inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım, hepimize moral olur.
almadım daha ama chicco liteway modelini beğendim internetten canım, almadan önce bir mağazada görüp incelemek istiyorum. hem baston tipi, hem de tam yattığı için 0-36 ay arası kullanılıyormuş. fiyatı da diğer arabalara göre gayet uygun 280 civarı.
doğuma giderken giydiğim kıyafetlerle çıkarım diye düşünüyorum aslında, zaten eve giden gelen olur birşeyler isteriz olmazsa.
ben de eşim keşke benim kadar çok heyecan yapsa diyordum. demekki kimse memnun değil) bizimki de doğum hayatın en normal şeyi, hepimiz nasıl doğduysak sen de öyle doğuracaksın, rahat ol büyütme diyip beni deli ediyor. sanki hafife alıyor, anlamıyor durumun ciddiyetini gibi geliyor.
senin bu müdüren de umarım en kısa zamanda hamile kalır da kaç ayda doğuruluyormuş, öyle 6 ayda bebek çıkıyormuymuş görür canım. beddua değl yani, yaşasın görsün:)))))))))))))))))))))))
çok sağol canım, doğru diyorsun bebekler iyi olsun yeter. iki yükleme arası kaç gün olması lazım biliyormusun? dr birşey demedi gel 100lük yapalım dedi. ben de çarşamba gitmeyi düşünüyordum çok erken mi olur sence?
hoşbulduk canım, annesi çürük çıktı ama bebiş sağlıklı çok şükür.
50lik normal çıkarsa 100lük yapılmıyor.
sağol canım, şubat bebişleri çok şeker ya ondan şeker çıkıyor hepimizde))
sınır 140 canım, 163 çıkınca çok yüksek geldi bana. çoktan çıkmıştır senin sonucun ben kanı verip 1 saat sonra aldım.
çok sağol canım; zaten sınırın çok az üstünde senin belki o yüzden çağırmamıştır tekrar. sen gene de dikkat et ama tedbiri elden bırakma. internette okuduğum şeyler çok iç açıcı değil.
ay otursun misafirler evlerinde, daha sohbet edemedik senle Burcucum
canım çok iyi bir şey düşünmüşsün,oldukça iyi olmuş..
aynen zaten hastane evime yürüyerek bile 10 dakika istediğim şeyi getirtirim ama kapıda arabaya binip evimde ineceğim nasipse
ben de rüyamda sezeryan olduğumu görüp-kesmeyin bennniiiiiiii diye çığlık atıyorum-
mayyak karı ya bu kadının çocuğu falan yok mu?
canım üzülme...tuzu kes tansiyon için..şeker de diyetle düzene girer.açlıkta sorun yoksa diyetle düzene giriyor
haklısın canım bu aile hekimliğine hekimler de alışamadı.ferplex folü ben içemedim sıvı olunca,içersen kargoyla göndereyim 5 kutu falan var yeni aldım
oyy maş kuzuya, iyice büyüdüler artıkselam kızlar...her öğünden sonra düzenli yürüyüşe çıktığım için çok fazla giremedim,yemeklerden sonra hafif yürüyüş şekerimi dengeliyor..
benim de kızım acayip sert tekme attı az önce ne olduysa...
herkese slm..
hanımlar doğum şekli konuşulmaya başlanmış bile maşallahbanada birazönce eşim telde nezaman gelecek kızım gelsin artık diyor,yuh dedim dua et zamanında gelsin dedim,hepimiz çok sabırsızız,rabbim sonunda hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla alalım miniklerimizi...
ben yarın işe gidicem,belki bebişimi de görürüm kararsızım..merak ediyorum kaç kilo oldu döndümü çünkü benim prenses ters miş
selam kızlar ben geldim
bir yürüyüş yapayım dedim iki saate anca gelebildim yolda kayınpederimi gördüm götüreyim seni arabayla dedi artis artis hayır ben yürüyüşe çıktım yürüyecem dedim ama eve gelene kadar canım çıktı tös tös ede ede geldimmm.valla artıkın zorlanıyorum
canım bende ablamın bebek arabasını aldım.şöylee güzelce bir yıkayacağım valla yepyenii kullanıcam.yaza doğru dediğin bastonlardan alırım sonra onlarla biryere gidip gelmesi kolay oluyor ama ona binmesi içinde büyümesi lazım biraz malum oturur vaziyette ve daha dik duruyor çocuk artık kendini kontrol edebilir bir döneme gelmesi lazım.
ben eşofman takımımı koymayı düşünüyorum çok kalın değil ama rahat e sonuçta kapıdan kapıya arabayla gidicez rahat olması önemli.giderkende ne giyerim hiç bilmiyorum o an birden sancı gellirse artık üzerimizde ne varsa
bende dedim eşime gir diye daha konuşurken rengi beti benzi attı adamındoğuma girince doktor yalnız benle ilgilensin istiyorum ben bide onla uğraşmayalım
ayyy kızlar yaa içim bi tuhaf oldu valla .ooyyşşş demeyin öyle yırtılma falan ben hiiç oralarını düşünmüyorum araştırmıyorum okumuyorum.bilmemek daha iyi.cahil cesareti derler yaaa o hesap bi gazla gidicem artık
valla senin müdüründe hiçmi matematiği yok yauuu.bi doğurtamadı seni
boğazlarım çok ağrıyor ya iki gündür grip oldum bide yaa üstüste geliyor herşey
merhaba kızlar, nasılsınız?dr.kontrolünden geldim, oğlumu gördüm aslında bugün çok mutlu olmam lazımdı ama güzel haberlerle beraber kötü haberlerde verdi dr. teyzemiz. önce iyi haberlerle başlayayım. maşallah oğlumun sğlığı yerinde998 gr olmuş, bir hafta önde gidiyor hala, ama bacak boyuna bakınca 2 hafta ilerde. galiba annesiyle babasını geçecek uzun boylu olacak yavrum. suyu ve plesentanın durumu da iyi. bir ayda 2 kilo almışım fena değil dedi. ama tansiyonum yüksek çıktı 13-9, geçen kontrolde de yüksekti doğuma yakın daha titiz kontrol etmemiz lazım dedi dr. bir de 50lik şeker yüklemesi 163 çıktı çarşamba günü 100lük yapılacak. çok üzüldüm moralim bozuldu. herşey yolunda giderken aksilikler başladı birden.
ya sabır dicen geçicen cnm, düşüncesiz işte geveze geveze konuşuyo boşverİnş.herşey yolundadır canım iyi düşün iyi şeyler olsun bak ben burda pozitif olmaya çalışıyorum müdürem beni kasımda doğurtturamadı ya bugün yeni gelen arkadaşa aralıkta diyor en fazla bir ayı kaldı çağlayanın diyor :))
kızlar aranızda hiç bebek arbası alan varmı benim bi arkadaşımın ciccho ana kucağı varmış onu bana vermeyi teklif etti çocukları ikizdi çok fazla dışarı çıkmamışlar zaten küçükken tertemiz duruyo dedi.bende o anakucağının uyacağı bi araba alıyım diyorum hem içine oturtuluyo ya bazı arabalarda çift yön gibi kullanılıyo.ilk başta kraft tiwst e baktım ama bi çok çocuk arabyı hiç kullanmıyomuş bile o kadar para vermek doğrumu sizce şimdi de şu baston pusetler gözüme hoş gelmeye başladı hem kullanımı da çok rahat ayy ne zormuş
selam kızlar, Nasılsınız? Bayram nasıl geçti?
Ben bayramda Bergama-izmir-cunda arasında gezdim... Aslında iyi geldi çünkü bu yıl tatil yapamamıştık. Fakat yola çıkmadan önceki gün yani geçen pazar günü baya rahatsızlandım.Çok şiddetli öksürük ve ateş yükselmesi oldu.Hemen bir özel hastanenin aciline gittik.Orada ateşimi düşürmek için ilaçlı bir serum verdiler sonrası için de antibiyotik yazdı doktor.O gece kabus gibi geçti.Gece titreme nöbetleriyle falan uyandım.Ertesi gün hemen kendi doktoruma gittim bebişim iyi mi diye.Çok şükür onun keyfi yerindeydi. 1110gr olmuş.Gayet keyifli oturuyordu içeride.Zaten akşamına da yola çıktık.
selam kızlar ben geldim
ayy çamaşır makinesinden çamaşırları çıkardım sepete koydum banyodan salona 5 adım taşıdım alt tarafı hemen karnım acıdı.pööffff
eşimde zaten önümüzdei 1 ay boyunca işte mesaiye kalacak artık 10damı gelir 11 demi gelir yalnız akşamlar başlıyor yanii.
şu elimdeki iş bi bitse dışarı çıkacam terziye gidip eldiveni diktirtcem onla bunla uğraşmaktan bitiremedim
kalabalıklaşmış buralar nasılsınız bakalım
Merhaba kızlar
umarım herkes iyidir... ben randevumu aldım yarın 100 lük şeker yüklemem var inşallah sorun çıkmaz bu kez. bu akşamdan sonra açlık maratonumuz başlayacak sabahta 3 saat öyle bekleyeceğiz. bayramda baya yorulduk nereye gitsek ye ye dediler ama maalesef ben hiç tatlı yemedim 2-3 tane çikolata o kadar normal yemek bile yiyemiyorum artık korkudan dokuncak mı acaba diye...
günaydın kızlar nasılsınız biz oğluşumla çok iyiyiz sizleri özledik bayramda kimsecikler yoktu çok sessiz kaldı buralar
şimdi size bişey danışsak bize fikir verirmisiniz:)))
20 gün sonra babamızın doğum günü ben renkli ultrason fotomuzu beyaz bi t-şort yaptırmak istiyorum sizce nasıl olurr
Cnm dr una söyledinmi?? iki gün uzun süre, morarma varmı? sende şeker varmıydı, ay korkutmak gibi olmasın aklıma bi sürü şey geldi Allah korusun ya sor hemen merak ettimkızlar ya benm bi sorunum var iki gündür baş parmagım uyuşukk hissetmiyorumm neden olabilir acaba?
geçmiş olsun güzelim seninkide değişik bir durum ..şuanda durumun nasıl?ağrı sızı allah hepimize kolaylık versinMerhaba arkadaşlar.
Bugün kızımızı görmeye gittik. Maşallah 1420 olmuş. :) Çok tatlıydı ya gözlerimi alamadım ekrandan :) Kan ve idrar tahlili de yapıldı. Çarşamba günü sonuçları almaya gidecegiz.
Bu arada dogumu da konuştuk. Daha önce de söylemiştim oglumda oldugu gibi yine kasık fıtıgı oluştu bende, yine aynı anda iki ameliyat gerçekleşecek. Bugün genel cerrahda baktı. Yine aynı şekilde doguma kadın dogum doktorumla beraber genel cerrah da girecek.
Bir aksilik olmazsa Allah'ın izniyle 19 Ocak'ta sezeryanla kızımıza kavuşacagız :)
Dogum ücretini de ögrendik. Sezeryan farkı 400 TL. Genel cerrrah ne kadar alacak bilmiyorum
geçmiş olsun güzelim seninkide değişik bir durum ..şuanda durumun nasıl?ağrı sızı allah hepimize kolaylık versin
Teşekkür ederim canım. Özellikle akşamları sag kasıkta kocaman bir yumru ve yumrunun oldugu yerde sürekli yanma var malesef
Cnm maş kuzuya, Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inş çoğu gitti azı kaldı, senin iki operasyonunun aynı anda olacak olması senin için bir avantaj cnm geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar.
Bugün kızımızı görmeye gittik. Maşallah 1420 olmuş. :) Çok tatlıydı ya gözlerimi alamadım ekrandan :) Kan ve idrar tahlili de yapıldı. Çarşamba günü sonuçları almaya gidecegiz.
Bu arada dogumu da konuştuk. Daha önce de söylemiştim oglumda oldugu gibi yine kasık fıtıgı oluştu bende, yine aynı anda iki ameliyat gerçekleşecek. Bugün genel cerrahda baktı. Yine aynı şekilde doguma kadın dogum doktorumla beraber genel cerrah da girecek.
Bir aksilik olmazsa Allah'ın izniyle 19 Ocak'ta sezeryanla kızımıza kavuşacagız :)
Dogum ücretini de ögrendik. Sezeryan farkı 400 TL. Genel cerrrah ne kadar alacak bilmiyorum
İyi geceler cnm maş kuzuyaİyi akşamla kızlar
9 günlük tatilde sonra bugün çalşmak ölüm gibiydi
umarım herkes iyidir
ben okuldangeldim yemek bulaşık anca oturdum birazdan sütümü içip yatacağım
göbüş resmi ekledim bu arda bakmak isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...at-annelerinin-gobisleri-89.html#post16282593
öptüm hepinizi
mucakkkkkk
Merhaba arkadaşlar.
o kötü canım ya benim de sorunlar var ...riskli durumlarım var ama hiç ağrım sızım olmadı ..ben en baştan diyordum bukadar sorunsuz olunmaz birşey çıkacak diye ..şom ağızlılık ettim...hoplayıp zıplıyordum doktorlar yerime oturttu beni :)))
[
Cnm maş kuzuya, Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inş çoğu gitti azı kaldı, senin iki operasyonunun aynı anda olacak olması senin için bir avantaj cnm geçmiş olsun
İyi geceler cnm maş kuzuya
ooo masallah kızına canım demek buyuk gunde kesınlestı ınsallah sıkıntısız hayırlısıyla ve basarılı bır operasyonla kavusursun kuzuna.
EVRİDİKİ maşallah ya....ne kadar büyümüş ve az kalmış
Sagol Burcucum. Avantaj mı dezavantaj mı bilemiyorum. Çünkü normalde yarım saat sürecek bir olay 2.5 saat saat sürecek. Oglumda ameliyattan 2.5 saatte çıkmıştım
canım bebeğin suyu azsa bol bol su iç bence
benim ilk gebeliğimde o problem vardı ve dr günde en az 3 litre su içmelisin demişti bana
inşallah sanada faydası olur
Merhaba arkadaşlar.
Cnm tansiyonunu sabah akşam ölçtür, tansiyon için ilaç verdimi? moralini yüksek tut bak bebişin iyi maş. keyfi yerinde
şenaycım seker sonuclarını almıssın bıle sen bugun bende yaptırdım ama henuz sonucları almadım.
çarsamba hem sonucları alcam hemde rutın kontolum olcak..demek seker fazla cıktı korktugumuz basına geldı yanı bende cok merak edıorum valla bayramda goturdum tatlıları acımadan benımkıde tavan yapmıstır emınım sende sıkma canını ınsallah dıyetle yoluna gırer seker merak etme bende gelıorum arkandan
Şenaycım şekerin yüksek çıkmış ama sıkma canını. Dikkat edersen bir şeycik olmaz Allah'ın izniyle...
canım yoksun bu aralar, bebeği büyütmüşsün resmini gördüm şimdi maşallah.
gözün aydın canım ne çok büyümüş kızın, allah kucağına aldığın günleri de göstersin inş. 2 aydan az zaman kalmış, hesaplayınca ben bile heyecanlandım)
şimdilik ilaca başlamadık canım ama doğuma yakın daha da sıkı takip edicez doğumda sorun yaratabilir dedi
inş. sen güzel sonuçlar alırsın canım, dr.a özellikle sordum bayramda bir hafta boyunca fazla dikkat edemedim etkisi varmıdır dedim. çok az oynatır değerleri dedi. yani çıkacaksa zaten çıkıyormuş.
inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?