2011 Şubat Anneleri

Her yerde başka bişi yazıyo tüy dökücü kremle ilgili acaba doktoruna danışan var mı büyük rahatlık ben geçen hafta kullandım ama korkuyorum ne yapsak dr mı sorsak yaww:44:

ya bu tüy dökücü kremlerle ilgili hiç bişi bulamadım ben hamilelikte bende tam karar vermiş diilim aslında napcam bilmem
en güzeli ağda gözdecim,temiz bir salon bul göz açıp kapayıncaya bitiyor 1 ay rahat hem erken doğum olursa da her an tertemiz
kolay gelsin canım
lal sanırım o birkaç hafta öncenin kampanyasıydı ben de görmüştüm
oğlumu doyurup geliyorum kızlar tekmeler hızlandı, hiç dayanamıyoruz artık açlığa
afiyet olsun yarasın kuzucuğaa
Allah bozmasın,nazarlardan saklasın
selam kızlar nasılsınız
geçmiş bayramınız mübarek olsun
sağol canım sen nasılsın şekerle aran nasıl
ben park yatak aldım manisadan buraya bağajda geldi,çok büyük rahatlık
merhabalar kızlar

selam canım

tatilden döndüm kızlar.....
bayramdan sonraki gün denizliye gittik kızımın park yatağını aldık ve uyku setlerini,lohusa pijamalarını bunun yanında pek çok şey annem ve babamdan Allah razı olsun...

dün eve geldiğimde buzdolabım bozulmuştu,Allahtan yeni olmuştu da etlerim bozulmamıştı.üst komşuya taşıdım dondurucudakileri.tamamen çözülmüş olanları attım ne yazıkki.
2 bacağını ayırmıştım kuzunun onları kavurma yaptık eşimle..dolabe servis geldi neyseki düzeldi tekrar komşudan getirdik falan oldukça yoruldum kızlar

artık tatilciler iiden iyiye döndüler.kaldığımız yerden devam :))

melocum hoşgeldiinnn

evet tatil bitti.valla ne yalan söliimm burdaki muhabbeti özlüyorum.zaman azaldıkça konularımız bile farklılaştı dimi

hoş geldin melocum, çok iyi etmişsin eksiklerin çoğunu tamamlamışsın. güzel günlerde kullan canım

o siteden diğer ayların anneleri hangi ay olduğunu hatırlamıyorum bahsetmişti orda okudum bende biraz baktım ama bişi anlamadım gibi bidaha bakimm bari nasıl bir siteymiş

hımmm sanırım facebook gibi bişiii

ee kk dada aynı şeyler yapılıyor burdada aynı mantık var.tek farkı burası forum tarzında.

melocum hoşgeldiinnn

evet tatil bitti.valla ne yalan söliimm burdaki muhabbeti özlüyorum.zaman azaldıkça konularımız bile farklılaştı dimi
hoşbulduk canımmmm...ben de sizleri özledim vallahi...tatilde bile hep ne yapıyorsunuz diye aklımdan geçti
hoş geldin melocum, çok iyi etmişsin eksiklerin çoğunu tamamlamışsın. güzel günlerde kullan canım
sağolasın canım,nasılsın

iyiyim melocum annemlerleydik bayramda gelen giden yoruldum çok. dün eve döndüm dinlendim neyse ki. yarın sabah kontrolüm var oğlumu görücem 1 ay aradan sonra. hem bu sefer eşim ve kardeşimle beraber gidiyoruz en sevdiğim 3 erkek buluşuyor) bu güzel kısmı, ardından şeker yüklemesi var. glikozlu suyu içmeye gerek yok sanırım, ben bayramda bol bol yükledim zaten ama bakalım nasıl çıkacak sonuçlar.
senin kuzucuğun nasıl? tepikleriyle bayramını kutladı mı annesinin?

gunduz bi ara adet sancisi gibi sanci geldi
dinlenince geçti canim
bilmiyorum yarinda yine aynisi olursa gidecem drax

hepinize ii akşamlar kızlar özlemişim bende sohbet etmeyi sizlerle

sürmeli cnm bnmde bugün adet sancım oldu dinleniyorum uzanınca geçiyo gibi kalkınca az bişi yüriim yine oluyo sanırım bnm senden biraz daha fazla bide gerilmeler var bende acile gittik bugün çok korktuum çünkü epey sık oldu ultrasonda bişi yoktu Allaha şükür nts ye girdim sancım çıkmadı Allahıma hamdolsun ama hala biraz yüriim ağrım oluyo annemi çağırdım o gelicek inşallah çünkü ben böle pek bişi yapamıcam artık hatta sürekli dinlenmem gerekicek sanırım hayırlısyla 35.haftayı bi atlatsaydık daha çokvar inş sağ salim kucaklarız bebişlerimizi

artık yavaş yavaş arıza vermeye başlıyormuyuz nedir

nurberracım geçmiş olsun dinlen bol bol.bendede oluyor kasılmalar ama öyle çok rahatsız edecek şekilde değil.ama sürekli biyerlerim ağrıyo yatarken kalkarken falan zorlanıyorum

gecmis olsun canim ya.. evet yurume iyi gelmiyor banada.. yat sende bol bol dinlen dikkat et bebisine..

evet 35. haftayi atlatsaydik bana 5 hafta kaldi Allahtan..

merhaba hanımlar,

allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. darısı tüm isteyenlere.

bende şubat anne adayıyım inşallah. bir oğlumuz olacak

topiğinizi yeni görtdüm. paylasımlarınız cok guzel.

bende de seker cıktı maalesef cok uzuldum. diyetle normale dondu. bundan sonra boyle devam edıcez. 7 kılo almıstım toplamda dıyete basladıktan sonra 2.5 lıkosunu verdım. sevınsemmı uzulsemmı bılmıyorum.inşallah bebegım bundan etkılenmez. :18:

Mrb arkadaşlar
Umarım hepinizin bayramı iyi geçmiştir.
Ben yarın tetanoz aşımın 2.dozunu vurduracağım.
Salı günüde şeker testi yaptiracağım bir sürü baklava yedim yüksek çıkmaması imkansız gibi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…