- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
gözdecim artık acıların ağrıların bir kısmını dillendirmiyorum bazen yataktan kalkarken ve sabahları uyandığımda oram buram ağrıyo zorlanıyorum ister istemez mızırdıyorum eşimde herzaman değil ama bazen bi laf söylüyo işte abartıyormusun acaba yada ne bilim ona benzer bişi söylediği annn bende şalterler atıyor.
bazen beni hiç anlamadığını düşünüyorum onlara şaka gibi geliyor ne kadarda söylesem anlamaayacaklar diye düşünüyorum.bende söylememeye çalışıyorum.ama çoğu zaman yüzümden anlıyor yada maille gelen hafta hafta gebelik durumlarını onada yolluyorum okuyor oda öğreniyor.
ama tabiki çok derinden beni anladığını düşünmüuyorum çünkü o hiç bişi hissetmiyor ama eminim babalar bu sıkıntılarıun dörtte birine bile katlanamazlardı.Rabbim biliyorda veriyor.
gerçi doğum yapmamış bir kadın bile anlamıyorki kaldıki erkekler anlasın
bizi yine biz anlıyoruz
sLm kızlar...
Bayramda bittii koskoca tatilde...
Yazdıklarım hep silinmiş
Benim bir sıkıntım war aslında hem sıkıntı hem şüphe
ellerim we ayaklarım şişiyor yüzümde sabah uyanınca şişiyor..
tuzluyla aram hiç yok çok fazla ayaktada kalmıyorum.. Babamı 2 yaşındayken yüksek tansiyona bağlı beyin kanamasından kaybetmişiz. Ben de şimdi çok korkuyorum bu tansiyon olayından. Tansiyon yüksekliğinin belirtileride el ayak yüz şişmesi vs. ara ara ölçüyorum tansiyonumu sağlıklı değil diyorlar dijital cihazlar. Sizler hangi sıklıkla tansiyonunuzu ölçtürüyorsunuz we ne çıkıyor tansiyonunuz_? Sizlerde de şişlikler oluyor mu?
sLm kızlar...
Bayramda bittii koskoca tatilde...
Yazdıklarım hep silinmiş
Benim bir sıkıntım war aslında hem sıkıntı hem şüphe
ellerim we ayaklarım şişiyor yüzümde sabah uyanınca şişiyor..
tuzluyla aram hiç yok çok fazla ayaktada kalmıyorum.. Babamı 2 yaşındayken yüksek tansiyona bağlı beyin kanamasından kaybetmişiz. Ben de şimdi çok korkuyorum bu tansiyon olayından. Tansiyon yüksekliğinin belirtileride el ayak yüz şişmesi vs. ara ara ölçüyorum tansiyonumu ama çok sağlıklı değil diyorlar dijital cihazlar. Sizler hangi sıklıkla tansiyonunuzu ölçtürüyorsunuz we ne çıkıyor tansiyonunuz_? Sizlerde de şişlikler oluyor mu?
slm kızlar :)) gece nöbetçileri burda sanırım .geri dönmeye başlamış arkadaşlar gelsinler artık sıkıldık biz nöbetten :))
evet canım arkadaşlara gitmiştik lafa dalmışız diyemedim kızlar bekler diye :)) zaten benim bu plesanta sorunumu ya da suyumun az olduğundan felan bahsetmeye kalksam gereksiz yere pinpirikleniyormuşum gibi davranıyorlar ay bizim de başımıza neler geldi geçer felan diyorlar ...internetten fazla okuma abartma tarzı gerekksiz teselli cümleleri .hayır bakın doktorum dedi felan diye açıklama yapsam da dinletemiyorum......o yüzden de özlüyorum en çok sizi :)))hoşgeldin canım bugün geç kaldın ama :))
hayırlısı canım güzel geldi bana da sizin içinize sindiyse büyük bir dertten kurtuldunuz :)))Bu hafta içi dr kontr. war o zmn söylicem bu şikayetlerimi.
Bu arada bebeğimize isim bulduk. ALTUĞ SEDİROĞLU :) inş fikrimiz değişmez.
adıyla soyadımız uyumlu olsun istedik we sanki uyumlu geldi:)
evet canım arkadaşlara gitmiştik lafa dalmışız diyemedim kızlar bekler diye :)) zaten benim bu plesanta sorunumu ya da suyumun az olduğundan felan bahsetmeye kalksam gereksiz yere pinpirikleniyormuşum gibi davranıyorlar ay bizim de başımıza neler geldi geçer felan diyorlar ...internetten fazla okuma abartma tarzı gerekksiz teselli cümleleri .hayır bakın doktorum dedi felan diye açıklama yapsam da dinletemiyorum......o yüzden de özlüyorum en çok sizi :)))
iyi geceler hanimlar..
biraz önce tansiyon değerlerini okuyunca eşime anlattım bu arkdaşla tüm sorunlarımız aynı diye :)) aynen canım ya geçer birşey olmaz demekle iş bitmiyor ?sanki zamanında kendileri hiç stres yapmadı ...ya da bilmiyorum bizim durum biraz daha hassas ya ondan mı ne.plesantanın bu haftalarda hala aşağıda olma oranı %0.3 yani çok az bir oran ondanmıdır nedir anlamadım..ayy evet insanlar bi hoş amman bişey olmaz allahın izniyle.bizde tabiki önce allaha sığınıyoruz ama ortada bi gerçek var dimi ama.herkes bööle
benim eşim annem bile ööle davranıyo.ya çok takmıyalım diye ama bilmiyolarki bizim şuara aklımız fikrimiz sadece bebişlerimiz.bana kalsa hep ondan bahsediyim hep onun kıyafetlerine bakıyım falan.her gün hafta hafta gebelik sitelrine bakmaktan ööö geldi ama yinede istisnasız hergün bakıyorum napiiimm:))
boşver canım sıkma sen canını gel bana anlat ben dinlerim seni hem dertlerimiz de aynı dert ortağım :))
ben de hiç fotograf çektirmiyorum bu aralar kendimle yüzleşmekten kaçıyorum sanırımbu arada ben yine foto yükledim göbüş bölümüne valla can sıkıntısından ne yapcağımı şaşırdım bu topiğinde en çok foto yükleyen annesi benim :))
iyi geceler canım hoşgeldin sabaha daha çok var nasılsa :)))iyi geceler hanimlar..
hosbulduk cnm nasilsiniz?
biraz önce tansiyon değerlerini okuyunca eşime anlattım bu arkdaşla tüm sorunlarımız aynı diye :)) aynen canım ya geçer birşey olmaz demekle iş bitmiyor ?sanki zamanında kendileri hiç stres yapmadı ...ya da bilmiyorum bizim durum biraz daha hassas ya ondan mı ne.plesantanın bu haftalarda hala aşağıda olma oranı %0.3 yani çok az bir oran ondanmıdır nedir anlamadım..
ben de hiç fotograf çektirmiyorum bu aralar kendimle yüzleşmekten kaçıyorum sanırım
iyi geceler canım hoşgeldin sabaha daha çok var nasılsa :)))
iiz biz yani ben ve kızım :) sen nasılısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?