sağol canım evet çok çıkık değil karnım daha yayıkmelocum ben öğrendim bile bu siteyi bu arada bayram resimlerine bayıldıım ne güzel hiç karnın yook
mehaba annişler nasılsınız
bizim bugün görüş günümüzdü oğluşum 1.300 gr 40cm olmuşbende 1 ayda 500gr almışım çok tatlıydı herzamanki gibi aralıktaki konntrolden sonra artık sık sık çağıracam dedi son 1 aylık bekleyişim oğlumu inş ocak ortasındada doğum gözüküyor
sağol canım evet çok çıkık değil karnım daha yayık
maşallah...ben de cuma göreceğim kızımı
bizim bugün görüş günümüzdü oğluşum 1.300 gr 40cm olmuşbende 1 ayda 500gr almışım çok tatlıydı herzamanki gibi aralıktaki konntrolden sonra artık sık sık çağıracam dedi son 1 aylık bekleyişim oğlumu inş ocak ortasındada doğum gözüküyor
maşallah canım oğluşuna sanda maşallah valla nasıl oldu kız ööle 1 ayda 500 gr benim 3 hafta oldu son kontrolden bu yana 1,5 kiloya yaklaştım ilk aylar hiç almadığım bile olmuştu ama son 2 ayda 3 kilo aldım toplam
valla ben bu ay tırsa tırsa gittim tartıya giderken ayaklarım geri gidiyordu :)))) zaten kilolu hamile kaldım nekadar az alsam benim için kar doktor almamışsın dedi bebikim 630 grm almış ben 500gr aldığımda bebike gitmiş yarasın paşama
kızlar sonunda evimi süpürebildim
ama hamileliğimden beri ilk defa süpürgeyi elime aldığımdanmı yoksa baya baya ağırlaştığımdanmı bilmem 1 saat sürdü ve 2 odayı süpürmedim bile
hemde öölesine resmen süpürgeyi halılarda gezmeye çıkardım :))
ayy amann çok zormuş
kızlar artık doğum günlerini konuşuyoruz cidden yaaa
sağol canım evet çok çıkık değil karnım daha yayık
maşallah...ben de cuma göreceğim kızımı
kızlar 5 yaşında bir kızım var bahsetmişimdir belki. Kreş öğretmeni aradı bugün sık sık karın ağrısı şikayetinden bahsetti. Psikolojik olduğunu düşünüyor. Bugün benim için öğretmenine annemin 7 ayı doldu demiş. Kardeşi olacak diye kıskanıyor olabilir dedi. Evdede buna benzer şikayetleri var dikkat çekmek için yapıyor gibi. Bebek için evde herhangi bir değişiklik yapmadık ve sürekli ilgimiz onda. Kızım çok hassas bir çocuk ve içine atıyor herhalde. Bana gelip sarılıyor ,kardeşini seviyor karnımı öpüyor. Çok hevesli görünsede içten içe kıskanıyormu diye düşünüyorum.Umarım sorunsuz atlatırız. Kızım benim ilk göz ağrım ve yeri başka. Alışveriş yaparken önce ona sonra bebeişe bişeyler alıyoruz.
kızlar işlerim çok yoğun o yüzden yazamasamda sizi okuyorum
valla ben bu ay tırsa tırsa gittim tartıya giderken ayaklarım geri gidiyordu :)))) zaten kilolu hamile kaldım nekadar az alsam benim için kar doktor almamışsın dedi bebikim 630 grm almış ben 500gr aldığımda bebike gitmiş yarasın paşama
güzel hbrlerle dönersin inşKızlar ;
sabahtan beri hastanedeydim malum şeker yüklemesi( 1.30 da geldim birşeyler yedim nasıl acıkmısım anlatamam...
tekrar dr gitcem 1 saat sonra falan sonuçlarım çıkacak inşallah normal çıkar onu göstercem bakalım offf stres oldum ben
gözdecim az almışsın masallah kilon fazla degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?