2011 Şubat Anneleri

Moonsun82 canım kilosu 80 boyu 1.53,herşeyi yiyor,yav sevmediği birşey yok,herşeye ayy bayılırım deyip saldırıyor,hayır gebelikten öncede böyleydi,geçen akşam yere uzanmış dışarıda karanlıkta biber dolması yiyordu,yanına gittim bir doğrulmadı,yemeye devam etti:)ya belki içine böcek düştü,belki sinek girdi napıyon sen karanlıkta dışarıda.doğurma makinesi gibi aynen,son 2 tane daha yapacaklarmış,sonra kordonlarını bağlatacakmış,ama onun suçu yokmuş,hep korunurken hamile kalmış öyle diyor,kocası meyvesini soyar önüne koyar,pazarını marketini yaparki aman eşim yorulmasın diye,benimde dün alerjim tuttu kaşıntıdan öldüm eşim pcde kankisiyle yazışıp gülmekten kalkıpta bana neyin var dur ilacını getirim demedi,dertliyim ve eşime bugün dargınım:) biraz küsimde anlasın :S

Son düzenleme:
valla topiğin iş konusunda en rahatlarındanım sanırım hamile değilken diyorum koca evin eşyalarını erkekler sadece yukarı bırakıp gitti hepsini tek başına yüklenir yapardım koca mobilyaları filan ama bebişim tüp bebek olduğu için sadece yemek bulaşık olayını yapıyorum bide ütü yapamazmıyım yaparım ama gır gır yapılsa anlayan bi kocam var ve üstüne dünya fırça yiyende ben

valla hep öylelerini bulur zaten böyle adamlar ne yapıyorlar anlamıyorum hani bir laf varya onların ki farklı bir yapıyamı sahip derler
aaay azıcık güleyim gülmeye ihtiyacım var
evet yap tavrını canım bazen hakediyor bu kocişler

şükürler olsun benim eşimde çok yardımcı oluyor ama hani o yalancıktan naz yapanlar varya hiçbiryeri ağrımadan ahlayıp puflayan nazlanan öyle dğilim cidden ağrıyorsa söylerim oda yardımcı olur sağolsun

aynenn çevremde herkes öyle olucağımı düşündü kaç yıl beklemiş şimdi nazdan niyazdan geçilmez diye daha böyle bişey aşerip illla bulucan yok yapamam yok edemem demedim yapabileceğim herşeyi yaparım eşimden yana çok şanslıyım her konuda yardımcıdır ilaç saatlerime kadar bilir arar içtinmi diye ama onun bu halini kullanmak gerçekten ayıp olur zaten yapabiliceğin en iyisini yapıyor

hahhaaa bende merak ettim şimdi:)kocalar bazen hakediyorlar biraz suratı,günlerdir dur şunu ariyimde gelsin çay içelim,dur bunu ariyimde yemek yiyelim deyip duruyor,diyorumki ya hayırrrrr görüyosun resmen felç gibiyim yürüyemiyorum bile,çağırma kimseyi,gidiyo mutfakta gizlice arıyor:))) akşam sıkı bi konuşma yapıcam dur dur.ne bu ya bende canım geçen ramazan ayında annem akrabaları iftara almıştı,şansada yengelerim kızkardeşim çalışıyordu,zavallı anneciğim tek kalmıştı,gittim herşeyi annemle yaptık ettik,sofrayı falan hazırladım,artık yürüyemez hale gelmiştim,abim erkeklere ben kadınlara hizmet ettim,bu halimle,tam 30 kişiyi ağırladık,amcamın gelini kendi gelmeden çocuklarını yollamış önden,ay bir geldiler çocuk demeye bin şahit lazım,gremlin gibiler,etrafa saldırıyolar,oğlu büyüklerin masasına oturmuş ben burada oturcam diyor,görende çok büyük bişey sanır babası kızdı içeri geç diye,sonra hanım efendi assolist gibi giriş yaptı eve,oturdu sofraya başladı yemeye,çocuklar ne yiyor nerede oturmuş umrunda değil,oğlu döndü bana demezmi bana ılık su getir,duymamazlıktan geldim,kalksın anası versin diye,çocuk bir bağırdı hopp sana dedim ılık suyum nerde kaldı diye,sinirden çatladım artık,ne çocuklarının tabağını takip ediyor nede dünya umrunda,sırf onun çocuklarına yemek taşıdım durdum kudurdum resmen,bu bayramda aynı şeyleri kız kardeşim yaşamış burnundan soluyodu:) doğurmak marifet değil,o çocuğa düzgün eğitim verebiliyormu çocuğun ahlakı ne durumda onu takip ediyormu hiiiçççç.ne diyim Allah herkese böyle şans versin

ya benim eşim çok iyidir bak hakkını yiyemem inkar edersem Allah çarpar,yemeğimi bile getirir eder,hatta gidip gizlice bulaşıkları yıkar bana farkettirmeden,bazen yemekleri o yapar,ben istiyorumki hep ilgilensin:))) biraz beni izlesin istiyorum,biraz amcamın gelini gibi arsızlaşmak istiyorum kısacası:))galiba bende nazlanmaya başlıyorum:)))))

Son düzenleme:
mapuci canim sen ayni bana benziyorsun ikiz neyim olmayalim

yau kızlar uçmuşsunuz yine okuyayım didim sabahtan beri ama muhabbet almış gitmiş okuyamadım

ben dayanamadım ulusa gittim ıvır zıvır aldım kapı süsümü bitirdim son hali bu :

ismi değişmiecek galiba metehan paşanınn karar kıldınız çok güzel olmuş ismiyle yasasın inş

Son düzenleme:

kızlar size masal yazdıydım arada kaynamış

merhaba çok beğendim kapı süsünü hamile kıyafetleriyle aranız nasıl dün oxxo ya gittim beli lastikli kadife pantolonlar var çok rahat ve çok şık tavsiye ediyorum.hem hamile mağazalırındaki kadar pahalı ve basit değiller sizlerin nasıl gidiyo bebek alışverişi yaptınızmı neler aldınız

kızlar bu arada bana baby stardab 2 tane promosyon bebek bezi geldi.internet sitesinde iletişim kısmına numune istiyorum diye mesaj atmıştım 2 gün sonra yolladılar.kilosu büyük ama yeni doğan değil.

büşra teşekkür ederim.ben şu sıralar kıyafet almıyorum olanları giyiyorum bakalım son aylarda içine giremezsem o zaman alırım şimdilik idare etmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…