2011 Şubat Anneleri

Bocuk hg şeker bizim gebelik haftalarımız çok benzer şeker testini dün yaptırdım sen de 1 hafta içerisinde yaptırırsan iyi olur

günaydın güzel anneler, öğretmen olanların ya da ileride minik yavrularımızın öğretmeni olucağımız için hepimizin öğretmenler günü kutlu olsun :)

ben nevresim almayı düşünüyorum sadece ama hepsiburadada gördüm ayrıca mağazalardada park uyku seti diye satılıyo canım...

bende hastane için boydan uzun kollu bir gecelik alıcam birde zaten haluk bayramın 3 lü pijama takımımı yanımda götüreyim diyorum annem de yanına bir takınm daha al kanaman falan olursa geçerse die ama kararsızım.

günaydın annişler melekleriniz ve sizler nasılsınız ?

öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun umarım seneye bende oğluşumla okul yollarında bi öğretmen olurum tabi önce kpss engeli aşılmalı ama neyse

tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.. yaşı benden küçük bile olsa saygı ile ellerinden öpüyorum... kutsal bir meslektesiniz... yarın bebelerimiz doğduğunda okul çağına geldiğinde onlarda sizlere emanet olacak.. iyi ki varsınız...

sarılık testini neden istedi anlamadım şeker testini bu haftalarda mutlaka yaptır.inşallah sağlıklı bi doğum yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…