Maşallah de canım ne kadar güzel allah bozmasın inş.
Bu cumartesi günü için randevu aldım birşey olmazsa kızımı görmeye gideceğim.Halası ,teyzesi,ben ve babası ilk defa bu kadar kalabalık gidicez galiba
ben dün diyorum her gün içtinmi deme banA doktor krmların olduğunda iç dedi başımın etini yeme oyüzden baştan aldım önlemimi ben maden suyunu zaten içerdim günde 1 kez halada içiyorumm
Hadi bakalım hayırlısı olsun bizde cuma ya da c.tesi düşünüyoruz.Biz yine görüşemiycez sanırım:)
Bana diyorki sen görmediğimi zannediyorsun ama ben farkındayım herşeyin diyor süt'ü ceviz'i herşeyi kestin diyor bana bende sen hasta oldun ya saldım kendimi yakında toparlarım diyorum.Hiç birşeyde kaçmıyor gözlerinden
ayyyy kızım çok çokk tepik gönderiyor teyzesi dönüyor vede içimde bu kız benim çok feci oldum yawwww
Cumartesi olsa aslında görüşebiliriz canım.Tabiii beni işten geri çağırmazlarsa bir sürü test falan yaptırıcaz gene uzun sürebilir dedim konuşuruz o gün olmazsa olmaz mı.Yoksa çocuklar doğucak biz hala buralarda görüşüyor olacağız :))
Kendini bırakma canım devam et yediklerine içtiklerine:) ne kadar güzel bir duygu dimi canım ya kıpır kıpır hele içinde dönünce ne garip oluyor yerim onu ben maşallah ona:)
Haberleşelim canım.Öyle olacak galiba bu gidişle :)))
Bana diyorki sen görmediğimi zannediyorsun ama ben farkındayım herşeyin diyor süt'ü ceviz'i herşeyi kestin diyor bana bende sen hasta oldun ya saldım kendimi yakında toparlarım diyorum.Hiç birşeyde kaçmıyor gözlerinden
ayyyy kızım çok çokk tepik gönderiyor teyzesi dönüyor vede içimde bu kız benim çok feci oldum yawwww
Benim kan ilacım bitti yazdırmayada gitmedim,üstelik sınırdaydı birde benim kanım.Başkada kullandığım bir ilaç yoktu zaten magnezyumu iyice salladım.Süt ve cevizde bu aralar hiç aramıyorum nedense kocam hasta olunca bende geçtim kendimden nedense
ilaçlarını al yazdır çağlayancım
ozaman ilk fırsatta iç kan ilacını kızçen için annesi önce sevil sultan sonrada kendin için o ilaçlar içilecekkkkkkk
kızlar aranızda balık yağı kullanan var mı?
kızlar aranızda balık yağı kullanan var mı?
selam kızlar epey kaynatmışsınız valla okuyamadım
haplardan bahsetmişsiniz.ben sadece vitaminle demir ilacını içiyorum gerçi onuda bayramdan beri hiiçç içmedim.pöffff iyimi ediyorum kötümü ediyorum bilmiyorum.ama hiç içimden gelmiyo
kapı süsü yapımım devam ediyo ama yoruldum biraz sırtım ağrıdı mola verdim bakın geldiğim aşama burda
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...bislerimize-neler-aldik-119.html#post16312895
nasıl olmuş sizce beceriyormuyum:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?