gözdecim tüy dökücü kremin bende hamilelikte kullanılması sakıncalı olabilir diye duymuştum
3 aylıkken bende almıştım kullanıcam diye hatta üstündede yazıyordu kullanmadım duruyo zatende bi işe yaramadıydı minik biyere yapmıştım
ben renkleri ayırmayı düşünmüyorum ayırsamda beyazları ayırırım diğer koyu renkler maviler falan birlikte olur makinede 30 derecede elde yıkama programı var orda yıkayacağım.
önümüzdeki ay yıkamayı düşünüyorum hergün yeni bişiler geliyo çünkü
saol cnm bende dalinde karar verdim hem sıvı deterjanı hemde yumuşatıcısını aldım şimdi evdeyken yıkayım ütüleyim kaldırayım die düşündüm erkenmi davrandım ne bilemedm
oğlumu doyurup geliyorum kızlartekmeler hızlandı, hiç dayanamıyoruz artık açlığa
selam kızlar,
23 kasım eşimle evlilik yıldönümüz.O gün akşama kadar evde vakit geçirip aksam standart bir şekilde yemeğe çıkarız die düşünüyordum.
Buarada eşim akşamları evde yok 01:00-02:00 gibi işten eve geliyor.
Cuma akşamıda saat 17:30 gibi konustuk işteyim dedi.Bende işteydim.Birazdan cıkıcam fln dedim.
Tam telefonu kapattım bi baktım.Elinde güller ve hediyeleriyle kocam karşımda.Okadar çok şaşırdım ki.Hiç beklemiyordum.
Bana hediye alırken oğlunuda unutmamıs babası, onada minik converseler almış.Çok mutlu oldum.
İş çıkışı güzel bir yerde rezervasyon yaptırmış.Boğaz manzarasıyla yemeğimizi yedik.
Yemekten sonra arabayı teslim eden vale, bi daha ki sefere 3 kişi bekleriz dedi. O kadar mutlu bi akşam geçirdim ki
İyi bir kocaydı eşim, Allah kısmet ederse çok ta iyi bir baba olacağına inanıyorum.
selam kızlar,
23 kasım eşimle evlilik yıldönümüz.O gün akşama kadar evde vakit geçirip aksam standart bir şekilde yemeğe çıkarız die düşünüyordum.
Buarada eşim akşamları evde yok 01:00-02:00 gibi işten eve geliyor.
Cuma akşamıda saat 17:30 gibi konustuk işteyim dedi.Bende işteydim.Birazdan cıkıcam fln dedim.
Tam telefonu kapattım bi baktım.Elinde güller ve hediyeleriyle kocam karşımda.Okadar çok şaşırdım ki.Hiç beklemiyordum.
Bana hediye alırken oğlunuda unutmamıs babası, onada minik converseler almış.Çok mutlu oldum.
İş çıkışı güzel bir yerde rezervasyon yaptırmış.Boğaz manzarasıyla yemeğimizi yedik.
Yemekten sonra arabayı teslim eden vale, bi daha ki sefere 3 kişi bekleriz dedi. O kadar mutlu bi akşam geçirdim ki
İyi bir kocaydı eşim, Allah kısmet ederse çok ta iyi bir baba olacağına inanıyorum.
evet canım ya bazen ben asker arkadaşlarıymışız gibi hissediyorum aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi daha iyi anlıyoruz sanırım .birbirni hiç tanımayan insanlar olduğumuz unutuluyor ...paylaşımlarımız çok güzel çünkü :)teşekkürler kızlar,
ne güzel burda kocaman bir aile olduk
sevincimizi üzüntümüzü herşeyimizi paylaşıyoruz
teşekkürler kızlar,
ne güzel burda kocaman bir aile olduk
sevincimizi üzüntümüzü herşeyimizi paylaşıyoruz
teşekkürler canlarım
bişi sorucam 29 haftalık olunca 30.haftaya mı girmiş oluyoruz
çok saçma bi soru oldu farkındayım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?