çaglayancım aynı kaderi paylaşıyoruz pc başında zor oturuyorum valla bnm hem kaburgama hemde middeme baskı yapıyor başı hala yukarda sanırım benim yaramazın ne zamn dönecek bilmiyorum ki
benimki hep basasaga duruyo insallah dönmez, kacinci haftaya kadar dönebilir ki???
hmmmm buarada bugün son is günüm
ohhhh valla bugün son iş günüm diye havanıda attın bize.
Hadi bakalım gözünaydın canım bizede allah çabucak göstersin inş o güzel günleri :121:
günaydın kızlar nasılsınız....benimde 2 gündür vajina bölgem acıyor sizce bu neden olabilir bilginiz var mı kızlar
günaydın kızlar nasılsınız....benimde 2 gündür vajina bölgem acıyor sizce bu neden olabilir bilginiz var mı kızlar
havami attimda 2 hafta snra isi özliycem gibi geliyo =) ama yinede darisi hepinizeee
günaydin cnm, arada bendede agri oluyo o bölgede ama rahatsiz edici kadar degil, bi bilgim yok ne yazikki
günaydın kızlar,
bu sabah Medical park gökmen iyigün'e randevumuz vardı.
Hiç memnun kalmadım.Banu hanımdan sonra çok asık suratlı,çok aceleci geldi.
Sanırım ben Banu Hanımdan vazgeçemeyeceğim.
Buarada oğluşum kocamann adam olmuş 1.600 Kg 39 Cm.
En son gittiğimde ayın 5inde 800 gramdı.Tam 800 gr almıs.
Günaydın canım arada sırada benimde oluyor ama çatıdandır diye düşünüyorum ben ama tam olarak bilgim yok
Evde nette yok dimi bende izne çıkınca bağlatıcam sizden ayrı kalmamak için
havami attimda 2 hafta snra isi özliycem gibi geliyo =) ama yinede darisi hepinizeee
günaydin cnm, arada bendede agri oluyo o bölgede ama rahatsiz edici kadar degil, bi bilgim yok ne yazikki
günaydın kızlar,
bu sabah Medical park gökmen iyigün'e randevumuz vardı.
Hiç memnun kalmadım.Banu hanımdan sonra çok asık suratlı,çok aceleci geldi.
Sanırım ben Banu Hanımdan vazgeçemeyeceğim.
Buarada oğluşum kocamann adam olmuş 1.600 Kg 39 Cm.
En son gittiğimde ayın 5inde 800 gramdı.Tam 800 gr almıs.
tşk ederim canım yaa..ağrı acı karışık ya hayırlısı bakalım yarım dr teyzemizle randevumuz var ona soralım bakalım..oğlumla buluşacağız yarın ay ne kadar heyecanlandım bak..:)
günaydın kızlarr.çokkkkk işim var ama şimdi canım istemiyoo((((((((
100 lük şeker yüklemesi
açlık 88
1.saat 214
2,saat 156
3.saatte 135 çıkmıştı doktor dahiliye gitsin demiş hemşireye yarın gidicem.canım sıkkınnn.
günaydın kızlarr.çokkkkk işim var ama şimdi canım istemiyoo((((((((
100 lük şeker yüklemesi
açlık 88
1.saat 214
2,saat 156
3.saatte 135 çıkmıştı doktor dahiliye gitsin demiş hemşireye yarın gidicem.canım sıkkınnn.
srlam kızlar ayy yeni uyandım off ne uyumuşum ne uyumuşum kalkmasam daha uyurdum yani saati görünce kalktım.sabah 7de kalktım eşime kahvaltı hazırladım onunla bende bişiler yedim.sonra yattım hiç uykum yoktu.zorla uyuttum kendimi ama bu seferde zor kazıdım yataktan
Günaydın canım iş konusunda bugün bende pek tembelim.
Şekerinde yüksek çıkmış ama çok üzme kendini inş.Normal değerlere dönersin bir dahaki testte
Öğlen oldu kız bu ne uykusu böyle bak biz sabah 7 dedimi uyanıyoruz :))
Bebiş olunca ne yapacaksın böyle erken kalkmaya alıştır artık kendini :))
valla bakalım yarın ne diyecek doktor.((((((((((
kesiyorum bende sekeri artıkın((((((((((
sedacım uyku konusunda bende senin gibiydim izinliykenn 11i buluyoduu kalkmamm gün bitiyo işte.
teşekkürler teyzeleriii,
sabah tetanoz aşımın 2.dozunuda yaptırdım.Kolum çok ağrıyor
smileyler nerden yapılıyor göremedim de ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?