2011 Şubat Anneleri

evet canım sezeryan benimkide tüp bebecik o yüzden ocağa gelicek ocak 20 den sonra heran olur dedi doktorum

bebikler hayırlısıyla doğduktan sonra 2011 şubat annişleri nasıl zayıflıyor diye topik açarız kendimize destek olmadan bu kilolar
gitmez
hmm anladım canım hayırlısıyla gelsin minişin.benimde yarın belli olcak.yani sezeryan olacaksa eğer o kesinleşcek o zaman da tarihi sööler heralde.

bebikler hayırlısıyla doğduktan sonra 2011 şubat annişleri nasıl zayıflıyor diye topik açarız kendimize destek olmadan bu kilolar
gitmez

evet süper fikir valla ben de listeye ilk adımı yazdıranlardan olurum sanırım.:))

bu arada kızlar yılbaşı da yaklaşıyo yeni bi çekiliş daha yapsakmı

İlk çekilişin tadı damadığımızda kaldı dimi :))
Çoğunluk isterse yapabiliriz yeniden

valla ööle oldu hem şimdi daha bilinçliyiz bide kim neler aldı onu da biliyoruz artık iyice.ona göre alırız süper olur.
hatta bana yine inş erkek annesi denk gelir.geçen kızıma ciciler alırken tekrar çekiliş yaparsak ve erkek annesi denk gelirse şunu da ona alıyım dedğim bi kaç şey oldu şimdiden hazır hediyem yani :))

evet ilk çekiliş süperdi tekrar yapalımmmmmm

yine bebişlerimize alıcaz yoksa annelerimizemi

Bende bana erkek annesi çıksın istiyorum eğer yapacak olursak erkek bebişler için gözüme kestirdiğim çok güzel şeyler varda :))
Kız anneside olsa farketmez ama erkek olursa bu sefer daha güzel.
Ben bu sefer anneyede ufak bir hediye alıp göndericem geçen sefer göndermediğime çok pişman oldum

kızlar belimm çok agrıoyorrrr yaaa

Keşke belim ağrısa kaburlarıma batıyor benim kızımda hiç rahat değilim.

canım vallahi bu hafta sonu gideyim diyorum sabırsızlanıyorum artık :))) cuma yada c.tesi yani

Bende karar veremiyorum bir türlü önümüzdeki hafta gitsem aslında daha iyi olacak biraz daha büyür belki kızım diye düşünüyorum eşimde bu hafta sonu gidelim diyor.Biz bu sefer küçük halımızıda götürcez ilk defa görücek bakalım kızçeyi

bende değişiklik olsun diye istiyorum erkek artık erkek çocukları içinde çok güzel cici şeyler varr

Kızlar ben artık yavaştan yavaştan kaçar hepinize bol tepikli bir akşam diliyorum bebişlere ve kendinize çok ama çok iyi bakın:116::116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…