ben de hiç fotograf çektirmiyorum bu aralar kendimle yüzleşmekten kaçıyorum sanırım
iyi geceler canım hoşgeldin sabaha daha çok var nasılsa :)))
kizlar bende ekliyorumm fotooo
beni şeker duydurmasaydı yuvarlanacaktım da şimdi dikkat ediyorum :))bende bol bol çektiriyorum beklediğimden az kilo alıyorum yaa ondan sanırım.ben yuvarlanmayı bekliyodum valla :))
beni şeker duydurmasaydı yuvarlanacaktım da şimdi dikkat ediyorum :))
aynen ya ben geçen yıl hiç tatlı yemedim sırf zayıflamak için karar aldım ve kestim .arada kaçamak bile yapmıyordum şimdi yasaklanınca cazip geldi hamur tatlılarını hiç sevmem ama şimdi yiyesim geliyor .gıcık oluyorum kendime ....zayıflamak için direndinde bebeğin için mi direnemeyeceksin diye kendimle kavga ediyorum.yaa sorma o şeker nolcak bilmem bana sınırda dedi diyemi bilmem hiç dikkat etmiyorum ben bide tam tersi hiç tatlı sevmezken şimdi canım tatlı istiyo tersim valla.bi dahaki yüklemeye acil yapalım falan demedi ya ondanmı acab.inş 100 lükte bişi çıkmaz
aynen ya ben geçen yıl hiç tatlı yemedim sırf zayıflamak için karar aldım ve kestim .arada kaçamak bile yapmıyordum şimdi yasaklanınca cazip geldi hamur tatlılarını hiç sevmem ama şimdi yiyesim geliyor .gıcık oluyorum kendime ....zayıflamak için direndinde bebeğin için mi direnemeyeceksin diye kendimle kavga ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?