arkadaşlar günaydın daha kimse uyanmadı herhalde gece sohbetler uzayıp gitmiş ne güzel : ) kızlar bişey sorucam vajinal temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ben ağda yapamıyorum daha doğrusu hayatımda yapmadım şimdi keşke diyorum ama nafile sizle neler yapıyorsunuz merak ettim
ben epilator aletiyle aliyorum bazende jilet
aman kim ugrasacak agdayla falan goremiyom zaten orayi :))))
günaydın canım yaa sorma bende aynı şeyden müzdaribim.ben hep kuaföre giderdim evlendiğimden beri.ama şimdi hem mikrop kapar hemde canım daha çok acır diye gitmeye korkuyorum.ilk başlarda kendim eldivenle falan aldım ama şimdi göbekten göremez oldum :)jilet yapmakta bile zorlanıyorum.hatta bende krem aldım çrş günü dr randevum var bu sefer alttan muayene edeceğini sööledi artık bi kereliğine o epilasyon kremlerini kullanmayı düşünüyorum.
işte bende göremiyorum : ) ondan sordum ya ağda da çok canımı yakıyor iyice hassasım zaten : ) doğumda jiletle alıcam ama rezil olucam doktora gibi bir hisim var ne bleyim ya herşeyi takıyorum işte ayıp mı sizce ??
sLm kızlar...
Bayramda bittii koskoca tatilde...
Yazdıklarım hep silinmiş
Benim bir sıkıntım war aslında hem sıkıntı hem şüphe
ellerim we ayaklarım şişiyor yüzümde sabah uyanınca şişiyor..
tuzluyla aram hiç yok çok fazla ayaktada kalmıyorum.. Babamı 2 yaşındayken yüksek tansiyona bağlı beyin kanamasından kaybetmişiz. Ben de şimdi çok korkuyorum bu tansiyon olayından. Tansiyon yüksekliğinin belirtileride el ayak yüz şişmesi vs. ara ara ölçüyorum tansiyonumu ama çok sağlıklı değil diyorlar dijital cihazlar. Sizler hangi sıklıkla tansiyonunuzu ölçtürüyorsunuz we ne çıkıyor tansiyonunuz_? Sizlerde de şişlikler oluyor mu?
Bu hafta içi dr kontr. war o zmn söylicem bu şikayetlerimi.
Bu arada bebeğimize isim bulduk. ALTUĞ SEDİROĞLU :) inş fikrimiz değişmez.
adıyla soyadımız uyumlu olsun istedik we sanki uyumlu geldi:)
günaydın canım yaa sorma bende aynı şeyden müzdaribim.ben hep kuaföre giderdim evlendiğimden beri.ama şimdi hem mikrop kapar hemde canım daha çok acır diye gitmeye korkuyorum.ilk başlarda kendim eldivenle falan aldım ama şimdi göbekten göremez oldum :)jilet yapmakta bile zorlanıyorum.hatta bende krem aldım çrş günü dr randevum var bu sefer alttan muayene edeceğini sööledi artık bi kereliğine o epilasyon kremlerini kullanmayı düşünüyorum.
kızlar merhaba ben geldim dün annemlerde kaldık yeni geldik evimize dün anneme gitmeden önce bebeğe aldığım kıyafetleri yıkadım şimdi ütülüyorum ara vereyim dedim belim agrıdı sizler nasılsınız bakalım
şenaycım az önce aldıklarınıza baktımda oto koltuğunu aldığın yer annemlerin evine 5 apartman uzaklıkta nasıl bi tuhaf oldum :))
canım bilseydim gitmişken oranın da resmini çekip koyardım senin için cicilerin yanına, hasret giderirdin
kolay gelsin Gülşahcım, nasıl deterjan kullandın? ben omo baby ve dalinin sıvı deterjanını aldım ama daha yıkamadım. hangisini kullansam karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?