2011 Şubat Anneleri

sedacım çok güzel olmuş kapı süsün artık diğer yaptıklarınıda bekliyouz çokta hızlı yaptın maşallah metehan yazısıda çok şık durdu ooooooh ne güzel süsler

gözdecim güzel haberlerle gelmişsin.tıp çok gelişti amayinede %100 doğru bilgiler verilemeyebiliyor.onun için kendimizi hemen üzmememiz lazım ama elde değil değilmii

kızın içerde kordonla ip atlıyo anlaşılan

sedacım çok güzel olmuş kapı süsün artık diğer yaptıklarınıda bekliyouz çokta hızlı yaptın maşallah metehan yazısıda çok şık durdu ooooooh ne güzel süsler

teşekkür ederim canım.bugünde sepete başlıcaktım ama abim süpriz yaptı geldi.malzemelerin hepsini alamadım bi bırakırsam hevesim geçer yapamam biliyorum huyumu hazır gaza gelmişken yapiim diyorum.

sevindim senin adına gözün aydın canım iyi olmuş

üzülme canım yaa elbette zamanı yakalar belki bu ara öle olmuştur
sen iyi düşün sağlıkla vaktinde gelsin inşallah bebişin
inş canım yaa bekliyoruz 4 gözle :))

ayy seda alem kızsın güldürdün yine beni.bu kız doğduğunda da bööle olursa valla benim kilo topiğine ihtiyacım kalmıycak :))

sevindim senin adına gözün aydın canım iyi olmuş

saol canım

forum cok kotu olmus kızlar ya cok karısık olmus bayadır gıremıyordum hastaydım 10 gundur ısede bugun basladım bı ıkı kere antıbıyotık kullandık ıns bı zararı olmamıstır bebegıme bıde cok oksuruyorum dıye mı bılmıyorum ama bebegım cok hareketsız bı ıkı gundur

gözdecim gözün aydınn canım çok sevindik oğluşla okurkende yazarkende tepikler yolluyor size bu doktorlar bi acayip bana iri diyolardı bebek için salı günü 1.300 dedi doktor irimi dedim hayır normal sadece uzun dedi bende anlamadım valla geçenlerde ilaç yazmak için bi polikiniğe gittim madem muayene ücreti ödüyecem oğlumuda görim dedim doktor doğum şeklini almış dedi ama benim doktorlarımda ters durduğunu söyledi :26:hangisine inancağımı şaşırdım valla

geçmiş olsun canım malesef kullandık bazılarımız ama drlar kar zarar hesabı yapıveriyolardı bu antibiyotikleri

canım geçmiş olsunnnn...epey sürmüş rahatsızlığın.bebeğinde dşnleniyordur senin gibi merak etme.dikkat et kendine

gözdecim senin kız seni peşinden koşturcak zaten belli baksana.ben hep korkuyordum kordon dolanmasından.demekki öyle düşündüğüm gibi bişi diilmiş baksana.napsın bebecikler içerde oyalanacak bişimi var onlarda kordonla oynuyolar

Güzel haberlerle gelmişsin canım çok mutlu oldum kızımında sana ve arkadaşına tepiklerş peşpeşe gönderiyor

Canım geçmiş olsun öksürük için ballı limon yapıp ye bize herhangi bir zararı olmuyor.
İlaçlarıda dr.vermiştir zaten canım merak etme bebişinde iyidir

Kzılar hepinize merhaba geçmişi okuya okuya bir hal oldum doktora gidip bebişlerini görenler olmuş.Çok sevindim sizin adınıza genelde haberler olumlu mutlu oldum.Ancak bazı arkadaşlarımızında dediği gibi bu ölçümlere pek takılmayın %100 güvenirliği yok çünkü.Ben açıkçası önemli ve kesin bariz birşey olmadıktan sonra hiç takmıyorum kafama hep diyorum sanki eskiden ultrasonmu vardı. O zman kadınların hiç kilosu şu çıktı 1 hafta öndeymiş gerideymiş derdi yoktu.Bebek büyür gider 9 ay sonra hoop alıverirsin kucağına vardı.O yüzden boşverin sağlık problemi olmadığı süre küçükmüş büyükmüş takılmayın.Hatta çokta büyük olmasınlarda kolay doğum yapalım:)

Son düzenleme:
valla ööleymiş biz çok araştırdıkça hep bööle bişler çıkıyo

bende bugün diyetisyene gittim sizinle paylaşıyım diyetimi.
KAHVALTI (07:00-09:00 kan şekerini düşüren bi hormon ancak bu saatlerde salgılanıyomuş)
1.SEÇENEK
şekersiz çay
2 dilim beyaz peynir
4 adet zeytin
3 dilim tam buğday unu ekmeği vey çavdar.(kepekli ekmek kalsiyum emilimini azaltıyomuş onun için bu ikisinden biri.beyaz kesinlikle yasak)
bol yeşillik
2 adet tam ceviz içi

2.SEÇENEK
şekersiz çay
1 yumurta (haşlanmış)
1 dilim beyaz peynir
3 dilim ekmek
bol yeşillik
2 ceviz

KUŞLUK(10:00-11:00)
1.SEÇENEK
1 porsiyon meyve+1 çay bardağı süt veya yoğurt (meyve kan şekerini çok hızlı değiştiriyomuş arkadaşlar bu nedenle meyvenin peşine hemen protein tüketmek lazımmız bizim gibi şekeri yüksek olanlar için)
2.SEÇENEK
2 adet yağsız gevrek+1 su bardağı ayran (ayran 2 de olabilir doymassan bunu arttır benim için daha iyi dedi dr)(yağsız gevrek yerinede de evde kendi yaptığın tam tahıllı undan poğaça olabilir dedi.)

ÖĞLEN (12:00-13:00)
1.SEÇENEK 2.SEÇENEK
1 kase çorba 4-5 YEMEK KAŞIĞI K.BAKLAGİL YEMEĞİ
6 kaşık sebze yemeği(susuz) 5-6 YEMEK KAŞIĞI BULGUR PİLAVI
4-5 kaşık yoğurt 1 kase yoğurt
2 dilim ekemek salata (limon çok önemliymiş kan şekerini düşürüyomuş)
salata

İKİNDİ (15:00-16:00)
1.SEÇENEK
2 porsiyon meyve+3 tane kepekli gevrek+ayran
2.SEÇENEK
1 çaybardağı leblebi+2porsiyon meyve+yoğurt
3.SEÇENEK
2 ince dilim esmer ekmek+peynir+bol yeşillik+bitki çayı

AKŞAM(18:00-19:00)
1.SEÇENEK 2.SEÇENEK 3.SEÇENEK
4-5 ymk kaşığı sebzeli tavuk sote 1 kepçe çorba 1 ADET ORTA BOY BALIK (300-350 GR)
2 dilim ekmek 2 tane dolma(bulgurlu) 1 kase çorba
1 kase çorba salata 3-4 kaşık yoğurt 2 ince dilim ekmek
2 dilim ekmek salata
salata
4.SEÇENEK
1 kepçe çorba 3-4 tane köfte (kırmızı et)
5-6 kaşık bulgur pilavı veya 3 dilim ekmek
salata
1 su bardağı ayran

5.SEÇENEK
1 kepçe çorba
5-6 kaşık sebze yemeği susuz
4-5 kaşık makarna veya bulgur pilavı veya 3 dilim ekmek
salada
1 çay bardağı yoğurt

GECE(21:00-22:00)
1.SEÇENEK
2 porsiyon meyve+1 su bardağı süt (tarçınlı)
2.seçenek
1 avuç kabak çekirdeği veya 8-10 adet fındık veya badem+ 1 porsiyon meyve+süt

akşam 2 dilim ekmek yemezsek ara öğünün birinde 1 bardak patlamış mısır yiyebilirmişiz.
meyveden sonra öutlaka protein alınmalıymış aklıma gelirse arada yine yazarım
ama arkadaşlar ben dra ne yediğimi anlttım valla bundan az yiyodum.dr da zaten sen pkolusun şeker kaçınılmazmış yani dedi ve eğer bide senin yediğin gibi yemesen şeker tavan yapcaktı o zaman dedi .
daha sonrada 1 porsiyon meyve miktarını yazarım size.bide glisemik indekse göre besinlerin listesini verdi onu yazarım :))

kızlar ben kaçar eşim gelir birazdan beni yine pc başında bulmasın

uyku tutmayınca gelirim yine muhtemelen görüşürüz
canım kapı süsüne bayıldım. Bende Ankaradayım sepet ve şeker yapımında banada yardımcı olurmusun. Madem ulusa gideceksin hazırların fiyatı nasıl fikir verirsen sevinirim.Ben puset şeklinde olanadan düşünüyorum özellikle. Kapı süsümüzü aldık kocaman kelebelek şeklinde şekerlerimizde kelebelek şeklinde olabilir.

benım arkadasım yenı almıs Ankara da ulustan o kadar sırındı kı bayıldım bıde tam ortasına tuylu ısımının bas harfını yaptırmıslar 25 lira ya almıs.
Can tam olarak nerden almış öğrenebilirmiyim. Şker ve sepet bakıyorumda.

Hoşgeldin canım. özlettin kendini.

kızlar bu sepet ve kapı süsleri ist dışındamı bu kadar pahalı ben 15 liraya aldım sizler 55 60lardan bahsediyorsunuz

gözdecim listenden faydalanacağım.da bir şey sorucam hergün aynı şeyimi yicez biz yauuu..

valla ben dayanamadım şimdi kendime malzemesi az yoğurdu çok makarna salatası yapıyorum 2 gündür aklımda napimmm.

buketcim o pusetlerin hasırı vardı suluhanda soracaktım aslında ama abim kapıda bekliyorum diye telefon edince koşa koşa geri döndüm.yine gidince sorarım

selam kızlar, ne çok kaynatmışsınız gene. ama bugün güzel haberler çoğunlukta. umarım herkesin keyfi yerindedir.

maşallah canım bebeğini görmüşsün, tarihiniz de süper olmuş. bundan daha güzel bir hediye olamaz herhalde.

kızlar yarın A101 de oyuncak arabalar var.güzel gözüküyor ucuzda.oğluşuma alsammıki

http://www.a101.com.tr/pop_spot2/

aldın mı arabayı canım? aldıysan yorumunu bekliyorum.

duygusallık mı oda ne) ay canım ya okurken ben bile duygulandım çok hoş anlatmışsın.

bende dr gittim ogluşum 1300 gr olmuş.idrar testi yaptı idrarda iltihap çıktı.kansızlık çıktı.başka iyi dedi.15 aralıkta tekrar randevüz var..
ama arada kasılma oluyor

maşallah oğlunakansızlık için sabahları birer kaşık pekmez içebilirsin ben bu haftaya kadar hep kullandım değerlerim hiç düşmemişti ama şeker yüksek çıkınca bıırakmak zorunda kaldım malesef

hoş geldin mapuci, hadi geçmiş olsun taşınma telaşını atlatmışsın yavrun da kocaman olmuş maşallah.

bu sefer haberler güzel sevindim canım, eh tabi bu kadar cici bir kız üzer mi hiç annesini. zaten ileri geri durumu tek bir kafa karın ya da bacak ölçüsüne göre olmuyor hepsinin ortalaması anlamlı sonucu veriyor.
ben de 26+3 te gitmştim karın çevresi 25+1, başı 26+4, bacaklar 28+0 ultrasona göre. kafa geriden geliyor bacaklar almış gitmiş) 165 anneyle 175 babadan 190 çocuk çıkacak galiba))

çok geçmiş olsun canım, zararı olsa izin vermezdi dr. antibiyotiğe içini rahat tut. sen enerjini toplayınca miniğin de hareketlenir

listeni aldım canım, diğer mesajlarını da bekliyorum. yaşasın şeker kardeşliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…