2011 Şubat Anneleri

canım benim yaa başımızı felan ağrıtmadın...seninkide başka bi dert Allah sabırlıklar versin sana da

amin canim.. beni kendisinden gittikce uzaklastiriyor.. korkuyorum ki stresim bebegimi etkileyecek
daha yeni kahvalti yaptik sofrayi kaldirdim mutfaga koydum yengem supurgeyi acti dedim yenge salonu sen supur yukarilari ben supurrum.. annemde hemen pesimden yukari geldi sinir oldum asagiya geri indim mutfagi temizledim.. yukariyida supurmedim sinir etti beni ya hemen yukari namaza cikiyor bizde namaz kiliyoruz ama once isimizi bitiriyoruz.. erken dogum yaparsam annemin yuzunden yaparim annemin fikirsizligi beni sinir ediyor yaagecende ekmek yaptilar geldi aksama kadar yatti butun isi biz yaptik.. sabah birde gitmeden once gelsenizde kahvaltimizi hazirlasaiz dedi.. onumuzdeki haftada bize yapacaklar akrabanin evinde.. bizdemi gelecez dedim heralda yemegi kim vercek dedi.. ben bi yere gelemem oluyom zaten dedim..bana sanki sirtinizda tas tasiyacaksiniz dedi.. ayy anlamiyor yaa valla sancimin oldugunuda biliyor.. yengem kizdi kiz dogurdu doguracak sancili ne isimiz var bizim orda dedi.. bende dedim artik yemeginizi burd yapariz goturursun oraya.. nasil davranacagimi sasirdim.. buarada yengemde 35 haftalik hamile onada kiyamiyorum hep yaninda olmak istiyorum.. cunku oda hic kaldiramiyor artik.. korkuyorum ki birsey diycek aralari bozulcak off..babam olmasa varya bi dk durmam isinide yapmam ama adamlar aksam yorgun argin isten geliyorlar yemek yapmasak ac kalacaklar yeminle.. yapmaya yapmaya yemek yapmayi unutmus kadin ya.. oooffff cok doluyum anlatsam bitmez

canim hamile olmasam bende kabullenmeye calisiyorum ama insan annesinden ilgi istiyor.. bir baskasinin kizi trden yanina gelmis olsa en azindan kayinvalidemin el bebek gul bebek bakar.. bilmiyorum kabullenemiyorum artik..

Son düzenleme:

aynen burcuya katılıyorum bende çüüüüüşşş diyorum yok artık daha neler o nasıl bir anne yaaa kocasına gelinine küfür ettiriyor ve küfürde küfür birbirini tanımayan insanlar bile bu küfürü edince ne tartışmalar çıkıyor adama bak yaaa yabancıya bile söylenmemesi gereken şeyi sanamı söyledi eşinin haberi varmı bundan nasıl bakıyor bunlar birbirlerinin yüzüne ben şahsen o adamın surtına asla bakmazdım senin yerinde olsam ama yaşananları tam olarak bilemeyiz tabiki kendi adıma söylüyorum senin canını sıkmak değil maksadım ama sen bayağı sabırlıymışsın
ne terbiyesiz ve kişiliksiz insanlarmış yaaa üvey anne baba bunları yapmaz valla hadi sinirlendin ağzından bir anda çıktıda böyle küfür çıkarmı insanın ağzından gelinine karşı resmen sen onun kızısın ha kızına söylemiş ha sana söylemiş tövbe tövbe
allahım sen böyle insanlardan bizi koru sanada allah sabır versin diyorum eşinle ailesi ile ilgili tartışmıyorsunuz iyi

işte çekememezlik hazımsızlık yapıyo kaynanalarımızda....sindiremiyolar sonra birden bir biçimde patlıyorlar..seninki böyle benimkide sinsi...aaman aman şunu yiyiver kızım bunu yiyiver diyo sonrada uyuz uyuz oğluna beni şikayet etcem diye uğraşıyo...köşelerde ağlıyo... ben sevmiyomuşum onu...sevmiyorum...sen çok sevdiğindenmi beni ottan b.ktan şeyler için şikayet etcem diye uğraşıyon...derdin ne kadın senin ne istiyon, boşanmamımı istiyon oğlundan.. diyeceksin...oğlu üzülecek yazık.huzurumuz kaçmasın diye diyemiyorsun birşey ... susuyorsun......

Kızlar çıkıcam birazdan hazırlanayım görüşürüz Cnm dilini ısırda söyle çok ta dillendirme nazar değmesin maş.
kızlar ben gidim bi karnımı doyurayımmm.sonrada kapı süsü yapım işine başlayayımmm....inşallah sonucunda güzel bişi çıkar paylaşırım burda hepinizi öptümm
Kolay gelsin cnm
Cnm öyle oluyor gerçekten, gözden ırak olan gönüldende ırak oluyor, normalde aklıma gelmez ama böyle sohbette konusu açılınca delleniyorum :))
kizimin cicilerini utuliyecektim vazgectim
disari cikacaz yengemle cok daraldik

Cnm anne yapınca daha zordur eminim, ama idare etmeye çalış anneni görmezden gel, bir gözünü kör bir kulağını sağır yap,
Eşimin dediği gibi Allah gecinden versin bugünlük yarınlıklar, şu saatten sonrada değişmezler zaten, ama ne de olsa annen,yine tarafını veremezsin, bu yüzden eşinede pek anlatmanı tavsiye etmem, neyseki kayınvaliden ile iyi geçiniyormuşsun, eşinle mutlusun, yeniden bir araya gelince bunların hepsi unutulur Allahın izniyle

Ayyy kızlar ne kadarda dolmuşuz hepimiz bu kayınvalide konusunda valla benimki rahmetli ama görümcem ve diğerleri yetiyor saolsunlar.
Biliyorsunuz benim kızım aşağıda yer yaptı ve orda büyüyor ee haliyle buda bana rahatsızlık veriyor.Eşim bayramın 3.günü benim ağrım var diye arkadaşlarıyla görüşmeye gitti gitmişken halasınada uğramış benim için.eli sürekli karnında onun,tekme attımı atmadı mı iyice paranoyak derecesinde takıntı yaptı demiş eşime bende eşime kızdım söylemedinmi benim bebeğimin aşağıda büyüdüğünü ve bana yürürken sancı ve ağrı yaptığını falan dedim söylemedim ama bana öyle söyledi dedi.Eşimide acayip dolduruyorlar oraya her gittiğimde ağrım oluyormuş yürüyemiyormuşum ee yol gidiyoruz o kadar otur otur canım acıyor üstüne üstlük işten çıkıp gidiyorum ama kimseye yaranamıyorum elimden geldiğinde oraya gittiğimde oturmayıp yardımda etmeye çalışıyorum ama yüzümden gülüp arkamdan kocamı dolduruyorlar.
Onun için kavınvalidesi ve onun ailesiyle sorun yaşayanları çok ama çok iyi anlıyorum.

Surmelicim allah sanada kolaylık ve sabır versin canım yengenle işiniz gerçekten çok zor.

Bende bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.Hayırlı emeklilikler dilerim...
Ayrıca bu günümüzü kutlayan tüm arkadaşlarada çok çok teşkkür ederim...

Ben uzun kollu sıradan bir gecelik alıp gitmeyi düşünüyorum canım.

Doğumdan sonra giyecegin geceliğin önü düğmeli olsun mutlaka.emzirme kolaylığı için:)

Aralık için hediye çekilişi yapıyormuyuz kızlar

EVET EVET EVETTT

GÖZÜN AYDIN CANIM KOCMAN OLMUŞ BEBİŞ

kızlar biz çok acıktık kızımla,yemek yiyelim.. hepinizi öpüyoruzz..

bizde sizi çok çok öptük canıım

ayyy kızlarrr daral geldi kayınvalideleren amnn bırakın gitsinn
güzel şeyler konuşun moraliniz düzelsin

cnm bu arada maş kuzucuğa büyümüş sanada afiyet olsun cnm bende çıkıyorum şimdi[/B

ancak başına gelirse anlar cnm, üzülme

burcucum esim zaten annemin nasil biri oldugunu biliyor.. sabret diyor oda.. tabi Allah yoklugunu gostermesin o ayri
caglayancim sagol canim

kızlar şu kaynana muhabbeti bitmezzzzz biz iyiysek onlarda iyiler sözdeeee tabiiii ama azıcık suratın asık olsun bişeymi yptık biz iyilikten başka deyip duruyolar benimkide başlarda hep ağlama modunda geziyordu allahtan şimdi iyi ama görümcekler saolsun kaynanayıda bozuyolar

size güzel bişey söyliyimde konu dağılsın BUGÜN OCAK BEBİŞLERİNDEN GELENLER VAR DÜNYAMIZA ALLAH UZUN SAĞLIKLI ÖMÜR VERSİN KUZUCUKLARA

Daha erken değil mi ya onların gelmeleri için dünyaya,ikiz yada üçüz gebelik mi acaba
Allah sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin inş.Hem onlara hemde doğacak bizim çocuklarımıza

Kızlar Allah hepinize kolaylık versin.Ben daha yeni evliyim 9 ay oldu şartlarımızdan dolayı kayın validemle altlı üstlü oturuyoruz 3 tanede görümcem var ikisi evli biri bekar şimdiye kadar hiçbir sorunumuz olmadı Allaha şükür karışmazlar bize ama bu eşimden de kaynaklanıyor biz yaşamımızı kendimize göre yaşıyoruz ne onlar bize karışıyor ne biz onlara.Sağ olsunlar işim olduğu zaman yardım da ediyorlar geçenlerde iki görümcem de geldi camlarımı sildi temizliğimi yaptılar bende onlara ederdim ama hamile kalmadan önce görümcemin biri hamiileydi bende gidip onun temizliğini yapmıştım.Sanırım karşılıklı anlayış iyi niyet ve aile yapısı önemli.İnşallah şimdiden sonra da sorun yaşamam.Sizlerde iyi ve sorunsuz günler geçirirsiniz inşallah...

daha erken değil mi ya onların gelmeleri için dünyaya,ikiz yada üçüz gebelik mi acaba
allah sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin inş.hem onlara hemde doğacak bizim çocuklarımıza

ikizmiş sanırım canım evet aceleci davranmışlarrr biri yoğunbakımda diğeri küvezde galiiba umarım çabucak toplanıp evlerine giderler

Maşallah de canım ne kadar güzel allah bozmasın inş.
Bu cumartesi günü için randevu aldım birşey olmazsa kızımı görmeye gideceğim.Halası ,teyzesi,ben ve babası ilk defa bu kadar kalabalık gidicez galiba

ikizmiş sanırım canım evet aceleci davranmışlarrr biri yoğunbakımda diğeri küvezde galiiba umarım çabucak toplanıp evlerine giderler

Evet canım gördüm şimdi inş.bir önce sağlıklarına kavuşup anneleriyle dönerler evlerine

çağlayancım sen magnezyum içiyordun değilmi banada verdi doktor ama su ile içemedim meyvesuyuyla filan içilirmi şu meret

çağlayancım sen magnezyum içiyordun değilmi banada verdi doktor ama su ile içemedim meyvesuyuyla filan içilirmi şu meret

Evet tatlım içiliyor o zaman pek anlaşılmıyor şeftali suyuyla dene bak o zaman tadını hiç anlamıyorsun.
Eşim duymasın ama ben bıraktım magnezyumu maden suyunu içmiyorum artık hiç :78:

Evet tatlım içiliyor o zaman pek anlaşılmıyor şeftali suyuyla dene bak o zaman tadını hiç anlamıyorsun.
Eşim duymasın ama ben bıraktım magnezyumu maden suyunu içmiyorum artık hiç :78:

ben dün diyorum her gün içtinmi deme banA doktor krmların olduğunda iç dedi başımın etini yeme oyüzden baştan aldım önlemimi ben maden suyunu zaten içerdim günde 1 kez halada içiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…