2011 Şubat Anneleri

Günaydın canım aç karnına yapıldığı için olabilirmi benimde son'a kadar birşey yoktu son beş dk artık midem kaldırmamıştı hemen kanımı almıştı hemşireler.
Biz iyiyiz kızım kaburlarıma baskı yapmadığı sürece sen nasılsın oğluş nasıl

hepsi böyle canım benim üzme kendini...takmamaya çalış...bende burdan 6 saaat yol gittimde onları bayramlamaya bu halimle...yüzüme bile bakmıycaklardı nerdeyse...kayınpederim saolsun hayırlı olsun bile demedi hatta.. sesimi soluğumu çıkartmadım kavga çımasın huzurum bozulmasın diye...durma örğü ördüm huzurlu olem diye...ne yapsa beğenirsin 5dakka yanlız bıraksam, köşelerde oğlunu sıkıştırıp ağlaya ağlaya oğlunu doldurdu...5ay önce şu şöyle demişti bu böyle demişti ıvır zıvır... sinirmi bozduda sabah 4e kadar zırıl zırıl ağladım...sinsi uyuz insan ne huzurumu bozuyon, ne geçiyo eline,ilk ve tek torununu doğurcam allah nasip ederse..uyuz ve kıskanç canım bunlar...huzursuz olalım istiyolar...onlara inat mutlu ve huzurlu olalım biz.biz sıkıntılı olursak bebeklerimizde stresli olcak,onların kıçında pireler uçuşurken biz torunlarının huzursuzluğuyla uğraşcaz... ondan takmamaya karar verdim ama açıkcası hıncımı hiç alamadım...

kizlar ben bebisimin cicilerini makineye attim 30 derecede yikaniyor
yarinda bir guzel utulerim
dogum cantamida yavas yavas hazirliyorum :)
ay heyecanlandim birden sanki haftaya doguracakmisim gibi hissetim :)))
canım ooh ilk çanta hazırlamaya başlayan sensin hadi bakalım hazırlada bizede söyle
birde renklilerle açık tonları aynı andamı attın yoksa ayırarakmı attın kırmızılarla mavieri ayrı atın diyorlar renk verebilir diye sen nasıl yaptın anlatırmısın canım

seninde mi yüksek çıktı ama çok değilmiş bak diet vermemiş doktor sende azaltırsın artık tatlıları ne kaldı şun un şurasında biraz daha dayan

ya o kadar kızıyorum ki böyle insanlara kendime yapılmış gibi çok üzüldüm inan normal biri bile bu yapılanları kaldıramazken sen birde üstelik hamile hamile katlanıyorsun bu .......söyleyecek bir söz bulamadım valla birde yüzlü yüzlü konuşuyor yaaa kadına bak hele sen
canım sen kafana takma eşin anlaşıylıysa gerisi boş ona söyle o ağızlarının payını versin eğer oda anlıyorsa tabii ailesinin ne kadar kötü olduklarını kayınvalidenler hiç bir şey yapmamışya ben olsaydım kendi ailemede yaptırmazdım valla bu benim görüşüm canım hatta cevabınıda verirdim (kız atarafı yapacak diye zorunluluk getirmiş ya ) öyle bir zorunlulukları yok derdim o zmana beni evlendirmezler dizlerinin dibinde oturturlar herşeyimide yaparlardı diye valla ben tutamam kendimi ama anlayana söyleyeceksin anlamayan kişlerse konuşmaya bile lüzum yok öylelerine görüşmem olur biter

inşallah hayırlısıyla tedavini yapıp bu duyguyu tekrar yaşarsın allahım gönülden isteyen ve dileyenlerin dualarını kabul etsin
olacağına inan ve moralini yüksek tutu biliyorsun sterste çok etkili bebek isteyenlerde ne kadar rahat olursan o kadar rahat olur herşey umarım bebeiğine kavuşursun herşeyin bir zamanı var sadece o zman senin için gelmiştir inşallah

Son düzenleme:
selam kızlar.öğretmenler günümüz kutlu olsun

dün sabah bir kaç damla kanama oldu.dr aradım hemen gel dedi.daha önceden böbrek büyümesi için antibiyotik içiyordum kaşıntı ve akıntıda çok fazlaydı.bunları söyledim krem ve fitil verdi.idrar yolu enf. çıktı.bundan dolayı olabilir dedi.bebek sağlıklı herşey yolunda dedi.kızımızın gelişimi 10 gün öndeymiş.geride olunca olumsuz peki hep ilerde çıkıyor gelişimi buda bi olumsuzluk yaratmaz mı dedi.senin sekerin iyi,eğer şeker yüksek çıksaydı bebeğin gelişimin önde olması olumsuzdu dedi.ağırlığı 1300gr civarındaymış.cd verdi çok tatlı hareketleri vardı.dr sewimli bir bebek olacak dedi.sağlıklı ve hayırlı ewlat olması tek dileğimiz.32. haftaa alnan raporu sordum.çalışmamı pek istemedi.sözleşmeliyim mecbur 37. haftaya kadar çalışacam deyince o zaman 3 hafta sonra gel 31. haftada raporunu ayarlayalım.doğum 10 gün önce olabilri dedi.haa bide göğsümün altında sütyenin geldiği yerde ağrı oluyor.kemiğim ağrıyor resmen.bebeğin duruşuyla alakalıymış.gece yatarken yarı oturur pozisyonda uyumaya çalış dedi.çok sık değil ara sıra..

bebişimizin her şeyi tamam.odası hazır benim bir kaç eksiğim var.onlarıda bu hafta tamamlayıp yıkama işine başlayacam.çantamız hazır olsun istiyorum.bu ara erken doğum yapan çok kişi duydum.korkmaya başladım.benden bu kadar.hepineze bol tepikli günler:)

Bende bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim ama çantamı hazrlamadım yavaş yavaş başlıyayım bari bu arda ben hepsini bir attım makinaya 30 derecede dalin deterjanı kullandım memnun ladım renlerinde bir değişiklik olmadı karışmadı yani ben memnun kaldım kısacası ...

Çağlayancım oğluş nasıl bilmiyorum tek bildiğim attığı tepikler.
Aylık kontrol zamanımız geldi bu cumartesi gitmeye çalışacağım
Cici kızının da iyi olmasına çok sevindim

kızlar kafama takılan bişi var allah izin verirse normal doğum istiyorum şimdi sorularıma geçiyorum 1-doğumhanede giymek için gecelik mi götürceksiniz? 2-çıkınca giymek için normal kıyafetmi götürmeliyiz?

Günaydın canım çok geçmiş olsun dr.sözünü dinle diycem ama sözleşmeli olunca mecbur kalıyorsun diymi inş.erkenden değilde zamanında gelir bebişin canım.

İşleri kolaylamışsın canım ne kadar güzel bende bu hafta sonu inş.başlıycam bakalım niyetine girdim artık.
Dalin'in toz halindekini mi aldın yoksa sıvı deterjan olarak satılanı mı.Ben bir türlü karar veremedim hangisi almam gerektiğine

biz geldiik naber kızlaar

Hoşgeldin canım nasılsın benim kızım bugün çok yaramaz çok yürüyemiyorum ya kasıklarıma acayip baskı kuruyor

Çağlayancım oğluş nasıl bilmiyorum tek bildiğim attığı tepikler.
Aylık kontrol zamanımız geldi bu cumartesi gitmeye çalışacağım
Cici kızının da iyi olmasına çok sevindim

Tepikleriyle ben burdayım ve iyiyim diyordur annesi bizimde ay sonu kontrolümüz geldi ama daha kararımızı vermedik bu haftamı önümüzdeki haftamı

Ben çantama iki tane gecelik koyucam bir tanesi ameliyathanede giymek için bazı hastaneler önlük vermiyormuş galiba ucuz birşey alıcam sonrada doğumdan sonra giymek için alıcam bir tane güzel sabahlıklı.
Hastaneden çıkmak içinde eşofman takımı alıyım diyorum yada elbise giyerim artık

ben hastaneye normal kıyafetlerimle gideceğim allahın izniylede doğumu hayırlısıyla yapıp sağlıkla çıkarsakta yine normal kıyafetlerimle çıkmayı düşünüyorum sonuçta doğuman sonrada hamile pantolonlarını giyebilririz geldiğim kıyafetlede çıkarım inşallah

selam kızlar ben daha yeni katıldım şubat ortası gibi doğum olucak inşallah.ben bebeğimi aşağıda taşıyorum ve bu yüzden doktorum rapor verdi artık evdeyim çalışmıyorum 25 aralıkta da doğum iznine ayıracak yani 31. hafta oluyor.bebek aşağıda olduğu için mecburi sezeryan dedi.her an kanamam olabilirmiş en ufak bi lekelenme bile olsa hemen gel dedi insanı tetikte bırakıyo kanama olursa bebeği erken alaıcakmış çok korkuyorum inş. öyle bişi olmaz.benden önde giden veya benimle aynı zamanda olan anne adayları var mı sizin nasıl gidiyor ?

bu arada şu şeker yüklemesini de merak ediyorum bu haftalarda onu da yaptırmamı söyledi doktorum.bir de sarılık testi istedi bunu hiç duymamıştım ne işe yarıyor bilemedim:) 26+4 haftalık hamileyim umarım doğum zamanında olur...

Günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım

bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsunnnn

bende doğuma normal kıyafetle gidip içerde ucuz bi gecelik giymeyi sonrada tekrar aynı kıyafetleri giyip hastaneden çıkmayı düşünüyorum gecelik kısamı olmalı uzunmu kolları nasıl olmalı sizce

Hoşgeldin canım aramıza inş.sağlıkla zamanında gelir bebeşin.
Sarılık testini neden istedi anlamadım bende biz hiç böyle bir test yaptırmadık

Günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım

bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsunnnn

Günaydın neslicim görüşemiyoruz ne zamandır işler yoğun galiba bu aralar seninde

bende doğuma normal kıyafetle gidip içerde ucuz bi gecelik giymeyi sonrada tekrar aynı kıyafetleri giyip hastaneden çıkmayı düşünüyorum gecelik kısamı olmalı uzunmu kolları nasıl olmalı sizce

Ben uzun kollu sıradan bir gecelik alıp gitmeyi düşünüyorum canım.

Kızlar bir şey merak ediyorum. Bebişe yatak odası takımı aldım, içine yatağını alıcam. Ama marka ve özelliklerde kararsız kaldım. 70 liraya da var 450 liraya da. Viscolar çok pahalı geldi. Siz aldınız mı, ya da neler önerirsiniz?

çağlayancım ben sıvı olanını kullandım yumuşatıcısınıda aldım çok güzel mis mis koktu ama onları kurutmasıda zor oldu hepsi miniminacık tek tek asması zor geldi valla oyaladı hele ütülemesi ayrı bir cabası allhtan ben tatilde hallettim onları:)

Hepsi minnacık tek tek as as bitmezde üstüne birde ütü geç offf offf allahtan bitirmişsinde rahatsın bundan sonrası için Bende bayramda niyetlendim canım ama yapamadım bir türlü haftasonu görümcem gelicek yakalamışken onunla hallediyim diyorum bende.
Yumuşatıcıyı bende istiyordum zaten deterjanıda sıvı alıyım o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…