slm kızlar umarım keyifler iyidir ben hiç iyi değilim nedense bu aralar hiç moralim yok nedeninide bilmiyorum karamsar karamsar dolanıyorum ortalıklarda.
fatma hani televizyonda falan çıkıyor deterjan falan koymadan bu mendillerle yıkıyorsun sadece...
manik bu hormonlar bizi mahfettti...bazen karamsar bazen enerjik bazen sinirli...
kızlar işlerim çok yoğun o yüzden yazamasamda sizi okuyorum
bebikler hayırlısıyla doğduktan sonra 2011 şubat annişleri nasıl zayıflıyor diye topik açarız kendimize destek olmadan bu kilolar
gitmez
İlk çekilişin tadı damadığımızda kaldı dimi :))
Çoğunluk isterse yapabiliriz yeniden
karışım değil ya bildiğimiz dağ kekiği
1 fincan suya yarım çay kaşığı demleyip içiyorum
slm kızlar umarım keyifler iyidir ben hiç iyi değilim nedense bu aralar hiç moralim yok nedeninide bilmiyorum karamsar karamsar dolanıyorum ortalıklarda.
farklı renkte çamaşırları bir arada yıkamak için renk karımasını önleyen mendil
markası dr. beckman benim bildiğim belki başka markalar da vardır canım
evet yarın bizim günümüz ben şimdiden tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.
kızlar benda size katılmak istiyorum hamile tekrar olmak istiyorum ve bu sefer sağlıklı bebek saibi olmak istiyorum ama çok korkuyorum tekrar tüp bebek yapacam nerede nasıl tekrar allah korusun ayni şeyleri yaşamaktan tekrar kaybederim ne olur arkadaşim yok bana moral destek verin ve bildiğiniz iyi bir tüp bebek merkezi tavsiye edin lütfen duyun sesimi
kızlar benda size katılmak istiyorum hamile tekrar olmak istiyorum ve bu sefer sağlıklı bebek saibi olmak istiyorum ama çok korkuyorum tekrar tüp bebek yapacam nerede nasıl tekrar allah korusun ayni şeyleri yaşamaktan tekrar kaybederim ne olur arkadaşim yok bana moral destek verin ve bildiğiniz iyi bir tüp bebek merkezi tavsiye edin lütfen duyun sesimi
merhaba kızlar;
benimde şubat 24 te bebeğim kucağımda olacak inşallah.. çok kaygılıyım, stresliyimhiç istediğim gibi bir hamilelik geçiremiyorum. eşimin ailesi çok üzüyor beni. herşeyime karışıyorlar, bebişimin ismide dahil kayınbabamın ismi olacak mecbur engelliyemiyorum. sadece onla kalsa keşke gittiğim geldiğim yerlere vs. herşeye karışıyorlar. çok yoruluyorum onlarla çatışmaktan. onlar için yorulurken saatlerce ayakta hizmet edip koştururken hamile değilim ama annemlere gidecek olsam ( annemlerle farklı şehirlerde oturuyoruz 4 saatlik mesafedeler) hamileyim yollarda ne işim var. annemler bebişin herşeyini aldılar şimdiden maddi olarak yardımcı olmaya çalışıyorlar, daha bir çöp almadık bebişimize kendi cebimizden. kayınvalidemgilde bir eksiği varmı bizde bi ucundan tutalım diyeceklerine, tam tersi kaynım için, kendileri için masraf yaptırıp duruyorlar eşime. ben para yok diye söylenincede, anneannesigil yapacak herşeyi siz para harcamayacaksınız tabi diyor sinir krizleri geçiriyorum yaaa pişkinliklerini hiç hazmedemiyorum hele... bu karmaşanın içindede bebeğimle ve kendimle hiç ilgilenemiyorum. zaten o kadar hassasım ki bu günlerde hiç olmayacak şeylere üzülüp ağlıyorum bide ekstra böyle şeyler olunca hiç kaldıramıyorum.
bende çok dolmuştum daynamadım içimi döktüm sizlere çünkü konuşabileceğim biri bile yok çevremde. umarım benim gibi üzülmez ve üzmezsiniz bebişlerinizi...
yaa dikkat et kendine..bırak süpürgesi batsın....zaten durumun hassas bırak ayrıntılarla uğraşmayı kızdık kızımla biz sana hatta senin kızın?? da kızdı anladık biz onu :))))kızlar o süpürgeyi hiç açmamalıydım.
süpürdüğümden beri vajinamda ve kasıklarımda ağrı var.bide üstüne yarın dr a gidicem diye jilet yapayım dedim ama çok mu zorlandım bilmiyorum.çok fenayım anlayacağınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?