Cnm boşveeer, yorulmamışın iyi olmuş, her gün 2 oda süpürsende yeter
Oy oy oy bebişede sanada maş cnm, ben bu ay fazla aldım kiloyu bu arada bebeğin haftaları senle benim çok yakın, ocak ortası senin için erken cnm 38. haftadan hesapla subat başına geliyor
Cnmm ya kıyamam... ben olsam çocuk psikoloğuna danışırdım cnm,internet üzerinden bile olsa bir dr a sormak lazım bence
Güle güle kullanın cnm
Cnm inş erken gelmez, düşük önleyici verdimi dr un
maşallah
Güle güle kullansın kuzucuk
Cnm hakikaten edepsizlik etmiş kadın, sen yapamamışsan madem kendi yapsın, ne diye gelmiş bayramda temizlik kontrolu yapmayamı,aman sinir oldum uyuzluk yapan kaynana dedinmiydi tüylerim diken oluyo
Cnm üzülme az kaldı hayırlısıyla
maş. kuzuya
kağana vermedim cnm,bunada vermicem, eşimede söylemişler ben verdirmedim nar suyu, yok bide zemzemsuyu verilcekmiş fln onuda duydum ama vermedim, anne sütü yeter
maşallah
mrhb güzel annişler ve bebişleri
bgn kontrolümüz vardı.bu ay fırça yemedim dr.dan şükür hiç kilo almamışım bu ay.toplamda 10 kilo aldm zaten.
kızımın kilosu 1351 gr. boyuda 41 cm olmuş.uzun boylu olacak dedi dr.çok şükür gayet sağlıklıymış.bi şikayetin olmazsa tekrar 1 ay sonraya randevu verdi.ondan sonra sıklaşacak sanırım kontroller. Rabbim hepimize kucağımıza aldığımız günleri göstersin.
Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı. Dr ilk önce şikayetin var mı diye sordu bende kasılmalardan bahsettim göbişim ara ara çok sertleşiyo dedim doğumhaneye göndericem seni takibe alınman lazım minyon ve zayıf olduğun için erken doğum riski yüksek dedi çok korktumtakip yapıldı ciddi bişi yok dedi takibi yapan bayan ama takip yapılırken hiç kasılma olmadıki 20 dakika bi makinaya bağladılar kasılma yok dedi. Dr raporu gösterdim ilaç verdi magnezyum sabah akşam içilecek dinlen falan dedi tırstım yaa. Bu arada oğluşum 1350 gr olmuş.
Veee kızlar bugün hep koşturdum,
Dün hemşireye ikisi aynı anda yapılacakmış dememe rağmen beni dinlemedi ve kağana hepA yı yaptı sadece, diğerlerini yani 18 ay aşılarını yarın yapalım dedi bugünden içi, ama benim içimi bir kuşku aldı hemşireye güvenmedim ve sağlık ocağına aşıya götürmek yerine dr a götürdüm çocuğu bu sabah, dr a anlattım, dr bugün yaptırmaman isabet olmuş canlı aşı aynı anda yapılmalı, tehlikeli olurdu dedi ve hemsireye sinirlendi, bende sinirlendim, sonuçta çocuğun aşılarının zamanı 1 ay attı sepet hemşire yüzünden, ve hastane çıkışında kendim için sağlık ocağına gittim, ama dünküne değil diğer mahalleninkine,
Gebe takip işleriyle ilgilenen 1 hemşire varmış ve kadını tutabilene aşkolsun atom karınca gibi fırt oraya fırt buraya koşup duruyor,kaç kere yakaladım hatunu "tamam hemen geliyorum" diyor ve wınnn yine ortadan kayboluyor,
Mecburen bekledik, kadın başta tahminimce kendine ek yük olacak diye kabul etmek istemedi, sonra kağanı görünce oğlan bu mu dedi, aldı kucağına rahat 15 dk sevdi, hiç bir yere bırakmam bunu buraya kaydediyorum dedi çatlak
Sonra bebeğin kalp atışlarını dinledi, tansiyon kilo milo baktı, hareketli bir bebek dedi, banada sen 3 erkekle napcan kardeşide kağan gibi hareketli, aleti nereye koysam öteye dönüyor kıpır kıpır dedi, ay bide komik hatun ya, annemide benide güldürdü sürekli
İşimiz bitti, aldı hemşire hanım kağanı kucağına bırakmıyobi 15 dk da öyle sevdi, neyse çok acıkmış çocuk arabada danino ve çubuk kraker yedi, eve geldik nasl uykusu var ve deli gibi ağlıyor, nazar değmiş kuzuma, annem okudu baya bi sonra sonra ağlamayı bırakıp uyudu yavrucum
selomex şekerin nasıl oldu
kızlar herkese iyi akşamlar,
dün doktoruma gittim bebeğim 1.700 gr. ve 42 cm olmuş yalnız doktorum iri bebek ve 32 +3 günlük dedi bu yüzden normal değil ancak sezeryan olur dedi
moralim sıfırın altında ne yapacağım bilmiyorum
canım moralini yüksek tutmaya çalış. bebeğin sağlıklıymış herşeyden önemlisi o. tabi ki normal doğum yapmayı pek çok anne ister ama eğer bebeğin sağlığı söz konusuysa ısrar etmeyiz hiçbirimiz. sen yavrunu sağlıkla kucağına almayı dile üzme kendini
selin başka doktora da git ama moralini bozma buradaki doğum hikayelerinde okudum.iri bir bebeği doğururken bebeğin köprücük kemiği kırılmış normal doğumla.
o yüzden sağlıklı doğsunda ,herşey onun iyiliği için kendini üzme ben de daha gitmedim ama bakalım bana ne diyecek
ben yemeklerden sonra bir tür kekik çayı içiyorum küçük fincan o düşürdü şekerimi.
aralarda da tarçınlı süt bunlar bana iyi geldi,2.saatlerim 110a falan düştü.açlıklarım 75
su içiyorum canım ama direkt etki etmi.yormuş su dolaylı yoldan etkili yani.canım seninki sonradan normale döndü mü yoksa o şekilde mi doğum yaptın ??
Merhaba arkadaşlar.
Bugün kızımızı görmeye gittik. Maşallah 1420 olmuş. :) Çok tatlıydı ya gözlerimi alamadım ekrandan :) Kan ve idrar tahlili de yapıldı. Çarşamba günü sonuçları almaya gidecegiz.
Bu arada dogumu da konuştuk. Daha önce de söylemiştim oglumda oldugu gibi yine kasık fıtıgı oluştu bende, yine aynı anda iki ameliyat gerçekleşecek. Bugün genel cerrahda baktı. Yine aynı şekilde doguma kadın dogum doktorumla beraber genel cerrah da girecek.
Bir aksilik olmazsa Allah'ın izniyle 19 Ocak'ta sezeryanla kızımıza kavuşacagız :)
Dogum ücretini de ögrendik. Sezeryan farkı 400 TL. Genel cerrrah ne kadar alacak bilmiyorum
canım yoksun bu aralar, bebeği büyütmüşsün resmini gördüm şimdi maşallah.
benimki hep basasaga duruyo insallah dönmez, kacinci haftaya kadar dönebilir ki???
hmmmm buarada bugün son is günüm
kullanananız varmı bu mendillerden
kızlar merhab
bugün bir garibim
yarın öğretmenler günü kızımın ilk öğretmenine hediye aldık
zaman ne çabuk geçti ne çabuknasınıfına gtti büyüdü bebişim çok duygusalım
normale dönmüştü canım doğuma kadar ama yinede sezeryan oldumçünkü günüm bya geçmişti ve suyum kireçlenmeye başlamıştı
ohhh maşallah evirdiki
19 ocağa ne kaldı Allahım sağsalim elimize almayı nasip etsin bebişlerimizi
ay okulda okarad yogunumki eve gelince haşatım çıkıyor akşam 8 en geç 9 da uyuyorum genelde
ayyy ne güzel darısı bize inşllah
son iş günm diyeceğim zamanlar geleckmi yaaaaa
ne mendili kızlar biri bizede anlatsın lütfenn:)
fatma hani televizyonda falan çıkıyor deterjan falan koymadan bu mendillerle yıkıyorsun sadece...kızlar merhab
bugün bir garibim
yarın öğretmenler günü kızımın ilk öğretmenine hediye aldık
zaman ne çabuk geçti ne çabuknasınıfına gtti büyüdü bebişim çok duygusalım
ayyy ne güzel darısı bize inşllah
son iş günm diyeceğim zamanlar geleckmi yaaaaa
ne mendili kızlar biri bizede anlatsın lütfenn:)
slm kızlar umarım keyifler iyidir ben hiç iyi değilim nedense bu aralar hiç moralim yok nedeninide bilmiyorum karamsar karamsar dolanıyorum ortalıklarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?