oo ne güzeş herkes yavaş yavaş yuvaya dönüyoo.
tombi sende hoşgeldin canım
fatmacım ben kullanıyorum doktorum verdi ama devlet ödemiyor bana verdiği marincap omega-3 balık yağı ben bunu kullanıyorum magnesyumuda kramplar için verdi kullanıyorum bnm karnımdada oluyor kasılmalar günde 2 ye çıkardık dozu :)[/QUOTE]canım bende balık hiç yiyemiyorum balık hapı kullanmaya karar verdim adını yazarmısın birde reçeteyl alınıyormu devlet ödüyormu??
magnezyu ise bana hiç vermedi siz ayak krmplarınız içinmi içiorsunuz bşka bişey içinmi?
teyzoşları oğluma isim konusunda hala kararsızız babamız saolsun bulamıyo bi türlü ben ilk ismini koydum inşallah ama yanına sizce hangisi daha iii olur fikir verirseniz çok seviniriz yada değişik isim örnekleri olursa babamıza sunabilirizi:)
muhammed ilk isim seçenekler
görkem
eymen
enes
sefa
bizde iyiyiz çok şükür doktor amcaya gidip gelip kafamıza soru işaretleri bırakıyoruz arada o kadar :))
ama en azından kanamalr falan durdu.ama bende en ufak iş yapıyım hemen kasılmalar başlıyo hayırlısıyla atlatalım artık
nasılsın canım yaa görüşemioruz uzun süredir.....hangi dr dan aldın rendevuyu
Selamlaaaaaaaaaaaaarrrr ben geldim,ulen amma konuşmuşsunuz yüzlerce sayfa biriktirmişiniz bana:) kızlar taşındık yerleştik netimiz geldi çok şükür,nasılsınız özlemişim yahu,bana gelen gidenin haddi hesabı yoktu,geberdim artık diyebilirim,kalça ve sırt ağrısından doğrulamaz oldum.
dün kontrole gittim,kızım 1kg 435 gr olmuş,bacaklarıda uzunmuş:) öyle datlı yanakları burnusu patlıcan alnı vardıki ısırasım geldi ekranı:) bu arada baş aşağı dönmüştü,herşey normal ilerliyor,sanırım doğumum normal olacak,yalnız aşırı kansız çıktım kan hapları verdi doktor,zaten durduk yere enerji boşalmalarım halsizliğim oluyordu demekki sebep buymuş,magnezyum verdi kramplar için,birde gece ellerim uyuşuyor bunun içinde ilaç verdi,durum özetle böyle özlemişim be yaa
yau kızlar uçmuşsunuz yine okuyayım didim sabahtan beri ama muhabbet almış gitmiş okuyamadım
ben dayanamadım ulusa gittim ıvır zıvır aldım kapı süsümü bitirdim son hali bu :
ben takmamaya karar verdim artık valla.ayyy kızlar şimdide sabah ne biçim sitemli mesaj yazmışım diye moralim bozuldu
kusuruma bakmayın bu aralar acayip derecede alıngan ve hassasım
sizide üzdüm
kızlar hepinize çok teşekkürler bu arada
fatmacım ben kullanıyorum doktorum verdi ama devlet ödemiyor bana verdiği marincap omega-3 balık yağı ben bunu kullanıyorum magnesyumuda kramplar için verdi kullanıyorum bnm karnımdada oluyor kasılmalar günde 2 ye çıkardık dozu :)
Kızlar destekleriniz için saol'un iyiki varsınız.O kadar saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz ki burda inanamazsınız ya kesin kararımı verdim doğumdan sonra dönmüyorum buraya hem kızım için hemde kendim için en iyisi bu olacak sanırım.
Dr.gidip bebişlerini gören arkadaşlar maşallah hepsi kocaman olmuş sabah okudum bir ara ama yorum yapamadan çıktım kusura bakmayın lütfen.
Gözdeatıcım kızçenede bittim resmen iş arkadaşımada gösterdim resmini hemen oda hemen kocaman bir maşallah dedi.
Bizde cumartesi günü gidicez kızımızı görmek için inş.bizimkide kendini gösterir bu sefer
Xsıde teşekkür ederim.Bilgi verdiğin için internetten şimdi araştırma yapıyorum satış yapan yeri varmı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?