2011 Şubat Anneleri

merblar bende 2010 şubat annesiyim
normal doğum yaptım keside yedi doğumum çok zor olduğu için yırtıldıda ama hepsi geçti kokutmayın kendinizi
hastaneden bebeğinizle sağ çıkmak herşeyi unutturuyor

günaydın kızlar...bayramda kaynanam geldi.kayın pederi bırakmış otobüse atlamış 3 saatlik yol zaten tek başına gelmiş.bayramımı zehir etti.2-3 kğ kurban eti getirmiş biz kurban kesemedik ya.güya onun için.kendine ne elbise getirmiş ne bişey.bom boş çıkmış gelmiş durumları çok iyidir.emekli kendide.
bana camları niye silmedin.yok halılarım kirliymiş yıkasaydın.kendine gelince temizlikçi tutuyor kızıyla.kızından olan torunua 50tl oyuncak almış.banada çamaşır leğeninde yıkarsın dedi çok üzüldüm.benim bebeğimide hiçbirşey almadı.kendine 400tl zayıflama hapı almışda filan.bayramda cam sildim vallahi.zaten dikkat etmem gerekiyor ilk başlarda 3 ay düşük tehlikesi yaşadım.ya bilmiyorum bu kaynanalar hepmi böyle

ha birde beşik meselesi var .kızı güya 1 hafta çantada dogurunca bebeğe bakmış.sordum eşime öylemi diye.oda taşınacakmışda kurmamış beşiği.bana öyle demiyor.bendemi çanta alıp onda büyeteyim dedim.acaba benmi alınganım ne.
ya işte böyle bayram geçti eşimde çalıştı bende onu dinledim...

sen alıngan değilsin canım bu kadınlar bööle takmayacaksın umursamayacaksın olacak bitecek

slm kızlar bende öğlencilerdenim :))
gece uyumak çok zor geliyor artık bana zaten 2-3e kadar bilgisayarda oturuyorum sonrada her yanım ağrıyo uyurken sabahları daha rahat uyuyorum.benim yapcak çook işim var ama öğleni bile geçeli 1,5 saat olmuş:))

ooh maşallah nede büyümüş oğlun

canım bazıları öyle olutyor maalesef oğullarını kıskanıyorlar besbelli çok düşüncesizce davranıyorlr halbuki onlardabayan daha ince düşünmeleri lazım
valla benimde oğlum olacak böyle bir kayınvalide olmak istemiyorum ben aaayyy nereleri dülşündüm çok uzaklara gittim :)

canını sıkma git doktor düzelir muhakkak herkeste farklı problemler çıkıyor herşeyin üstesinden gelinir allahın izniyle

herkese merhaba
öncelikle geçmiş bayramınızı kutluyorum. Bayramı kayınvalidemlerde geçirdik o yüzden pek nete giremedim ve ancak bitti geçmişi okumak. Yeni sitede ne tarih ne de saat görülüyo. Sizde de öylemi.

Yola çıkmadan bir gün öncesi akşam 9 gibi kanamam olmuş hemen doktoru aradım ve 1 lt. su iç sol tarafına yat dedi. Eğer sancın olursa hemen hastaneye gel dedi. Sabahı zor ettim ve erkenden gittim doktora. Çok şükür sorun çıkmadı ama dikkat et erken doğum habercisi olabilir dedi. Kızımda 35 haftalıkken doğum olmuştu. Çok korktum kızlar. Allaha şükür tekrarlamadı kanama. Sağolsun kayınvalidem elimi soğuk sudan sıcak suya sokturmadı. Çok iyi baktılar.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım inş.bir daha tekrarlamaz kanaman

Kızlar kusura bakmayın geçmişe bakıp pek yorum yapamıyorum bugün gene pek yoğun işlerim ama sizi arada takip etmeye çalışıyorum yazamasam bile aklım hep sizlerde

kızlar bebişlerin kıyafetlerini ayırıptamı yıkayacağız diye sorulmuştu bir arkdaşta şu çamaşır makinalarında kullanılan medillerden bahsetmiş migrosta satılıyor diye ben hiç düşünmemeştim bugün aldım o mendillerden 12 tl ye
bakalım işe yarayacakmı reklamlarını görmüştüm ama değecekmi aldığıma

gunaydin kizlar
bugun bizde 31. haftamiza girdikk
1 gun onde gidiyor benim kusum :)

aaaaa 31. haftama girmişim :))) ne çabuk zaman geçiyor ya
maşallah yaaa....kocaman olmuşsun şimdi ulaşılmaz geliyor o gün bana
ben yapmayı düşünüyorum
canım benm diyetle düzene girdi sen üzme kendini
hepsi tabiki öyle değil canım seninki biraz fazla abartılı
geçmiş olsun fazla yorma kendini dikkat et
sen canını sıkma biz biliyoruzz seni
kullanananız varmı bu mendillerden

hiç kullanmadım canım ben dalin alıcam sanırm

forumun yeni hali olduğundan beri hiç girip yazasım gelmiyor yazdıklarımı bulamıyorum bi tuhaf yaaa

melocum ben öğrendim bile bu siteyi bu arada bayram resimlerine bayıldıım ne güzel hiç karnın yook

canım eşim bi ara ağzından kaçırımıştı oğlum doğsun fotosunu t-şirht bastırıp arabaya koyucam filan diye bende doğmadan yaptırim dedim yani hoşuna gier inş
maşallah prensimize ocaman olmuş annesi

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

kızlar sonunda evimi süpürebildim
ama hamileliğimden beri ilk defa süpürgeyi elime aldığımdanmı yoksa baya baya ağırlaştığımdanmı bilmem 1 saat sürdü ve 2 odayı süpürmedim bile
hemde öölesine resmen süpürgeyi halılarda gezmeye çıkardım :))
ayy amann çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…