ha birde beşik meselesi var .kızı güya 1 hafta çantada dogurunca bebeğe bakmış.sordum eşime öylemi diye.oda taşınacakmışda kurmamış beşiği.bana öyle demiyor.bendemi çanta alıp onda büyeteyim dedim.acaba benmi alınganım ne.
ya işte böyle bayram geçti eşimde çalıştı bende onu dinledim...
ooh maşallah nede büyümüş oğlungünaydın kızlar,
bu sabah Medical park gökmen iyigün'e randevumuz vardı.
Hiç memnun kalmadım.Banu hanımdan sonra çok asık suratlı,çok aceleci geldi.
Sanırım ben Banu Hanımdan vazgeçemeyeceğim.
Buarada oğluşum kocamann adam olmuş 1.600 Kg 39 Cm.
En son gittiğimde ayın 5inde 800 gramdı.Tam 800 gr almıs.
günaydın kızlar...bayramda kaynanam geldi.kayın pederi bırakmış otobüse atlamış 3 saatlik yol zaten tek başına gelmiş.bayramımı zehir etti.2-3 kğ kurban eti getirmiş biz kurban kesemedik ya.güya onun için.kendine ne elbise getirmiş ne bişey.bom boş çıkmış gelmiş durumları çok iyidir.emekli kendide.
bana camları niye silmedin.yok halılarım kirliymiş yıkasaydın.kendine gelince temizlikçi tutuyor kızıyla.kızından olan torunua 50tl oyuncak almış.banada çamaşır leğeninde yıkarsın dedi çok üzüldüm.benim bebeğimide hiçbirşey almadı.kendine 400tl zayıflama hapı almışda filan.bayramda cam sildim vallahi.zaten dikkat etmem gerekiyor ilk başlarda 3 ay düşük tehlikesi yaşadım.ya bilmiyorum bu kaynanalar hepmi böyle
günaydın kızlarr.çokkkkk işim var ama şimdi canım istemiyoo((((((((
100 lük şeker yüklemesi
açlık 88
1.saat 214
2,saat 156
3.saatte 135 çıkmıştı doktor dahiliye gitsin demiş hemşireye yarın gidicem.canım sıkkınnn.
evet yaa bugün evi süpürücem çamaşırlar var katlanacak ütü var falan filann daha uyuşukluğum gitmedi günün yarısı gitti peefff napimm yaa olduğu kadarıyla
kızlar bebeklerin ağzına nar suyu falan damlatmayın onların mideleri ne ki pamuk gibi yazık daha anne sütünden başka birşey öğütebilecek enzim bile üretmiyor mideleri hele ki nar suyu bizim bile bazen midemizi mahvediyor asitli ekşi!!! bence böyle heryerden duyduğunuz şeyleri uygulamayın. çocuk doktorunuz zaten 15. günden sonra gaz damlası verecek hergün kullanıldığı takdirde bebeğin gaz problemi azalacak
canım bende farklı bir topikte gördüm yazan o kadar emin yazmışki bana kalırsa da verilmemesi gerekir bende sizin düşüncelerinizi almak istedim
zaten bebek gazlı olacaksa olur onu engellemek biraz zor gibi geliyor bana
herkese merhaba
öncelikle geçmiş bayramınızı kutluyorum. Bayramı kayınvalidemlerde geçirdik o yüzden pek nete giremedim ve ancak bitti geçmişi okumak. Yeni sitede ne tarih ne de saat görülüyo. Sizde de öylemi.
Yola çıkmadan bir gün öncesi akşam 9 gibi kanamam olmuş hemen doktoru aradım ve 1 lt. su iç sol tarafına yat dedei. Eğer sancın olursa hemen hastaneye gel dedi. Sabahı zor ettim ve erkenden gittim doktora. Çok şükür sorun çıkmadı ama dikkat et erken doğum habercisi olabilir dedi. Kızımda 35 haftalıkken doğum olmuştu. Çok korktum kızlar. Allaha şükür tekrarlamadı kanama. Sağolsun kayınvalidem elimi soğuk sudan sıcak sokturmadı. Çok iyi baktılar.
maşallah yaaa....kocaman olmuşsun şimdi ulaşılmaz geliyor o gün banaaaaaa 31. haftama girmişim :))) ne çabuk zaman geçiyor ya
ben yapmayı düşünüyorummerhabalar arkadaşlar kimseler yazmamış
sitede onarım vardı sabah giremedim
kızlart diğer topikleri karıştırırken karşılaştım bebekte gaz sancısı olmaması için doğar doğmaz emzirmeden önce nar suyu vermek çok iyi geliyormuş sizce mantıklımı deneyenler memnun kaldıklarını yazmışlar bana ilginç geldi normalde hiçbirşey vermemek gerekiyor aslında bebeklere siz ne düşünüyorsunuz
canım benm diyetle düzene girdi sen üzme kendinigünaydın kızlarr.çokkkkk işim var ama şimdi canım istemiyoo((((((((
100 lük şeker yüklemesi
açlık 88
1.saat 214
2,saat 156
3.saatte 135 çıkmıştı doktor dahiliye gitsin demiş hemşireye yarın gidicem.canım sıkkınnn.
hepsi tabiki öyle değil canım seninki biraz fazla abartılıgünaydın kızlar...bayramda kaynanam geldi.kayın pederi bırakmış otobüse atlamış 3 saatlik yol zaten tek başına gelmiş.bayramımı zehir etti.2-3 kğ kurban eti getirmiş biz kurban kesemedik ya.güya onun için.kendine ne elbise getirmiş ne bişey.bom boş çıkmış gelmiş durumları çok iyidir.emekli kendide.
bana camları niye silmedin.yok halılarım kirliymiş yıkasaydın.kendine gelince temizlikçi tutuyor kızıyla.kızından olan torunua 50tl oyuncak almış.banada çamaşır leğeninde yıkarsın dedi çok üzüldüm.benim bebeğimide hiçbirşey almadı.kendine 400tl zayıflama hapı almışda filan.bayramda cam sildim vallahi.zaten dikkat etmem gerekiyor ilk başlarda 3 ay düşük tehlikesi yaşadım.ya bilmiyorum bu kaynanalar hepmi böyle
geçmiş olsun fazla yorma kendini dikkat etherkese merhaba
öncelikle geçmiş bayramınızı kutluyorum. Bayramı kayınvalidemlerde geçirdik o yüzden pek nete giremedim ve ancak bitti geçmişi okumak. Yeni sitede ne tarih ne de saat görülüyo. Sizde de öylemi.
Yola çıkmadan bir gün öncesi akşam 9 gibi kanamam olmuş hemen doktoru aradım ve 1 lt. su iç sol tarafına yat dedi. Eğer sancın olursa hemen hastaneye gel dedi. Sabahı zor ettim ve erkenden gittim doktora. Çok şükür sorun çıkmadı ama dikkat et erken doğum habercisi olabilir dedi. Kızımda 35 haftalıkken doğum olmuştu. Çok korktum kızlar. Allaha şükür tekrarlamadı kanama. Sağolsun kayınvalidem elimi soğuk sudan sıcak suya sokturmadı. Çok iyi baktılar.
sen canını sıkma biz biliyoruzz seniGeçmiş olsun canım inş.bir daha tekrarlamaz kanaman
Kızlar kusura bakmayın geçmişe bakıp pek yorum yapamıyorum bugün gene pek yoğun işlerim ama sizi arada takip etmeye çalışıyorum yazamasam bile aklım hep sizlerde
kullanananız varmı bu mendillerden
canım eşim bi ara ağzından kaçırımıştı oğlum doğsun fotosunu t-şirht bastırıp arabaya koyucam filan diye bende doğmadan yaptırim dedim yani hoşuna gier inş
Öyle oldu cnm gerçekten bu aralar, annem geçende düşüp ayağını zedeledi, bide kağanda kucağındaydı Allahtan annemde ciddi bişi yok kağanda kucağında dimdik kaldı düşmedi kucağından o da sağlam, bu aralar anneme geçmiş olsuna geliyolar
Cnm sağolasın, kargoda gelene kadar kırılırlar muhtemelen cnm ya, keşke yakınlarda olsaydık , ben oğlumda kullanmıştım bana iyi elmişti, ferro sanolu içince yarım saat sonra mie bulantısı başlıyo bende
oyy maş kuzuya, iyice büyüdüler artık
Hadi bakalım güzel haberlerle dön inş.
Cnm ne güzel yürüyosun, benimde yürümem lazım ama nedense herşeye vakit yaratan ben buna yaratamıyorum :))
Geçmiş olsun cnm
Cnm tansiyonunu sabah akşam ölçtür, tansiyon için ilaç verdimi? moralini yüksek tut bak bebişin iyi maş. keyfi yerinde
ya sabır dicen geçicen cnm, düşüncesiz işte geveze geveze konuşuyo boşver
Cnm ben aldığım arabalarda hep hafifiliğine ve kontrol kabiliyetine baktım, bir kucağıma çocuğu bir kucağıma arabayı aldımmı boynumada çantayı taktımmı hepsini taşıyabilmeliyim, ağır arabalardan alan arkadaşlarım hep pişman oldu, benim aktiği uygulamanı tavsiye ederim, baston alacak isen tam yatan bastonlardan bak bence
Geçiş olsun cnm, kuzucuğa maş.
Allah kavuştursun cnm,zorlama kendini
güzel haberler getir inş cnm
Cnm bana yapılsa çok sevinirdim, ama erkekler bizim gibi düşünmüyolar, bence tuttuğu takımın tshirt ünü ve terliğini tercih eder erkek işte bendede var bi tane :)
Cnm dr una söyledinmi?? iki gün uzun süre, morarma varmı? sende şeker varmıydı, ay korkutmak gibi olmasın aklıma bi sürü şey geldi Allah korusun ya sor hemen merak ettim
maşallah prensimize ocaman olmuş annesigünaydın kızlar,
bu sabah Medical park gökmen iyigün'e randevumuz vardı.
Hiç memnun kalmadım.Banu hanımdan sonra çok asık suratlı,çok aceleci geldi.
Sanırım ben Banu Hanımdan vazgeçemeyeceğim.
Buarada oğluşum kocamann adam olmuş 1.600 Kg 39 Cm.
En son gittiğimde ayın 5inde 800 gramdı.Tam 800 gr almıs.
herkese merhaba
Yola çıkmadan bir gün öncesi akşam 9 gibi kanamam olmuş hemen doktoru aradım ve 1 lt. su iç sol tarafına yat dedi. Eğer sancın olursa hemen hastaneye gel dedi. Sabahı zor ettim ve erkenden gittim doktora. Çok şükür sorun çıkmadı ama dikkat et erken doğum habercisi olabilir dedi. Kızımda 35 haftalıkken doğum olmuştu. Çok korktum kızlar. Allaha şükür tekrarlamadı kanama. Sağolsun kayınvalidem elimi soğuk sudan sıcak suya sokturmadı. Çok iyi baktılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?