haklısın burcu işte biz iyi düşünüyoruz ama sonra karşı taraftan yanlışları gördükmü bidaha için ısınmıyor tabiki...birde kocaman kadınlar görmüş geçirmişler mahsus yaptıkları belli oluyor sanki kendileri bizim zamanlarımızı yaşamadı mı? aman bu konu konuş konuş bitmez ki ! eşlerin bunu anlaması lazım ama nerde o kabiliyet anamda anam diyolar
doğsunda yiyecem zaten sevim teyzesi....maşallah canım bebiklerimiz artık kocaman olmuşlar onun dilini yesinler dil çıkarırmış annesine
hemde nasıl güzel mavicim yaa...idrar tahlili yapıldı tekrar inş. oda ii çıkarcanım gözün aydın maşallah oğluşuna kiloda almış büyümüş artık Aman şükür bişey çıkmamış kalp atışları çok güzel kalbin attıgını görmek te çok güzel
He evet ya, sanki anlaşılmıyo tavırları, iyilikten anlamayana zorla iyilik yapmıcan, kendi edecek kendi bulacak, tabi burda eşler çok arada kalıyor, yani kendi kazdıkları kuyuya oğullarını atıyorlar, sonrada iki timsah gözyaşı ile kandırmaya çalışıyorlar, ay benim kaynanamda öyleydi, kocagün kakara kikiri sonra oğlu gelince köşelere çekilip ağlama numarası yapardı mahsustan, yuva yıkanın yuvası olmazmış,böyle kaynanaların kızlarıda kendi kaynanalarından çeker, çünkü ah alıyorlar, hatta dahada beterini görür, o zaman dank eder işte ama çok geç olur... bir kere gelinini kaybeder, oğlunu soğutur, torunundan ayrı kalır, kendi edeeeeeer kendi buluuuuuur....gelinde öyle uzaktan bakıp oh olsun, bana yapılanların hepsi bir bir çıksın der
slm kızlar öğretmen olan arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum onlara burdan bir demet çiçek gönderiyorumdoktordan yeni geldim oğlum 1kilo 442gr olmuş maşallah çok şükür ki sağlığıda ii..dil çıkardı bize dr çok tatlı dudakları var dedi ay nasıl sevindim kızlar anlatamam...vajina bölgemde acı var demiştim ya dr sordum bebek baskı yaptıkca olur dedi ama biz işimizi sağlama alalım dedi ve beni konsaktirasyon nst bağladılar şükür ki nst sonucuda ii çıktı oğlumun kalp atışlarını dinlemek çok güzel bi duygu
Cnm inan gördükçe imreniyorum, ne kayınvalideler var yaburcu canım hay ellerde kız annenlerde gelin olaydın
Merhaba bende 2011 şubat annesi olucağım için aranıza katılmak istiyorum.Nasıl gidiyor? bebekler nasıl ?
Benim gibi apış arası bel kalç ağrısı çeken varmı ?
Cevap bekliyorum sevgiyle kalın
ahh burcucum açılırsam kapanmam aynı dertten dolayı ama allahtan eşim annesinin yaptıklarının farkında bana laf sölemesine izin vermio ama kadın hala durmuo
İşte böylesine müstehak cnm, ne kadar uzak durursanız o kadar az yara alırsınız, dip dibe geldikçe yeni yeni şeyler çıkartacaklar çünkü asap bozmak için
selam kızlarrrrr sabah netimde bir sorun vardı anca girebildimmm geçmişi okuyamadım..
tüümm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum.ne mutluki hem annelik hemde öğretmenlik gibi iki kutsal duyguyu birden yaşıyorsunuz iki misli şanslısınız
az önce dışarı çıktım.oğluma kapı süsü yapıcam bir iki eksiği aldım.ufak tefek süsler kaldı eksik onun için ulusa gidicektim ama çok yağmur yağıyor artık sonra tamamlarım onları.bakalım birazdan başlıcam inşallahhh beceririmmm
tşk ederim canım benim...kayınvalidemi severim beni kızlarından ayırt etmedi ee etmesin demi evin biricik geliniyimOy maş kuzuya, nstninde güzel çıkmasına sevindim cnm
Cnm inan gördükçe imreniyorum, ne kayınvalideler var ya
Cnm hoşgeldin, ağrı oluyo ara ara bendede
slm canım becerirsin sen tel kırmalarını gördüm çok güzeller sen becerikli kızsın yaf elinden uçanla kaçan kurtulurselam kızlarrrrr sabah netimde bir sorun vardı anca girebildimmm geçmişi okuyamadım..
tüümm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum.ne mutluki hem annelik hemde öğretmenlik gibi iki kutsal duyguyu birden yaşıyorsunuz iki misli şanslısınız
az önce dışarı çıktım.oğluma kapı süsü yapıcam bir iki eksiği aldım.ufak tefek süsler kaldı eksik onun için ulusa gidicektim ama çok yağmur yağıyor artık sonra tamamlarım onları.bakalım birazdan başlıcam inşallahhh beceririmmm
canım senede bir gün şarkısını sana armağan ediyorumyıllda bir bayramda gidersek görüom suratını şükürler olsunki
şeker yükleme testini özel hastanedemi yaptın kaç tl yapıyorlar
ay kizlar kimi kendi kayinvalidesinden sikayetci bense kendi annemden..kizken butun sorumlulugu ustume atti halada oyle herseyi benden ve yengemden bekliyor.. ikimizinde karni burnunda.. bi isin ucundanda ben tutuyum yapiyim demiyor.. bu halimizle vallahi evin yemegini bulasigini supurmesini silmesini herseyini biz yapiyoruz.. o sadece camasirlari makineye atiyor o kadar..
yengemlerle beraber oturuyorlar cok dusuncesiz bir annem var.. napacagimi sasirdim..
kayinvalidem bile beni cok dusunuyordu kiyamazdi hic bana beraber kaliyorduk ama ne uyumama karisir nede isime.. bi an once dogum yapip gitmek istiyorum..
insanin esinin yerini kimse tutmuyormus bunu anladim ben.. ne anne ne baba ne kardes..
esimin yaninda maddi durumumuz pek iyi degildi ama en azindan moralim yerindeydi sadece aile ozlemi vardi.. ama simdi anladim es bir baskaymis( doldum iyice walla birgun patlicam ama misafirim diye ses cikarmiyorum..
gecenlerde misafirlikteyiz.. komsumuzun kizkardesi falan vardi.. kocami ozledim aah ahh dedim annem ne dese begenirsiniz vahhh tuhhh dalga gecer gibi daha ne kadar oldu.. az mi oldu 2 ay olacak dedim yengemde sen bi gun ayri kalamiyon kizin cani yokmu dedi..kocasidir ozler tabi dedi.. moralim sifir oldu orda..
kizlar dayanamadim walla kusura bakmayin basinizi agrittiysam
benimde keske bana cok duskun becerikli sorumluluk sahibi bir annem olsaydi
Merhaba ben de annemden şikayetçiyimdir genlede ama seninki daha beter sanırım. Bide ben son yıllarda( artık olgunlaştık biraz yaşça tabi) insanları olduğu gibi kabullenmeye çalışmaya başladım. Ama konu annem olunca yapamıyorum. Oyüzden seni çok iyi anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?