2011 Şubat Anneleri

Hadi bakalım hayırlısı olsun bizde cuma ya da c.tesi düşünüyoruz.Biz yine görüşemiycez sanırım:)

ben dün diyorum her gün içtinmi deme banA doktor krmların olduğunda iç dedi başımın etini yeme oyüzden baştan aldım önlemimi ben maden suyunu zaten içerdim günde 1 kez halada içiyorumm

Bana diyorki sen görmediğimi zannediyorsun ama ben farkındayım herşeyin diyor süt'ü ceviz'i herşeyi kestin diyor bana bende sen hasta oldun ya saldım kendimi yakında toparlarım diyorum.Hiç birşeyde kaçmıyor gözlerinden
ayyyy kızım çok çokk tepik gönderiyor teyzesi dönüyor vede içimde bu kız benim çok feci oldum yawwww

Hadi bakalım hayırlısı olsun bizde cuma ya da c.tesi düşünüyoruz.Biz yine görüşemiycez sanırım:)

Cumartesi olsa aslında görüşebiliriz canım.Tabiii beni işten geri çağırmazlarsa bir sürü test falan yaptırıcaz gene uzun sürebilir dedim konuşuruz o gün olmazsa olmaz mı.Yoksa çocuklar doğucak biz hala buralarda görüşüyor olacağız :))

Kendini bırakma canım devam et yediklerine içtiklerine:) ne kadar güzel bir duygu dimi canım ya kıpır kıpır hele içinde dönünce ne garip oluyor yerim onu ben maşallah ona:)

Haberleşelim canım.Öyle olacak galiba bu gidişle :)))

Evet onun kıpırdaması apayrı bir duygu zaten gitgide ağırlaşıyor ve onun ağırlaşmasını hissetmek çok güzel bir duygu

Kızlar bunu sürekli ekliyorum ama sonra görmedim ben duymadım olmasın diye katılmak isteyen arkadaşları bekliyoruzz
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392410-2011-subat-anneleri-hediyelesiyor.html

yerim o kızını bennn o tepiklerinide benim eşimde öyle akşamları sütleri ayıyor ceviz konusunda bişey demiyor çünkü sevmiyorum onun yerine eşimin memleketinin fıstığı meşhur bize işlenmemiş tuzsuzundan gönderiyolar onları yiyorum arada ama süt ve ilaçlar konusunda çok hassas adam sayıyor hergün içtimmi içmedimmi diyee

kızlar bende içmiyorum bu aralar magnesiumu nabıım okadar cok ilaç alıorumki günde iki defa kan şurubu elevit kalsiyum balık hapı ona zamn kalmıyor ki

merhabalar kızlar akşam 8 de randevumuz var 1 ay sonra oğluşumu görmeye gidiyorum yine çok çok heyecanlı ve çok çok mutluyum ...bakalım bebeğim ne kadar olmuş .????

Benim kan ilacım bitti yazdırmayada gitmedim,üstelik sınırdaydı birde benim kanım.Başkada kullandığım bir ilaç yoktu zaten magnezyumu iyice salladım.Süt ve cevizde bu aralar hiç aramıyorum nedense kocam hasta olunca bende geçtim kendimden nedense

ozaman ilk fırsatta iç kan ilacını kızçen için annesi önce sevil sultan sonrada kendin için o ilaçlar içilecekkkkkkk

selam kızlar epey kaynatmışsınız valla okuyamadım

haplardan bahsetmişsiniz.ben sadece vitaminle demir ilacını içiyorum gerçi onuda bayramdan beri hiiçç içmedim.pöffff iyimi ediyorum kötümü ediyorum bilmiyorum.ama hiç içimden gelmiyo

kapı süsü yapımım devam ediyo ama yoruldum biraz sırtım ağrıdı mola verdim bakın geldiğim aşama burda

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...bislerimize-neler-aldik-119.html#post16312895

nasıl olmuş sizce beceriyormuyum:82:

Melocum altta gördüm seni nasılsın görüşemiyoruz ne zamandır çok özledim seni.
Hmmm helede o güzel yemeklerini ne güzel hergün gelir yazardın bize okuldan geldim yemeklerimide yaptım kızlar diye

vayyyyy süper olmuş çok beğendim son halinide bekliyorum sabırsızlıkla
bu arada smileyların hikayesini yazıyordun bir ara çok eğleniyorduk neden ara verdin yazılarına bakıyım arada yazda değişiklik olsun stres atalım şeker

oo nurda gelmişşşş meloo gelmişş yasmin gelmişş epeydir bende görmemiştim

ne güzel ohh beee tatil iyiydide sizleri özledim gerçekten

inanmazsınız başka kimseyle konuşmak gelmiyo içimden sizden başka.ne bilim sizden başkaları beni anlamıyormuş gibime geliyor.arkadaşlarımla bile kısa kısa konuşuyorum çünkü ortak konularımız azaldı gibi.çok alıştım kızlar size yauuu:13:

ama şurda doğurduk doğuracaz bir ankara buluşması yapamadık yaıuuuu:84:yanarım yanarım ona yanarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…