2011 Şubat Anneleri

ben de hiç fotograf çektirmiyorum bu aralar kendimle yüzleşmekten kaçıyorum sanırım

iyi geceler canım hoşgeldin sabaha daha çok var nasılsa :)))

bende bol bol çektiriyorum beklediğimden az kilo alıyorum yaa ondan sanırım.ben yuvarlanmayı bekliyodum valla :))

beni şeker duydurmasaydı yuvarlanacaktım da şimdi dikkat ediyorum :))

yaa sorma o şeker nolcak bilmem bana sınırda dedi diyemi bilmem hiç dikkat etmiyorum ben bide tam tersi hiç tatlı sevmezken şimdi canım tatlı istiyo tersim valla.bi dahaki yüklemeye acil yapalım falan demedi ya ondanmı acab.inş 100 lükte bişi çıkmaz

aynen ya ben geçen yıl hiç tatlı yemedim sırf zayıflamak için karar aldım ve kestim .arada kaçamak bile yapmıyordum şimdi yasaklanınca cazip geldi hamur tatlılarını hiç sevmem ama şimdi yiyesim geliyor .gıcık oluyorum kendime ....zayıflamak için direndinde bebeğin için mi direnemeyeceksin diye kendimle kavga ediyorum.

bende anlamadım benim oldum olası her türlü tatlıdan içim kıyılır resmen ama ihtyaçmı oluyo anlamadımki canım istiyo yiyorum ama üstüne 2 lt su içiyorum resmen içim bi tuhaf oluyo :))

güle güle canım benimde son gecem sanırım sonra okul başlıyor gerçi öğlenciyim ama yine de daha erken kalkmalıyım :))

forumdaki bolume geciyorsun yeni konu aca tikliyorsun cnm..
konunun icindeyken degil

bak yukarda subat anneleri yaziyor ya oraya tiklyinca yeni konu ac cikiyor yukarda

çok zor oldu ama buldum :)) teşekkürler sanki acil konu açacam ya gece gece kendime sıkıntı yapıyorum algılama seviyem de düştü sanırım :))

normaldir bu saatte
hadi ben yatiyorum iyi geceler cnm uyuyabiliyorsan yok yatamiyorsan Allah yardimcin olsun bizimde tabi

arkadaşlar günaydın daha kimse uyanmadı herhalde gece sohbetler uzayıp gitmiş ne güzel : ) kızlar bişey sorucam vajinal temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ben ağda yapamıyorum daha doğrusu hayatımda yapmadım şimdi keşke diyorum ama nafile sizle neler yapıyorsunuz merak ettim

ben epilator aletiyle aliyorum bazende jilet
aman kim ugrasacak agdayla falan goremiyom zaten orayi :))))

selam ciciş annelerr vee onlardanda ciciş bebekleri

nasılsınız bakalım ben bugün gayet güzel uyudum sonra kalktım duş aldım çamaşırları makineye attım kocamı sepetledimmm evde tembellik yapıyorum :) bayramda dön dolaş epey yorulmuşum valla karnımda büyüdükçe gerginleştikce acıyor yaaa hele yatarken falan yırtılıverecekmiş sanıyorum öyle acıyor krem mrem sürüyorum ama içten acıyor.eşimde ufak tefeksin ya vücut napsın genişleyemiyor diyor

temizlik konusunu sormuşsunuz ben önceden eldivenle alıyordum son zamanlar kuaföre gidiyordum okadar rfahat ve temiz oluyorduki boşa uğraşmışım yıllarca dedim.şimdi bırak temizlemeyi ne durumda olduğunu bile göremiyorum ve yine kuaföre gidiyorum ayda 1 fazlasıyla yeterli oluyor çünkü sürekli sir ağdayla alınınca hem azalıyor hem geç çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…