2011 Şubat Anneleri

merhaba kızlar

bugun çok arkadaşımız bebeklerini görmeye gitcekti sanırım ama halen ses yok inşallah ii haberlerle dönerler.)

çok teşekkür ederim duygularımı paylaştıgınız için..
canım kaynanamın bu ilk değil.düğünde de aynısnı yapmıştı.ben başka bir ile gelin gittim.eşimin oldugu yerde düğün yaptık.memur oldugumuz içinde kendi evimiz başka ilde kurduk.düğünde görümcemle kaynanam bana gidip imitasyon set almışlar 30 tl ye onu takmamı istediler.bende takdım.ama çoküzüldüm.annemlere hissettirmedim.benimde hayllerim vardı.düğün sonrasıda gerdek gecesi bizi pis bir ev kaynanımın ablasınınmış deniz kenarında soguk kış günü kalarifersiz soguk bir ev pansiyon oldugu için şehirden uzak bir yer.lokanta yok yiyecek satılan bir yer fialna.yaşlı bir kadın kalmış yastıklar yatak yorgan piz kokuyor yıkanmamış.kanlı yastıklar...kaynanam bizi başından attı resmen ne dedi ben kendi evimden başka yerde yatamam siz gidin orda kalınçne temiz bir çarşaf verdi ne bir parça ekmek ya.hiç ama hiç umtmuyorum o günü.kadında gam yok keder yok.hiç birşeye üzülmez para harcar hayatını yaşar.saçını boyatır 60 yaşında kuaförde genç kız gb vakit geçirir.ya işte insan unutmuyor hala düğün gördüğümde yaptıklarını hatırlarım.gece yarısı hiçbilmediğiniz bir yer.eşinizi bile tam tanımıyor sayılırsınız.düğünden sonra açım zaten sabah kahfavatı bile yapmamşıtım.sabaha kadar sandalyede oturdum valla aç olarak midemdende ses geliyor eşimlede konuşmadım çok üzüldüm.hala aynen devam aynı şeyleri yapıyor.sabrede sabrede 5 senedir dişlerimde diş kalmadı kadına allahtan uzakta oturuyor.ama telefonla bile yetişiyor.

ayy cnm valla benimde sağ kaburgamda çağlayancım iş arkadaşlarım sırayla yanıma oturuyorlar tekmelerine bamak için:))

Akşam olup bir an önce eve gitmek istiyorum sandelye tepesinde oturmayı artık hiç sevmiyorum ne kadar zor oluyormuş.Bundan sonra bir hamile bayan gördüğümde dahada dikkat edicem gerçi hastanede benden ağır olanlar geldiğinde kalkıp yer veriyordum ikide yapıyormuşum bak onları nasılda iyi anlıyorum böyle ağırlaştıkça

Nasıl insanlarmış ya okudukca hayrete düştüm Allah yardımcın olsun canım

Cnm ya nedesem cok kötü bu durum allhtan benm kayınvalidem öyle değil altlı üstlü oturuyoruz sabh kahvaltımızı yukarı göndermişti hazrlayıp bi kuş sütü eksikti valla ki onca misafiri vardı evinde halaada öyle akşamları hiç yemek yapmam işten dönünce beraber yiyoruz sonra kendi evimize çıkıyoruz bu konuda kayınvalidemi cok seviyorum

tüm öğretmen arkadaşlarımın gününnü kutluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…