2011 Şubat Anneleri

yaa dikkat et kendine..bırak süpürgesi batsın....zaten durumun hassas bırak ayrıntılarla uğraşmayı kızdık kızımla biz sana hatta senin kızın?? da kızdı anladık biz onu :))))

allahım bende kendim kızdım sorma ama ev çok kalabalıktı saolsun kaynanamda gitmeden de bi süpürge açıyım demedi resmen heryer kıl toz olmuştu içime sinmedi ama salaklık ettim valla

allahım bende kendim kızdım sorma ama ev çok kalabalıktı saolsun kaynanamda gitmeden de bi süpürge açıyım demedi resmen heryer kıl toz olmuştu içime sinmedi ama salaklık ettim valla

öyle deme kendine :))fazla yüklenince de dayanamadım.bizim durumumuz zor.insan kendini iyi hissederken aciz kalamıyor .unutuveriyor ama her an dikkat etmek lazım....az daha sıkalım dişimizi ::))

kizlar ben bebisimin cicilerini makineye attim 30 derecede yikaniyor
yarinda bir guzel utulerim
dogum cantamida yavas yavas hazirliyorum :)
ay heyecanlandim birden sanki haftaya doguracakmisim gibi hissetim :)))

geçmiş olsun canım, kendine dikkat et boşver pis kalsın. bu arada doktor kontrolü kaçıncı haftadan sonra vajinal oluyor. bilgisi olan varmı. niye jilet yaptın?

ah gözdecim ah, hem biliyoruz başımıza gelecekleri hem de iş yapmadan duramıyoruz. yat dinlen daha fazla yorma kendini

kizlar ben bebisimin cicilerini makineye attim 30 derecede yikaniyor
yarinda bir guzel utulerim
dogum cantamida yavas yavas hazirliyorum :)
ay heyecanlandim birden sanki haftaya doguracakmisim gibi hissetim :)))

ne tatlı telaşlar di mi? aman yazel hanım dursun biraz daha annişinin karnında hemen acele etmesin mis gibi cicileri giymeye. çantanı hazırlayınca neler koydun yazarsın bize de fikir olur canım

Son düzenleme:
selam kızlarrrr öğlen bi çıktım evden anca geldim.bugün iş yapacaktım güya oda kaldı..yaptığım elişini teslim etmeye gittim kızcağız ben gelicem diye hazırlanmış pastalar börekler oturduk epey muhabbet ettik sonrada çarşı pazar gezdim ordan kayınvalideme gittim oda oturmaya gidiyomuş peşine takıldım 11 buçuktu eve geldiğimde

zaten bugün yediğim hamurişleride final oldu finali iyi yaptım yani

hayırlı uğurlu olsun bende artık bir şekerliyim çok şeker kızdım zaten artık tescillendi :86:

doktorum aradı bugün açlık sınırda toklukta 170 miş.:82: ohhh dedim ne güzell...zaten burda çoğunun şekeri çıktı ben geri kaldım diye üzülüyodum benim neyim eksik çıkacak tabi didim

neyse işte doktor diyetisyene yollamıyorum seni şekeri kes sadece meyvelerden al şekeri beyaz ekmeği yeme esmer ekmek ye hamur işi yok ddikkat et dedi.
geliyimmi ben dedim muayeneye.gelme dedi :94: geliyim geliyim diye ısrar ettim yooo gerek yok ayrıntılı ultrasonu yeni yapmıştık kan iyi idrardada bişi yok aralıkta gelirsin dedi yaaaaaaa ben oğlumu görcektimmm:84: içimden ne biçim özel hastane doktorusun gel desene para alıyosun dedim ama adam gelme dedi napiimmm gitmem bende

rejimli tatlısız günler başladı aarkadaşlar.şekeri olanlar açılın açılın banada yer açın bakiimm yanınızda

tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun
henüz atanamamış olsamda eğitim aldım değil mi:) inşallah atamamda olur seneyeçok çalışmama gerek çokkkkkk

herkese günaydın kızlar, güzel dilekleriniz için teşekkürler.
ilk 2 dersim boş bu sabah gitmeden günaydın diyeyim dedim.

gece yazmıştım ama geçmişi okuyamayan arkadaşlar için tekrar yolluyorum.

tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun
henüz atanamamış olsamda eğitim aldım değil mi:) inşallah atamamda olur seneyeçok çalışmama gerek çokkkkkk

Günaydın canım olsun seneye inş.atanırsın sende :))

herkese günaydın kızlar, güzel dilekleriniz için teşekkürler.
ilk 2 dersim boş bu sabah gitmeden günaydın diyeyim dedim.

gece yazmıştım ama geçmişi okuyamayan arkadaşlar için tekrar yolluyorum.

Günaydın şenaycım nasılsın seni sabah sabah buralarda görmek ne kadar güzel oğluşla sen iyisindir inş.
Uyku seti için birşey diyemiycem ama bu altınbaşak ve taç'ın sitelerine bak istersen orada güzel ürünler vardı

günaydın güzel anneler bütün öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun

günaydın canım, oğluş iyi karnı açıktı tepikleyip duruyor. sen nasılsın kızın nasıl? bakayım o sitelere de. kayınvalidem eşimin bebeklik yorganlarını veriyor bir de nevresim takımı dikmiş çok cici ama silikonlu uyku setlerinden de almak istiyorum çünkü onun yorganları makinede kolayca yıkanır. altını kirletince ya da kusunca kirlenecek çabucak.

günaydın güzel annişler tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz kızımızla

günaydın güzel anneler
evet bende öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum

günaydın güzel anneler bütün öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun

çoook teşekkürler güzel anneler, hepinize günaydın

Kahvaltı etsenize annesi bak acıkmış oğluş. :)) Bizde iyiyiz canım kızım artık annesine hiç rahat vermiyor ama gece uykumdan uyandırdı beni nefesimi kesti resmen kaburgalarıma çok kötü baskı yapıyor ama onun harici iyiyiz.
Onlar çok iyi oluyor hemde hafif ablamda bana kayınvalidesinin aldığı silikon yorgan vardı onu verdi.Onun çocuklar yaz ayına geldiği için hiç kullanmadılar kışında peluş battaniyelerini kullanmışlardı

Tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım.

Arkadaşlar dün ben şeker testi yaptırdım resmen şaftım kaydı neden öle oldu anlamadım.Tiroid ilacımıda içmemiştim ondan mı oldu acaba bilemiyorum umarım test sonucu ii çıkar

Sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…