yaa dikkat et kendine..bırak süpürgesi batsın....zaten durumun hassas bırak ayrıntılarla uğraşmayı kızdık kızımla biz sana hatta senin kızın?? da kızdı anladık biz onu :))))
allahım bende kendim kızdım sorma ama ev çok kalabalıktı saolsun kaynanamda gitmeden de bi süpürge açıyım demedi resmen heryer kıl toz olmuştu içime sinmedi ama salaklık ettim valla
kızlar o süpürgeyi hiç açmamalıydım.
süpürdüğümden beri vajinamda ve kasıklarımda ağrı var.bide üstüne yarın dr a gidicem diye jilet yapayım dedim ama çok mu zorlandım bilmiyorum.çok fenayım anlayacağınız.
kizlar ben bebisimin cicilerini makineye attim 30 derecede yikaniyor
yarinda bir guzel utulerim
dogum cantamida yavas yavas hazirliyorum :)
ay heyecanlandim birden sanki haftaya doguracakmisim gibi hissetim :)))
kızlar park yatak için uyku seti arıyorum. normal yataklara olan diğer uyku setlerinden alınca kenarlıkları falan gereksiz oluyor. hem de ölçüleri büyük. pek bişey bulamadım siz nerden aldınız? marka ya da yer tavisyeniz var mı?
tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun
henüz atanamamış olsamda eğitim aldım değil mi:) inşallah atamamda olur seneyeçok çalışmama gerek çokkkkkk
herkese günaydın kızlar, güzel dilekleriniz için teşekkürler.
ilk 2 dersim boş bu sabah gitmeden günaydın diyeyim dedim.
gece yazmıştım ama geçmişi okuyamayan arkadaşlar için tekrar yolluyorum.
günaydın güzel annişler tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz kızımızla
günaydın güzel anneler
evet bende öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum
günaydın güzel anneler bütün öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun
Günaydın canım olsun seneye inş.atanırsın sende :))
Günaydın şenaycım nasılsın seni sabah sabah buralarda görmek ne kadar güzel oğluşla sen iyisindir inş.
Uyku seti için birşey diyemiycem ama bu altınbaşak ve taç'ın sitelerine bak istersen orada güzel ürünler vardı
günaydın güzel annişler tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz kızımızla
günaydın güzel anneler
evet bende öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum
günaydın güzel anneler bütün öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun
günaydın canım, oğluş iyi karnı açıktı tepikleyip duruyor. sen nasılsın kızın nasıl? bakayım o sitelere de. kayınvalidem eşimin bebeklik yorganlarını veriyor bir de nevresim takımı dikmiş çok cici ama silikonlu uyku setlerinden de almak istiyorum çünkü onun yorganları makinede kolayca yıkanır. altını kirletince ya da kusunca kirlenecek çabucak.
çoook teşekkürler güzel anneler, hepinize günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?