Cnm iki sefer ameliyat stresi çekip 2 sefer narkoz almaktansa ikisi birden aradan çıkacak üzülme sen, hem o iki buçuk saati hissetmiceksin cnm yaşanmamış gibi olacakbebişin karnında bi uyuyup bebişin kucağında uyanacaksın Allahın izniyle, ağrısı tabi biraz daha fazla olur...
gözde... alıntı yapacaktım ama başarılı olmadı :)) çarşamba benim de 100lük şeker yüklemem var ...:))aklımdayken söyleyim dedim canım doktoruna sorarmısın plesantanın aşağıda olması bebeğin suyunun az olmasına neden olabilir mi diye ..merak ediyorum ben de soracam bakalım suyum normale dönmüş mü diye ama suyun az olması başka sorun mu yoksa bağlantılı mı değilse yeniden ayrıntılı ultrason mu yaptırmalıyım kafam karıştı
Merhaba arkadaşlar.
Bugün kızımızı görmeye gittik. Maşallah 1420 olmuş. :) Çok tatlıydı ya gözlerimi alamadım ekrandan :) Kan ve idrar tahlili de yapıldı. Çarşamba günü sonuçları almaya gidecegiz.
Bu arada dogumu da konuştuk. Daha önce de söylemiştim oglumda oldugu gibi yine kasık fıtıgı oluştu bende, yine aynı anda iki ameliyat gerçekleşecek. Bugün genel cerrahda baktı. Yine aynı şekilde doguma kadın dogum doktorumla beraber genel cerrah da girecek.
Bir aksilik olmazsa Allah'ın izniyle 19 Ocak'ta sezeryanla kızımıza kavuşacagız :)
Dogum ücretini de ögrendik. Sezeryan farkı 400 TL. Genel cerrrah ne kadar alacak bilmiyorum
Öyle oldu cnm gerçekten bu aralar, annem geçende düşüp ayağını zedeledi, bide kağanda kucağındaydı Allahtan annemde ciddi bişi yok kağanda kucağında dimdik kaldı düşmedi kucağından o da sağlam, bu aralar anneme geçmiş olsuna geliyolar
Cnm sağolasın, kargoda gelene kadar kırılırlar muhtemelen cnm ya, keşke yakınlarda olsaydık , ben oğlumda kullanmıştım bana iyi elmişti, ferro sanolu içince yarım saat sonra mie bulantısı başlıyo bende
oyy maş kuzuya, iyice büyüdüler artık
Hadi bakalım güzel haberlerle dön inş.
Cnm ne güzel yürüyosun, benimde yürümem lazım ama nedense herşeye vakit yaratan ben buna yaratamıyorum :))
Geçmiş olsun cnm
Cnm tansiyonunu sabah akşam ölçtür, tansiyon için ilaç verdimi? moralini yüksek tut bak bebişin iyi maş. keyfi yerinde
ya sabır dicen geçicen cnm, düşüncesiz işte geveze geveze konuşuyo boşver
Cnm ben aldığım arabalarda hep hafifiliğine ve kontrol kabiliyetine baktım, bir kucağıma çocuğu bir kucağıma arabayı aldımmı boynumada çantayı taktımmı hepsini taşıyabilmeliyim, ağır arabalardan alan arkadaşlarım hep pişman oldu, benim aktiği uygulamanı tavsiye ederim, baston alacak isen tam yatan bastonlardan bak bence
Geçiş olsun cnm, kuzucuğa maş.
Allah kavuştursun cnm,zorlama kendini
güzel haberler getir inş cnm
Cnm bana yapılsa çok sevinirdim, ama erkekler bizim gibi düşünmüyolar, bence tuttuğu takımın tshirt ünü ve terliğini tercih eder erkek işte bendede var bi tane :)
Cnm dr una söyledinmi?? iki gün uzun süre, morarma varmı? sende şeker varmıydı, ay korkutmak gibi olmasın aklıma bi sürü şey geldi Allah korusun ya sor hemen merak ettim
tmm canım eğer unutmazsam sorarım ama kızımı görünce herşeyi bir anda unutuveriyorum ben :))
ama daha önce de söölemiştim ben 10 haftadır plesanta tam olarak rahim ağzını kapatıyor olmasına rağmen suyumun hep iyi olduğunu söölüyo dr yani bence onla alakalı diildir.
tamam canım.teşekkür ederim.su için neden araştırması yapılacak zaten mecburen ..bebekten kaynaklı olmasın da başka bir şey istemiyorum şimdi(
merhabalar arkadaşlar kimseler yazmamış
sitede onarım vardı sabah giremedim
kızlart diğer topikleri karıştırırken karşılaştım bebekte gaz sancısı olmaması için doğar doğmaz emzirmeden önce nar suyu vermek çok iyi geliyormuş sizce mantıklımı deneyenler memnun kaldıklarını yazmışlar bana ilginç geldi normalde hiçbirşey vermemek gerekiyor aslında bebeklere siz ne düşünüyorsunuz
iyi çağlayan teyzesi maşallah bugünlerde kıpır kıpır kızım senide tepikliyor senin minik kızın nasıl bakalım?Günaydın kızlar nasılsınız site yeni açılmış galiba anca girebildim :))
Gülşah günaydın canım nasılsın beste kızımız nasıl
Moonsun82 günaydın canım ben onu ablama ve anneme sormuştum nar suyunu ama bana hiç önermediler bir işe yaramıyor dediler,ve dr.lar zaten ilk 6 ay anne sütün varsa hiçbirşeyi önermiyormuş su bile.Sadece anne yediklerine dikkat etmesi gerekiyormuş gaz yapan yiyecekler senden bebeğede geçiyormuş çünkü
iyi çağlayan teyzesi maşallah bugünlerde kıpır kıpır kızım senide tepikliyor senin minik kızın nasıl bakalım?
Günaydinnn
moonsun bende okudum ama cikss vermiycem
o tekmeleri hissetmek çok güzel benim suyum az olduğu için eskisi kadar hissedemiyorum ve buna çok üzülüyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?