2011 Şubat Anneleri

Cnm boşveeer, yorulmamışın iyi olmuş, her gün 2 oda süpürsende yeter
Oy oy oy bebişede sanada maş cnm, ben bu ay fazla aldım kiloyu bu arada bebeğin haftaları senle benim çok yakın, ocak ortası senin için erken cnm 38. haftadan hesapla subat başına geliyor
Cnmm ya kıyamam... ben olsam çocuk psikoloğuna danışırdım cnm,internet üzerinden bile olsa bir dr a sormak lazım bence
Güle güle kullanın cnm
Cnm inş erken gelmez, düşük önleyici verdimi dr un
gunaydin kizlar
bugun bizde 31. haftamiza girdikk
1 gun onde gidiyor benim kusum :)

maşallah
kızlar bebişimin cicilerini ekledim yorumlarınızı bekliyorum

Güle güle kullansın kuzucuk

Cnm hakikaten edepsizlik etmiş kadın, sen yapamamışsan madem kendi yapsın, ne diye gelmiş bayramda temizlik kontrolu yapmayamı,aman sinir oldum uyuzluk yapan kaynana dedinmiydi tüylerim diken oluyo
Cnm üzülme az kaldı hayırlısıyla
maş. kuzuya
kağana vermedim cnm,bunada vermicem, eşimede söylemişler ben verdirmedim nar suyu, yok bide zemzemsuyu verilcekmiş fln onuda duydum ama vermedim, anne sütü yeter
aaaaa 31. haftama girmişim :))) ne çabuk zaman geçiyor ya

maşallah

kızlar bende kaçıyım kociş gelir birazdan ilerleyen saatlerde yine gelirim ben nasıl olsa öptm hepinizi :))

Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı. Dr ilk önce şikayetin var mı diye sordu bende kasılmalardan bahsettim göbişim ara ara çok sertleşiyo dedim doğumhaneye göndericem seni takibe alınman lazım minyon ve zayıf olduğun için erken doğum riski yüksek dedi çok korktum takip yapıldı ciddi bişi yok dedi takibi yapan bayan ama takip yapılırken hiç kasılma olmadıki 20 dakika bi makinaya bağladılar kasılma yok dedi. Dr raporu gösterdim ilaç verdi magnezyum sabah akşam içilecek dinlen falan dedi tırstım yaa. Bu arada oğluşum 1350 gr olmuş.

Veee kızlar bugün hep koşturdum,

Dün hemşireye ikisi aynı anda yapılacakmış dememe rağmen beni dinlemedi ve kağana hepA yı yaptı sadece, diğerlerini yani 18 ay aşılarını yarın yapalım dedi bugünden içi, ama benim içimi bir kuşku aldı hemşireye güvenmedim ve sağlık ocağına aşıya götürmek yerine dr a götürdüm çocuğu bu sabah, dr a anlattım, dr bugün yaptırmaman isabet olmuş canlı aşı aynı anda yapılmalı, tehlikeli olurdu dedi ve hemsireye sinirlendi, bende sinirlendim, sonuçta çocuğun aşılarının zamanı 1 ay attı sepet hemşire yüzünden, ve hastane çıkışında kendim için sağlık ocağına gittim, ama dünküne değil diğer mahalleninkine,

Gebe takip işleriyle ilgilenen 1 hemşire varmış ve kadını tutabilene aşkolsun atom karınca gibi fırt oraya fırt buraya koşup duruyor,kaç kere yakaladım hatunu "tamam hemen geliyorum" diyor ve wınnn yine ortadan kayboluyor,

Mecburen bekledik, kadın başta tahminimce kendine ek yük olacak diye kabul etmek istemedi, sonra kağanı görünce oğlan bu mu dedi, aldı kucağına rahat 15 dk sevdi, hiç bir yere bırakmam bunu buraya kaydediyorum dedi çatlak

Sonra bebeğin kalp atışlarını dinledi, tansiyon kilo milo baktı, hareketli bir bebek dedi, banada sen 3 erkekle napcan kardeşide kağan gibi hareketli, aleti nereye koysam öteye dönüyor kıpır kıpır dedi, ay bide komik hatun ya, annemide benide güldürdü sürekli

İşimiz bitti, aldı hemşire hanım kağanı kucağına bırakmıyo bi 15 dk da öyle sevdi, neyse çok acıkmış çocuk arabada danino ve çubuk kraker yedi, eve geldik nasl uykusu var ve deli gibi ağlıyor, nazar değmiş kuzuma, annem okudu baya bi sonra sonra ağlamayı bırakıp uyudu yavrucum

geçmiş olsun canım çok kafana takma stres yaparsan zarar verirsin kasılma yoksa sorun olmaz

kızlar bende kaçıyım kociş gelir birazdan ilerleyen saatlerde yine gelirim ben nasıl olsa öptm hepinizi :))
Güle güle cnm, ben geldim sen gidiyon...
herkes 1 2 kilo alıyor ayda ben 3 kilo almışım :)))) hatta 3,5 nerdeyse toplamda 10 oldu 15 le bitircem sanırım ((

Cnm bende bu ay öyleyim çaktırma...
Cnm nstde bişi çıkmamasına sevindim, kuzuyada maş.

Ya bazen insan kime güveneceğini şaşırıyor eğer bilinçli bir anne olmasan dr gitmeden o hemşire ne derse ona uyardın.Bak diğeri nasıl ilgilenmiş benim de sağlık ocağında öyle bir hemşire var kadın bayağa bir komik :) Kıyamam kağana da nazar değiyordur annesi o güzel gözlerine....

Ay evet cnm ya, içime bir kuşku düştü, dr un 18ay aşıları ile yapılacak demesi aklıma geldi hep, götüremedim aşıya, dr a götürdüm , iyikide öyle yapmışım
Hemşiremiz biraz çatlak ama benim kanım ısındı ya, atom karınca gibi gerçekten maşallahı var :) minyon, zayıf ,ayağında kocaman topuklu ayakkabılar var, bide kokoş :) sürekli güldürüyor :) kağan neler yaptı kadına bi görsen :)

maşallah canım oğluşun sitedeki kardeşlerinin çoğunu geçmiş.

bu haftalardan sonra şekerle uğraşıcaz galiba canım, aynı can sıkıntısı bende de var offf offff

hepsi böyle değil ama Sudecim bazıları sanki hiç kadın hiç anne olmamış gibi davranıyor. zor olacak ama duymamaya çalış, can sıkmaya hiç değmez.

çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine

maşallah oğluşuna canım. doğum tarihiniz belli olmuş aşağı yukarı, allah kuccağına almayı da nasip etsin sevimcim

çok zevkli seçmişsin süslerini canım, yatağını da çok beğendim tam küçük bey odası olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…