2011 Şubat Anneleri

mehaba annişler nasılsınız
bizim bugün görüş günümüzdü oğluşum 1.300 gr 40cm olmuş bende 1 ayda 500gr almışım çok tatlıydı herzamanki gibi aralıktaki konntrolden sonra artık sık sık çağıracam dedi son 1 aylık bekleyişim oğlumu inş ocak ortasındada doğum gözüküyor

melocum ben öğrendim bile bu siteyi bu arada bayram resimlerine bayıldıım ne güzel hiç karnın yook
sağol canım evet çok çıkık değil karnım daha yayık

maşallah...ben de cuma göreceğim kızımı

kızlar 5 yaşında bir kızım var bahsetmişimdir belki. Kreş öğretmeni aradı bugün sık sık karın ağrısı şikayetinden bahsetti. Psikolojik olduğunu düşünüyor. Bugün benim için öğretmenine annemin 7 ayı doldu demiş. Kardeşi olacak diye kıskanıyor olabilir dedi. Evdede buna benzer şikayetleri var dikkat çekmek için yapıyor gibi. Bebek için evde herhangi bir değişiklik yapmadık ve sürekli ilgimiz onda. Kızım çok hassas bir çocuk ve içine atıyor herhalde. Bana gelip sarılıyor ,kardeşini seviyor karnımı öpüyor. Çok hevesli görünsede içten içe kıskanıyormu diye düşünüyorum.Umarım sorunsuz atlatırız. Kızım benim ilk göz ağrım ve yeri başka. Alışveriş yaparken önce ona sonra bebeişe bişeyler alıyoruz.

maşallah canım oğluşuna sanda maşallah valla nasıl oldu kız ööle 1 ayda 500 gr benim 3 hafta oldu son kontrolden bu yana 1,5 kiloya yaklaştım ilk aylar hiç almadığım bile olmuştu ama son 2 ayda 3 kilo aldım toplam

valla ben bu ay tırsa tırsa gittim tartıya giderken ayaklarım geri gidiyordu :)))) zaten kilolu hamile kaldım nekadar az alsam benim için kar doktor almamışsın dedi bebikim 630 grm almış ben 500gr aldığımda bebike gitmiş yarasın paşama

maşallah valla canım bende kilolu hamile kalanlardanım malesef 76 yla başladık şimdi 81-82 arası gidip geliyorum bende 3 haftada 1,5 kiloya yakın aldım bakalım kızım ne kadar almış

neslii naber güzelim bayram dönüşü herkeste bi yoğunluk var çalışanlar uğrayamıyor farkındayım biz iyiyiz sizde iyisinizdir umarım

önceden yaparken hiç yorulmazdıkk şimdi yapılmıyor sonra hiç yapılamayacakk.

maşallah maşallahh.inşallahh hayırlı zamanda gelirlerr

kızlar artık doğum günlerini konuşuyoruz cidden yaaa

valla 6 haftalık 8 haftalıklardan giderdikk geçiyormuş zamann.yakında doğum anılarından konuşuruzz.sonraa uyumuyoo emmiyoo uykum varrr dicezz :)))))

sağol canım evet çok çıkık değil karnım daha yayık

maşallah...ben de cuma göreceğim kızımı

hadi canım iyi görüşler sizee.maşallahh iyi gidiyor kilonda. valla canım sıkıldı biraz.ya dahiliyeye giderken aç mı gitmem gerek.aç derken de su da mı yasak oluyo.

çok zor bir süreç sizin için Allah kolaylık versin.

kızlar işlerim çok yoğun o yüzden yazamasamda sizi okuyorum

aynen neslicim çoğu zaman okuyup çıkıyorumm.kolay gelee

sorma kıss bende korka korka çıkıyom sanki okuldayım suç işlemişim dayak yiyeceğim öğretmenden :))).

Kızlar ;

sabahtan beri hastanedeydim malum şeker yüklemesi ( 1.30 da geldim birşeyler yedim nasıl acıkmısım anlatamam...

tekrar dr gitcem 1 saat sonra falan sonuçlarım çıkacak inşallah normal çıkar onu göstercem bakalım offf stres oldum ben

kızlar gögüs altıma acayip batma oluyoooor oooof puuuufff çalışırkende bir zor oluyorki sütyende sıktı çıkarıp atasım var vallasürekli elim gögsümün altında beylerle aynı odada çalışıyorum ve zorlanıyorum

güzel hbrlerle dönersin inş

mavi inşallahh iyi haberlerle gelirsinn.
moonsun benimde bazen sağ göğsümün üstüne sancı giriyoo.valla ben penye sütyenlerden aldımm bi kaç tane daha alıcam yıkamadığım için giyemedim daha ama onları giycem bunlar sıkıyoo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…