2011 Şubat Anneleri

canım kayıvalidenin kötülüğünü anladım da eşinde hiçbirşey demiyormu eşinle paylaşmıyormusun bunları
böyle şeyler insanın evliliğinede yansır çünkü helede ilk günden göstermişler yüzlerini ne yani oğlu için istediği başka birimi vardı ki acaba böyle davrandığına göre severek mi evlendin sen canım
ben yineliyorum eğer eşinde sana destekse çok görüşmemen en hayırlısı olur bence öyle insanlardan gerektiği kadar uzak durmak lazım Allah o kadını bildiği gibi yapsın valla ben çok sinirlendim ya :84::84:nasıl yedirir insan oğlunun eşine imütasyon takı takıp birde öyle bir yerde ilk gecelerini geçirtmeye oğlunun yüzüne nasıl bakıyor bu yaaaa daha doğrusu oğlu nasıl konuşuyor bu cadı annesiyle kusura bakma biraz ağır söyledim sanırım.tek gelinmisin sen

gülşahcım ne güzel senin kayınvalidende çok iyiymiş sağolsun benim kide iyidir hep iyi insanlarla karşılaşırız inşallah

Son düzenleme:
merhabalar arkadasşlar....
öncelikle tüm ögretmen arkadaslarımın gününü kutluyorum..

sizleri ve bu topigi çok uzuzn zamandır takip ediyorum hatta ara ara katılıyorum sohbetiniize ama herzaman mümkün olmuyor evde baglantımız yok eşimin tel.den giriyorum e ondan da yazmak zok zor oluyo..
herkes yavas yavas hazırlıkları tamamlamıs sanırım..benimde bitti sayılır..odamızı aldık ama henüz gelmedi..dün bebek arabamızı ve park yatagımızı aldık..chicco travel sistem aldık 600 tl..almak isteyen arkadaşlara yardımcı olması adına yazıyorum kızlar...birde aynı modelin park yatagını aldı oda300 küsürdü kırmızı gri..çok şekerler..
ALLAHIM hepimize iyi ve mutlu günlerde kullanmak nasip etsin inş.

Cnm belli olmaz,bebek içinde senin içinde hayırlısı inş. evet cnm, tedbirli olmak gerekiyor Ay Allah korusun ya...
slm kızlar umarım keyifler iyidir ben hiç iyi değilim nedense bu aralar hiç moralim yok nedeninide bilmiyorum karamsar karamsar dolanıyorum ortalıklarda.
Cnm banada oluyor arada, farkli bişiler yapmaya çalış, hobi gibi bişiler aklın dağılır
kızlar4 artık iyice içimde kemikleştiğini hissediyorum kızımın ve ağırlaştığımı...karnımda bu haftada oldukça fazla büyüdü
Evt cnm bende bu hafta tam olarak bunu düşünüyorum, tekmeler sert ve bebek içerde sıkışıyor gibi, ciğerlerimde tekme hissediyorum Cnm nevresim takımı alıcan, çarşaf, battaniye için kılıfı, yastık için kılıfı olanlardan Cnm sanabişi dicem, niye gidiyosun ki?? kendine laf söylettirmek içinmi?? senin hakkında zaten kötü düşünüyolar ,ya seni istemiyolar yada seni çekemiyolar, yadabenzeri bişi, sonuçta hepsi aynı kapıya çıkıyor, bence gitme görme ne halleri varsa görsün, iyilik istemiyolar belli hiç uğraşma ne şeytanın yüzünü gör ne salavat getir bence, ben öyle yapıyorum
Cnm dr a görün bencede, inş bişi çıkmaz sen stres yapma
kizlar ben bebisimin cicilerini makineye attim 30 derecede yikaniyor
yarinda bir guzel utulerim
dogum cantamida yavas yavas hazirliyorum :)
ay heyecanlandim birden sanki haftaya doguracakmisim gibi hissetim :)))
Hadi bakalım cnm kolay gelsin Cnm şeker çıkmış, neyseki az kaldı finale, hayırlısıyla doğumdan sonra bişicik kalmaz inş. Cnm sanada feeble e söylediklerimin aynısını söylüyorum, seni çekemiyolarsa gitme, kocan gitsin görsün, onlarda eşşekliklerini anlayacaklardır işte o zaman affedip affetmemek sana kalmış Cnm inş. erken gelmez kuzucuk zamanında gelir
Cnm doğumhaneye giderken onların verdiği yeşil steril bir önlük var onu giyiyorsun, ben sezryen oldum ama normalde böyle diye biliyorum Cnm zamanında gelir inş. kuzucuk
Cnm vallahi hayretler içinde okudum pes
Sen şanslı olanlardansın cnm, kayınvalideciğini takdir ettim, insan gibi insanmış

Kızlar öğretmen olanlarınızın öğretmenler günü kutlu olsun,
Dün gece yarısı bir sürü şey yedim içtim, bugün kendimi kilo almış hissediyorum, tartılmıcam ama, doğumda tartılırım nasılsa :))
Şaka bir yana bir ara şu yediklerime dikkat etmeye başlasam iyi olacak,
Bugün bişiler almak için dışarı çıkmam lazım bir ara, kağancım uyuyor uyansında onuda beslerim beraber gideriz
öpüldünüz

Son düzenleme:

cnaım sen şanslı olanlardansın buna sevin ama zaten olması gerekeni yapıyor kayınvaliden sonucta oda anne degilmi senin annen gibi olmalı düşünmeli seni ve tabi oğlunu tebrik ediyorum kayınvalideni :)) bizimkiler bir yudum su vermiyor :)))))))))

geçende görümcemle geldiler.biz o zaman dogudan batıya yeni tayinimiz çıkmıştı.görümcemle gelmiş ikisi ben öldüm evi yerleştirdim temizlik yaptım tam işim bitti dinleneceğim ikisi gelmiş.ben bunları çok güzel agırladım.gülerek gittiler yediler içtiler kendi aileme yapmadıgımı hizmeti yaptım.sonra gitti bunlar bir telefon geldi işte senin evine bi daha gelmiyecegim bilmem ne hiçbişey yok sebepte giderken eşim şakasına görümcemin ogluna arabaya dondurma atmış diye kızmış.şimdi benim bunda ne suçum var.ev sahibim bile ne kadariyi davrandın bunlar ne şimdi dedi. sonra kayınpederi doldurmuş bana küfür etti bende ne var bunda bu kadar büyütüyorsunuz dedim bana oraya gelirsem a.... koyarım ..dağıtırım oraları dedi.ben çok kötü oldum günlerce konuşmadım.agladım benim ozaman çocugum yoktu 2 yıllık evliydim görümcem allah vermiyor size dedi.zoruma gitmişti. sonra 1 yıl konuşmadık.eşimin hatırına barıştık ama işte

Cnm bende eskiden hep senin dediğin gibi düşünürdüm, annem diyorum annem gibi görüyorum ya, annem gibi davranacak sanırdım, ama maalesef kocaman kocaman kadınlarda olsa oğullarını kıskanıyorlar ve karısı ile paylaştıklarını düşünüyorlar, bu yüzden çekemeyip laf sokmaya, sinirlendirmeye çalışıyorlar,
Tabiki herkes aynı değil, benim annem yengemi benden ayrı tutmaz mesela, anneannemde gelinlerine kendi kızı gibi davranır, başka örneklerde var çevremde, herkes bir değil işte kavun değil ki dibini koklayasın

Son düzenleme:
kızlar kaç aydır netimle başım dertte sinirlerimi iyice bozdular aradım adsl firmasını bastım çıngarı yeter yaw eşim bana hamile kaldığımda laptop aldı pc başında oturmayayım diye benim sınırlıydı bana yetiyordu diye sınırsız yapmadım ama kaç aydır biri bağlantıma giriyor ve faturalar hep yüksek bende geçen ay sınırsız paketten bi tarifeye geçtim ama saolsun müşteri hizmetlerindeki bayan beni bambaşka bi pakete kayt yapmış tesadüf eseri öğrendik aradım düzeltsinler diye yok buay böyle ödeyin sonra değiştirelim benim tepem attı banamı sordun kardeşim geçirirken ses kayıtlarını kontrol edip geri döneceklerdi dönmeyince yine aradım yarın ses kayıtları için dilekçe yazıp yasal işlkem başlatıcam bana bir işlem yaptırmadan bekleyin sıranız gelince düzeltilir diyolar tabni biz enayiyiz ya anlamıyoruz dedim ben yapacağımı yapimde siz düzeltmeyin bi ay fatura ödemesek yada kampanya olsunb günde 50 defa ararlar yemezler dedim kapadım suratına ses kayıtlarını alıp dava açıcakm gerekirse onlara verdiğim faturanın mislini öderim ama hakkımıda ararım yok öyle kime neyi kakalarsak yesin durumu

gülşahcım ne güzel senin kayınvalidende çok iyiymiş sağolsun benim kide iyidir hep iyi insanlarla karşılaşırız inşallah[/QUOTE]

saol cnmm inş hep böyle giderr

Ben olsam asla barışmam cnm söyleyeyim, kelimenin tam manası ile çüş diyorum dahada bişi demiyorum, o ne biçim küfür öyle gelinine, benim hayret ettiğim -seni geçtim- eşin niye görüşüyor o küfüre rağmen?? o ne biçim laf öyle...

Son düzenleme:

Cnm şikayet et, onların hatası, sen istediğin tarifeyi ister yazılı istersen sözlü olarak bayan etmişsin, hata onlarda

haklısın burcu işte biz iyi düşünüyoruz ama sonra karşı taraftan yanlışları gördükmü bidaha için ısınmıyor tabiki...birde kocaman kadınlar görmüş geçirmişler mahsus yaptıkları belli oluyor sanki kendileri bizim zamanlarımızı yaşamadı mı? aman bu konu konuş konuş bitmez ki ! eşlerin bunu anlaması lazım ama nerde o kabiliyet anamda anam diyolar

Cnm şikayet et, onların hatası, sen istediğin tarifeyi ister yazılı istersen sözlü olarak bayan etmişsin, hata onlarda

canım zaten ses kayıt sistemiyle çalışıyorlar onları türktelekoma dilekçe yazıp alabiliyorsun bugün dilekçe yazıp eşime vericem yarın başvurucak

slm kızlar öğretmen olan arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum onlara burdan bir demet çiçek gönderiyorum doktordan yeni geldim oğlum 1kilo 442gr olmuş maşallah çok şükür ki sağlığıda ii..dil çıkardı bizedr çok tatlı dudakları var dedi ay nasıl sevindim kızlar anlatamam...vajina bölgemde acı var demiştim ya dr sordum bebek baskı yaptıkca olur dedi ama biz işimizi sağlama alalım dedi ve beni konsaktirasyon nst bağladılar şükür ki nst sonucuda ii çıktı oğlumun kalp atışlarını dinlemek çok güzel bi duygu

Ya yok artık terbiyesizligin bu kadarına da pes ! Valla ben olsam barışmazdım. Hatta seni geçtik eşin bile konuşmamalı yada tavrını koymalı ne demek ya hazmedilir gibi degil ki ama yazık bee

maşallah canım bebiklerimiz artık kocaman olmuşlar onun dilini yesinler dil çıkarırmış annesine

canım gözün aydın maşallah oğluşuna kiloda almış büyümüş artık Aman şükür bişey çıkmamış kalp atışları çok güzel kalbin attıgını görmek te çok güzel

burcu canım hay ellerde kız annenlerde gelin olaydın

Merhaba bende 2011 şubat annesi olucağım için aranıza katılmak istiyorum.Nasıl gidiyor? bebekler nasıl ?
Benim gibi apış arası bel kalç ağrısı çeken varmı ?
Cevap bekliyorum sevgiyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…