2011 Şubat Anneleri

kızlar4 artık iyice içimde kemikleştiğini hissediyorum kızımın ve ağırlaştığımı...karnımda bu haftada oldukça fazla büyüdü

selamlaarr ..evet melocum artık ağırlık merkezimiz değişiyor yavaş yavaş benimde hareketlerim yavaşladı iyi ce ..bu arada fen ve teknoloji öğretmeniymişsin ben de :)))

kızlar benda size katılmak istiyorum hamile tekrar olmak istiyorum ve bu sefer sağlıklı bebek saibi olmak istiyorum ama çok korkuyorum tekrar tüp bebek yapacam nerede nasıl tekrar allah korusun ayni şeyleri yaşamaktan tekrar kaybederim ne olur arkadaşim yok bana moral destek verin ve bildiğiniz iyi bir tüp bebek merkezi tavsiye edin lütfen duyun sesimi

evet yarın bizim günümüz ben şimdiden tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.

bebişlerini görenlere gözleri aydın diyorum görüş gününü bekleyenlerede hayırlı haberlerle dönmelerini diliyorum

kızlar işlerim çok yoğun o yüzden yazamasamda sizi okuyorum

aynı durumdayız canım.yazılanları hep merak ediyorum ama bilgisayarın başına oturmaya hiç fırsatım olmuyor

bebikler hayırlısıyla doğduktan sonra 2011 şubat annişleri nasıl zayıflıyor diye topik açarız kendimize destek olmadan bu kilolar
gitmez

ayyy ben kesin o topiğin müdavimi olurum tek başıma asla kilo vereiyorum destekle süper olur
zaten hedefim 80 e düşmek benim fazlasında gözüm yok

İlk çekilişin tadı damadığımızda kaldı dimi :))
Çoğunluk isterse yapabiliriz yeniden

aayyyy kesinlikle katılırm ben tadı damağımızda kaldı gerçekten,
girmediğimgünlerde karar verirseniz özelden mesaj atın ben %100 varım şimdiden diyim
mucakkkk

karışım değil ya bildiğimiz dağ kekiği
1 fincan suya yarım çay kaşığı demleyip içiyorum

tarif iyi geldi canım sağoll

slm kızlar umarım keyifler iyidir ben hiç iyi değilim nedense bu aralar hiç moralim yok nedeninide bilmiyorum karamsar karamsar dolanıyorum ortalıklarda.

Aynen bende canım ya
hattaarkaaşlarnasıl hamilesn sen ya hep sinir hep stes asık surat oldun çıktın dedi bugün

farklı renkte çamaşırları bir arada yıkamak için renk karımasını önleyen mendil
markası dr. beckman benim bildiğim belki başka markalar da vardır canım

ama zaten renkler hiç karışmıyorki özellikle markalı alırsanız
ben kızımda 1 kez olsun renk karışası yaşamadım

evet yarın bizim günümüz ben şimdiden tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.

ayyy canım teşekürler
bende hepimizin gününü kutluyor nice yıllar diliyorum
yıllar çabuk geçsinde emekliliğimiz bir an önce gelsin

yazdım çıktım gbi olacak ama eşim şimdiden söylenmeye başladı bugün onlarla hiç ilgienmemişim
ay benimle kim ilgilenecek yorgunluktan mahvolmuş durumdayım yaaaaa

Gülcancım Allah sana sabır ve şans versin, kalbimiz seninle. Ben izmirdeyim tüp bebek merkezi öneremiyorum ama bizim kardeşimiz burada irenbe de tüp bebek yaptı ve başarılı oldu. İnşallah sen de İstanbulda iyi bir yer bulursun. Moral çok öenmli, moralini hiç bozma!!!

nasılsınız canlar masallah kuzucuklarını gorenler var kocaman olmuslar.. yarın cogu kısı ıcın buyu gun sanırım bende gorucem kızımı ınsallah hepımız guzel haberlerle gelırız.. Sahi forumun yenı halı hıc guzel deıl yaaa

canım öncelikle inş sağlıkla bebişine kavuşursun tez zamanda bende tüp bebek annesi olucam şehrin neresi bilmiyorum ama eğer istanbula gelme ihtimalin varsa brüksel tüp bebek merkezi yücel karamanı öneririm direk tüp demiyor sebeblerden sonuca gitmeyi istiyor genelde istersen özelden sormak istediklerini cevaplarım

kızlar park yatak için uyku seti arıyorum. normal yataklara olan diğer uyku setlerinden alınca kenarlıkları falan gereksiz oluyor. hem de ölçüleri büyük. pek bişey bulamadım siz nerden aldınız? marka ya da yer tavisyeniz var mı?

İyi geceler arkadaşlar. Yine ne çok yazmışısınız. Hepsini okuyamadım malesef.

Ögretmenler günümüz kutlu olsun.

Mendil konusunda Fatma'ya katılıyorum. Hiç gerek yok. Bebek kıyafetlerinde renk karışımı olmuyor genelde. Benim de hiç başıma gelmedi...

merhaba kızlar;
benimde şubat 24 te bebeğim kucağımda olacak inşallah.. çok kaygılıyım, stresliyim hiç istediğim gibi bir hamilelik geçiremiyorum. eşimin ailesi çok üzüyor beni. herşeyime karışıyorlar, bebişimin ismide dahil kayınbabamın ismi olacak mecbur engelliyemiyorum. sadece onla kalsa keşke gittiğim geldiğim yerlere vs. herşeye karışıyorlar. çok yoruluyorum onlarla çatışmaktan. onlar için yorulurken saatlerce ayakta hizmet edip koştururken hamile değilim ama annemlere gidecek olsam ( annemlerle farklı şehirlerde oturuyoruz 4 saatlik mesafedeler) hamileyim yollarda ne işim var. annemler bebişin herşeyini aldılar şimdiden maddi olarak yardımcı olmaya çalışıyorlar, daha bir çöp almadık bebişimize kendi cebimizden. kayınvalidemgilde bir eksiği varmı bizde bi ucundan tutalım diyeceklerine, tam tersi kaynım için, kendileri için masraf yaptırıp duruyorlar eşime. ben para yok diye söylenincede, anneannesigil yapacak herşeyi siz para harcamayacaksınız tabi diyor sinir krizleri geçiriyorum yaaa pişkinliklerini hiç hazmedemiyorum hele... bu karmaşanın içindede bebeğimle ve kendimle hiç ilgilenemiyorum. zaten o kadar hassasım ki bu günlerde hiç olmayacak şeylere üzülüp ağlıyorum bide ekstra böyle şeyler olunca hiç kaldıramıyorum.
bende çok dolmuştum daynamadım içimi döktüm sizlere çünkü konuşabileceğim biri bile yok çevremde. umarım benim gibi üzülmez ve üzmezsiniz bebişlerinizi...

kızlar o süpürgeyi hiç açmamalıydım.
süpürdüğümden beri vajinamda ve kasıklarımda ağrı var.bide üstüne yarın dr a gidicem diye jilet yapayım dedim ama çok mu zorlandım bilmiyorum.çok fenayım anlayacağınız.

güzelim üzme kendini burdaki herkes buna benzer şeyler yada başka sıkıntılar yaşıyor sadece streds yaptığın sürece bebeğine zarar veriyorsun bunu unutma ..bu süreçte takmamaya çalış..sistem heryerde aynı işliyor ...sen bir yolunu bul ailenle vakit geçir öyleyse madem yakın (benimkiler çok uzakta maalesef

yaa dikkat et kendine..bırak süpürgesi batsın....zaten durumun hassas bırak ayrıntılarla uğraşmayı kızdık kızımla biz sana hatta senin kızın?? da kızdı anladık biz onu :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…