2011 Şubat Anneleri

saol canım bende öyle düşündüm hatta dr sordum ama benim oğluş 2 hafta önde oyüzden ocağın 20sinden sonra dedi bakalım daha değişir belki gerçi dr kesin konuştu

kızlar herkese iyi akşamlar,
dün doktoruma gittim bebeğim 1.700 gr. ve 42 cm olmuş yalnız doktorum iri bebek ve 32 +3 günlük dedi bu yüzden normal değil ancak sezeryan olur dedi
moralim sıfırın altında ne yapacağım bilmiyorum

gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin canım.

maşallah oğluna canım, içini rahat tut neyse ki kasılma çıkmamış.

ah burcucum ya dikkatli bir anne olmasan cahil kadın yüzünden oğlunun sağlığı tehlikeye girecekmiş. bu yeni hemşire iyi olmuş, ilgilensin de azcık çatlak olsa da olur)

canım moralini yüksek tutmaya çalış. bebeğin sağlıklıymış herşeyden önemlisi o. tabi ki normal doğum yapmayı pek çok anne ister ama eğer bebeğin sağlığı söz konusuysa ısrar etmeyiz hiçbirimiz. sen yavrunu sağlıkla kucağına almayı dile üzme kendini

amin canım
dr.umda gayet sağlıklı diyor sadece iri bebek dedi ama kafam karışık işte

selin başka doktora da git ama moralini bozma buradaki doğum hikayelerinde okudum.iri bir bebeği doğururken bebeğin köprücük kemiği kırılmış normal doğumla.
o yüzden sağlıklı doğsunda ,herşey onun iyiliği için kendini üzme ben de daha gitmedim ama bakalım bana ne diyecek

evet canım dikkat ediyorum bugün, bakalım inş. cumaya kadar azcık farkeder daha iyi çıkar sonuçlar. senin diyet listelerinden kopya çekiyorum itiraf edeyiim)

canım bende aynısını yapacağım özele gidiyordum dünkü konuşulandan sonra zeynep kamil hastanesinden bir randevu aldm cuma günü gideceğim bakalım ne diyecek tabiki sağlıklı olsunda sezeryan olsun sorun eğil sadece kafam 1.700 gr.ı görünce hemen sezeryan dedi daha var zaten zamanıma senin şeker durumun nasıl oldu ?

ben yemeklerden sonra bir tür kekik çayı içiyorum küçük fincan o düşürdü şekerimi.
aralarda da tarçınlı süt bunlar bana iyi geldi,2.saatlerim 110a falan düştü.açlıklarım 75

ben yemeklerden sonra bir tür kekik çayı içiyorum küçük fincan o düşürdü şekerimi.
aralarda da tarçınlı süt bunlar bana iyi geldi,2.saatlerim 110a falan düştü.açlıklarım 75

nasıl bir tür kekik canım bildiğimiz kekikmi yoksa ayrıca bir karışımmı ?

kızlar merhab
bugün bir garibim
yarın öğretmenler günü kızımın ilk öğretmenine hediye aldık
zaman ne çabuk geçti ne çabuknasınıfına gtti büyüdü bebişim çok duygusalım
su içiyorum canım ama direkt etki etmi.yormuş su dolaylı yoldan etkili yani.canım seninki sonradan normale döndü mü yoksa o şekilde mi doğum yaptın ??

normale dönmüştü canım doğuma kadar ama yinede sezeryan oldumçünkü günüm bya geçmişti ve suyum kireçlenmeye başlamıştı

ohhh maşallah evirdiki
19 ocağa ne kaldı Allahım sağsalim elimize almayı nasip etsin bebişlerimizi

canım yoksun bu aralar, bebeği büyütmüşsün resmini gördüm şimdi maşallah.

ay okulda okarad yogunumki eve gelince haşatım çıkıyor akşam 8 en geç 9 da uyuyorum genelde

benimki hep basasaga duruyo insallah dönmez, kacinci haftaya kadar dönebilir ki???
hmmmm buarada bugün son is günüm

ayyy ne güzel darısı bize inşllah
son iş günm diyeceğim zamanlar geleckmi yaaaaa

kullanananız varmı bu mendillerden

ne mendili kızlar biri bizede anlatsın lütfenn:)

slm kızlar umarım keyifler iyidir ben hiç iyi değilim nedense bu aralar hiç moralim yok nedeninide bilmiyorum karamsar karamsar dolanıyorum ortalıklarda.

farklı renkte çamaşırları bir arada yıkamak için renk karımasını önleyen mendil
markası dr. beckman benim bildiğim belki başka markalar da vardır canım

fatma hani televizyonda falan çıkıyor deterjan falan koymadan bu mendillerle yıkıyorsun sadece...
slm kızlar umarım keyifler iyidir ben hiç iyi değilim nedense bu aralar hiç moralim yok nedeninide bilmiyorum karamsar karamsar dolanıyorum ortalıklarda.

manik bu hormonlar bizi mahfettti...bazen karamsar bazen enerjik bazen sinirli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…