keşke bende 80lerde başlasaydım evlendiğimde 62 kiloydum 178 boyum çalışıyordum evlenince bıraktım okulumu bitirdim yabancı ortamdayım diye eve kapandım uyudum yedim içtim derken 80 kilo oldum 3 yılda sonra bebek için tedaviler 20 kilodan fazlada tedavilerle aldım 6 yılda 40dan fazla kilo aldım şuan tek derdim bebeğimi sağlıkla dünyaya getirmek sonrada ona faydalı peşinde nefes nefese kalmayan bi anne olmak için çabalıyacam allahtan rahat kilo veriyorummaşallah valla canım bende kilolu hamile kalanlardanım malesef 76 yla başladık şimdi 81-82 arası gidip geliyorum bende 3 haftada 1,5 kiloya yakın aldım bakalım kızım ne kadar almış
önceden yaparken hiç yorulmazdıkk şimdi yapılmıyor sonra hiç yapılamayacakk.
maşallah maşallahh.inşallahh hayırlı zamanda gelirlerr
valla 6 haftalık 8 haftalıklardan giderdikk geçiyormuş zamann.yakında doğum anılarından konuşuruzz.sonraa uyumuyoo emmiyoo uykum varrr dicezz :)))))
hadi canım iyi görüşler sizee.maşallahh iyi gidiyor kilonda. valla canım sıkıldı biraz.ya dahiliyeye giderken aç mı gitmem gerek.aç derken de su da mı yasak oluyo.
çok zor bir süreç sizin için Allah kolaylık versin.
aynen neslicim çoğu zaman okuyup çıkıyorumm.kolay gelee
sorma kıss bende korka korka çıkıyom sanki okuldayım suç işlemişim dayak yiyeceğim öğretmenden :))).
keşke bende 80lerde başlasaydım evlendiğimde 62 kiloydum 178 boyum çalışıyordum evlenince bıraktım okulumu bitirdim yabancı ortamdayım diye eve kapandım uyudum yedim içtim derken 80 kilo oldum 3 yılda sonra bebek için tedaviler 20 kilodan fazlada tedavilerle aldım 6 yılda 40dan fazla kilo aldım şuan tek derdim bebeğimi sağlıkla dünyaya getirmek sonrada ona faydalı peşinde nefes nefese kalmayan bi anne olmak için çabalıyacam allahtan rahat kilo veriyorum
amin canım inş aynen bende öğretmen karşısında hisediyorum kendimi betim benzim atıyor resmenn :))
bende doğumdan sonra azmedicemm nişanlandığım kiloya dönücemmm 51(((((( inşallahh (((((((
Selam kızlar biz geldik kızımla neler yapıyorsunuz bakalım
ayy canım aynı şeyleri yaşamışız valla.
gerçi ben şaşırtıcı biçimde kilo almamıştım evlendiğimden beri.bende sürekli evde farklı ortam falan ama ben diyetisyene falan gitmiştim çocuk planlamaya başlayınca.76 kiloydum evlendiğimde de ama 10 kilo vermiştim ama malesef çok çok zor veriyodum ben pko hastasıyım çünkü.ee tabi pko olunca kızıma ulaşabilmek için sürekli hormon ilaçları iğneler ve 1 düşükten sonra hoop 10 kilo tekrar bende.ama şimdi pko geçmiş olma ihtimali yüksek sanırım artık ondan aşırı külo almıyorum bakalım doğumdan sonrası içn süper hedeflerim var :))
bu arada senin doğum neden ocak ortası olcak sezeryanmı olcak
Benimde hedefim 55 olmak inş.doğumdan sonra hızla kg verebilirim.bende doğumdan sonra azmedicemm nişanlandığım kiloya dönücemmm 51(((((( inşallahh (((((((
mrhb güzel annişler ve bebişleri
bgn kontrolümüz vardı.bu ay fırça yemedim dr.dan şükür hiç kilo almamışım bu ay.toplamda 10 kilo aldm zaten.
kızımın kilosu 1351 gr. boyuda 41 cm olmuş.uzun boylu olacak dedi dr.çok şükür gayet sağlıklıymış.bi şikayetin olmazsa tekrar 1 ay sonraya randevu verdi.ondan sonra sıklaşacak sanırım kontroller. Rabbim hepimize kucağımıza aldığımız günleri göstersin.
valla yasese bende acaip kararlıyım ama benim nişanlandığım kiloda 76 ydı:))
ben 55 lere inmeyi planlıyorum.hazır artık çok kilo almıyoken veririm diye düşünüyorum.benim eşim evlendikten sonra çok kilo aldı ben onu da diyete sokcam hep beraber vercez inş
kızlar ben çıkıyorum herkese hayırlı akşamlar
valla sevim_li bütün gazlar toplanırsaa kilolarr korkup kaçarrr
kızlar ben çıkıyorum herkese hayırlı akşamlar
bebikler hayırlısıyla doğduktan sonra 2011 şubat annişleri nasıl zayıflıyor diye topik açarız kendimize destek olmadan bu kilolar
gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?