kızlar sonunda evimi süpürebildim
ama hamileliğimden beri ilk defa süpürgeyi elime aldığımdanmı yoksa baya baya ağırlaştığımdanmı bilmem 1 saat sürdü ve 2 odayı süpürmedim bile
hemde öölesine resmen süpürgeyi halılarda gezmeye çıkardım :))
ayy amann çok zormuş
mehaba annişler nasılsınız
bizim bugün görüş günümüzdü oğluşum 1.300 gr 40cm olmuşbende 1 ayda 500gr almışım çok tatlıydı herzamanki gibi aralıktaki konntrolden sonra artık sık sık çağıracam dedi son 1 aylık bekleyişim oğlumu inş ocak ortasındada doğum gözüküyor
kızlar 5 yaşında bir kızım var bahsetmişimdir belki. Kreş öğretmeni aradı bugün sık sık karın ağrısı şikayetinden bahsetti. Psikolojik olduğunu düşünüyor. Bugün benim için öğretmenine annemin 7 ayı doldu demiş. Kardeşi olacak diye kıskanıyor olabilir dedi. Evdede buna benzer şikayetleri var dikkat çekmek için yapıyor gibi. Bebek için evde herhangi bir değişiklik yapmadık ve sürekli ilgimiz onda. Kızım çok hassas bir çocuk ve içine atıyor herhalde. Bana gelip sarılıyor ,kardeşini seviyor karnımı öpüyor. Çok hevesli görünsede içten içe kıskanıyormu diye düşünüyorum.Umarım sorunsuz atlatırız. Kızım benim ilk göz ağrım ve yeri başka. Alışveriş yaparken önce ona sonra bebeişe bişeyler alıyoruz.
kızlar oğlumun odasını ekledim
daha eksikler var ama olsun
kapı süsü ve sepeti kırık beyaz aldım ben odasınadauyum sağlasın diye
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ampsepetleriampbesikleri-15.html#post16291736
herkese merhaba
öncelikle geçmiş bayramınızı kutluyorum. Bayramı kayınvalidemlerde geçirdik o yüzden pek nete giremedim ve ancak bitti geçmişi okumak. Yeni sitede ne tarih ne de saat görülüyo. Sizde de öylemi.
Yola çıkmadan bir gün öncesi akşam 9 gibi kanamam olmuş hemen doktoru aradım ve 1 lt. su iç sol tarafına yat dedi. Eğer sancın olursa hemen hastaneye gel dedi. Sabahı zor ettim ve erkenden gittim doktora. Çok şükür sorun çıkmadı ama dikkat et erken doğum habercisi olabilir dedi. Kızımda 35 haftalıkken doğum olmuştu. Çok korktum kızlar. Allaha şükür tekrarlamadı kanama. Sağolsun kayınvalidem elimi soğuk sudan sıcak suya sokturmadı. Çok iyi baktılar.
gunaydin kizlar
bugun bizde 31. haftamiza girdikk
1 gun onde gidiyor benim kusum :)
kızlar bebişimin cicilerini ekledim yorumlarınızı bekliyorum
günaydın kızlar...bayramda kaynanam geldi.kayın pederi bırakmış otobüse atlamış 3 saatlik yol zaten tek başına gelmiş.bayramımı zehir etti.2-3 kğ kurban eti getirmiş biz kurban kesemedik ya.güya onun için.kendine ne elbise getirmiş ne bişey.bom boş çıkmış gelmiş durumları çok iyidir.emekli kendide.
bana camları niye silmedin.yok halılarım kirliymiş yıkasaydın.kendine gelince temizlikçi tutuyor kızıyla.kızından olan torunua 50tl oyuncak almış.banada çamaşır leğeninde yıkarsın dedi çok üzüldüm.benim bebeğimide hiçbirşey almadı.kendine 400tl zayıflama hapı almışda filan.bayramda cam sildim vallahi.zaten dikkat etmem gerekiyor ilk başlarda 3 ay düşük tehlikesi yaşadım.ya bilmiyorum bu kaynanalar hepmi böyle
ha birde beşik meselesi var .kızı güya 1 hafta çantada dogurunca bebeğe bakmış.sordum eşime öylemi diye.oda taşınacakmışda kurmamış beşiği.bana öyle demiyor.bendemi çanta alıp onda büyeteyim dedim.acaba benmi alınganım ne.
ya işte böyle bayram geçti eşimde çalıştı bende onu dinledim...
günaydın kızlarr.çokkkkk işim var ama şimdi canım istemiyoo((((((((
100 lük şeker yüklemesi
açlık 88
1.saat 214
2,saat 156
3.saatte 135 çıkmıştı doktor dahiliye gitsin demiş hemşireye yarın gidicem.canım sıkkınnn.
günaydın kızlar,
bu sabah Medical park gökmen iyigün'e randevumuz vardı.
Hiç memnun kalmadım.Banu hanımdan sonra çok asık suratlı,çok aceleci geldi.
Sanırım ben Banu Hanımdan vazgeçemeyeceğim.
Buarada oğluşum kocamann adam olmuş 1.600 Kg 39 Cm.
En son gittiğimde ayın 5inde 800 gramdı.Tam 800 gr almıs.
merhabalar arkadaşlar kimseler yazmamış
sitede onarım vardı sabah giremedim
kızlart diğer topikleri karıştırırken karşılaştım bebekte gaz sancısı olmaması için doğar doğmaz emzirmeden önce nar suyu vermek çok iyi geliyormuş sizce mantıklımı deneyenler memnun kaldıklarını yazmışlar bana ilginç geldi normalde hiçbirşey vermemek gerekiyor aslında bebeklere siz ne düşünüyorsunuz
aaaaa 31. haftama girmişim :))) ne çabuk zaman geçiyor ya
Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı. Dr ilk önce şikayetin var mı diye sordu bende kasılmalardan bahsettim göbişim ara ara çok sertleşiyo dedim doğumhaneye göndericem seni takibe alınman lazım minyon ve zayıf olduğun için erken doğum riski yüksek dedi çok korktumtakip yapıldı ciddi bişi yok dedi takibi yapan bayan ama takip yapılırken hiç kasılma olmadıki 20 dakika bi makinaya bağladılar kasılma yok dedi. Dr raporu gösterdim ilaç verdi magnezyum sabah akşam içilecek dinlen falan dedi tırstım yaa. Bu arada oğluşum 1350 gr olmuş.
Güle güle cnm, ben geldim sen gidiyon...kızlar bende kaçıyım kociş gelir birazdan ilerleyen saatlerde yine gelirim ben nasıl olsa öptm hepinizi :))
herkes 1 2 kilo alıyor ayda ben 3 kilo almışım :)))) hatta 3,5 nerdeyse toplamda 10 oldu 15 le bitircem sanırım((
Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı. Dr ilk önce şikayetin var mı diye sordu bende kasılmalardan bahsettim göbişim ara ara çok sertleşiyo dedim doğumhaneye göndericem seni takibe alınman lazım minyon ve zayıf olduğun için erken doğum riski yüksek dedi çok korktumtakip yapıldı ciddi bişi yok dedi takibi yapan bayan ama takip yapılırken hiç kasılma olmadıki 20 dakika bi makinaya bağladılar kasılma yok dedi. Dr raporu gösterdim ilaç verdi magnezyum sabah akşam içilecek dinlen falan dedi tırstım yaa. Bu arada oğluşum 1350 gr olmuş.
Veee kızlar bugün hep koşturdum,
Dün hemşireye ikisi aynı anda yapılacakmış dememe rağmen beni dinlemedi ve kağana hepA yı yaptı sadece, diğerlerini yani 18 ay aşılarını yarın yapalım dedi bugünden içi, ama benim içimi bir kuşku aldı hemşireye güvenmedim ve sağlık ocağına aşıya götürmek yerine dr a götürdüm çocuğu bu sabah, dr a anlattım, dr bugün yaptırmaman isabet olmuş canlı aşı aynı anda yapılmalı, tehlikeli olurdu dedi ve hemsireye sinirlendi, bende sinirlendim, sonuçta çocuğun aşılarının zamanı 1 ay attı sepet hemşire yüzünden, ve hastane çıkışında kendim için sağlık ocağına gittim, ama dünküne değil diğer mahalleninkine,
Gebe takip işleriyle ilgilenen 1 hemşire varmış ve kadını tutabilene aşkolsun atom karınca gibi fırt oraya fırt buraya koşup duruyor,kaç kere yakaladım hatunu "tamam hemen geliyorum" diyor ve wınnn yine ortadan kayboluyor,
Mecburen bekledik, kadın başta tahminimce kendine ek yük olacak diye kabul etmek istemedi, sonra kağanı görünce oğlan bu mu dedi, aldı kucağına rahat 15 dk sevdi, hiç bir yere bırakmam bunu buraya kaydediyorum dedi çatlak
Sonra bebeğin kalp atışlarını dinledi, tansiyon kilo milo baktı, hareketli bir bebek dedi, banada sen 3 erkekle napcan kardeşide kağan gibi hareketli, aleti nereye koysam öteye dönüyor kıpır kıpır dedi, ay bide komik hatun ya, annemide benide güldürdü sürekli
İşimiz bitti, aldı hemşire hanım kağanı kucağına bırakmıyobi 15 dk da öyle sevdi, neyse çok acıkmış çocuk arabada danino ve çubuk kraker yedi, eve geldik nasl uykusu var ve deli gibi ağlıyor, nazar değmiş kuzuma, annem okudu baya bi sonra sonra ağlamayı bırakıp uyudu yavrucum
Ya bazen insan kime güveneceğini şaşırıyor eğer bilinçli bir anne olmasan dr gitmeden o hemşire ne derse ona uyardın.Bak diğeri nasıl ilgilenmiş benim de sağlık ocağında öyle bir hemşire var kadın bayağa bir komik :) Kıyamam kağana da nazar değiyordur annesi o güzel gözlerine....
günaydın kızlar,
bu sabah Medical park gökmen iyigün'e randevumuz vardı.
Hiç memnun kalmadım.Banu hanımdan sonra çok asık suratlı,çok aceleci geldi.
Sanırım ben Banu Hanımdan vazgeçemeyeceğim.
Buarada oğluşum kocamann adam olmuş 1.600 Kg 39 Cm.
En son gittiğimde ayın 5inde 800 gramdı.Tam 800 gr almıs.
günaydın kızlarr.çokkkkk işim var ama şimdi canım istemiyoo((((((((
100 lük şeker yüklemesi
açlık 88
1.saat 214
2,saat 156
3.saatte 135 çıkmıştı doktor dahiliye gitsin demiş hemşireye yarın gidicem.canım sıkkınnn.
günaydın kızlar...bayramda kaynanam geldi.kayın pederi bırakmış otobüse atlamış 3 saatlik yol zaten tek başına gelmiş.bayramımı zehir etti.2-3 kğ kurban eti getirmiş biz kurban kesemedik ya.güya onun için.kendine ne elbise getirmiş ne bişey.bom boş çıkmış gelmiş durumları çok iyidir.emekli kendide.
bana camları niye silmedin.yok halılarım kirliymiş yıkasaydın.kendine gelince temizlikçi tutuyor kızıyla.kızından olan torunua 50tl oyuncak almış.banada çamaşır leğeninde yıkarsın dedi çok üzüldüm.benim bebeğimide hiçbirşey almadı.kendine 400tl zayıflama hapı almışda filan.bayramda cam sildim vallahi.zaten dikkat etmem gerekiyor ilk başlarda 3 ay düşük tehlikesi yaşadım.ya bilmiyorum bu kaynanalar hepmi böyle
herkese merhaba
öncelikle geçmiş bayramınızı kutluyorum. Bayramı kayınvalidemlerde geçirdik o yüzden pek nete giremedim ve ancak bitti geçmişi okumak. Yeni sitede ne tarih ne de saat görülüyo. Sizde de öylemi.
Yola çıkmadan bir gün öncesi akşam 9 gibi kanamam olmuş hemen doktoru aradım ve 1 lt. su iç sol tarafına yat dedi. Eğer sancın olursa hemen hastaneye gel dedi. Sabahı zor ettim ve erkenden gittim doktora. Çok şükür sorun çıkmadı ama dikkat et erken doğum habercisi olabilir dedi. Kızımda 35 haftalıkken doğum olmuştu. Çok korktum kızlar. Allaha şükür tekrarlamadı kanama. Sağolsun kayınvalidem elimi soğuk sudan sıcak suya sokturmadı. Çok iyi baktılar.
mehaba annişler nasılsınız
bizim bugün görüş günümüzdü oğluşum 1.300 gr 40cm olmuşbende 1 ayda 500gr almışım çok tatlıydı herzamanki gibi aralıktaki konntrolden sonra artık sık sık çağıracam dedi son 1 aylık bekleyişim oğlumu inş ocak ortasındada doğum gözüküyor
kızlar oğlumun odasını ekledim
daha eksikler var ama olsun
kapı süsü ve sepeti kırık beyaz aldım ben odasınadauyum sağlasın diye
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ampsepetleriampbesikleri-15.html#post16291736
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?