canım benim yaa başımızı felan ağrıtmadın...seninkide başka bi dert Allah sabırlıklar versin sana da
canim hamile olmasam bende kabullenmeye calisiyorum ama insan annesinden ilgi istiyor.. bir baskasinin kizi trden yanina gelmis olsa en azindan kayinvalidemin el bebek gul bebek bakar.. bilmiyorum kabullenemiyorum artik..Merhaba ben de annemden şikayetçiyimdir genlede ama seninki daha beter sanırım. Bide ben son yıllarda( artık olgunlaştık biraz yaşça tabi) insanları olduğu gibi kabullenmeye çalışmaya başladım. Ama konu annem olunca yapamıyorum. Oyüzden seni çok iyi anladım
çok teşekkür ederim duygularımı paylaştıgınız için..
canım kaynanamın bu ilk değil.düğünde de aynısnı yapmıştı.ben başka bir ile gelin gittim.eşimin oldugu yerde düğün yaptık.memur oldugumuz içinde kendi evimiz başka ilde kurduk.düğünde görümcemle kaynanam bana gidip imitasyon set almışlar 30 tl ye onu takmamı istediler.bende takdım.ama çoküzüldüm.annemlere hissettirmedim.benimde hayllerim vardı.düğün sonrasıda gerdek gecesi bizi pis bir ev kaynanımın ablasınınmış deniz kenarında soguk kış günü kalarifersiz soguk bir ev pansiyon oldugu için şehirden uzak bir yer.lokanta yok yiyecek satılan bir yer fialna.yaşlı bir kadın kalmış yastıklar yatak yorgan piz kokuyor yıkanmamış.kanlı yastıklar...kaynanam bizi başından attı resmen ne dedi ben kendi evimden başka yerde yatamam siz gidin orda kalınçne temiz bir çarşaf verdi ne bir parça ekmek ya.hiç ama hiç umtmuyorum o günü.kadında gam yok keder yok.hiç birşeye üzülmez para harcar hayatını yaşar.saçını boyatır 60 yaşında kuaförde genç kız gb vakit geçirir.ya işte insan unutmuyor hala düğün gördüğümde yaptıklarını hatırlarım.gece yarısı hiçbilmediğiniz bir yer.eşinizi bile tam tanımıyor sayılırsınız.düğünden sonra açım zaten sabah kahfavatı bile yapmamşıtım.sabaha kadar sandalyede oturdum valla aç olarak midemdende ses geliyor eşimlede konuşmadım çok üzüldüm.hala aynen devam aynı şeyleri yapıyor.sabrede sabrede 5 senedir dişlerimde diş kalmadı kadına allahtan uzakta oturuyor.ama telefonla bile yetişiyor.
Ben olsam asla barışmam cnm söyleyeyim, kelimenin tam manası ile çüş diyorum dahada bişi demiyorum, o ne biçim küfür öyle gelinine, benim hayret ettiğim -seni geçtim- eşin niye görüşüyor o küfüre rağmen?? o ne biçim laf öyle...
Ben olsam asla barışmam cnm söyleyeyim, kelimenin tam manası ile çüş diyorum dahada bişi demiyorum, o ne biçim küfür öyle gelinine, benim hayret ettiğim -seni geçtim- eşin niye görüşüyor o küfüre rağmen?? o ne biçim laf öyle...
Cnm dilini ısırda söyle çok ta dillendirme nazar değmesin maş.tşk ederim canım benim...kayınvalidemi severim beni kızlarından ayırt etmedi ee etmesin demi evin biricik geliniyimşaka bi tarafa gerçekten yapılacak bi iş olsa bana yaptırmaz aman kızım otur sen iki canlısın diye yüzüme karşı hiç bi lafını duymadım ama kendi içinde kızarsa bilmem kayınvalidem bizim bi hatamız olsa bile kesinlikle dışarıda anlatmaz kendi kardeşlerine bile hoş bende ona karşı bi kusur işlemedim güleryüzlülü davranırım kayınvalideme..bizdede kayınbabayla eşim arasında problemler var değişik bi adam kendisi oğluyla konuşmuolar şimdi ama beni sever kayınbaba orasıda ayrı bi konu
slm canım becerirsin sen tel kırmalarını gördüm çok güzeller sen becerikli kızsın yaf elinden uçanla kaçan kurtulur
canım senede bir gün şarkısını sana armağan ediyorum
Kolay gelsin cnmkızlar ben gidim bi karnımı doyurayımmm.sonrada kapı süsü yapım işine başlayayımmm....inşallah sonucunda güzel bişi çıkar paylaşırım burda hepinizi öptümm
kızlar selammm...
öncelikle forumdaki tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorumvee bende böğretmen bir ailenin evladı olarak sizin yaşadığınız gururu yaşıyorum...
gelelim prensesime..dün miniğimi görmeye gittim ,1100 gr olmuşmaşallahhh.. ve farklı profillerden yüzünün resimlerini verdi doktorumuz,rabbim nası güzel yaratmış yada banamı güzel geliyor bilmiyorum ama birazda üzüldüm tıpkı eşim....hocamızda hemşirelerimizde babasının tıpkısı dediler eeh be kızızm okadar sıkıntını ben çekiyorum birazda bana benzesen olmazmıydı şaka bitarafa onları hayırlısıylakucağımıza alsak nasıl mutlu olucaz bilmem hayali bile bu kadar güzel...
kaynanalardan bahsetmişsiniz, bu konu konuş konuş bitmez kızlar,boşverin çok takmamak lazım herkes ettiğini bulur,ben hep buna inanırım ilerdeki kendi minderlerini hazırlıyyorlar bugünkü davranışlarıyla ama farkında değiller ne yazıkki... şükür bi sıkıntım yok okonuda ama okadar dertli arkadaşım varki bu konu da...
esracım,burcucum boşverin,eşinizle hayatın tadını çıkarın,onlarda çatır çatır çatlasın heheee
ay kizlar kimi kendi kayinvalidesinden sikayetci bense kendi annemden..kizken butun sorumlulugu ustume atti halada oyle herseyi benden ve yengemden bekliyor.. ikimizinde karni burnunda.. bi isin ucundanda ben tutuyum yapiyim demiyor.. bu halimizle vallahi evin yemegini bulasigini supurmesini silmesini herseyini biz yapiyoruz.. o sadece camasirlari makineye atiyor o kadar..
yengemlerle beraber oturuyorlar cok dusuncesiz bir annem var.. napacagimi sasirdim..
kayinvalidem bile beni cok dusunuyordu kiyamazdi hic bana beraber kaliyorduk ama ne uyumama karisir nede isime.. bi an once dogum yapip gitmek istiyorum..
insanin esinin yerini kimse tutmuyormus bunu anladim ben.. ne anne ne baba ne kardes..
esimin yaninda maddi durumumuz pek iyi degildi ama en azindan moralim yerindeydi sadece aile ozlemi vardi.. ama simdi anladim es bir baskaymis( doldum iyice walla birgun patlicam ama misafirim diye ses cikarmiyorum..
gecenlerde misafirlikteyiz.. komsumuzun kizkardesi falan vardi.. kocami ozledim aah ahh dedim annem ne dese begenirsiniz vahhh tuhhh dalga gecer gibi daha ne kadar oldu.. az mi oldu 2 ay olacak dedim yengemde sen bi gun ayri kalamiyon kizin cani yokmu dedi..kocasidir ozler tabi dedi.. moralim sifir oldu orda..
kizlar dayanamadim walla kusura bakmayin basinizi agrittiysam
benimde keske bana cok duskun becerikli sorumluluk sahibi bir annem olsaydi
kizimin cicilerini utuliyecektim vazgectim
disari cikacaz yengemle cok daraldik
Ben uzun kollu sıradan bir gecelik alıp gitmeyi düşünüyorum canım.
Aralık için hediye çekilişi yapıyormuyuz kızlar
slm kızlar öğretmen olan arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum onlara burdan bir demet çiçek gönderiyorumdoktordan yeni geldim oğlum 1kilo 442gr olmuş maşallah çok şükür ki sağlığıda ii..dil çıkardı bize dr çok tatlı dudakları var dedi ay nasıl sevindim kızlar anlatamam...vajina bölgemde acı var demiştim ya dr sordum bebek baskı yaptıkca olur dedi ama biz işimizi sağlama alalım dedi ve beni konsaktirasyon nst bağladılar şükür ki nst sonucuda ii çıktı oğlumun kalp atışlarını dinlemek çok güzel bi duygu
kızlar biz çok acıktık kızımla,yemek yiyelim.. hepinizi öpüyoruzz..
kızlar selammm...
öncelikle forumdaki tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorumvee bende böğretmen bir ailenin evladı olarak sizin yaşadığınız gururu yaşıyorum...
gelelim prensesime..dün miniğimi görmeye gittim ,1100 gr olmuşmaşallahhh.. ve farklı profillerden yüzünün resimlerini verdi doktorumuz,rabbim nası güzel yaratmış yada banamı güzel geliyor bilmiyorum ama birazda üzüldüm tıpkı eşim....hocamızda hemşirelerimizde babasının tıpkısı dediler eeh be kızızm okadar sıkıntını ben çekiyorum birazda bana benzesen olmazmıydı şaka bitarafa onları hayırlısıylakucağımıza alsak nasıl mutlu olucaz bilmem hayali bile bu kadar güzel...
kaynanalardan bahsetmişsiniz, bu konu konuş konuş bitmez kızlar,boşverin çok takmamak lazım herkes ettiğini bulur,ben hep buna inanırım ilerdeki kendi minderlerini hazırlıyyorlar bugünkü davranışlarıyla ama farkında değiller ne yazıkki... şükür bi sıkıntım yok okonuda ama okadar dertli arkadaşım varki bu konu da...
esracım,burcucum boşverin,eşinizle hayatın tadını çıkarın,onlarda çatır çatır çatlasın heheee
Ayyy kızlar ne kadarda dolmuşuz hepimiz bu kayınvalide konusunda valla benimki rahmetli ama görümcem ve diğerleri yetiyor saolsunlar.
Biliyorsunuz benim kızım aşağıda yer yaptı ve orda büyüyor ee haliyle buda bana rahatsızlık veriyor.Eşim bayramın 3.günü benim ağrım var diye arkadaşlarıyla görüşmeye gitti gitmişken halasınada uğramış benim için.eli sürekli karnında onun,tekme attımı atmadı mı iyice paranoyak derecesinde takıntı yaptı demiş eşime bende eşime kızdım söylemedinmi benim bebeğimin aşağıda büyüdüğünü ve bana yürürken sancı ve ağrı yaptığını falan dedim söylemedim ama bana öyle söyledi dedi.Eşimide acayip dolduruyorlar oraya her gittiğimde ağrım oluyormuş yürüyemiyormuşum ee yol gidiyoruz o kadar otur otur canım acıyor üstüne üstlük işten çıkıp gidiyorum ama kimseye yaranamıyorum elimden geldiğinde oraya gittiğimde oturmayıp yardımda etmeye çalışıyorum ama yüzümden gülüp arkamdan kocamı dolduruyorlar.
Onun için kavınvalidesi ve onun ailesiyle sorun yaşayanları çok ama çok iyi anlıyorum.
Surmelicim allah sanada kolaylık ve sabır versin canım yengenle işiniz gerçekten çok zor.
ancak başına gelirse anlar cnm, üzülme
kızlar şu kaynana muhabbeti bitmezzzzz biz iyiysek onlarda iyiler sözdeeee tabiiii ama azıcık suratın asık olsun bişeymi yptık biz iyilikten başka deyip duruyolar benimkide başlarda hep ağlama modunda geziyordu allahtan şimdi iyi ama görümcekler saolsun kaynanayıda bozuyolar
size güzel bişey söyliyimde konu dağılsın BUGÜN OCAK BEBİŞLERİNDEN GELENLER VAR DÜNYAMIZA ALLAH UZUN SAĞLIKLI ÖMÜR VERSİN
KUZUCUKLARA
daha erken değil mi ya onların gelmeleri için dünyaya,ikiz yada üçüz gebelik mi acaba
allah sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin inş.hem onlara hemde doğacak bizim çocuklarımıza
Kızlar Allah hepinize kolaylık versin.Ben daha yeni evliyim 9 ay oldu şartlarımızdan dolayı kayın validemle altlı üstlü oturuyoruz 3 tanede görümcem var ikisi evli biri bekar şimdiye kadar hiçbir sorunumuz olmadı Allaha şükür karışmazlar bize ama bu eşimden de kaynaklanıyor biz yaşamımızı kendimize göre yaşıyoruz ne onlar bize karışıyor ne biz onlara.Sağ olsunlar işim olduğu zaman yardım da ediyorlar geçenlerde iki görümcem de geldi camlarımı sildi temizliğimi yaptılar bende onlara ederdim ama hamile kalmadan önce görümcemin biri hamiileydi bende gidip onun temizliğini yapmıştım.Sanırım karşılıklı anlayış iyi niyet ve aile yapısı önemli.İnşallah şimdiden sonra da sorun yaşamam.Sizlerde iyi ve sorunsuz günler geçirirsiniz inşallah...
ikizmiş sanırım canım evet aceleci davranmışlarrr biri yoğunbakımda diğeri küvezde galiiba umarım çabucak toplanıp evlerine giderler
çağlayancım sen magnezyum içiyordun değilmi banada verdi doktor ama su ile içemedim meyvesuyuyla filan içilirmi şu meret
Evet tatlım içiliyor o zaman pek anlaşılmıyor şeftali suyuyla dene bak o zaman tadını hiç anlamıyorsun.
Eşim duymasın ama ben bıraktım magnezyumu maden suyunu içmiyorum artık hiç :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?