Tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım.
Arkadaşlar dün ben şeker testi yaptırdım resmen şaftım kaydı neden öle oldu anlamadım.Tiroid ilacımıda içmemiştim ondan mı oldu acaba bilemiyorum umarım test sonucu ii çıkar
Sizler nasılsınız?
günaydın kızlar...bayramda kaynanam geldi.kayın pederi bırakmış otobüse atlamış 3 saatlik yol zaten tek başına gelmiş.bayramımı zehir etti.2-3 kğ kurban eti getirmiş biz kurban kesemedik ya.güya onun için.kendine ne elbise getirmiş ne bişey.bom boş çıkmış gelmiş durumları çok iyidir.emekli kendide.
bana camları niye silmedin.yok halılarım kirliymiş yıkasaydın.kendine gelince temizlikçi tutuyor kızıyla.kızından olan torunua 50tl oyuncak almış.banada çamaşır leğeninde yıkarsın dedi çok üzüldüm.benim bebeğimide hiçbirşey almadı.kendine 400tl zayıflama hapı almışda filan.bayramda cam sildim vallahi.zaten dikkat etmem gerekiyor ilk başlarda 3 ay düşük tehlikesi yaşadım.ya bilmiyorum bu kaynanalar hepmi böyle
canım ooh ilk çanta hazırlamaya başlayan sensin hadi bakalım hazırlada bizede söylekizlar ben bebisimin cicilerini makineye attim 30 derecede yikaniyor
yarinda bir guzel utulerim
dogum cantamida yavas yavas hazirliyorum :)
ay heyecanlandim birden sanki haftaya doguracakmisim gibi hissetim :)))
selam kızlarrrr öğlen bi çıktım evden anca geldim.bugün iş yapacaktım güya oda kaldı..yaptığım elişini teslim etmeye gittim kızcağız ben gelicem diye hazırlanmış pastalar börekler oturduk epey muhabbet ettik sonrada çarşı pazar gezdim ordan kayınvalideme gittim oda oturmaya gidiyomuş peşine takıldım 11 buçuktu eve geldiğimde
zaten bugün yediğim hamurişleride final oldu finali iyi yaptım yani
hayırlı uğurlu olsun bende artık bir şekerliyimçok şeker kızdım zaten artık tescillendi :86:
doktorum aradı bugün açlık sınırda toklukta 170 miş.:82: ohhh dedim ne güzell...zaten burda çoğunun şekeri çıktı ben geri kaldım diye üzülüyodum benim neyim eksik çıkacak tabi didim
neyse işte doktor diyetisyene yollamıyorum seni şekeri kes sadece meyvelerden al şekeri beyaz ekmeği yeme esmer ekmek ye hamur işi yok ddikkat et dedi.
geliyimmi ben dedim muayeneye.gelme dedi :94: geliyim geliyim diye ısrar ettim yooo gerek yok ayrıntılı ultrasonu yeni yapmıştık kan iyi idrardada bişi yok aralıkta gelirsin dediyaaaaaaa ben oğlumu görcektimmm:84: içimden ne biçim özel hastane doktorusun gel desene para alıyosun dedim ama adam gelme dedi napiimmm gitmem bende
rejimli tatlısız günler başladı aarkadaşlar.şekeri olanlar açılın açılın banada yer açın bakiimm yanınızda
merhaba kızlar;
benimde şubat 24 te bebeğim kucağımda olacak inşallah.. çok kaygılıyım, stresliyimhiç istediğim gibi bir hamilelik geçiremiyorum. eşimin ailesi çok üzüyor beni. herşeyime karışıyorlar, bebişimin ismide dahil kayınbabamın ismi olacak mecbur engelliyemiyorum. sadece onla kalsa keşke gittiğim geldiğim yerlere vs. herşeye karışıyorlar. çok yoruluyorum onlarla çatışmaktan. onlar için yorulurken saatlerce ayakta hizmet edip koştururken hamile değilim ama annemlere gidecek olsam ( annemlerle farklı şehirlerde oturuyoruz 4 saatlik mesafedeler) hamileyim yollarda ne işim var. annemler bebişin herşeyini aldılar şimdiden maddi olarak yardımcı olmaya çalışıyorlar, daha bir çöp almadık bebişimize kendi cebimizden. kayınvalidemgilde bir eksiği varmı bizde bi ucundan tutalım diyeceklerine, tam tersi kaynım için, kendileri için masraf yaptırıp duruyorlar eşime. ben para yok diye söylenincede, anneannesigil yapacak herşeyi siz para harcamayacaksınız tabi diyor sinir krizleri geçiriyorum yaaa pişkinliklerini hiç hazmedemiyorum hele... bu karmaşanın içindede bebeğimle ve kendimle hiç ilgilenemiyorum. zaten o kadar hassasım ki bu günlerde hiç olmayacak şeylere üzülüp ağlıyorum bide ekstra böyle şeyler olunca hiç kaldıramıyorum.
bende çok dolmuştum daynamadım içimi döktüm sizlere çünkü konuşabileceğim biri bile yok çevremde. umarım benim gibi üzülmez ve üzmezsiniz bebişlerinizi...
kızlar benda size katılmak istiyorum hamile tekrar olmak istiyorum ve bu sefer sağlıklı bebek saibi olmak istiyorum ama çok korkuyorum tekrar tüp bebek yapacam nerede nasıl tekrar allah korusun ayni şeyleri yaşamaktan tekrar kaybederim ne olur arkadaşim yok bana moral destek verin ve bildiğiniz iyi bir tüp bebek merkezi tavsiye edin lütfen duyun sesimi
selam kızlar.öğretmenler günümüz kutlu olsun
dün sabah bir kaç damla kanama oldu.dr aradım hemen gel dedi.daha önceden böbrek büyümesi için antibiyotik içiyordum kaşıntı ve akıntıda çok fazlaydı.bunları söyledim krem ve fitil verdi.idrar yolu enf. çıktı.bundan dolayı olabilir dedi.bebek sağlıklı herşey yolunda dedi.kızımızın gelişimi 10 gün öndeymiş.geride olunca olumsuz peki hep ilerde çıkıyor gelişimi buda bi olumsuzluk yaratmaz mı dedi.senin sekerin iyi,eğer şeker yüksek çıksaydı bebeğin gelişimin önde olması olumsuzdu dedi.ağırlığı 1300gr civarındaymış.cd verdi çok tatlı hareketleri vardı.dr sewimli bir bebek olacak dedi.sağlıklı ve hayırlı ewlat olması tek dileğimiz.32. haftaa alnan raporu sordum.çalışmamı pek istemedi.sözleşmeliyim mecbur 37. haftaya kadar çalışacam deyince o zaman 3 hafta sonra gel 31. haftada raporunu ayarlayalım.doğum 10 gün önce olabilri dedi.haa bide göğsümün altında sütyenin geldiği yerde ağrı oluyor.kemiğim ağrıyor resmen.bebeğin duruşuyla alakalıymış.gece yatarken yarı oturur pozisyonda uyumaya çalış dedi.çok sık değil ara sıra..
bebişimizin her şeyi tamam.odası hazır benim bir kaç eksiğim var.onlarıda bu hafta tamamlayıp yıkama işine başlayacam.çantamız hazır olsun istiyorum.bu ara erken doğum yapan çok kişi duydum.korkmaya başladım.benden bu kadar.hepineze bol tepikli günler:)
Bende bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim ama çantamı hazrlamadım yavaş yavaş başlıyayım bari bu arda ben hepsini bir attım makinaya 30 derecede dalin deterjanı kullandım memnun ladım renlerinde bir değişiklik olmadı karışmadı yani ben memnun kaldım kısacası ...
biz geldiik naber kızlaar
Çağlayancım oğluş nasıl bilmiyorum tek bildiğim attığı tepikler.
Aylık kontrol zamanımız geldi bu cumartesi gitmeye çalışacağım
Cici kızının da iyi olmasına çok sevindim
kızlar kafama takılan bişi var allah izin verirse normal doğum istiyorum şimdi sorularıma geçiyorum 1-doğumhanede giymek için gecelik mi götürceksiniz? 2-çıkınca giymek için normal kıyafetmi götürmeliyiz?
Tepikleriyle ben burdayım ve iyiyim diyordur annesi bizimde ay sonu kontrolümüz geldi ama daha kararımızı vermedik bu haftamı önümüzdeki haftamı
Ben çantama iki tane gecelik koyucam bir tanesi ameliyathanede giymek için bazı hastaneler önlük vermiyormuş galiba ucuz birşey alıcam sonrada doğumdan sonra giymek için alıcam bir tane güzel sabahlıklı.
Hastaneden çıkmak içinde eşofman takımı alıyım diyorum yada elbise giyerim artık
ben hastaneye normal kıyafetlerimle gideceğim allahın izniylede doğumu hayırlısıyla yapıp sağlıkla çıkarsakta yine normal kıyafetlerimle çıkmayı düşünüyorum sonuçta doğuman sonrada hamile pantolonlarını giyebilririz geldiğim kıyafetlede çıkarım inşallah
selam kızlar ben daha yeni katıldım şubat ortası gibi doğum olucak inşallah.ben bebeğimi aşağıda taşıyorum ve bu yüzden doktorum rapor verdi artık evdeyim çalışmıyorum 25 aralıkta da doğum iznine ayıracak yani 31. hafta oluyor.bebek aşağıda olduğu için mecburi sezeryan dedi.her an kanamam olabilirmiş en ufak bi lekelenme bile olsa hemen gel dedi insanı tetikte bırakıyo kanama olursa bebeği erken alaıcakmış çok korkuyorum inş. öyle bişi olmaz.benden önde giden veya benimle aynı zamanda olan anne adayları var mı sizin nasıl gidiyor ?
bu arada şu şeker yüklemesini de merak ediyorum bu haftalarda onu da yaptırmamı söyledi doktorum.bir de sarılık testi istedi bunu hiç duymamıştım ne işe yarıyor bilemedim:) 26+4 haftalık hamileyim umarım doğum zamanında olur...
Günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım
bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsunnnn
bende doğuma normal kıyafetle gidip içerde ucuz bi gecelik giymeyi sonrada tekrar aynı kıyafetleri giyip hastaneden çıkmayı düşünüyorum gecelik kısamı olmalı uzunmu kolları nasıl olmalı sizce
çağlayancım ben sıvı olanını kullandım yumuşatıcısınıda aldım çok güzel mis mis koktu ama onları kurutmasıda zor oldu hepsi miniminacık tek tek asması zor geldi valla oyaladı hele ütülemesi ayrı bir cabası allhtan ben tatilde hallettim onları:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?