2011 Şubat Anneleri

canım bebeğin suyu azsa bol bol su iç bence
benim ilk gebeliğimde o problem vardı ve dr günde en az 3 litre su içmelisin demişti bana
inşallah sanada faydası olur

su içiyorum canım ama direkt etki etmi.yormuş su dolaylı yoldan etkili yani.canım seninki sonradan normale döndü mü yoksa o şekilde mi doğum yaptın ??

Merhaba arkadaşlar.

Bugün kızımızı görmeye gittik. Maşallah 1420 olmuş. :) Çok tatlıydı ya gözlerimi alamadım ekrandan :) Kan ve idrar tahlili de yapıldı. Çarşamba günü sonuçları almaya gidecegiz.

Bu arada dogumu da konuştuk. Daha önce de söylemiştim oglumda oldugu gibi yine kasık fıtıgı oluştu bende, yine aynı anda iki ameliyat gerçekleşecek. Bugün genel cerrahda baktı. Yine aynı şekilde doguma kadın dogum doktorumla beraber genel cerrah da girecek.

Bir aksilik olmazsa Allah'ın izniyle 19 Ocak'ta sezeryanla kızımıza kavuşacagız :)

Dogum ücretini de ögrendik. Sezeryan farkı 400 TL. Genel cerrrah ne kadar alacak bilmiyorum

Öyle oldu cnm gerçekten bu aralar, annem geçende düşüp ayağını zedeledi, bide kağanda kucağındaydı Allahtan annemde ciddi bişi yok kağanda kucağında dimdik kaldı düşmedi kucağından o da sağlam, bu aralar anneme geçmiş olsuna geliyolar

Cnm sağolasın, kargoda gelene kadar kırılırlar muhtemelen cnm ya, keşke yakınlarda olsaydık , ben oğlumda kullanmıştım bana iyi elmişti, ferro sanolu içince yarım saat sonra mie bulantısı başlıyo bende oyy maş kuzuya, iyice büyüdüler artık
Hadi bakalım güzel haberlerle dön inş.
Cnm ne güzel yürüyosun, benimde yürümem lazım ama nedense herşeye vakit yaratan ben buna yaratamıyorum :))
boğazlarım çok ağrıyor ya iki gündür grip oldum bide yaa üstüste geliyor herşey

Geçmiş olsun cnm
Cnm tansiyonunu sabah akşam ölçtür, tansiyon için ilaç verdimi? moralini yüksek tut bak bebişin iyi maş. keyfi yerinde
ya sabır dicen geçicen cnm, düşüncesiz işte geveze geveze konuşuyo boşver
Cnm ben aldığım arabalarda hep hafifiliğine ve kontrol kabiliyetine baktım, bir kucağıma çocuğu bir kucağıma arabayı aldımmı boynumada çantayı taktımmı hepsini taşıyabilmeliyim, ağır arabalardan alan arkadaşlarım hep pişman oldu, benim aktiği uygulamanı tavsiye ederim, baston alacak isen tam yatan bastonlardan bak bence
Geçiş olsun cnm, kuzucuğa maş.
Allah kavuştursun cnm,zorlama kendini
güzel haberler getir inş cnm
Cnm bana yapılsa çok sevinirdim, ama erkekler bizim gibi düşünmüyolar, bence tuttuğu takımın tshirt ünü ve terliğini tercih eder erkek işte bendede var bi tane :)
kızlar ya benm bi sorunum var iki gündür baş parmagım uyuşukk hissetmiyorumm neden olabilir acaba?
Cnm dr una söyledinmi?? iki gün uzun süre, morarma varmı? sende şeker varmıydı, ay korkutmak gibi olmasın aklıma bi sürü şey geldi Allah korusun ya sor hemen merak ettim

geçmiş olsun güzelim seninkide değişik bir durum ..şuanda durumun nasıl?ağrı sızı allah hepimize kolaylık versin

Teşekkür ederim canım. Özellikle akşamları sag kasıkta kocaman bir yumru ve yumrunun oldugu yerde sürekli yanma var malesef

o kötü canım ya benim de sorunlar var ...riskli durumlarım var ama hiç ağrım sızım olmadı ..ben en baştan diyordum bukadar sorunsuz olunmaz birşey çıkacak diye ..şom ağızlılık ettim...hoplayıp zıplıyordum doktorlar yerime oturttu beni :)))

[ Cnm maş kuzuya, Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inş çoğu gitti azı kaldı, senin iki operasyonunun aynı anda olacak olması senin için bir avantaj cnm geçmiş olsun İyi geceler cnm maş kuzuya

ooo masallah kızına canım demek buyuk gunde kesınlestı ınsallah sıkıntısız hayırlısıyla ve basarılı bır operasyonla kavusursun kuzuna.

Sagol canım sana da geçmiş olsun. Zaten sorunsuz hamilelik geçiren duymadım ben hiç

Sagol Burcucum. Avantaj mı dezavantaj mı bilemiyorum. Çünkü normalde yarım saat sürecek bir olay 2.5 saat saat sürecek. Oglumda ameliyattan 2.5 saatte çıkmıştım

şenaycım seker sonuclarını almıssın bıle sen bugun bende yaptırdım ama henuz sonucları almadım.
çarsamba hem sonucları alcam hemde rutın kontolum olcak..demek seker fazla cıktı korktugumuz basına geldı yanı bende cok merak edıorum valla bayramda goturdum tatlıları acımadan benımkıde tavan yapmıstır emınım sende sıkma canını ınsallah dıyetle yoluna gırer seker merak etme bende gelıorum arkandan

Sagol Burcucum. Avantaj mı dezavantaj mı bilemiyorum. Çünkü normalde yarım saat sürecek bir olay 2.5 saat saat sürecek. Oglumda ameliyattan 2.5 saatte çıkmıştım

Cnm iki sefer ameliyat stresi çekip 2 sefer narkoz almaktansa ikisi birden aradan çıkacak üzülme sen, hem o iki buçuk saati hissetmiceksin cnm yaşanmamış gibi olacakbebişin karnında bi uyuyup bebişin kucağında uyanacaksın Allahın izniyle, ağrısı tabi biraz daha fazla olur...

canım bebeğin suyu azsa bol bol su iç bence
benim ilk gebeliğimde o problem vardı ve dr günde en az 3 litre su içmelisin demişti bana
inşallah sanada faydası olur

canım yoksun bu aralar, bebeği büyütmüşsün resmini gördüm şimdi maşallah.

gözün aydın canım ne çok büyümüş kızın, allah kucağına aldığın günleri de göstersin inş. 2 aydan az zaman kalmış, hesaplayınca ben bile heyecanlandım)

Cnm tansiyonunu sabah akşam ölçtür, tansiyon için ilaç verdimi? moralini yüksek tut bak bebişin iyi maş. keyfi yerinde

şimdilik ilaca başlamadık canım ama doğuma yakın daha da sıkı takip edicez doğumda sorun yaratabilir dedi

inş. sen güzel sonuçlar alırsın canım, dr.a özellikle sordum bayramda bir hafta boyunca fazla dikkat edemedim etkisi varmıdır dedim. çok az oynatır değerleri dedi. yani çıkacaksa zaten çıkıyormuş.

Şenaycım şekerin yüksek çıkmış ama sıkma canını. Dikkat edersen bir şeycik olmaz Allah'ın izniyle...

inşallah canım

Son düzenleme:

Cnm dr tehlikeli bir gidişat görürse hemen sezaryene alır seni merak etme,yeterki sen güvenilir bir tansiyon aleti alıp sabah akşam takip et bakalım oynama varmı, 13-9 yüksek tansiyon için sınır diye biliyorum, dr bana 13.9 a kadar normal demişti sanki öyle hatırlıyor gibiyim.. sen stres ypma yeter, az kaldı hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…