2011 Şubat Anneleri

bende bebek kıyafetleri için roxy dalan diye bi deterjan aldım.burdan biri tavsiye etmişti sanki.ama ben bütün renkleri aynı anadamı yıkadınız diye sorcaktım ayırmak mümkün olmaz zaten avuç içi kadar şeyler

gözdecim tüy dökücü kremin bende hamilelikte kullanılması sakıncalı olabilir diye duymuştum

3 aylıkken bende almıştım kullanıcam diye hatta üstündede yazıyordu kullanmadım duruyo zatende bi işe yaramadıydı minik biyere yapmıştım

ben renkleri ayırmayı düşünmüyorum ayırsamda beyazları ayırırım diğer koyu renkler maviler falan birlikte olur makinede 30 derecede elde yıkama programı var orda yıkayacağım.

önümüzdeki ay yıkamayı düşünüyorum hergün yeni bişiler geliyo çünkü

kızlar az önce annemle konuştum telefonda A101 den bebek badiisi almış bir kaç tane 3 lirayamı nee ben görmedim internette falanda görmedim ama kısa kolluymuşi 3-6 aymış galiba yolunuz düşerse bi bakın derim

bende odamız gelince yıkarım diyorum.aralığın 15i gibi kardeşim gelcek annem yine 1 valiz eşya almış onlarda gelsin hem hepsini bir arada yıkarım hemde kardeşim yardım etmiş olur.

saol cnm bende dalinde karar verdim hem sıvı deterjanı hemde yumuşatıcısını aldım şimdi evdeyken yıkayım ütüleyim kaldırayım die düşündüm erkenmi davrandım ne bilemedm

yok canım erken değil. ben de gelecek haftasonu şifonyerimiz gelince yıkayıp yerleştiricem. zaten herşeyimiz poşetlerde hurçlarda. hem toplanmış olur hem de erken doğum falan olursa (allah korusun) hazırlıksız yakalanmayız.

selam kızlar,
23 kasım eşimle evlilik yıldönümüz.O gün akşama kadar evde vakit geçirip aksam standart bir şekilde yemeğe çıkarız die düşünüyordum.
Buarada eşim akşamları evde yok 01:00-02:00 gibi işten eve geliyor.
Cuma akşamıda saat 17:30 gibi konustuk işteyim dedi.Bende işteydim.Birazdan cıkıcam fln dedim.
Tam telefonu kapattım bi baktım.Elinde güller ve hediyeleriyle kocam karşımda.Okadar çok şaşırdım ki.Hiç beklemiyordum.
Bana hediye alırken oğlunuda unutmamıs babası, onada minik converseler almış.Çok mutlu oldum.
İş çıkışı güzel bir yerde rezervasyon yaptırmış.Boğaz manzarasıyla yemeğimizi yedik.
Yemekten sonra arabayı teslim eden vale, bi daha ki sefere 3 kişi bekleriz dedi. O kadar mutlu bi akşam geçirdim ki

İyi bir kocaydı eşim, Allah kısmet ederse çok ta iyi bir baba olacağına inanıyorum.

oğlumu doyurup geliyorum kızlar tekmeler hızlandı, hiç dayanamıyoruz artık açlığa

afiyet olsun canımmm
valla şimdiden dertlerini tepikle anlatıyorlar inanmazsın.yatarken biraz karnımın üstüne kaykılıyorumbazen bir tepik bir çırpınış düzeliyorum hemen duruluyor ozaman ayy diyorum valla daha ordan istediğini yapdırtıyor

bizde acıktık aslında ama geçiştiriyorum.kaç gündür okadar çok yemek yedimmi inan yiyesim gelmiyooo

canım birlikte nice senelere inşallahhh sağlıkla sevdiklerinizle

eşin süpeer bir süpriz yapmış valla ben bile heyecanlandım okurken.Allah mutluluğunuzu daim etsin

ayy canım çok hoş bi süpriz olmuş senin adına çok sevindim.

kızlar ben gidiyim azcık uzanayım sırtım ağrımaya başladı yine.öpüyorum sizleri

teşekkürler kızlar,
ne güzel burda kocaman bir aile olduk
sevincimizi üzüntümüzü herşeyimizi paylaşıyoruz

teşekkürler kızlar,
ne güzel burda kocaman bir aile olduk
sevincimizi üzüntümüzü herşeyimizi paylaşıyoruz
evet canım ya bazen ben asker arkadaşlarıymışız gibi hissediyorum aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi daha iyi anlıyoruz sanırım .birbirni hiç tanımayan insanlar olduğumuz unutuluyor ...paylaşımlarımız çok güzel çünkü :)

teşekkürler canlarım

bişi sorucam 29 haftalık olunca 30.haftaya mı girmiş oluyoruz
çok saçma bi soru oldu farkındayım ama

kızlar yauuu ben oğlum için sepet beşiklerden almayı düşünüyordum ama yavaş yavaş park yatağa kaymaya başladı aklım.eşimle ölçtük biçtik yatak odasına uyuyor.pööff karar veremedim bi yardım etseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…