2011 Şubat Anneleri

çaglayancım aynı kaderi paylaşıyoruz pc başında zor oturuyorum valla bnm hem kaburgama hemde middeme baskı yapıyor başı hala yukarda sanırım benim yaramazın ne zamn dönecek bilmiyorum ki

Benimkide aynı canım hiçbir farkı yok seninkinden birde benimki biliyorsun aşağıda yer yapmış kendine yukarı çıkmıyor çıkıyor ama canı isterse.Pc başında bende çok zorlanıyorum sürekli tekmeliyor sanki üstüne oturuyormuşum gibi hissediyorum bende kendimi ama mecbur işe gelmek zorundayım

benimki hep basasaga duruyo insallah dönmez, kacinci haftaya kadar dönebilir ki???
hmmmm buarada bugün son is günüm

ohhhh valla bugün son iş günüm diye havanıda attın bize.

Hadi bakalım gözünaydın canım bizede allah çabucak göstersin inş o güzel günleri :121:

günaydın kızlar nasılsınız....benimde 2 gündür vajina bölgem acıyor sizce bu neden olabilir bilginiz var mı kızlar

ohhhh valla bugün son iş günüm diye havanıda attın bize.

Hadi bakalım gözünaydın canım bizede allah çabucak göstersin inş o güzel günleri :121:

havami attimda 2 hafta snra isi özliycem gibi geliyo =) ama yinede darisi hepinizeee
günaydın kızlar nasılsınız....benimde 2 gündür vajina bölgem acıyor sizce bu neden olabilir bilginiz var mı kızlar

günaydin cnm, arada bendede agri oluyo o bölgede ama rahatsiz edici kadar degil, bi bilgim yok ne yazikki

Son düzenleme:
günaydın kızlar,
bu sabah Medical park gökmen iyigün'e randevumuz vardı.
Hiç memnun kalmadım.Banu hanımdan sonra çok asık suratlı,çok aceleci geldi.
Sanırım ben Banu Hanımdan vazgeçemeyeceğim.

Buarada oğluşum kocamann adam olmuş 1.600 Kg 39 Cm.
En son gittiğimde ayın 5inde 800 gramdı.Tam 800 gr almıs.

Günaydın canım arada sırada benimde oluyor ama çatıdandır diye düşünüyorum ben ama tam olarak bilgim yok

havami attimda 2 hafta snra isi özliycem gibi geliyo =) ama yinede darisi hepinizeee

günaydin cnm, arada bendede agri oluyo o bölgede ama rahatsiz edici kadar degil, bi bilgim yok ne yazikki

Evde nette yok dimi bende izne çıkınca bağlatıcam sizden ayrı kalmamak için

oyy masallah kocaman olmus oglusun, gelisimide cok iyi, bizim kontrol günüde gelseydi bi özlestik kizimla =)

tşk ederim canım yaa..ağrı acı karışık ya hayırlısı bakalım yarım dr teyzemizle randevumuz var ona soralım bakalım..oğlumla buluşacağız yarın ay ne kadar heyecanlandım bak..:)

Günaydın canım maşallah kocaman olmuş oğluşun 1.600 gr. benimki ne kadar oldu çok merak ediyorum

günaydın kızlarr.çokkkkk işim var ama şimdi canım istemiyoo ((((((((
100 lük şeker yüklemesi
açlık 88
1.saat 214
2,saat 156
3.saatte 135 çıkmıştı doktor dahiliye gitsin demiş hemşireye yarın gidicem.canım sıkkınnn.

srlam kızlar ayy yeni uyandım off ne uyumuşum ne uyumuşum kalkmasam daha uyurdum yani saati görünce kalktım.sabah 7de kalktım eşime kahvaltı hazırladım onunla bende bişiler yedim.sonra yattım hiç uykum yoktu.zorla uyuttum kendimi ama bu seferde zor kazıdım yataktan

tşk ederim canım yaa..ağrı acı karışık ya hayırlısı bakalım yarım dr teyzemizle randevumuz var ona soralım bakalım..oğlumla buluşacağız yarın ay ne kadar heyecanlandım bak..:)

yaa benim daha 1,5 haftam var kizimla bulusmaya =(((

benimde ilk test yüksek cikmisti snra normale döndü cikoyu sekeri kestim ama arada börek vs yiyodum hicde etkilemiyodu gecen cumada diyetisyen tmm daha gelmene gerek yok böyle devam et dedi....ama gör bak dün ve bugün aclik degerim 97 ve 93 cikti heo 90nin altinda cikiyodu diyetiseni aradim 100e akdar normal dedi am abenim icim sıkıldi stres yapmamaya calisiyorum ama iste insanin elinde degil

Günaydın canım iş konusunda bugün bende pek tembelim.
Şekerinde yüksek çıkmış ama çok üzme kendini inş.Normal değerlere dönersin bir dahaki testte

Öğlen oldu kız bu ne uykusu böyle bak biz sabah 7 dedimi uyanıyoruz :))
Bebiş olunca ne yapacaksın böyle erken kalkmaya alıştır artık kendini :))

valla bıraksan daha uuyurum gecede erken yattım halbukii...sabah 7de gözleme yemiştim eşiminin tabağından yarım yedim ama sanırım o bişi yaptı ağırlık çöktü uyuttu beni.

valla bakalım yarın ne diyecek doktor. ((((((((((
kesiyorum bende sekeri artıkın ((((((((((
sedacım uyku konusunda bende senin gibiydim izinliykenn 11i buluyoduu kalkmamm gün bitiyo işte.

valla bakalım yarın ne diyecek doktor. ((((((((((
kesiyorum bende sekeri artıkın ((((((((((
sedacım uyku konusunda bende senin gibiydim izinliykenn 11i buluyoduu kalkmamm gün bitiyo işte.

evet yaa bugün evi süpürücem çamaşırlar var katlanacak ütü var falan filann daha uyuşukluğum gitmedi günün yarısı gitti peefff napimm yaa olduğu kadarıyla

sevinçcim şekeri takma kafana herkesin ortak derdi geçmiş olsun bende doktordan telefon bekliyorum sonuçlarım çıkmıştır heralde.

teşekkürler teyzeleriii,

sabah tetanoz aşımın 2.dozunuda yaptırdım.Kolum çok ağrıyor
smileyler nerden yapılıyor göremedim de ?

kızlar bebeklerin ağzına nar suyu falan damlatmayın onların mideleri ne ki pamuk gibi yazık daha anne sütünden başka birşey öğütebilecek enzim bile üretmiyor mideleri hele ki nar suyu bizim bile bazen midemizi mahvediyor asitli ekşi!!! bence böyle heryerden duyduğunuz şeyleri uygulamayın. çocuk doktorunuz zaten 15. günden sonra gaz damlası verecek hergün kullanıldığı takdirde bebeğin gaz problemi azalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…