmesini hiç istemiyorum ama mecbur işte.hem aralığın son haftasında artık ben 9. aya girmiş olcam çok korkuyorum.konyada kimsecikler de yok kardeşimi çağırdım bende eşim gidince o gelcek

kızlar 4 günümüz kaldı kızımla buluşmaya 4 gün sonra tam 3 hafta olacak özledim kızımı yaaa hemde çok merak ediyorum ne kadar olmuş diye

bende sinir oldum foruma..
moralini bozma böyle kısa ayrılıklar güzel olur,özlemek sonra kavuşmak çok güzel...
burda olan herşey orda da var,fakat sana tavsiye edebileceğim Ankara Ulusta Suluhan var,eşin oraya uğrayabilirse çok güzel bebek kapı süsleri,şekerleri, vs.orjinal şeyler var,benden söylemesi

aa benimde kardesim kalacak yanimda esime yalniz kalirim dedim ama izin vermedi. cabucak gecer zaman insallah

haklisin, hemen söyledim tmm ugrarim dedi

yine kimse kalmamış valla.
seda nappatı acaba bugün dra gitcek şeker yüklemesi için.
burcunun da eşi yanında sanırım :)) gece sohbetlerine katılmıyo.
neyse ben şimdilik kaçıyım gecenin ilerleyen saatlerinde yine gelirim o zamana gece kuşları da gelmiş olur :))

selam kızlar, umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir. biz birkaç saat önce evimize döndük bol bol gezdik, dinlendik, bir de yedik(( bu sabah tartıldım 5günde 1 kilo. eh bu da bayram hediyesi olsun napalım. sizler nasılsınız? miniklerin keyfi yerinde di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…