2011 Şubat Anneleri

günaydın canım yaa sorma bende aynı şeyden müzdaribim.ben hep kuaföre giderdim evlendiğimden beri.ama şimdi hem mikrop kapar hemde canım daha çok acır diye gitmeye korkuyorum.ilk başlarda kendim eldivenle falan aldım ama şimdi göbekten göremez oldum :)jilet yapmakta bile zorlanıyorum.hatta bende krem aldım çrş günü dr randevum var bu sefer alttan muayene edeceğini sööledi artık bi kereliğine o epilasyon kremlerini kullanmayı düşünüyorum.

kızlar jilet tehlikeli olmazmı?zaten görmüyorsunuz oranızı buranızı kesmeyin aman Allah korusun.

ben kuaförüme güveniyorum valla birsürürde hamile müşterisi varmış herkes aynı dertten müzdarip yani.hatta her gittiğimde vajinal bakım temizlik hakkında bana bilgilerde veriyor.gerçi üürün satmak için yapıyor tabilki ama ben kullanmak istemiyorum kozmatik ürünler oranında bir ph dengesi var ne bilim bişi sürmek sağlıklı gelmiyor bana belkide yanılıyorumdıur

kızlar çrş günü benim doğum zamanı netleşeicek sanırım bu topiğin ilk annesi ben olcam içime ööle doğuyo yani.sezeryan olacağından 20 ocaktan sonra olabilir galiba ayy çok heycanlı

gözdecim ilk anne olma şerefine senmi erişicen yani hadi bakalım Allah kurtarsın sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsin miniğimiz

darısı bizlerin başına sağlıkla inşallah.

gozdecim valla o hic belli olmaz erken dogum yapan olur belki
aralik anneleri kasimin baslangicinda dokulmeye basladilar
erken dogumdan ben cok korkuyorum bu ara sancilarimda siklasti
cati agrisi, kassikta batma, varda var yani hayirlisi bakalim
bugun az kalsin nobetci dr ariyacaktim
Allahim saglikli evlat hayirli kolay dogumlar nasip etsin hepimize

kızlar yeni cicilerimizin fotoğraflarını koydummm

valla erken doğum olayından bende korkuyorum gerçi riskli dönemleri çoğumuz atlattık sanırım 7. aya girdik ama yinede zamanında gelsinler tabiki

hafizecim hoşgeldinn seninde geçmiş bayramın kutlu olsun

valla özlemişim şurayı yaaa tatil amma uzun geldi

ben epilator aletiyle aliyorum bazende jilet
aman kim ugrasacak agdayla falan goremiyom zaten orayi :))))

işte bende göremiyorum : ) ondan sordum ya ağda da çok canımı yakıyor iyice hassasım zaten : ) doğumda jiletle alıcam ama rezil olucam doktora gibi bir hisim var ne bleyim ya herşeyi takıyorum işte ayıp mı sizce ??

o kremlerin zararı yoksa bende kullanayım bari

ne utanacan canim ya onu dusunecegine dogumu nasil yapacaksin bence onu dusun :)))

yani aklımıza takacağımız en son şey

sadece doktor için değil tabiki her zaman temiz olmak lazım doğru olanı bu.bazen insanlara abuk sabuk davranan ebeler hemşireler falan duyuyoruz her işte olduğu gibi bu alandada var böyle insanlar onlara fırsat vermemek lazım tabiki

Allah ım inşallah hazırlıklı güzel bir şekilde doğumumuza gideriz

ya bu tüy dökücü kremlerle ilgili hiç bişi bulamadım ben hamilelikte bende tam karar vermiş diilim aslında napcam bilmem

kızlar merhaba ben geldim dün annemlerde kaldık yeni geldik evimize dün anneme gitmeden önce bebeğe aldığım kıyafetleri yıkadım şimdi ütülüyorum ara vereyim dedim belim agrıdı sizler nasılsınız bakalım

selam kızlar, tatilin son günü keşke hiç bitmese ama öğlen geçti bile...bütün gece kaynatmışsınız ne güzel. hepinize iyi pazarlar

dr. kontrollerinde ve evde ölçüyorum Busecim benim de alet dijital ama aşağı yukarı hastanedekiyle aynı çıkıyor. benim henüz şişlikler başlamadı, ödem oluşmuş olabilir. kontrolünde danış mutlaka, inş. önemli bir durum çıkmaz

Bu hafta içi dr kontr. war o zmn söylicem bu şikayetlerimi.
Bu arada bebeğimize isim bulduk. ALTUĞ SEDİROĞLU :) inş fikrimiz değişmez.
adıyla soyadımız uyumlu olsun istedik we sanki uyumlu geldi:)

adıyla yaşasın Altuğunuz; beğendim canım.

ben o kremlerin hamilelikte kullanılmaması gerektiğini okumuştum kk'de. forumu bi ara istersen canım.

şenaycım az önce aldıklarınıza baktımda oto koltuğunu aldığın yer annemlerin evine 5 apartman uzaklıkta nasıl bi tuhaf oldum :))

kolay gelsin Gülşahcım, nasıl deterjan kullandın? ben omo baby ve dalinin sıvı deterjanını aldım ama daha yıkamadım. hangisini kullansam karar veremedim.

kolay gelsin Gülşahcım, nasıl deterjan kullandın? ben omo baby ve dalinin sıvı deterjanını aldım ama daha yıkamadım. hangisini kullansam karar veremedim.

saol cnm bende dalinde karar verdim hem sıvı deterjanı hemde yumuşatıcısını aldım şimdi evdeyken yıkayım ütüleyim kaldırayım die düşündüm erkenmi davrandım ne bilemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…