gözdecim tüy dökücü kremin bende hamilelikte kullanılması sakıncalı olabilir diye duymuştum
3 aylıkken bende almıştım kullanıcam diye hatta üstündede yazıyordu kullanmadım duruyo zatende bi işe yaramadıydı minik biyere yapmıştım
ben renkleri ayırmayı düşünmüyorum ayırsamda beyazları ayırırım diğer koyu renkler maviler falan birlikte olur makinede 30 derecede elde yıkama programı var orda yıkayacağım.
önümüzdeki ay yıkamayı düşünüyorum hergün yeni bişiler geliyo çünkü
en güzeli ağda gözdecim,temiz bir salon bul göz açıp kapayıncaya bitiyor 1 ay rahat hem erken doğum olursa da her an tertemizya bu tüy dökücü kremlerle ilgili hiç bişi bulamadım ben hamilelikte bende tam karar vermiş diilim aslında napcam bilmem
kolay gelsin canımkızlar merhaba ben geldim dün annemlerde kaldık yeni geldik evimize dün anneme gitmeden önce bebeğe aldığım kıyafetleri yıkadım şimdi ütülüyorum ara vereyim dedim belim agrıdı sizler nasılsınız bakalım
lal sanırım o birkaç hafta öncenin kampanyasıydı ben de görmüştümkızlar az önce annemle konuştum telefonda A101 den bebek badiisi almış bir kaç tane 3 lirayamı nee ben görmedim internette falanda görmedim ama kısa kolluymuşi 3-6 aymış galiba yolunuz düşerse bi bakın derim
afiyet olsun yarasın kuzucuğaaoğlumu doyurup geliyorum kızlartekmeler hızlandı, hiç dayanamıyoruz artık açlığa
Allah bozmasın,nazarlardan saklasınselam kızlar,
23 kasım eşimle evlilik yıldönümüz.O gün akşama kadar evde vakit geçirip aksam standart bir şekilde yemeğe çıkarız die düşünüyordum.
Buarada eşim akşamları evde yok 01:00-02:00 gibi işten eve geliyor.
Cuma akşamıda saat 17:30 gibi konustuk işteyim dedi.Bende işteydim.Birazdan cıkıcam fln dedim.
Tam telefonu kapattım bi baktım.Elinde güller ve hediyeleriyle kocam karşımda.Okadar çok şaşırdım ki.Hiç beklemiyordum.
Bana hediye alırken oğlunuda unutmamıs babası, onada minik converseler almış.Çok mutlu oldum.
İş çıkışı güzel bir yerde rezervasyon yaptırmış.Boğaz manzarasıyla yemeğimizi yedik.
Yemekten sonra arabayı teslim eden vale, bi daha ki sefere 3 kişi bekleriz dedi. O kadar mutlu bi akşam geçirdim ki
İyi bir kocaydı eşim, Allah kısmet ederse çok ta iyi bir baba olacağına inanıyorum.
sağol canım sen nasılsın şekerle aran nasılselam kızlar nasılsınız
geçmiş bayramınız mübarek olsun
ben park yatak aldım manisadan buraya bağajda geldi,çok büyük rahatlıkkızlar yauuu ben oğlum için sepet beşiklerden almayı düşünüyordum ama yavaş yavaş park yatağa kaymaya başladı aklım.eşimle ölçtük biçtik yatak odasına uyuyor.pööff karar veremedim bi yardım etseniz
merhabalar kızlar
tatilden döndüm kızlar.....
bayramdan sonraki gün denizliye gittik kızımın park yatağını aldık ve uyku setlerini,lohusa pijamalarını bunun yanında pek çok şey annem ve babamdan Allah razı olsun...
dün eve geldiğimde buzdolabım bozulmuştu,Allahtan yeni olmuştu da etlerim bozulmamıştı.üst komşuya taşıdım dondurucudakileri.tamamen çözülmüş olanları attım ne yazıkki.
2 bacağını ayırmıştım kuzunun onları kavurma yaptık eşimle..dolabe servis geldi neyseki düzeldi tekrar komşudan getirdik falan oldukça yoruldum kızlar
kızlar az önce tv.de bir site tanıttılar. çocuk sahibi ya da bekleyen insanların oluturduğu bir paylaşım sitesiymiş birazdan inceliycem adresi Nurturia'ya HoÅ�geldin
hoşbulduk canımmmm...ben de sizleri özledim vallahi...tatilde bile hep ne yapıyorsunuz diye aklımdan geçtimelocum hoşgeldiinnn
evet tatil bitti.valla ne yalan söliimm burdaki muhabbeti özlüyorum.zaman azaldıkça konularımız bile farklılaştı dimi
sağolasın canım,nasılsınhoş geldin melocum, çok iyi etmişsin eksiklerin çoğunu tamamlamışsın. güzel günlerde kullan canım
bu ne yaa yazdigim msjlar silinmis :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?